Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pon 23. lis 2009 12:37
No možno na tvojej playstation..michal225 píše:budu vitazstva a bude ich dost verim im ze play off tento rok bude

"To som ešte nezažil. Čo viac chceme? Budeme však bojovať ďalej. Sme dobrý tím, máme na víťazstvá, musíme sa snažiť a nevzdávať sa," burcovne konštatoval Phil Kessel, autor 12! striel. Toronto mimochodom v zápase vyrovnalo klubový rekord v počte striel. Naposledy takúto kanonádu predviedli v roku 1976 proti Detroitu.
ta frustracia listkov musi byt neskutocna...akurat som omrkol zaverecnu tretinu a akoby Leafs hral cely cas presilovu hru...pomer striel 61!:21...podaril sa im sice dokonaly a zasluzeny obrat, nakolko Isles sa od zavere II tretiny az do konca zapasu nedostali pomaly na polovicu supera...

prehra to som ozaj necakal a navyse stymom ktory by sme mali porazit.Neviem preco ale mne ten Gustaffson v brane nejako nesedi neviem si na neho zvyknut.Dufam ze Toskala sa coskoro vrati do brany.A inak ma mrzia spalene sance Kessela a Grabovskeho to sa musi davat.
Dneska Montreal dufam ze uz odcinime prehru a bude dalsia ciarka na konte vitiastiev.Tak pome Leafs pome
Dneska Montreal dufam ze uz odcinime prehru a bude dalsia ciarka na konte vitiastiev.Tak pome Leafs pome
to sa zase Burke "pochlapil" niekedy ti manazeri stvaraju riadne psie kusy. Myslim ze Carolina ziskala skveleho hraca. Jedno nechapem..Tor ma jeden z najhorsich utokov v lige a svojmu najlepsiemu mlademu utocnikovi nedaju ani poriadnu sanc presadit sa. Keby odohral 40 zapasov za Tor a neslo mu, tak poviem OK, pokusaju sa ziskat niekoho perspektivnejsieho, ale takto?
souhlasím taky jsem tento trade moc nepochopil.... Tlustý pořádně šanci nedostal ale myslím že je jasné že na NHL má a ten mladik z Canes bud to je nějaky extra talent nebo nevím co tím vedení Leafs sledujeXruC píše:to sa zase Burke "pochlapil" niekedy ti manazeri stvaraju riadne psie kusy. Myslim ze Carolina ziskala skveleho hraca. Jedno nechapem..Tor ma jeden z najhorsich utokov v lige a svojmu najlepsiemu mlademu utocnikovi nedaju ani poriadnu sanc presadit sa. Keby odohral 40 zapasov za Tor a neslo mu, tak poviem OK, pokusaju sa ziskat niekoho perspektivnejsieho, ale takto?
suhlas, suhlas pani, nepochopim tento krok zo strany vedenia Leafs, ale pre nadejneho Tlusteho urcite pozitivna spravicka, teda aspon z toho pohladu, ze si v Caroline zahra do sytosti, to ako sa im bude darit je uz vedlajsie
este jeden z nazorov: "Toto bude Maple Leafs strašne mrzieť... A niečo to už aj dokazuje... Je to jedna zúfalá organizácia, bohužiaľ... najhoršie je na tom to, že tento fakt ani len nemajú ako vyvrátiť... jedna veľká blamáž, ktorú nezachráni ani Burke.
este jeden z nazorov: "Toto bude Maple Leafs strašne mrzieť... A niečo to už aj dokazuje... Je to jedna zúfalá organizácia, bohužiaľ... najhoršie je na tom to, že tento fakt ani len nemajú ako vyvrátiť... jedna veľká blamáž, ktorú nezachráni ani Burke.
tak Toskalovi se povedla pěkná hrubka
„Prostě jsem se snažil myslet dopředu,“ snažil se Toskala omluvit svůj kolaps tím, že chtěl puk co nejrychleji rozehrát. „Jenže mě trefil do palce a odrazil se do brány. Každý děláme chyby,“ dodával dvaatřicetiletý rodák z Tampere.
Naopak šťastný střelec Lydman po zápase nešetřil úsměvy. „Moje góly jsou obvykle takhle pěkné,“ vtipkoval zadák, který během 612 odehraných zápasů v zámořské soutěži vstřelil 30 branek. „Nevzpomínám si, že bych někdy předtím vstřelil podobný gól,“ připojil již s vážnější tváří.
Svého brankáře po skončení utkání nešetřil ani trenér Maple Leafs Ron Wilson. „Když uděláte takovou hrubku, musíte přidat a snažit se ji odčinit. To se ale Vesovi nepovedlo.“ A tak jediným mužem, který se Toskaly veřejně zastal, byl jeho protějšek Ryan Miller. „Jako brankář s ním soucítím.“
„Prostě jsem se snažil myslet dopředu,“ snažil se Toskala omluvit svůj kolaps tím, že chtěl puk co nejrychleji rozehrát. „Jenže mě trefil do palce a odrazil se do brány. Každý děláme chyby,“ dodával dvaatřicetiletý rodák z Tampere.
Naopak šťastný střelec Lydman po zápase nešetřil úsměvy. „Moje góly jsou obvykle takhle pěkné,“ vtipkoval zadák, který během 612 odehraných zápasů v zámořské soutěži vstřelil 30 branek. „Nevzpomínám si, že bych někdy předtím vstřelil podobný gól,“ připojil již s vážnější tváří.
Svého brankáře po skončení utkání nešetřil ani trenér Maple Leafs Ron Wilson. „Když uděláte takovou hrubku, musíte přidat a snažit se ji odčinit. To se ale Vesovi nepovedlo.“ A tak jediným mužem, který se Toskaly veřejně zastal, byl jeho protějšek Ryan Miller. „Jako brankář s ním soucítím.“
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

.......kedy sa im to asi tak podarí? :smile03: