Kto vie co to urobi s atmosferou v kabine..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
stř 08. říj 2008 23:40
Kto vie co to urobi s atmosferou v kabine..
tak to by aj mna zaujimaloPopradcan píše:Kto vie co to urobi s atmosferou v kabine..
Tak v zápase, kde jsem počítal, že Chicago vyhraje, opět prohrálo. Tentokrát 2:3 po samostných nájezdech doma s Nashvillem. Dnes těch zajímavých a překvapivých výsledků bylo vůbec víc, Buffalo smletlo Islanders 7:1, hodně mě překvapila i porážka Phiadelphie na domácím ledě s Montrealem.
úte 14. říj 2008 17:01
Moj pohlad na zapas...hmm..
Prva tretina:
3...4 golove sance nasich,ale brankar NSH zazracne vychytal 2x Toewsa,Sharp netrafil prazdnu branu
a mohlo byt po zapase,ale nestalo sa...krasne akcie Havlat,Sharp..Krasny gol Havlata,ked mu este krajsie nahral Kane..
Druha tretina:
Priserny hokej,hralo sa tvrdo,nepresne prihravky,priserne zahrate oslabenie,ked som uz myslel,ze na daju gol,huet posobil dost neisto a zazival som pocity ako pri Khabimu..vyrovnavajuci gol Sharpa...
Tretia tretina:
Navrch mali NSH,gol nepadol,Huet zachranil remizu a chytal uz istejsie..
Nasa slabina sa ukazala v nepremienani sanci,dump and chase,aj ked mame na to dobrych hracov,ktory dokazu potiahnut puk do utocneho pasma,ale hmmm..Presilovky a oslabenia katastrofa,nehrali sme svoj typicky styl,stracali sme puky a s toho vznikali sance NSH..skoda 1 bodu
Prva tretina:
3...4 golove sance nasich,ale brankar NSH zazracne vychytal 2x Toewsa,Sharp netrafil prazdnu branu
Druha tretina:
Priserny hokej,hralo sa tvrdo,nepresne prihravky,priserne zahrate oslabenie,ked som uz myslel,ze na daju gol,huet posobil dost neisto a zazival som pocity ako pri Khabimu..vyrovnavajuci gol Sharpa...
Tretia tretina:
Navrch mali NSH,gol nepadol,Huet zachranil remizu a chytal uz istejsie..
Nasa slabina sa ukazala v nepremienani sanci,dump and chase,aj ked mame na to dobrych hracov,ktory dokazu potiahnut puk do utocneho pasma,ale hmmm..Presilovky a oslabenia katastrofa,nehrali sme svoj typicky styl,stracali sme puky a s toho vznikali sance NSH..skoda 1 bodu
čtv 16. říj 2008 16:12
Blackhawks: Coyotes 4.....1
V prvej tretine mali na vrch coyotes,ale potom sme sa rozbehli a zacali hrat konecne nas hokej..Fanatasticky vykon podal Khabi..WOW.. :o ,takto keby chytal v kazdom zapase,tak ideme na titul,pochytal par istych golov a vyriesil par nebezpecnych akcii pred nasou brankou z kludom anglicana..vykony hodne jeho platu
..Havlat krasny gol,Kane nebolo moc vidiet,Toews krasny brejk,Byfuglien zatial navacsie sklamanie,najhorsi hrac na lade,Bolland,Fraser prvy gol v sezone
,Versteeg podali na tretiu lajnu paradne vykony a motali hlavy skoro vzdy,ked boli na lade...
Od maximalnej spokojnosti mame este daleko,ale uz sa crta nas dobry hokej podporeny vybornym brankarom a nie chaotickou obranou,aspon v tretej tretine to tak vyzeralo..
No zatial Khabi o triedu lepsi ako Huet
....
V prvej tretine mali na vrch coyotes,ale potom sme sa rozbehli a zacali hrat konecne nas hokej..Fanatasticky vykon podal Khabi..WOW.. :o ,takto keby chytal v kazdom zapase,tak ideme na titul,pochytal par istych golov a vyriesil par nebezpecnych akcii pred nasou brankou z kludom anglicana..vykony hodne jeho platu
Od maximalnej spokojnosti mame este daleko,ale uz sa crta nas dobry hokej podporeny vybornym brankarom a nie chaotickou obranou,aspon v tretej tretine to tak vyzeralo..
No zatial Khabi o triedu lepsi ako Huet
čtv 16. říj 2008 19:36
Ono sa tu uz o tom dost diskutovalo,lebo mu nepredlozili kontrakt,takze sam vedel,ze sa nieco deje,taktiez nasemu GM konci v july 2009 kontrakt a suska sa,ze mu novy nedaju,chcu vyhodit vsetkych,ktory tu boli este za stareho vedenia a priniest novu krv..Myslel som,ze Savardovi daju sancu do konca sezony,ale mylil som sa...
Joel Quenneville ako nas trener ...hmmmm..z blata do kaluze...
Joel Quenneville ako nas trener ...hmmmm..z blata do kaluze...
Ani sa inač nečudujem tomu odvolaniu Denisa Savarda. Vedenia Chicaga si určite predstavovalo lepší štart do sezóny a preto tá zmena. Kúpili nové posily, ale zatial nič moc.
Tento ročník sa, ale isto Chicago do play-off dostane o tom som presvedčení. Ambície tohto tímu sú veľké a tým prešiel dosť zmenani ja to vydím proste tak, ze Chicagu neujde teraz play-off.
pát 17. říj 2008 17:39
Tak to mas pravdu,zdravi Martin patri urcite do TOP 15 ....20 v NHL,dokaze rozhodovat zapasy,strelit dolezity gol,potiahnut puk ako malo kto az do utocneho pasma,uz sa len ostava modlit,aby mu zdravicko a forma vydrzali az do PO
sob 18. říj 2008 00:31
Pekne foto....
K Khabyho fotke:
....ZASE SOM SI ZABUDOL VYMENIT SPODNE PRADLO
K Khabyho fotke:
....ZASE SOM SI ZABUDOL VYMENIT SPODNE PRADLO
ostre pazuriky jastrabov zanechali na kosatkach svoje stopy, ktore po 60 minutach bodovo vykrvacali
jastrabom teda premiera pod vedenim Quennevilla

vysla na vybornu a bodovo dalo o sebe vediet duo Sharp (2+1)

- Kane (1+2)
svätynu jastrabov strazil Huet (30/28)

v utocnej akcii a naslednej golovej radosti Toews (0+1)

vysla na vybornu a bodovo dalo o sebe vediet duo Sharp (2+1)

- Kane (1+2)
svätynu jastrabov strazil Huet (30/28)

v utocnej akcii a naslednej golovej radosti Toews (0+1)

úte 21. říj 2008 00:36
No tak ta akcia Toewsa stala za to,vsetci vstali zo sedadiel,aj ked neboduje,ale vdaka nemu sa vytvaraju golove sance,je to naozaj fantasticky hrac a najviac sa smejem z Kane
,to je taky maly tank,narazia ho na mantinel,spadne a ide zase,ako ta reklama na baterky..,vzdy ked ho vidim,tak sa smejem,milujem jeho styl,neni az taky rychly,ale je stale nebezpecny a nikdy nevies kedy vystreli,zlebo super prihra,je to az neuveritelne aky maju mlady chlapci talent v ich veku,to je nozaj pozitok ich sledovat a teraz este Sharp a Campbell..proste parada,v poslednom zapase bolo vidiet,ze sa uz zohrali,uz v zapase zo STL dominovali na lade,ked kontrolovali puk skoro po cely zapas,aj ked sme hlupo prehrali,bol to dobry zapas z nasej strany, no a tento nas posledny nemal chybu,zodpovedne branenie,hraci si pomahali jeden druhemu,to je ten typicky Hawks hockey ,rychlost,kontrola puku,rychle brejky,rychlo dostat puk z nasej obrannej tretiny
..to je to...
A este sa mi paci,ako Kane pouziva chranice na zuby ako zuvacku.
A este sa mi paci,ako Kane pouziva chranice na zuby ako zuvacku.
čtv 23. říj 2008 16:41
Blackhawks........EDM Oilers .........3:0....
Holly molly,pre nas to bol zatial naj vykon v sezone,TOTALNA DOMINANCIA Blackhawks,asi do 12 minuty si oilers ani nevystrelili na Khabyho a dokazali sa ako tak prebudit az na zaciatku 3 tretiny,aj to len na asi 3 miinuty a potom zase Hawks,niekedy to vyzeralo,ze hrame presilovky,aj ked na lade sa hralo 5 na 5
,Khaby neukazal ziadne skvele zakroky,lebo ani nemusel,tie strely ktore isli na neho hmmm,nasi forcekovali uz v obranom pasme a kazili im zalozenie utokov,dobre sme pokryvali stredne pasmo,nasi sa zase vracali pomoct obrane,takze sme blokovali "par" striel,v OSLABENI sme si vytvorili asi 2 3 sance,z coho z jednej aj padol gol po Bollandovej prihravke na Seabra ,to bola lahodka,no a ten treti gol Johnsona od modrej
,,ze je gol,to bola taka bomba a nikto tu strelu ani necakal ..brankar ostal ako zmeraveny a len sa nestastne pozeral pred seba,ze ako sa ten puk dostal do brany,no proste nadhera..Havlat nastrelil spojnicu a bolo aj inych sanci dost,aby to skoncilo aj vyssim rozdielom..Prichod trenera JQ mozem len pochvalit,zmenil obranny system ,nasa hra sa tak zmenila na nepoznanie,zvolil vynikajucu taktiku na rychlych Oilers,nasa tretia lajna bola lepsia ako ich PRVA,to uz je co povedat,aspon teda si dokazali vytvorit ovela viac sanci,vela hitov,zase tam boli 2 fights a v hladisku sedelo vyse 21 000 fans
....
No co viac si zelat,takyto hokej milujem,bol to uz treti zapas v rade,kde nasi naozaj dominovali...
No co viac si zelat,takyto hokej milujem,bol to uz treti zapas v rade,kde nasi naozaj dominovali...
čtv 23. říj 2008 19:39
No pravdu povediac,mal som trosku obavy,EDM este neprehral a je to rychly team,nepodcenoval by som ich..
..No Detroit bude ine kafe,listky uz nie su asi mesiac na tento zapas..to bude derby,vcera jedneho chlapca v drese Wings,vypiskala cela arena,potom vstal a za potlesku 21 000 hawks fans,odisiel
Detroit je urcite lakadlo a navyse ma dost fanusikov vo veternom meste...Bude to dobry zapas,dufam,ze vyhrame......Popradcan píše:No pravdu povediac,mal som trosku obavy,EDM este neprehral a je to rychly team,nepodcenoval by som ich....No Detroit bude ine kafe,listky uz nie su asi mesiac na tento zapas..to bude derby,vcera jedneho chlapca v drese Wings,vypiskala cela arena,potom vstal a za potlesku 21 000 hawks fans,odisiel
PhoenixKE:no ono aj ja som bol na zapase Rangers TB v detroitskom drese....
Apropo,neni niekde video z toho zapasu s tym chlapcom?
pát 24. říj 2008 17:30
Sorry,ale nemyslim,ze tu v Chicagu ma Detroit vela fanusikov
,skor naopak,tu je po pokriku let's go blackhawks najznamensi DETROIT SUCKS,je to este od 80 rokov,kedy sme Detroit praskali,kedy sa nam zachcelo a Wings hrali strasne slabo,dokonca ani mlady fans Detroitu stale nevedia, preco sa to u nas krici...
Ten chlapik v drese Yzermana bol opity a prisiel iba provokovat,bol tam aj zo svojou frajerkou/zenou a ta sama na neho kricala aby zavrel hubu,potom tam prisiel fanusik Hawks a chcel mu rozbit hubu,pristavila sa security a upozornila ho aby bol ticho,lebo nemozu zarucit jeho bezpecnost,neprestal,tak ho racsej vyhodili,alebo presunuli niekde inde,neviem,ale odchadzal za potlesku celeho davu a pokriku DETROIT SUCKS...pre neho to muselo byt dost zahanbujuce...
Ten chlapik v drese Yzermana bol opity a prisiel iba provokovat,bol tam aj zo svojou frajerkou/zenou a ta sama na neho kricala aby zavrel hubu,potom tam prisiel fanusik Hawks a chcel mu rozbit hubu,pristavila sa security a upozornila ho aby bol ticho,lebo nemozu zarucit jeho bezpecnost,neprestal,tak ho racsej vyhodili,alebo presunuli niekde inde,neviem,ale odchadzal za potlesku celeho davu a pokriku DETROIT SUCKS...pre neho to muselo byt dost zahanbujuce...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé