No tak já se Selly vůbec nedomnívám že by Any letos neměl šanci na SC, naopak jestli se tam dostane o čemž nepochybuji tak mu dávám hodně velké šance. Nevím jestli se ještě stihne dát do PO do kupy Beauchemin, ale i tak v současné době má Any skvělou obranu, 1 z nej v lize - Pro, Nie, Whi, Wis, Hed + pravděpodobně Fes či Mik nebo již do PO uzdravený Bea. Odchod Mon musel být z jiných důvodů než-li herních, protože letos hrál skvěle, jeho body a +/- to jen dokazují, řekl bych jeho nejlepší sezóna v kariéře. Ale jinak celkově Any v obraně posílil a počítám že max. defenzivně bude hrát také v PO, kde jestli se bude opět dařit Gig či Hil tak je Any pro mě osobně velký favorit na SC. Co se týče útoku tak zde je patrné oslabení, ale Mor letos hrál sra*ky, ty samé jako Pah i Moe, takře jejich odchody jsou naopak vyloženě z výkonnostních důvodů. Přišel Chri, ten by mohl hrát 3. lajnu, že přišel jako protihodnota za Montadora pouze Nok je mi záhadou, no uvidíme. Z toho jak vedení Any jednalo je zřejmé, že letos bude chtít uspět neprostupnou defenzívou a občas dát nějaký ten gólíček, na to mají ty pravé hráče jako Get, Per, Sel či Rya, zejména v PP by to neměl být problém. Osobně letos vidím Any na fin SC............
!!!!
fuuu, tazka otazkaSelly8 píše:Myslite ze ma ten Sony Ericsson sanci prosadit se v 1.tymu Anaheimudiky
inak tento nazor je zaujimavejsi
Skorpion píše:Co hovoria odbornici.
Co odislo: :coucou:
Petteri Nokelainen (C/W):
pozitiva: schopny braniaci utocnik s dobrou tvorbou hry. Ma dobru stavbu tela a je efektivny v oslabeniach.
negativa: v NHL sa moze tazsie strelecky presadzovat. Musi nadalej zdokonalovat vsetky svoje schopnosti, pretoze zatial to este nie je ono.
potencial: tretia formacia