Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ja ze zmenou manazera prestanu u flames tie priserne vymeny.. nehrozí zrejme :shock: lou zas skvely tah a to sa este plll ova zmluva meni od buducej sezony na jednocestnu :lol2: za bitkara co by za nas uz nikdy nenastupil dostat 5te kolo draftu? vyborne. usetrit na tom este aj 550 tisic dolarov? skvele :thumbsup: vraj ho priviedli na odporucanie trenera.. ze by si to chcel u devils fans vyzehlit? :) cesta je spravna, ale uplne odpustenie dosiahne az ked sa pekne prihovori aj za rolstona :D

corrente? fajn fajn.. dnes to bol z nasej strany vydareny den... a konecne sa to hybe.
Nemám rád keď niekto hovorí o vydarenom dni (nebrat osobne). Kaźdá z tých vecí je proces a ten sa proste raz uzavrie. Je zhoda náhod, že niektorý skôr, niektorý neskôr a výsledok príde v jeden deň.

A čo sa týka CGY, to je až priliš dobré aby to nebolo súčasťou niečoho väčšieho. Nehovorím, že niečo ešte príde, ale očakávať by sa to dalo.
andystrickland Andy Strickland
The New Jersey Devils have signed tough guy Cam Janssen to a 1-year, 2-way contract #Devils :lol2: Cam sa vracia na miesto činu.

:arrow: Albany.

Obrázek
Tak se událo pár novinek. Co se týče Brylina souhlasím s Dunimem. Nemá už na to. Jeho podpis by byl krok zpět, ale jako člena coaching staff bych proti němu nic neměl. Výměna Leblonda byla parádní právě proto, že Leblond má další sezonu jednocestný kontrakt , takže skvělý tah Loua, PLLL byl u fans oblíbený ( hlavně v Albany ) ale bohužel kromě bitek nic závratného neuměl ( jeho jméno ale fakt miluju :D ). Přišel starý známý Janssen. Je to super chlapík o tom žádná ale do 4 lajny budeme mít hokejovější hráče, ale určitě bych ho na derby s Rags chtěl v sestavě :box:
Salmela do Omsku, 1.5m :D :ahoj: bol beztak nadbytočný. Good luck Anssi, uži si prachy.
Larsson podepsan, v zavislosti podle caphitu, zacne podle me na farme
Žiadne individuálne bonusy. :shock: :yahoo: Ten chalan je modla!
Lamoriello said he doesn't believe in them and Larsson made a decision to sign without individual bonus packages
Paráda !!!

http://www.msg.com/lamoriello-on-prospe ... 14-1.70476" onclick="window.open(this.href);return false; Rozhovor s Louem
925K Caphit pro Larssona? kdo rekl ze Lou uz na to nema? S takovymto platem ho vidim NHL, pokud nekdo vyrazne nezazari, nebo to Adam neposere
On bude o čosi vyšší. :wink: Ale aj tak...
1. Make a run in the 2nd half to almost make the playoffs

2. 3.6%

3. Larsson falls to number 4

4. Larsson signs a cap friendly deal

This is a dream
Obrázek
asi jo, ale i tak... uvidime kolik bude bonus k podpisu, zatim se ty informace dost ruzni
Špatná výměna. Nechat si utéct hokejistu, co má jenom jméno dlouhý jako celá jedna lajna. :hroza: :sarcasm:
TGfireandice Tom Gulitti
Lou Lamoriello confirms Devils have signed Eric Boulton of WPG/Atlanta. Boulton had hat trick vs. Devils last season.

Obrázek

:rofl: načo ani pán Boh nezna...ale aspoň je očividné, že niečo robíme so 4tou lajnou a budú nasledovať trejdy! Teraz celkom určite.

What a day :scare:

WTF ???? !!!! :hroza: Co má tohle být??
Po troche diskusie a s odstupom času - 4th liner schopný odohrať viac než healthy scratch, tlačí Clarksona mimo 4tú lajnu - buď bude súčasťou trejdu, alebo (čo ja osobne predpokladám) dostane druhú šancu a bude hrať tam, kde patrí - na RW checking line. Ďalej tento krok odsúva Janssena do Albany, na tých pár derby zápasov bude povolaný. Takto (Salvador LTIR) sme stále natesno. Otázkou je, či to Lou chce prečistiť (Zubrus/Rolston/Clarkson) kvôli deadline/z princípu alebo si ponecháme súčasný stav. Chceli sme tvrdšiu zostavu, o čosi sa to posunulo. Ja osobne nejaký trejd očakávam. Ako som už povedal viackrát, až budeme Gillies`d, mnohí si uvedomia, že to bolo potrebné. Okrem toho, že sa Atlantická divízia posilnila herne, stala sa ešte tvrdšou a to už predtým najtvrdšou bola. V tíme je mnoho talentu, ale vyše polovica je mäkká ako maslo, jeden hráč iného razenia nezaškodí. Čo sa týka Zharkova, tam sú typy rôzne, no v prípade Henriqueho možno aj budem radšej ak bude hrať ešte polsezónu top minúty na farme, ako 4 minúty u nás. Dvojsečná zbraň, pretože je ready. Ale kedže je ready, mal by hrať už aj adekvátny čas. Ten ale v 4tej lajne proste nedostane. O rok to bude úplne o inom.

Tie kroky logiku majú, né že ne. Ak by sa priviedol Janssen a Janssen 2.0, logiku by to nemalo žiadnu. Ale viď. môj prvý príspevok, prekvapenie to bolo slušné. :lol2:

Inak ako Janssen, tak Boulton mali primárnu ponuku od Vancouveru, rozhodli sa ale pre Jersey. Cam ho považuje za domov a Boulton chcel zostať na východe a hrať v dobrom tíme. Dva roky sa mi nepáčia, cap hit mohol byť aj o 100k nižší, ale whatever.
I also noticed Boulton was a +1 last year in 64 games and averaging about 9 minutes. Not too shabby.
A aby som nezabudol:
Of the ones I know that are signed.

1. Ryan Nugent-Hopkins: 3.775m
4. Adam Larsson: 0.925m
6. Mika Zibanejad: 1.775m
10. Jonas Brodin: 1.475m
13. Sven Baertschi: 1.456m
:lol:
Getzo5 píše:Inak ako Janssen, tak Boulton mali primárnu ponuku od Vancouveru, rozhodli sa ale pre Jersey. Cam ho považuje za domov a Boulton chcel zostať na východe a hrať v dobrom tíme. Dva roky sa mi nepáčia, cap hit mohol byť aj o 100k nižší, ale whatever.
Camov Twitter:
Great to be a Devil again, STL will always be my home but time head out east!!!
:giggle:
begbeee píše:Camov Twitter:
Great to be a Devil again, STL will always be my home but time head out east!!!
:giggle:
Ty keď z nejakého miesta odchádzaš, kde si sa cítil dobre, nepovieš to podobne aj keď sa vraciaš do "pravého" domova? :giggle: attempt failed. next

Si sa radšej mal vyjadriť k téme, svoj názor.
Môj názor? Zatiaľ som (s)pokojný...
begbeee píše:Môj názor? Zatiaľ som (s)pokojný...
musim rict ze moc nechapu podpis Boultona, Cama na two-way pochopim, ale Boulton na dva roky mi nebezpecne pripomina podpis Peterse. Vim, Boulton ma byt bijec co dokaze i zahrat kolem 10 min za zapas a sem tam dat gol, ale podle me zbytecne bude zabirat misto mladsim a/nebo sikovnejsim. Pokud opravdu bude hrat 10 minut za zapas, nebylo by pak lepsi dat takovy cas Heriquemu? Cap-hit pro Larssona je konecny a vznika na tim trochu pretlak v obrame. Na poseldni dve mista v obrane se tlaci podle me minimalne 5 hracu mozna Corrente urcite Fayne, Tao, Larsson a Urbom. Nejmensi sanci ma podle me Urbom ale tezko rici.

Tao v tech 12 zapasech ukazal, ze neco v nem je. Na druhou stranu byl to J-Macuv oblibenec a je otazkou zda dokaze navazat tam kde skoncil. Fayne mel slusny vstup, na druhou stranu pod Lemairem hrali vsichni dobre a pokud me pamet neklame tak taky dokazal pekne horet a talli to po nem musel nezridka hasit, je otazku zda nehral nad sve moznosti. Urbomovi rok v AHL prospel a zda se ze je NHL ready. Corrente MUSI tuhle sezonu zustat zdravej a pak mozna dokaze prinest to co nam v zadu trochu chybi. Pravak, trochu blazen, umi se porvat i nekoho trefit a i dopredu neco umi. u Larssona se podle me rozhodne v kempu kde zacne, jestli v na farme a pak postup, nebo to bude obracene a dostane sanci v NHL a pak se pripadne presune na farmu. Nedivl bych se ani kdyby odehral cely rok v NHL

pak jsem taky narazil na toto http://www.dhgate.com/17-ilya-kovalchuk ... 74619.html" onclick="window.open(this.href);return false; vypada to docela dobre ale minimalni obednavka je 5 dresu, psal jsem tam jestli je mozne dresy kombinovat, tak se predbezne ptam jestli byste nekdo nemel zajem o par/jeden z dresu. Vychazi to neco kolem 610Kc za jeden.

edit: Obránce Maxim Noreau, jehož v polovině června Minnesota vyměnila do New Jersey, by se mohl stát novou posilou švýcarského celku Ambri-Piotta. O možném příchodu čtyřiadvacetiletého rodáka z Montrealu spekulují média v zemi Helvetského kříže. Noreau strávil drtivou část uplynulé sezóny na farmě Wild v Houstonu, pětkrát se však objevil i v sestavě prvního týmu.
jo megatone to je přesně ten důvod proč jsem taky psal že nerozumím jeho podpisu. Podle mě uplně zbytečný podpis. Co z něj budeme mít?? loni dal ze 6 golu za sezonu tuším 4 nám. Že se umí bít? Na to máme Clarkieho, Cama, Pelleyho, tvrdost taky tihle 3 borci umí nabídnout takže fakt nevím v čem nám bude přínosem ( nechápu tedy proč jsme brali Janssena ).
Jeff Frazee podepsal na 2 roky. Nad ním jsem bohužel již zlomil hůl, z našich mladých v systému já nejvíc věřím Kinkaidovi ( článek o našich mladých golmanech http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5691 ... NHL%7Chome" onclick="window.open(this.href);return false; )
Jinak co se týče těch dresů tak vypadají v pohodě. Šel bych do toho
No ja som tie dôvody popísal. Pelley nie je dostatočne tvrdý, predsalen jeho postava...to nie je typ, ktorého sa súperi boja. Ako center nie je lepší než Steckel, ako krídlo nie je lepší než Boulton. Janssen je na farmu. A hádam si obaja nemyslíte, že u nás bude hrať takmer 10 minút. Atlanta používala tak často Boulton-Slater-Thorburn ako 4tú lajnu najmä kvôli kvalite kádra a kvalite lajny, u nás dostáva top9 max. priestoru, 4tá naopak minimum. A Henrique má na viac než na 5 minút na zápas. Je ready, chápeme sa, je to škoda ak tam nebude, ale nie kvôli Boultonovi (či permanent HS Janssenovi), ale kvôli Zubrusovi/Rolstonovi/Clarksonovi/dobre hrajúcemu Palmierimu. Takže ten priestor sa buď nájde teraz (ak príde trejd a ja si naozaj myslím, že príde, Lou nebude šaškovať so Salvadorom, sám sa viackrát vyjadril, že podobnú situáciu ako pred rokom už nedopustí), alebo počas sezóny, alebo na Henriqueho "nešťastie" až o rok. Ale niet nad čím zúfať a opakujem, na príčine nie sú títo dvaja. A my sme v bottom6 boli mäkkí a každému to vadilo...zrazu im vadí opak, lidi lidi...ak na to niekto doplatí, tak Zharkov, ale uňho verím, že sa udrží a do budúcna s ním rátam ako s novým Pando-Brylinom so slabšou produktivitou. Naopak vyššia sa očakáva od Clarkieho a toto mu uberie na povinnostiach hráča 4tej lajny. Dúfam, že sa zdvihne. (ak nebude práve on trejdnutý, logiku stále dávajú obe možnosti)

Čo sa týka Noreaua - to máš odkiaľ Martin? Na jednej strane sme až prepchatí, ale je to All-star AHLer vo veku 24, čakal som, že šancu dostane.

Čo sa týka dresov - u mňa nie, lacný throwback fake, nepotrebujem. Ale dík za ponuku.
s Noreauem to napsal megaton ale máš to na NHL.cz
Martin #27 píše:s Noreauem to napsal megaton ale máš to na NHL.cz
a ty to maj asi ze svajcu :D

Role Boultona asi bude ovlivnena co ma Lou v planu, ale rikal, ze nebude nic pridavt, dokud se nekoho nezbavi, tedy bud je domluven ze Salvadorem ze bude Mogylnyzovan, nebo ma pripraveny trejd, pravdepodobne Clarksona a nebo ma nekoho kdo si vezme Rolieho z waiveru.

pokud Boulton nebude hrat vic jak 5 minut pak nechapu, proc byl porizovan na dva roky na jednocestny kontrakt, pokud ma dodat tvrdost, tak potrebujem aby hral, a pokud ma jen budit respekt a sedet na stridacce tak to bychom si vystacili s Camem a PLLL a by si, pokud by bylo treba, poradili s goons z jinych tymu. ten podpis mi vazne nedava moc smysl a bojim se ze za rok budeme mluvit o vyplaceni Boultona ze smlouvy. popravde receno za ty prachy bych radaji Carcilia nebo Ashama.

jinak ja se v tech dresech uplne nevyznam, ale z fotky vypadaj dobre, loga i jmena sou prisity nikoliv nazehleny, az na to ze chybi loga reebok a u krku maji kratsi bilou barvu mi prijdou ok.
Sorry, mi to splynulo. Anyway, neviem nakoľko sa tomu dá veriť, takže nehodnotím ani tak, ani tak.

megaton - radeji Ashama a Carcilla, ktorí už nejsou k mání? :ja_neviem: Nikdy som nepochopil reči "radeji bych" keď taká možnosť už neexistuje a možno ani nikdy neexistovala. Podobne niektorí hovorili o Konopkovi. Asi si nikto neuvedomil, že ten bol na odchode už tretí mesiac a Murray po ňom siahol hneď, takže kontakt tam bol. Navyše nikto z nás nevie, či vôbec bol nejaký záujem z našej strany. A či mal byť? Ak by sa jednalo o Bettsa, nepoviem, ale u hráčov ako Boulton, Carcillo, Konopka, Asham atď. je to fakt putna. Proste sa bavme o realite. Nehovorím, že ten podpis má perfektný zmysel, alebo že by sa nedal vybrať iný (pre niekoho lepší, pre iného nie), ale aby nedával zmysel žiadny? :D no ták.
Getzo5 píše:
Sorry, mi to splynulo. Anyway, neviem nakoľko sa tomu dá veriť, takže nehodnotím ani tak, ani tak.

megaton - radeji Ashama a Carcilla, ktorí už nejsou k mání? :ja_neviem: Nikdy som nepochopil reči "radeji bych" keď taká možnosť už neexistuje a možno ani nikdy neexistovala. Podobne niektorí hovorili o Konopkovi. Asi si nikto neuvedomil, že ten bol na odchode už tretí mesiac a Murray po ňom siahol hneď, takže kontakt tam bol. Navyše nikto z nás nevie, či vôbec bol nejaký záujem z našej strany. A či mal byť? Ak by sa jednalo o Bettsa, nepoviem, ale u hráčov ako Boulton, Carcillo, Konopka, Asham atď. je to fakt putna. Proste sa bavme o realite. Nehovorím, že ten podpis má perfektný zmysel, alebo že by sa nedal vybrať iný (pre niekoho lepší, pre iného nie), ale aby nedával zmysel žiadny? :D no ták.
tak do "radeji bych" se pousti asi kazdej, a asi ani ty nebudes vyjimka. pokud bych mel opravdu volit koho bych radeji, kdych mohl kohokoliv tak reknu ze nikoho. pokud ma Lou pocit ze potrebuje pritvrdit, vi co dela a proto ma kreslo GM on a ne ja (nebo nekdo jinej) Podle me si bez rvacu vystacime. (viz druha polovina lonske sezon) Je fajn ze Clarkie se nebude muset prat a soustredit na hokej, ale to je to proc jsme ho meli radi, umel zmlatit (nejen) Averyho plus pridat nejakej gol. Pokud ma hrat jen hokej tak se obavam (raduji :ja_neviem: ) ze je na odchodu. hokejove je lepsi nastupujici mladi. nevime jak to bude s Fraserem, pokud by zustal, tak i on se umi poprat plus prida nejaky ten hit pokud nehraje presprilis tak DOCELA jde. uvidime co prinese pristi tyden. ocekavam vymenu
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE