vs.
3:4 (pp)
-) 
Boston nastupil v zostave:
Axelsson - Savard - Murray
Sturm - Bergeron - Bochenski
Reich - Mowers - Donovan
Chistov, Kessel, Tenkrat
Chara - Ward
Alberts - Ference
Wideman - York (Allen)
Tim Thomas
play by play
1st Period (2:1, shots and goal 14:14)
- stretnutie zacalo v sviznom tempe a brankarsky novic v time letcov Biron si poriadne ani nesahol na puk a uz lovil 2 kusky zo svojej siete
- po individualnych akciach sa 2x presadil ostrostrlec Mowers..tak do tejto chvile tento hracik supol dokopy 4 goly za sezonu, vratane tych 2 dnesnych..
- skoda inkasovaneho golu, ked vyluceny medved Reich prave vykorculoval z trestnej, no vtedy golovo zauradoval Pitkanen
- v 13min. sa do golovej sance dostal "slovensky letec" Ruzicka (hyri aktivitou) no Thomas vyborne zasiahol a v zapäti slovensky kridelnik putoval na trestnu lavicu
- Bruins na rozdiel od Philky zahrali tuto presilovku kvalitne, s golovymi sancami (Sturm, Savard) zial ani jedna z nich sa neujala
- v 17min. vytahuje Thomas dalsi zo svojich GREAT SAVE..
- do stretnutia sa (konecne) zapojili donedavna "injuries" Alberts - Murray
- divaci by akoby PO rezignovali, je vidiet dostatok volnych miest
2nd Period (1:1 shots and goal 10:21)
- II tretinu sme zacali maximalne vlazne (otrasne), len vdaka Thomasovi vedieme o jeden gol
- v sympatickom svetle sa zatial ukazuje 2 formacia v zlozeni Sturm - Bergeron - Bochenski
- BIG Z putuje na trestnu a Philka nas golovo tresta, z celkom pohodoveho stavu 2.0 je zrazu 2:2..tak nam treba! (pomer striel v polovicke tretiny 2.9..)
- v zapäti nasleduje dalsia nasa oslabovka, na trestnu sa pobera Tenkrat, Philka v presilovke hrozi, no bostonsky Reich sa dostava k puku, korculuje sam na brankara, no Biron vytahuje BIG glove save..to NAjlepsie v poadni brankarov este len pride
- :o TIM THOMAS opät v plne parade, ja mam z jeho zakrokov vazne dost
- hned na to putuje na trestnu opät Ruzicka a
-
3rd Period (0:0 shots and goal 12:16)
- mam obavy, II tretina v nasom podani radsej pomlcim, no nie tak davno som spominal, ze ak medvede nastupovali do zaverecnej tretiny za nerozhodneho stavu, inkasovali v jej casti, kde sa lame cely zapas ako prvi..ak by doslo nahodou k pp, ci sn, tam som uz v maximalnej pohode
- Timmy vytahuje dalsi glove save..no po preruseni hry prichadza nezmyselny zakrok Bergerona na Pikanena a letci maju vyhodu presilovky; ta je vsak dnes neuveritelne zaujimava..Zdeno malicko prispendluje hraca Phily, ktoremu vypadla hokejka o dobry m dalej, na com sa komentatori fajn pobavili
- III ma tie NAJsamvyssie grady, hra sa hore dole, medvede sa konecne dostavaju do tempa
- tycka! pri dalsom sn Bruins
- zaverecnych 10 minut, kto sa trafi ako prvy, zrejme sa bude tesit z 2 bodov..aj 1b znamena pre medvede "prehru"..
- Bruins v oslabeni, letci zatial v presilovke jalivo, Tenkratova dalsia golova sanca v oslabeni, mimo..koniec presilovky letcov, pocetna vyhoda o jedneho muza na strane Bruins, sanca Kessela opät mimo, presilova hra nevyuzita
-
- no ja mam dost z tejto tretiny..Kessel v golovej tutovke, Biron gumuje, maze aj jeho
- medvede mohli supnut v tetjo casti hry. 3-4 goly, nestalo sa, nasleduje predlzenie..uff, paradny zapas
OT (0:1 shots and goal 1:4 complet 37:55!)
- Thomas svojim 51 uspesnym zasahom likviduje sancu letcov
- do konca minutka, mame puk v moci, sanca, strela od modrej, Biron chyta, rychla kontra, Ference nestiha a mna ide trafit slak!!!!!!!!!!!!! 0,9 s pred koncom pp Upshall "zasuva" a rozhoduje.. :o vazeni, gol hodny do rubriky gol mesiaca..ak by vsak v tej chvili nestal za Timmyho brankou rozhodca, jeho hokejka si to namieri rovno na plexisklo..neuveritelna frustracia, Timmyho povzbudzuju hraci, sklamanie je obrovske..
MUZI ZAPASU -) obaja brankrai, no TIM THOMAS s 51 uspesnymi zakrokmi sa stava jeho hlavnym hrdinom
p.s. v PO uz moc neverim..

Sheldon Souray, Slap Shot - Assists: Sergei Samsonov and Mark Streit
ako dopadol