Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jinak k včerejšímu zápasu - tzv. zápas blbec :? . Hromada jasných gólovek neproměněných, výborný Rask v bráně Bostonu (Price ovšem o nic horší...) a dvě hrubky na začátku poslední třetiny - to je v kostce celý zápas s Bruins :x . Vynikající první třetina, po které mělo být rozhodnuto - bohužel se tak nestalo a Boston zkušeně přebral otěže zápasu a přišel zasloužený trest v podobě dvou rychlých gólů na začátku třetí.
Pozitivem je první gól Subbana, klasicky výkon Priceho a v útočné fázi hra prvních dvou útoků - v obranné už to bylo horší, hlavně u Plekyho lajny, která byla u obou gólů (její vedoucí přímo u druhého). Prohra mrzí i z důvodu dnešního zápasu v Buffalu, protože by se hráčům určitě lépe vstřebávala únava po vyhraném zápase... Ale co se dá dělat, zápasy jdou rychle za sebou a je třeba se z toho rychle otřepat, i když upřímně řečeno - před tímhle dvojzápasem jsem spíš věřil v bodový zisk proti Bruins než proti Sabres... :-( .
Já si myslím, že se z toho hráči oklepou a únavu ani nepocítí. Ale souhlasím, zápas blbec, příště to vyjde zase nám :thumbsup:
Pleky by měl v obraně trochu zabrat, už mu zase svítí v plus/mínus -3.
Dnes šavle porazíme.
Obrázek

Jasný dôvod prehry, Carey prišiel o mužstvo. :giggle:
Getzo5 píše:Obrázek

Jasný dôvod prehry, Carey prišiel o mužstvo. :giggle:
Njn, byl z toho při odchodu z rozbruslení taky pořádně naštvaný - nedivím se mu ani trochu... :D .
Neskutečná blamáž :grc: ! Jestli se na tomhle "galapředstavení" podepsal ten zápas v Buffalu, bude to hodně zlé...
Jinak Grabovskij a Orr - to je tedy "výkvět" fair-play... :grc: .
Habs, nič v zlom, ale výkon, ktorý ste včera predviedli, bol ostuda pre tak slávny klub :spank: . Dokonca aj bitky. Celý zápas odzrkadlila bitka na konci, keď sa tuším Georgesovi smial pri bitke do ksychtu McLearen. Inak počúvať tých odborníkov na Novasporte je skutočne záhul.. ''No podívejte se, jako Orr zákerne fauloval hviezdu a bla bla, že zákrok na Plekiho chce aj dodatočný trest a takéhefty :klobuk:. Podla mňa ho Orr ani netrafil, stihol sa mu vyhnúť, áno je pravda, že Colton naháňal Plekiho celé striedanie, no nazvať to likvidačným zákrokom no neviem. Hej keby ho trafil, tak ho vynesú. Zas netreba zabúdať, ako niektorí Habs predtým polovali na Grabovského, ten nakoniec vypenil, keď Prust otravoval Komarova, ktorý na neho ani nepozrel. No nemusel to vyriešiť podla vzoru Burrowsa a nemusel mu spraviť ''cucák'' na ruku :slap:.
Zápas jsem neviděl, ale jen co zmizí idiotský blackout, tak si dám. No ale bitky jsem viděl. Gorges dobře bojoval a na to že není bitkař si vedl dobře. Navíc je o hodně menší. Že se mu McLaren smál je spíš jeho debilita. Pak se mi líbil Gallagher, který se nebál a šel proti Kostkovi. Orr je prase a byl by to likvidační hit, naštěstí se Pleky vyhnul. Fyzickou hru jsem vždycky měl rád, ale jít cíleně po hvězdě soupeře je prasárna.

No oklepat se, zapomenout na to a jdeme dál. Tampa rozhodně je k poražení a když se vrátíme ke svojí hře, tak to bude dobré.
Linden16 píše:Habs, nič v zlom, ale výkon, ktorý ste včera predviedli, bol ostuda pre tak slávny klub :spank: . Dokonca aj bitky. Celý zápas odzrkadlila bitka na konci, keď sa tuším Georgesovi smial pri bitke do ksychtu McLearen. Inak počúvať tých odborníkov na Novasporte je skutočne záhul.. ''No podívejte se, jako Orr zákerne fauloval hviezdu a bla bla, že zákrok na Plekiho chce aj dodatočný trest a takéhefty :klobuk:. Podla mňa ho Orr ani netrafil, stihol sa mu vyhnúť, áno je pravda, že Colton naháňal Plekiho celé striedanie, no nazvať to likvidačným zákrokom no neviem. Hej keby ho trafil, tak ho vynesú. Zas netreba zabúdať, ako niektorí Habs predtým polovali na Grabovského, ten nakoniec vypenil, keď Prust otravoval Komarova, ktorý na neho ani nepozrel. No nemusel to vyriešiť podla vzoru Burrowsa a nemusel mu spraviť ''cucák'' na ruku :slap:.
O naší včerejší hře nechci moc polemizovat, prostě bylo všechno špatně. Torontu tam spadlo všechno, nám nic, i když je pravda, že první třetina byla víc než tragická.
O zbytku tvého příspěvku se s tebou také nehodlám dohadovat, pokud obhajuješ pokus Orra o zmrzačení Plekance a kousnutí Grabovského, navíc po tom, co neměl v tom souboji dvou jiných hráčů co dělat, tak se ti chci zeptat, jestli jsi někdy dělal soutěžně nějaký sport... :hroza: . Jako tvrdá hra budiž, ale nebýt Pleky tak hbitý, měl po koleně!
:wf: Počkaj počkaj, kde si sa dočítal, že obhajujem pokus Orra o zkaličenie Plekiho a kusanec Grabovskeho?? :neviem: Prečítaj si to ešte raz a v klídku.. Narážal som na absolútny fanúšikovský pohlad komentátorov, to sa nedalo počúvať a nemožu predsa vykrikovať, že to bolo na dodatočný trest udelený po stretnutí, lebo to bol likvidačný zákrok, lebo nebol. Chvála bohu sa Pleki vyhol a bolo to posúdené iba ako POKUS o likvidačný zákrok a zranenie protihráča, z nájazdom rozbehom tak jedného pásma, preto 5+DKZ, aj keď ho len štrajchol, ako sám Pleki povedal po matchi. A áno, hrával som hokej v Dukle Trenčín 10 rokov a pískal som hokej ďalších 10 rokov, takže mi ver, že viem, o čom melem, respektíve mal by som vedieť :giggle:. Snažím sa hokej vnímať objektívne a ťažko sa mi počúvajúkometátori - fanúškovia, preto aj cez MS slovenské zápasy radšej pozerám na ČT, lebo tých mamlasov neznesiem :good:.
PEACE
Linden16 píše::wf: Počkaj počkaj, kde si sa dočítal, že obhajujem pokus Orra o zkaličenie Plekiho a kusanec Grabovskeho?? :neviem: Prečítaj si to ešte raz a v klídku.. Narážal som na absolútny fanúšikovský pohlad komentátorov, to sa nedalo počúvať a nemožu predsa vykrikovať, že to bolo na dodatočný trest udelený po stretnutí, lebo to bol likvidačný zákrok, lebo nebol. Chvála bohu sa Pleki vyhol a bolo to posúdené iba ako POKUS o likvidačný zákrok a zranenie protihráča, z nájazdom rozbehom tak jedného pásma, preto 5+DKZ, aj keď ho len štrajchol, ako sám Pleki povedal po matchi. A áno, hrával som hokej v Dukle Trenčín 10 rokov a pískal som hokej ďalších 10 rokov, takže mi ver, že viem, o čom melem, respektíve mal by som vedieť :giggle:. Snažím sa hokej vnímať objektívne a ťažko sa mi počúvajúkometátori - fanúškovia, preto aj cez MS slovenské zápasy radšej pozerám na ČT, lebo tých mamlasov neznesiem :good:.
PEACE
No vidíš, tím spíš, když si hokej hrával, mě překvapila ta poznámka, že ho Orr vlastně ani netrefil (což je pravda) a že až když by ho trefil, tak ho odnesou... On ho netrefil ale jen a pouze kvůli duchapřítomnosti Plekyho, jinak ten úmysl tam byl naprosto zjevný a tomu já říkám prasáctví první kategorie! Ano, stanou se na ledě horší zákroky i s horšími následky - ale pokud je to bez úmyslu toho hráče zranit, řeknu, že to bylo ostrý a nebudu autora toho zákroku odsuzovat. Jenže v tomhle případě byl ten úmysl zřetelný na první pohled, a proto mě to rozčiluje - vždyť mu mohl ukončit sezónu!
Komentátory na Nově vůbec neřeším, protože melou takové nesmysly, až to není hezký. A tohle byl navíc snad první moment, kdy se trochu přiklonili na stranu Habs, jinak tam po většinu zápasu byl patrný "fanouškovský" pohled z tábora modrobílých.
:-( Včera jsem to shlédl a musim říct,že ten čelní nájezd na Plekance mě zvedl víc,než ta primitivní klukovina Grabovského.Totiž,kdyby Orr trefil(a k tomu moc nechybělo),tak měl Plekanec koleno nadranc,úplně obráceně s karierou ve vážkách.A úmysl trefit Plekance v tom zcela jistě byl,vždyť se na něj rozjel s cílem ho zepředu trefit .To se nezlob Lindene.
Zápas blbec,musíme rychle zapomenout a zase něco proti Tampě hrát.Od druhého třetiny to zase tak špatný herní projev nebyl,jenže nám tam nic nepadalo,zatim co oni proměnili téměř všechno.Beznaděj.Naše muška byla zcela marná.Zvláště Géčka a Plekanec s Bourgue se od druhé třetiny víc snažili,jenže nic. A ten závěr rvaček? To už bylo jenom frustace a na pobavení smutných diváků.
Grabovskij byl z Montrealu kdysi vypuzen poněkud unáhleně a zřejmě se na nás urazil.Kdyko-li přijede je přemotivován,jako by nás chtěl roztrhat.Včera to,ale přehnal s tim hryznutím Pacciorettyho do hřbetu ruky.Mám dojem,že v tý mele ani nevěděl do čí ruky kouše a možná že kdyby to byla ruka jeho spoluhráče,tak by se do ní taky zahryz.Dost trapná záležitost hodná dítěte z mateřské školy. :? .
Proti leafs tentokrát odešlo celé mužstvo. Měli by zpátky do sestavy rychle zase zařadit Whita. Vždyť třeba hlavním viníkem prohry s Bostonem byl Plekanec (tři neproměněné šance a dvakrát neuhlídaný protihráč, který nahrával nebo vstřelil dva ze dvou soupeřových gólů) a v dalším zápase proti šavlím Plekanec naopak zářil. Zdálo se mi, že už proti medvědům tam White chyběl bo jako protiváha proti Lucicovi a Thorthonovi byl Prust málo. Ty dva ataky Lucice na Markova potrestány být měly, bez Markova by ty přesilovky byly hluché úplně.
Halák proti Buffalu? No tak ten začátek, to byla síla. První střela gól, pak druhou fakt nebezpečnou ránu chytil a zatímco si potřásal hlavou na to jaký jsem to já borec, tak ho čistě náhodou bez jeho přispění trefili do betonu. Pak už se trochu vzpamatoval a podal alespoň svůj průměrný výkon, ale ten začátek to fakt byla síla.
Takhle nesoustředěný brankář, co nevydrží a nestíhá sledovat hru bo si zrovna prochází nějakým rituálem, to už jsem dlouho neviděl. Naposled Růžička (Tesla), jak ho někdo učil na tréninku lítat a on pak před každým zákrokem v ostrém zápase zkoušel, jestli se ještě vznese.
Eller je zatím jen na vyplňování díry v sestavě, White by tam byl daleko užitečnější (některé bitky habs proti Torontu vyzněly úplně trapně).
Překvapuje mě, že je zatím daleko užitečnější Prust než Armstrong, který je zatím dost nevýrazný. Před sezónou bych to tipoval úplně naopak. 2G se mi furt líbí, ale měli by s nimi zkusit toho Armstronga, aby měl Prust volné ruce na čistky. Když s 2G hrál Eller, byly to nejtěžší okamžiky habs v celém zápase.

Tomuhle se mi ani nechce věřit, že prý předpokládaná sestava proti Tampě:

Bourque-Plekanec-Gionta
Prust-Desharnais-Cole
Pacioretty-Galchenyuk-Gallagher
Moen-Eller-Armstrong

Markov-Emelin
Gorges-Diaz
Subban-Bouillon

Budaj

a druhá přesilovková formace:
Eller - Galchenyuk-Gallagher
Diaz-Bouillon
:) Než vyčítat něco všestranému Tomášovi,víc bych se zaměřil na Cola.Ten určitě hraje pod své možnosti a k laxnosti ho nevyprovokovali ani oba snaživý spoluhráči Desharnais a Pacciorety. Jeho gólový přínos je také minimální a je zcela evidentně z formy.Včera proti Torontu to od samého začátku flákal.

White? Mám dojem,že nám svými hloupými vyloučeními prohrál zápas s Buffalem a něco podobného předvedl už před tím.Reakce na sebe nenechala dlouho čekat.Nemůžeš se divit Therrienovi,že ho ho nechal sedět.Je na něj určitě naštvaný a má to mít i výchovný prvek.Víc u toho myslet a konečně se nenechat zbytečně vylučovat v nevhodném čase ,kdy to proti nám může negativně ovlivnit zápas.

Co se týká zápasu s Bostonem dostali bychom přes hubu i s Whitem.Snad si nemyslíš,že bychom je přeprali.Nemáme natolik fyzicky robustní hráče(až na pár vyjímek jako je Prust), abychom mohli zápasy vyhrávali rvačkami.Vždyť se podívej jaké habány medvědi mají s těmi se fyzicky nemůžeme rovnat.Chára,Lucic,Thorton, ti by mohli skálu lámat holejma rukama.
Jinak souhlasim Prust zapadl ke G-čkám výborně,zatím co neviditelný Armstrong ve čtvrtém útoku nehraje zhola nic.Neaktivní,bez střelby,jakžtakž stačí bránit a není nic ,co by mne zaujalo.Ten mě taky zklamal.

A Eller?Stále čekám, kdy už konečně bude pro nás nepostradatelný hráč a souhlasim,že se zatim předpovědi tak úplně nenaplnil.Jeden zápas nadchne a několika dalších zapadne do šedého průměru.Že ani Therrien s ním není tak úplně spokojen je vidět, jeho cestováním sestavou.

Jinak tebe stále wp2t trápí golman Budaj,ale já mu nic nevyčítám.Proti Buffalu vesměs za ty góly nemohl a ten 2 sec před koncem byl podle mne neregulerní.Soupeřův hráč v brankovišti.Osobně víc si myslim,že v těch zápasech kde nastoupil Budaj selhala naše obrana,která pustila soupeřovi útočníky příliš blízko k bráně a včas je nepokryla.To je můj názor.

K té sestavě na Tampu se vyjadřovat nebudu.Před zápasem novináři mnohdy přehání.V každém případě i já předpokladám po posledních neuspěšných zápasech ,nějakou zásadní změnu.
wp2t píše:Proti leafs tentokrát odešlo celé mužstvo. Měli by zpátky do sestavy rychle zase zařadit Whita. Vždyť třeba hlavním viníkem prohry s Bostonem byl Plekanec (tři neproměněné šance a dvakrát neuhlídaný protihráč, který nahrával nebo vstřelil dva ze dvou soupeřových gólů) a v dalším zápase proti šavlím Plekanec naopak zářil. Zdálo se mi, že už proti medvědům tam White chyběl bo jako protiváha proti Lucicovi a Thorthonovi byl Prust málo. Ty dva ataky Lucice na Markova potrestány být měly, bez Markova by ty přesilovky byly hluché úplně.
Halák proti Buffalu? No tak ten začátek, to byla síla. První střela gól, pak druhou fakt nebezpečnou ránu chytil a zatímco si potřásal hlavou na to jaký jsem to já borec, tak ho čistě náhodou bez jeho přispění trefili do betonu. Pak už se trochu vzpamatoval a podal alespoň svůj průměrný výkon, ale ten začátek to fakt byla síla.
Takhle nesoustředěný brankář, co nevydrží a nestíhá sledovat hru bo si zrovna prochází nějakým rituálem, to už jsem dlouho neviděl. Naposled Růžička (Tesla), jak ho někdo učil na tréninku lítat a on pak před každým zákrokem v ostrém zápase zkoušel, jestli se ještě vznese.
Eller je zatím jen na vyplňování díry v sestavě, White by tam byl daleko užitečnější (některé bitky habs proti Torontu vyzněly úplně trapně).
Překvapuje mě, že je zatím daleko užitečnější Prust než Armstrong, který je zatím dost nevýrazný. Před sezónou bych to tipoval úplně naopak. 2G se mi furt líbí, ale měli by s nimi zkusit toho Armstronga, aby měl Prust volné ruce na čistky. Když s 2G hrál Eller, byly to nejtěžší okamžiky habs v celém zápase.

Tomuhle se mi ani nechce věřit, že prý předpokládaná sestava proti Tampě:

Bourque-Plekanec-Gionta
Prust-Desharnais-Cole
Pacioretty-Galchenyuk-Gallagher
Moen-Eller-Armstrong

Markov-Emelin
Gorges-Diaz
Subban-Bouillon

Budaj

a druhá přesilovková formace:
Eller - Galchenyuk-Gallagher
Diaz-Bouillon
Halák? :lol: Ten už nějaký ten rok není v dresu Habs :wink2:
Změny v sestavě proč ne, ale pochybuju, že začne Budaj. Ten má už dva zápasy, což zase na nějakou dobu musí vydržet.
Budaj pravda, sorry já po tom co sem viděl od něho tu tragédii v začátku proti sabres, tak furt musím myslet na to, kde už mohli být habs kdyby se jim toho Haláka ještě aspoň jeden rok podařilo udržet. Pravda je, že Price byl v loňské sezóně asi nejlepší člen týmu, ale stejně - kdyby měl ještě nějakého schopného popoháněče - viz. loňský blues.
Budaj zbytek zápasu už zachytal alespoň na svůj průměr (ty tři první střely-), ale zdá se mi, že psychicky na tom je dost prabídně.
V tom prvním zápase nebyl schopný vůbec sledovat hru, neustále dělal jen takové obecné zákroky - jakože neví, kde je puk a ví, že musí ucpat bránu.
Vrcholem byl ten poslední gól, kdy ten čas na přesun ztratil tím, že až za chvíli měl potřebu se podívat jestli má puk pod betony a to už byl střelec u druhého koutu brány a chystal se zasunout.

V tom původním článku vycházeli z toho, že si Price bude chtít po takovém výprasku oddychnout, ale už je tam na dnes potvrzený.
Ale to prohození Prusta s Paciorettym tam zatím nezměnili a na tsn jsou předpokládané sestavy na večer od všech kanadských týmů, kromě habs.
Odchod Haláka se vyplatil od prvního momentu. V nadcházející sezoně bez něj (2010/2011) byl Carey vynikající včetně PO.

Změny jsou potvrzeny, MaxPac a Prust si vyměnili místo. Já to kvituju a může to být dobrý impulz.
Hovorí sa, že práve Habs majú najväčší záujem o Ryana O´Reillyho. Nepýtam sa do akej miery je to reálne, skôr ma len čisto teoreticky zaujíma, čo by od vás za neho Avs mohli dostať. Údajne za neho bude Sherman požadovať jeden top prospect, a jedného hráča overeného NHL. Nejaké nápady?
eller- oreily deal done
Sloter píše:Hovorí sa, že práve Habs majú najväčší záujem o Ryana O´Reillyho. Nepýtam sa do akej miery je to reálne, skôr ma len čisto teoreticky zaujíma, čo by od vás za neho Avs mohli dostať. Údajne za neho bude Sherman požadovať jeden top prospect, a jedného hráča overeného NHL. Nejaké nápady?
Vůbec žádné... :D .
wp2t píše:Budaj pravda, sorry já po tom co sem viděl od něho tu tragédii v začátku proti sabres, tak furt musím myslet na to, kde už mohli být habs kdyby se jim toho Haláka ještě aspoň jeden rok podařilo udržet. Pravda je, že Price byl v loňské sezóně asi nejlepší člen týmu, ale stejně - kdyby měl ještě nějakého schopného popoháněče - viz. loňský blues.
Budaj zbytek zápasu už zachytal alespoň na svůj průměr (ty tři první střely-), ale zdá se mi, že psychicky na tom je dost prabídně.
V tom prvním zápase nebyl schopný vůbec sledovat hru, neustále dělal jen takové obecné zákroky - jakože neví, kde je puk a ví, že musí ucpat bránu.
Vrcholem byl ten poslední gól, kdy ten čas na přesun ztratil tím, že až za chvíli měl potřebu se podívat jestli má puk pod betony a to už byl střelec u druhého koutu brány a chystal se zasunout.

V tom původním článku vycházeli z toho, že si Price bude chtít po takovém výprasku oddychnout, ale už je tam na dnes potvrzený.
Ale to prohození Prusta s Paciorettym tam zatím nezměnili a na tsn jsou předpokládané sestavy na večer od všech kanadských týmů, kromě habs.
Ty máš prostě a jednoduše s Budajem vážný problém, kterého by tě on nezbavil ani nadlidským výkonem... :D. Pro mě je to solidní dvojka. A nevěř tomu, že by tady mohli spolu dál fungovat Price a Halák - a v tom případě jsem nyní rád, že zůstal Price, byť hned po trejdu jsem byl značně rozezlený (slušně řečeno...).
u Pricea nie je co riesit, chyta vyborne, s takym ladovym finskym pokojom :D na strane druhej, Jaro a jeho patalie so slabinami, ktore môzu co to vestit......skôr ci neskôr sa z nich vylize, ale to, ze dostal prednost prave Price, well done
habs píše:
Linden16 píše::wf: Počkaj počkaj, kde si sa dočítal, že obhajujem pokus Orra o zkaličenie Plekiho a kusanec Grabovskeho?? :neviem: Prečítaj si to ešte raz a v klídku.. Narážal som na absolútny fanúšikovský pohlad komentátorov, to sa nedalo počúvať a nemožu predsa vykrikovať, že to bolo na dodatočný trest udelený po stretnutí, lebo to bol likvidačný zákrok, lebo nebol. Chvála bohu sa Pleki vyhol a bolo to posúdené iba ako POKUS o likvidačný zákrok a zranenie protihráča, z nájazdom rozbehom tak jedného pásma, preto 5+DKZ, aj keď ho len štrajchol, ako sám Pleki povedal po matchi. A áno, hrával som hokej v Dukle Trenčín 10 rokov a pískal som hokej ďalších 10 rokov, takže mi ver, že viem, o čom melem, respektíve mal by som vedieť :giggle:. Snažím sa hokej vnímať objektívne a ťažko sa mi počúvajúkometátori - fanúškovia, preto aj cez MS slovenské zápasy radšej pozerám na ČT, lebo tých mamlasov neznesiem :good:.
PEACE
No vidíš, tím spíš, když si hokej hrával, mě překvapila ta poznámka, že ho Orr vlastně ani netrefil (což je pravda) a že až když by ho trefil, tak ho odnesou... On ho netrefil ale jen a pouze kvůli duchapřítomnosti Plekyho, jinak ten úmysl tam byl naprosto zjevný a tomu já říkám prasáctví první kategorie! Ano, stanou se na ledě horší zákroky i s horšími následky - ale pokud je to bez úmyslu toho hráče zranit, řeknu, že to bylo ostrý a nebudu autora toho zákroku odsuzovat. Jenže v tomhle případě byl ten úmysl zřetelný na první pohled, a proto mě to rozčiluje - vždyť mu mohl ukončit sezónu!
Komentátory na Nově vůbec neřeším, protože melou takové nesmysly, až to není hezký. A tohle byl navíc snad první moment, kdy se trochu přiklonili na stranu Habs, jinak tam po většinu zápasu byl patrný "fanouškovský" pohled z tábora modrobílých.
OMG :slap: , rozmýšlaš vôbec nad tým, čo píšeš? Respektíve píšete? Vo všetkom s vami súhlasím a nič iné som ani predtým nenapísal. Prečítajte si to znovu alebo keď čítate nejaké pripomienky Ne-fans Canadiens, tak to čítajte s kludom na duši a neberte to, že vás sem príde niekto atakovať :nono: Tak tu už strácať čas nebudem :thumbsdown:
Halák 9/10 byl nadstandartní dvojka, Auld 10/11 byl standartní dvojka, Budaj 11/12 byl nakonec v průměru ucházející, ale Budaj 12/13 je zatím katastrofa.
Nadlidský výkon?
Stačilo by mně kdyby neměl tak brutální a tak dlouho trvající výpadky v jednotlivých zápasech. Ty čtyři minuty v prvním (rozhodlo to zápas) a ten začátek v druhém (nakonec štěstí pomohlo - otáčet z 0:2, kdyby ho náhodou netrefili do tý nohy jak si třásl mařenou).

Jinak s tím Pricem se nakonec vyplatilo naprosto nelogické a nekanadské odstranění nebezpečné, znervózňující konkurence na jeho postu.

Z 3:0 vyrovnání na 3:3? To se mi zas udělala husí kůže bo sem si vzpomněl na loňskou sezónu, kdy habs takhle vedli snad dvacetkrát a pak z toho dokázali ubránit vítězství v ani ne polovině zápasů. Myslel jsem si že Prust s Armstrongem pomůžou právě v takových chvilkách, tak snad příště už jo.
Linden16 píše:
OMG :slap: , rozmýšlaš vôbec nad tým, čo píšeš? Respektíve píšete? Vo všetkom s vami súhlasím a nič iné som ani predtým nenapísal. Prečítajte si to znovu alebo keď čítate nejaké pripomienky Ne-fans Canadiens, tak to čítajte s kludom na duši a neberte to, že vás sem príde niekto atakovať :nono: Tak tu už strácať čas nebudem :thumbsdown:
Ty jsi taky dobrý demagog a dobře vytrhuješ věty z kontextu celého příspěvku... :hroza:. Pokud to takhle děláš, tak ano, tady čas neztrácej.
Tady je podle mně důkaz, že sem si toho s tím Budajem nevšiml sám.

potvrzená výměna Tokarski za Desjardins

Odpověď na tvou otázku, koho tam místo Budaje dát.
Příchod o sedm let mladšího Tokarskiho (než Budaj) s potenciálem na stabilní dvojku.
Do budoucna, nejspíš ne hned.
I když jestli bude mít Peter takový výpadky ...........
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES