od
Getzo5 » ned 17. črc 2011 16:32
No ja som tie dôvody popísal. Pelley nie je dostatočne tvrdý, predsalen jeho postava...to nie je typ, ktorého sa súperi boja. Ako center nie je lepší než Steckel, ako krídlo nie je lepší než Boulton. Janssen je na farmu. A hádam si obaja nemyslíte, že u nás bude hrať takmer 10 minút. Atlanta používala tak často Boulton-Slater-Thorburn ako 4tú lajnu najmä kvôli kvalite kádra a kvalite lajny, u nás dostáva top9 max. priestoru, 4tá naopak minimum. A Henrique má na viac než na 5 minút na zápas. Je ready, chápeme sa, je to škoda ak tam nebude, ale nie kvôli Boultonovi (či permanent HS Janssenovi), ale kvôli Zubrusovi/Rolstonovi/Clarksonovi/dobre hrajúcemu Palmierimu. Takže ten priestor sa buď nájde teraz (ak príde trejd a ja si naozaj myslím, že príde, Lou nebude šaškovať so Salvadorom, sám sa viackrát vyjadril, že podobnú situáciu ako pred rokom už nedopustí), alebo počas sezóny, alebo na Henriqueho "nešťastie" až o rok. Ale niet nad čím zúfať a opakujem, na príčine nie sú títo dvaja. A my sme v bottom6 boli mäkkí a každému to vadilo...zrazu im vadí opak, lidi lidi...ak na to niekto doplatí, tak Zharkov, ale uňho verím, že sa udrží a do budúcna s ním rátam ako s novým Pando-Brylinom so slabšou produktivitou. Naopak vyššia sa očakáva od Clarkieho a toto mu uberie na povinnostiach hráča 4tej lajny. Dúfam, že sa zdvihne. (ak nebude práve on trejdnutý, logiku stále dávajú obe možnosti)
Čo sa týka Noreaua - to máš odkiaľ Martin? Na jednej strane sme až prepchatí, ale je to All-star AHLer vo veku 24, čakal som, že šancu dostane.
Čo sa týka dresov - u mňa nie, lacný throwback fake, nepotrebujem. Ale dík za ponuku.