Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Leighton ale v Chicagu chytal za deravou obranou a raz bol vyhlaseny hracom tyzdna, jked dostal z 3 zapasov s tazkymi supermi len 2 goly! (St. Louis - ano, vtedy este hrali hokej, Detroit a tusim znova Detroit alebo Colorado) Price? Steven Gerrard by si mohol obliect brankarsky dres a zachytat lepsie, je to nafuknuta bublina, nikto, nic nedokazal, stats navyse nema oslnive! Leighton je oproti nemu cela hviezdokopa plna jasnych hviezd, pri Brodeurovi si musi pripadat ako 3 mm od Slnka! Price? What a f*ck*ng loser!

Koukám Chorche, že s Tebou se nemá o Priceovi cenu bavit, Ty má na něj jasný názor a ani sebe lepší argumenty či diskuze Ti ho nezmění................ 8) !!!! O to větší bude Tvé překvapení, až se naplno projeví v NHL.............. 8) !!!!
:) Jak jsem již na NHL pro.cz psal na zdvořilostní návštěvě byl v chrámu Canadiens Angelo Espozito :P .Zájem by byl zřejmě na obou stranách,tak uvidíme jestli to Canadiens myslí vážně.Já bych byl pro útočníka ,který bude dávat goly,takového potřebujeme.Jinak zřejmě podepíší rusa Jemelina,který je tipově podobný ze Sourayem :) .Z toho vyplívá,že není jisté že Souray budou chtít podepsat :o .Toho se tedy bojim :oops: ,navíc údajně kontaktovali dvoumetrového švýcara Bezinu,což je také obránce.Začíná se to pěkně hýbat.Uvidíme co z toho nakonec bude. :!:

hmm, Bezina, znamy to hracik, urcite by to nebola trefa vedla..na margo bliziaceho sa draftu, tento rocnik bude taky specificky, bez hviezd, ja sa skĂ´r sustredim na 1.jul (cervenec?) od tohto datumu to bude viac ako zaujimave a len vtedy sa nam to zacne hybat.. :roll:

Dalsi novy rus. Nejaky mlady 19rocny fyzicky obranca Valentenko. Habs by si mali dat pozor na rusov v klube ak chcu nieco vyhrat. Ale obranca este beriem, utocnik by bolo horsie.

:) Tento rus kolego debil není nový.Během roku byl několikrát na oficiálním webu Montrealu a pěli na něj chváli.Také on se zůčastnil MS 20 a pokud se pamatuji tak se mu tam dařilo :!: I naši kometátoři ho několikrát vyzdvihli :!: .Jinak draftovaný byl loni,co v něm je ukáže čas.To je,ale hráč spíš pro Bulldogs-zatim :wink:

Saku Koivu zĂ­skal King Clancy Memorial Trophy-kaĹľdoroÄŤne udeÄľuje hráčovi, ktorĂ˝ najlepšie vystihuje vodcovskĂ© kvality mimo Äľadu a zároveĹ

Price nema stats na to, aby bol co i len priemernym brankarom. Koivu si tu cenu zasluzi.

Ty s tím Pricem nedáš pokoj Chorche, co............ :) ?? Tobě vypadnou oči z důlků, během jeho 1 sezóny v NHL.......... :D !!!!

Nevypadnu, pretoze to, ze je to hrac pod urovnou Lalima, ma nemoze prekvapit, ved to je evidentne!!!

Lenže aj Lalime dokáže zachytať dobre takže môže aj Price

Lalime dokaze zachytat dobre az ked si jeho dres oblecie Khabibulin, tak netaraj!

Komisarek z miliona na 1.7 na dva roky. Ano nie je to prekvapenie a aj ta suma zhruba zodpoveda. Vzhladom na vek, fyzicku hru , schopnost pobit sa je to podla mna velmi dobry podpis. Porovnajme s Hartnellom ktoremu je mozno Komisarek podobny. U neho sa spominaju aj 4 miliony.
Komisarek je vsak chraneny a to je velky rozdiel lebo klubu staci navysit tabulkovo predchadzajuci plat a maju ho.

Higgins dostal to iste.

No :) chorche alespoĹ

Dobrá práce Montry vedení Habs s podepsáním Komisareka a Higginsem, určitě dobrá............. :cool: !!!!

TRADE !!!: Samsonov => Chicago
Cullimore, Salmelainen => Montreal

Originalny clanok:
http://www.chicagoblackhawks.com/news/n ... ry_id=3882

Dobry obchod pre Montreal. Uvolnia sa nejake peniaze. Navyse sa zbavili rusa co je vzdy dobre.

Cullimore nebude hracom Habs. Ti ho vykupiliy kontraktu.

Chorche má na každého jasný názor :) . U vás to zlizol Corey Price, u nás Gilbert Brule 8) . Mimochodom, neviem, či sa Corey presadí už v budúcej sezóne, predsa, je to iná súťaž, uvidíme :) .

ked se prosadí Samsonov v Chicagu tak by to mohl být též dobrý obchod i pro Jestřábi a co se Samsonova týče je z tech lepších rusů dá se snim vydržet !!!

:) Kolego debil boduješ.Šikula :!: ,vůbec jsem o tom nevěděl.Cullimore tady už jednou hrál a to vůbec ne špatně.Už se sice na něj moc nepamatuju,ale vím ,že je to obr co se stará hlavně o bránění a odstavování útočníků před bránou.Neni to mám dojem ani velký rychlík,ale to by nevadilo pokud by se svědomitě staral o čištění před brankou.Salmelainena abych se přiznal neznám.Jen podle jména.Vím že to je útočník,ze slušným bruslením.Protože moje angličtina není ideální,tak se chci zeptat jestli je to potvrzené?Pokud jde o Samsonova co k tomu dodat.U nás mu to zkrátka nesedělo.V každým případě rychlost má :!: Může nadchnout,ale taky totálně vybouchnout. :!: Udajně trenuje jak nikdy,tak by měl být dobře připravený.Uvidíme :!:

montreal píše::) Kolego debil boduješ.Ĺ ikula :!: ,vĹŻbec jsem o tom nevÄ›dÄ›l.Cullimore tady uĹľ jednou hrál a to vĹŻbec ne špatnÄ›.UĹľ se sice na nÄ›j moc nepamatuju,ale vĂ­m ,Ĺľe je to obr co se stará hlavnÄ› o bránÄ›nĂ­ a odstavovánĂ­ ĂştoÄŤnĂ­kĹŻ pĹ™ed bránou.Neni to mám dojem ani velkĂ˝ rychlĂ­k,ale to by nevadilo pokud by se svÄ›domitÄ› staral o ÄŤištÄ›nĂ­ pĹ™ed brankou.Salmelainena abych se pĹ™iznal neznám.Jen podle jmĂ©na.VĂ­m Ĺľe to je ĂştoÄŤnĂ­k,ze slušnĂ˝m bruslenĂ­m.ProtoĹľe moje angliÄŤtina nenĂ­ ideálnĂ­,tak se chci zeptat jestli je to potvrzenĂ©?Pokud jde o Samsonova co k tomu dodat.U nás mu to zkrátka nesedÄ›lo.V kaĹľdĂ˝m případÄ› rychlost má :!: MĹŻĹľe nadchnout,ale taky totálnÄ› vybouchnout. :!: UdajnÄ› trenuje jak nikdy,tak by mÄ›l bĂ˝t dobĹ™e pĹ™ipravenĂ˝.UvidĂ­me :!:
Ked hrávaš NHL 07 tak je to pre teba neuveritelný obchod lebo Salmelainen je na hre 94 ale ked ide o skutočnosť tak sa to asi oplatilo viac Chicagu,ved Samsonov má len 28 :shock: rokov a to ho poznám ako dobrého hráča už od roku 98/99,len mu nevišla táto sezona ale ked sa dostane do formy určite bude mať Chicago super útok-Samsonov-Ruutu(Handzuš)-Havlát,a k tým dvom z MON-Salmelainenovi moc neverím do dalšej sezony,ale on má na ukázanie svojich kvalít ešte čas...Cullimore je velký a pomalý obranca ale je to predsa skúsený obranca ktorý vlastní prsten za víťazstvo SC...

jo Cullimora si pamatuju z Tampy, hrál tam když jsme vyhráli Stanely Cup, ale co vím tak v Chicagu se mu moc nedařilo, zdá se mi že "nová" NHL mu nesedí

Koivu, ved to je finsky huzevnaty genius ladoveho hokeja, proti nemu nemozem mat nikto nic, je tohrdina, ked prekonal zdravotne problemy! Cully mozno v Montreale zostane, ved maju Niinimuu a to je omnoho horsi hrac. Salmo je obycajny odvar. Dostal sancu, ale prepadal sa coraz hlbsie. Za Sammyho dakujem. Viac v teme Chicago.

tak tak myslím že oba týmy si vyhověli v Montrealu hledali obránca který to pořeší a vyčistí v brankovišti a Hawks mají křídlo který je vela rychlý a umí dávat góly po jedné nevydařené sezóně není na odpis !!!

:( Na fanouškovském foru Montrealu zavládla spokojenost vtom smyslu,že jsme se zbavil téměř neprodejného hráče a odepsali 3,5 mil,které loni údajně byli na Samsonova vynaloženy zbytečně.Bob se vyzdvihuje jako machr,že se mu to podařilo již podruhé/Theodore/. :( Mám-li být upřímný zdaleka tak nejásám.Protože kvalitní náhrada nepřišla,jen příslib do budoucna.A v každém ohledu odešel hráč,který má kvalitu,ačkoliv tady si ze spoluhráči nerozuměl.Obracím teď své zraky k zítřejšímu draftu.V 1 kole volíme 12ctí a 22cátí,pokud se to nezmění.Očekávají se hráčské přesuny,tak by snad mohl někdo přijít.Snim o střelci gólů.Z mladíků bych přivítal toho :wink: Antonia Espozita :P .Určitě ho nepozvali na zdvořilostní návštěvu,aby ochutnával senvidge.Ale zkusili ho přemluvit.Je to budoucnost do 5 let jak říká na nhl.cz Tortorella.To platí i pro nás.Jsem v očekávání!!! :!:

jj jeto tak jistě Sammy se u vás nechytl ale po jedné nevdařené sezóně ho nemůžou přece odepsat myslím že v chicagu by se mu mohlo dařit bude před velkou výzvou protože se bude čekat že se stane jedním z tahounů týmu a to by mu mohlo vyhovovat a hlavně bude dostávat bud v 1. nebo ve 2. útoku spoustu příležitostí a přesilovky nebo oslabení si taky zahraje
uvidĂ­me jak to dopadne !! :!:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO