Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No tak já se Selly vůbec nedomnívám že by Any letos neměl šanci na SC, naopak jestli se tam dostane o čemž nepochybuji tak mu dávám hodně velké šance. Nevím jestli se ještě stihne dát do PO do kupy Beauchemin, ale i tak v současné době má Any skvělou obranu, 1 z nej v lize - Pro, Nie, Whi, Wis, Hed + pravděpodobně Fes či Mik nebo již do PO uzdravený Bea. Odchod Mon musel být z jiných důvodů než-li herních, protože letos hrál skvěle, jeho body a +/- to jen dokazují, řekl bych jeho nejlepší sezóna v kariéře. Ale jinak celkově Any v obraně posílil a počítám že max. defenzivně bude hrát také v PO, kde jestli se bude opět dařit Gig či Hil tak je Any pro mě osobně velký favorit na SC. Co se týče útoku tak zde je patrné oslabení, ale Mor letos hrál sra*ky, ty samé jako Pah i Moe, takře jejich odchody jsou naopak vyloženě z výkonnostních důvodů. Přišel Chri, ten by mohl hrát 3. lajnu, že přišel jako protihodnota za Montadora pouze Nok je mi záhadou, no uvidíme. Z toho jak vedení Any jednalo je zřejmé, že letos bude chtít uspět neprostupnou defenzívou a občas dát nějaký ten gólíček, na to mají ty pravé hráče jako Get, Per, Sel či Rya, zejména v PP by to neměl být problém. Osobně letos vidím Any na fin SC............ :yes: :yes: :good: :good: !!!!
Selly8 píše:Myslite ze ma ten Sony Ericsson sanci prosadit se v 1.tymu Anaheimu :?: diky :)
fuuu, tazka otazka :roll: Nokia sa drzala, bojovala, ale jeho miesto bolo vo väcsine pripadov v 4, sem tam 3 lajne...takze skutocne tazko sa mi vyjadruje na jeho adresu :ja_neviem: finska skola je sice povästna najmä spickovymi golmanmi, ale napr. so Selannem nieco kvalitneho vyrastlo tak nevidim dôvod, aby sa nepresadil Petteri...ma toho hodne pred sebou, to zranenie oka nastastie nebolo vaznejsieho charakteru, tak drzim palecky aby sa z hydinarika stal riadny hydinar :D

inak tento nazor je zaujimavejsi ;) za malo :D
Skorpion píše:Co hovoria odbornici.

Co odislo: :coucou:
Petteri Nokelainen (C/W):
:plus: pozitiva: schopny braniaci utocnik s dobrou tvorbou hry. Ma dobru stavbu tela a je efektivny v oslabeniach.
:minus: negativa: v NHL sa moze tazsie strelecky presadzovat. Musi nadalej zdokonalovat vsetky svoje schopnosti, pretoze zatial to este nie je ono.
:?: potencial: tretia formacia
Vim Philly ze Ty jsi optimista, ale ja si nemyslim ze tak daleko dojdeme, ikdyz bych pak rad po sezone uznal ze jsi mel pravdu :D Montador si myslim ze odesel prave z vykonnostnich duvodu, pochybuju ze by si Boston vybral nekoho kdo hraje spatne :lol2: Na Morrisonovi se jednoznacne shodneme, u Pahlssona s Moenem si myslim neco jine, ikdyz jejich vykonostni propad od play-off 2007 je znatelny. Kdyby ale tak vydrzeli hrat v kuse tak by to byli roboti...
Zase mi ale hlava nebere, ze Ty, vecny optimista jsi uz odepsal Tvuj milovany Dallasek :? :coucou: Vzdyt jsou na tom podobne jako Ducks, ale marodku maji hvezdy vetsi to je pravda a navic klicove borce. Dnes bych se rad na zapas podival a jsem zvedavy na Otta :bac: :buh: Kazdopadne 2 bodiky musi zustat, jinak to bude hodne spatne :(
PS: Philly, nezacinas Ty nahodou pomalicku fandit Bukvicim :?: :lol: :lol:
Selly8 píše:Vim Philly ze Ty jsi optimista, ale ja si nemyslim ze tak daleko dojdeme, ikdyz bych pak rad po sezone uznal ze jsi mel pravdu :D Montador si myslim ze odesel prave z vykonnostnich duvodu, pochybuju ze by si Boston vybral nekoho kdo hraje spatne :lol2: Na Morrisonovi se jednoznacne shodneme, u Pahlssona s Moenem si myslim neco jine, ikdyz jejich vykonostni propad od play-off 2007 je znatelny. Kdyby ale tak vydrzeli hrat v kuse tak by to byli roboti...
Zase mi ale hlava nebere, ze Ty, vecny optimista jsi uz odepsal Tvuj milovany Dallasek :? :coucou: Vzdyt jsou na tom podobne jako Ducks, ale marodku maji hvezdy vetsi to je pravda a navic klicove borce. Dnes bych se rad na zapas podival a jsem zvedavy na Otta :bac: :buh: Kazdopadne 2 bodiky musi zustat, jinak to bude hodne spatne :(
PS: Philly, nezacinas Ty nahodou pomalicku fandit Bukvicim :?: :lol: :lol:
Tak nevím jestli jsem optimista, natož věčný, ale co se týče Dallásku tak letos se o to PO opravdu nezajímám, letos máme jiné starosti, přeji si hlavně aby se zapracovali Neal a Brunstry a hlavně se modlím aby se nám příští rok vyhla tato katastrofálně dlouhodobá zranění 3 klíčových hráčů. Příchod Morrisona je z nouze ctnost, uvidíme jestli něčemu pomůže.
Co se týče Montadora tak jsem samozřejmě měl na mysli že neodešel z výkonnostních důvodů z pohledu Any, právě proto že hrál letos skvěle a měl dle mého názoru svoji životní sezónu, myslím se to z mého příspěvku dalo pochopit.
Jinak Moe a Pah - nechápu co Tě na jejich odchodu mrzí - spolu s Nie hodně těžili z přemedializované kampaně tehdejšího GM Burkea, který tvrdil, že bez nich by SC nezískali - když se podíváš na jejich třeba letošní STATS tak to je fakt katastrofa.
Dnešní zápas by měl Any zvládnout a uhrát doma 2 b.
Jestli myslíš Bukvicemi Any, tak Váš styl se mi líbí již delší dobu, tvrdost a defenzíva, která nyní bude ještě "tvrzenější", ale samo jste divizní rival Dallásku takže když se potkáme v PO není co řešit. To samé u PHILLLY a NJ - max. defenzivní styl NJ obdivuji, ale je to také zároveň divizní soupěř PHILLY, takže také není co řešit....... !!!!
Jasne ze jsem Te s tim Montadorem pochopil, jen jsem to napsal ke vztahu k Bostonu :) S tim ze hraci nasi byvale checking line letos stradaji jsem take psal, o tom neni pochyb. Ale hodne hokejistum se nejaka ta sezona nepovede, kazdopadne budu sledovat jak se jim bude darit v novych klubech :thumbsup: Ikdyz o forme z roku 2007 si uz asi budou moci jen nechat zdat, navic se musi sehrat s novymi spoluhraci :yes:
Selly8 píše:PS: Philly, nezacinas Ty nahodou pomalicku fandit Bukvicim :?: :lol: :lol:
To víš Selly,že se ze Scuda stává fanda "Bukvic",ale když jsem mu tuším rok(dva?) dozadu psal,že hrají parádní
fyzický hokej,tak prskal,že to je tým o ničem,kde by bral jen Getzlafa........... :smile03: :-P
Proč si myslíte že jsem fanda Any - že přispívám do tohoto topicu :shock: :frajer2: ?? Nebo že se domnívám že letos půjdou do fin SC ?? Každopádně na tom že bych chtěl do PHILLY či Dallásku jen Getzlafa, Prongera a nově také Ryana se nic nemění....... :yes: :yes: !!!!
Come on ENGLAND píše:Proč si myslíte že jsem fanda Any - že přispívám do tohoto topicu :shock: :frajer2: ?? Nebo že se domnívám že letos půjdou do fin SC ?? Každopádně na tom že bych chtěl do PHILLY či Dallásku jen Getzlafa, Prongera a nově také Ryana se nic nemění....... :yes: :yes: !!!!
Ne kvuli tomu, ale jak psal Baffy minule sezony jsi nenechal na Ducks nit suchou :D Podle Tvych prispevku to byl po Maslickach druhy nejmene oblibeny tym. Letos mi to prijde ze uz beres Anaheim vice v pohode :good: . Getzlafa vymenime do Flyers za Briera :yes: .... :lol: :lol: :lol: a Ryana s Prongerem do Dallasu za Morrisona a 6. vyber draftu :cool:
A tomu ze pises casto do topicu Ducks jsem jen a jen rad, jinak bych tu psal skoro sam :wink: Ja do ostatnich tymu moc nepisu, protoze celkovy prehled o NHL jsem dost ztratil. Driv jsem byl schopny vyjmenovat z fleku alespon 3 petky v kazdem tymu, ted jsem rad ze si vzpomenu na par hracu :| Hodne ted sleduju premiere league a jelikoz bydlim v UK mam k ni prece jen o neco bliz :yes: V lete se ale na 99% vracim na Moravu, takze poradny net a kabelovka bude nutnosti :yes: A mozna zacnu psat i s diakritikou :lol2: :lol2:
Jak jsem již psal - Any je hlavní divizní soupeř Dallásku a proto jdu proti nim, často i slovně :wink: , ale letos Dallásek již neřeším, soustředím se s ním na další sezónu a proto se rád podívám na tvrdou hru Any, na jejich tuhou defenzívu jakou nyní budou praktikovat (po tom jak u nich probíhala Trade Deadline absolutně nic jiného nečekám) a přeji jim úspěch. To samé i NJ vs. PHILLY, ale to jsem psal již viz. výše....... !!!!
Dnes to cele stoji za velke :ho*no: Prenos spis nejde nez jde a nase hra je tragicka :buch: Co na to ze na strely jasne vedeme, kdyz jsme si nevytvorili jedinou golovku krome nekolika zavaru pred Turcem. Zato Stars jen brani a jde jim to proti nam klasicky vyborne... Ti kdyby hrali s farmarema tak nas daji :thumbsdown: coz dokazuje i bilance vzajemnych zapasu z posledni doby: 5-3-14 :thumbsdown: Vyborne se uvedla nova posila Christensen, ktery se nechal hned po pul minute vyloucit a samozrejme jsme hned inkasovali. Opet jde hodne videt Ott tentokrat bohuzel uplne jinak, kdyz dvema paradnimi prihravkami zaridil oba goly hostu... Dallas sice moc nestrili, za to kazda druha jejich strela smrdi golem :eek2: Pujdu se radeji vyspat, kdyby ten prenos alespon bezel tak bych to dokoukal, ale kdyz vidim z kazde tretiny jen pulku tak je to o nicem :bitka3:
Takze nakonec prohra 2-3, z highlits alespon potesil pekny gol Bobby Ryana :thumbsup:, ktery poprve nastoupil s devitkou na zadech misto 54ky. Na strely jsme nakonec vyhrali 38-16, ale koncovka totalne marna, behem zapasu bylo z hracu citit zoufalstvi a bezmoc... Po odchode Kunitze potrebujeme nutne produktivni leve kridlo, Christensen v 1.lajne nema co delat :dole:
Kua dpc me uz z tech vykonu Anaheimu trefi slak :x :x :x Ja uz se snad na nase zapasy ani divat nebudu, vre to ve jak ve velkem kotli... SKoro presna kopie zapasu s Dallasem, ikdyz jsme soupere az tak neprestrileli. Normalne lituju nase golmany, behem tretiny na ne jde treba 6,7 strel, ale z toho 4 jsou golove :sad2: Dnes Jonas Hiller predvedl nekolik famoznich zakroku, zato Backstrom chytil jen to co musel. Kdybych byl v brane Wild ja i tak by snad hoste vyhrali, ledaze bych tam neco pustil schvalne :D Nase opory jsou v teto dulezite casti sezony uplne z formy, snad nejvic to jde videt na Ryanu Getzlafovi, ten je ted uplne plonkovy :thumbsdown: Ja uz fuckt nevim co delat, jsem frustrovany jak svina, nasi souperi o play-off si k nam jezdi s chuti pro body :bitka3: :bitka3:
Nevidel jsem 1.tretinu ale o nic jsem neprisel. Ve 2. casti vyrovnal v oslabeni Marchant po skvelem napadani za brankou soupere :thumbsup: V zaveru tretine ale poslal po chybe nasi obrany svym druhym golem do vedeni Velliaux kdy v samostatnem najezdu ruskym blafakem propalil Hillera. Ve 3.tretine pak vitezstvi pojistil Sheppard po pekne akci celeho utoku. Nam uz se podarilo pri powerplay pouze snizit 21 sekund pred koncem, ikdyz si myslim ze gol uznan byt nemel :ja_neviem: Nic to ale nezmenilo na veledulezitem vitezstvi Minesoty v boji o play-off. Jedine pozitivum dnesniho zapasu=vyborna hra v oslabeni :yes: Na zaver bych snad jen pouzil oblibenou vetu meho kamarada.... Ked sa j.... tak sa j....!!!
No,ani se Ti nedivím že máš takové nervy,to co teď Kačeny předvádí je totiž hrůza.
Nejhorší je,že to jsou ztracené body se soupeři bojujícími o play-off a tak mám zlé tušení,že tyhle prohry je budou nakonec hodně mrzet.
:eek2:
Nejhorsi je ale jakym zpusobem hrajou, na to se neda divat!!! Ne ze bych od Ducks cekal extra technicky hokej, to v zadnem pripade, ale oni si nejsou schopni ani nahrat :eek2: Kde zmizel ten paradni svizny hokej :?: Kdyz se proti Wild dostali do utocneho pasma tak to vypadalo jako by tam divosi meli alespon o jednoho hrace navic, chybela jakakoliv myslenka :sad2: az me z toho oci bolely.... Ted uz muzeme jen doufat, ze prijde kouzelny dedecek, mavne zazracnym proutkem a udela z nas opet ten stary dobry Anaheim :lol2: Nadeje jeste zije, ale s takovou hrou nas da jeste i Colorado, ale to by ogari z Avs asi neprezili, ty uz zajima jenom nejlepsi misto na draftu :D
Any zbývá 15 zápasů do konce ZČ, počítám že min. 10 musejí vyhrát chtějí mít alespoň nějakou šanci se do PO dostat. Poslední 2 zápasy prohráli s přímými konkurenty, zejména ta prohra s Min je může mrzet - uvidíme jak to dopadne - každopádně nepostup Any do PO by byl letošním největším překvapením ligy, tomu se nevyrovná ani současné postavení Bostonu....... !!!!
Come on ENGLAND píše:Any zbývá 15 zápasů do konce ZČ, počítám že min. 10 musejí vyhrát chtějí mít alespoň nějakou šanci se do PO dostat. Poslední 2 zápasy prohráli s přímými konkurenty, zejména ta prohra s Min je může mrzet - uvidíme jak to dopadne - každopádně nepostup Any do PO by byl letošním největším překvapením ligy, tomu se nevyrovná ani současné postavení Bostonu....... !!!!
V soucasne dobe by bylo spis prekvapenim pokud by jsme se tam dostali :D Ale pred sezonou urcite, to jsem necekal ze bychom nepostoupili... Sice jsem pocital se zlepsenim nekterych tymu jako Columbus nebo Chicago, ale i tak jsem veril ze se DUcks do play-off dostanou :yes: Asi uz souperi dokonale precetli nasi hru :eek2:
Inspiroval jsem se v topicu bruins :D Ja bych zase obrazem zhodnotil vykony Ducks od sezony 2006 kdy z nazvu bylo odstraneno slovicko Mighty

Obrázek
LOOOOOOOOOLLLLLL :lol3: :lol3: :lol3: :skodoradostny:

Ty voe, tak teď si mě dostal... Hlavně je to něco, co bych od žádného fan Kachen nikdy nikdy nikdy nečekal! Respekt :poklona2:

Btw těch káčat na obrázku je mi ale líto...
sidney77 píše:LOOOOOOOOOLLLLLL :lol3: :lol3: :lol3: :skodoradostny:

Ty voe, tak teď si mě dostal... Hlavně je to něco, co bych od žádného fan Kachen nikdy nikdy nikdy nečekal! Respekt :poklona2:

Btw těch káčat na obrázku je mi ale líto...
To me taky, ale ja jsem je tam nenavedl.... Potreboval jsem trosku odlehcit temu, jinak by me asi slak trefil!!! Kdyby mi nekdo pred sezonou rekl ze 15 zapasu pred koncem zakladni casti budeme bod pred Kings tak se mu vysmeju s prominutim do xichtu :haha3: My ale hrajeme kulove, zato pred vykony kralu musim smeknout :respect: :poklona2: :poklona2:
Dnes jsem se podival na highlits a konecne vyhra :good: V prodlouzeni o ni rozhodl nas kapitan S.Nidermayer kdy promenil samostatny najezd :lol2: Konecne se trefili po delsi dobe T.Selanne a R.Getzlaf a svuj prvni gol za Kacery si pripsal exmedved Nokelainen. Bodoval i Whitney s Christensenem tak snad to nebyl jen nahodny vykon :roll: Uvidi se v dalsich zapasech...
Jinak jsem si vsiml ze divaci pri kazdem zakroku buceli na Luonga... Asi to byla reakce na situaci kdy pri strele Whitneyho nadzvedl lehce betonem branku, puk pod ni proklouzl a sudi nejprve gol uznali. Po porade s videorozhodcim ho ale spravne odvolali. Hlavni jsou ted ale 2 bodiky, snad zabereme i v pristich zapasech :modlenie: :modlenie: :modlenie:
Tak dnes pro Any velice, ale velice důležitá výhra nad Vancy, který navíc nyní hraje v parádní formě, takže o to cennější. Uvidíme co toto vydřené vítězství v prodl. s hráči Any udělá, já doufám že je nakopne, ale ne do prdele......... :wink: :thumbsup: !!!!
Tak po nestastne prohre 0-1a se Zralokama nas dnes ceka opet veledulezity zapas, tentokrat s Nashvillem. Kazdy asi vi jak nam ty boje s tymy bojujici o play-off jdou, tak nezbyva nez doufat. To uz tady sice plkam asi 2 tydny, no zadne zlepseni to neprineslo, ale stale doufam v zazrak. Pri pohledu na zapasy tymu v zapadni konferenci, kdy se v hodne duelech rozdaji 3 body me neni 2x do zpevu. Ale na to se nesmime divat a spolehat, ze nam ten anebo ten pomuze, musime si to vybojovat sami!!!!! Hlavni vec je zlepsit presilovku, protoze bilance z poslednich 6-ti zapasu je tristni.... 0 golu z 19 pocetnich vyhod :x :bitka3: :bitka3:
Rád by som sa opýta nejakého fanúšika Ducks, ktorý to sleduje podrobne, aké sú vyhliadky do budúcnosti vašej superobrannej dvojice Pronger - Niedermayer.
Myslím, ukončenie kariery Niedsa, či bude pokračovať.. Či Pronger ostáva, čo a ako.. Ďakujem.

A ešte môj názor som chcel povedať, že ste urobili strašnú chybu keď ste predali Pahlssona. :thumbsdown: Podľa mňa sú to s P.J. Axelssonom jedny z dvoch najlepších hráčov v tom čo robia.
Navyše Pahlsson bol pre mňa spolu so Ruchhinom (retired) jeden zo symbolov Ducks.
Tak dnes čeká Any 1 z klíčových zápasů této sezóny - jestli neporazí ANTI HOCKEYTOWN po 60-ti min., tak to s nimi a letošním PO již opravdu nevidím dobře........ !!!!

Co se týče Niedermayera tak to se domnívám že neví nikdo, jestli bude ještě pokračovat, v současné době ani on sám, co se týče Prongera, tak ten bude jistě vyměněn, pravděpodobně zase před následující TRADE DEADLINE........ !!!! Možná již nyní v létě, uvidí se........ !!!!
Sice az v prodlouzeni, ale prece :clap: Konecne jsme dali gol v presilovce, dokonce 3 :good: , hostum se to povedlo 2x. Podle highlits jsme meli vice sanci, Rinne ale zachytal dobre. Kazdopadne 2 body se pocitaji, ikdyz na strane predatoru bych radeji videl nulu :yes:

To begbee: Jak uz spravne napsal Philly u Scotta muzeme jen hadat, tam se to opravdu neda urcit. Co se tyka Prongera, tak podle toho co jsem zaslechl by u Ducks rad zustal ( asi se tu jeho manzelce libi ) a myslim si ze na podzim zacne znovu u nas. Jestli sezonu u nas i skonci bude zalezet na tom jak si Anaheim povede v unoru a jake budou jeho sance na SC. Nelze ani zapominat na zraneneho Beauchemina, kteremu konci po sezone kontrakt a ten musi byt urcite prodlouzen. Samozrejme za rozumny peniz. K Pahlssonovi jsem se vyjadril vyse, nerad bych se opakoval :) No a Steve Rucchin to je pro me Mr.Duck, ktery stravil temer celou svou karieru u Kaceru, kdyz az na jejim sklonku odesel do Rangers a ozdeji do Atlanty, ale tam uz hral druhe housle. Pro me po Teemu Selannem druhy nejoblibenejsi player Ducks. Pro ty kdo nahodou nevi o koho se jedna tak je to tenhle borec :thumbsup:
Obrázek
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS