Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
a proc presne by to meli delat? aby nezopakovli popripade nevylepsili lonsky relativni uspech? aby oslabili tym pred nejdulezitejsi casti sezony? aby definitivne presvedcili Webbera ze nejsou "committed to winning"? IMO Suter zustane a v lete podepise. Navic by vas stal hodne - Couts/Schenn/JVR + neco/nekdo,neis píše:Jestli ho NSH nevymění do jiného klubu, tak jsou to naprostí blázni a hazardéři...
Podle tebe má JVR dobrou smlouvu?Anger píše:Asi lepsi by bylo sehnat nakyho starsiho obrance co mu konci smlouva za hubicku a zkusit ziskat poradnyho obrance az v lete.
Nemyslim si ze by byl dobrej napad davat nekoho ze zminovane trojice protoze maj porad dobry smlouvy.
Pri nepostupu Dalasu treba takovej Souray.
Jo Shenn je zrovna za 2.7 a tomu z tech tri verim nejmene.
Riemsdyk ma porad potencial byt hvezdou byla by chyba ho ted odepisovat zvlast kdyz hral se zranenim a za tim si stojim.I kdyz chapu kdyz se tady Hartnell menil po peti zapasech.
A Couturiera urcite nechat to je hrac kterej nam v budoucnu hodne da.Ted ma minimalni plat a vykony na 19 lety ucho vic nez vyborny.Hlavne celoplosna hra.A je na nem videt pracovitost proste takovy hrace si musime nechat.
Ovsem Schenna bych se klidne zbavil.
Riemsdyk ma porad potencial byt hvezdou byla by chyba ho ted odepisovat zvlast kdyz hral se zranenim a za tim si stojim.I kdyz chapu kdyz se tady Hartnell menil po peti zapasech.
A Couturiera urcite nechat to je hrac kterej nam v budoucnu hodne da.Ted ma minimalni plat a vykony na 19 lety ucho vic nez vyborny.Hlavne celoplosna hra.A je na nem videt pracovitost proste takovy hrace si musime nechat.
JVR už hraje 4. nebo kolikátou sezonu a potenciál naplnil jen v PO...Anger píše:Jo Shenn je zrovna za 2.7 a tomu z tech tri verim nejmene.
S Couturierem souhlas, to je parádní hráč
Jen predem chci podekovat za debatu bez ironie 
Riemsdyk je u nas 2 a pul sezony a je to proste hrac ktery dozrava pozdeji a proto taky byl prvni rok v nizsi soutezi aby dozral.
Ma vyborny predpoklady je vysoky 191 cm ale i pres vysku rychly a silny (pokud nehraje se zranenim atd) ma sikovne ruce a umi zakoncovat jak strelou tak klickou.
Jednoduse doufam ze si ho nechame protoze si za nejakej cas budeme rikat jakou ma vybornou smlouvu a jak se nam vyplatilo pockat a jsem o tom presvedcenej.
Nerikam ze za to davam hlavu na spalek ale hodne tomu verim.
Riemsdyk je u nas 2 a pul sezony a je to proste hrac ktery dozrava pozdeji a proto taky byl prvni rok v nizsi soutezi aby dozral.
Ma vyborny predpoklady je vysoky 191 cm ale i pres vysku rychly a silny (pokud nehraje se zranenim atd) ma sikovne ruce a umi zakoncovat jak strelou tak klickou.
Jednoduse doufam ze si ho nechame protoze si za nejakej cas budeme rikat jakou ma vybornou smlouvu a jak se nam vyplatilo pockat a jsem o tom presvedcenej.
Nerikam ze za to davam hlavu na spalek ale hodne tomu verim.
Jestli jsem se neprehledl, hral v OT s Bruins oslabeni 3 na 4. Pro me je v soucasnosti on vetsi kandidat na Caldera.. Ne Read..Anger píše: A Couturiera urcite nechat to je hrac kterej nam v budoucnu hodne da.Ted ma minimalni plat a vykony na 19 lety ucho vic nez vyborny.Hlavne celoplosna hra.A je na nem videt pracovitost proste takovy hrace si musime nechat.
Ano, hrál. Jenže statistici beztak budou hlížet na body a proto budou hlasovat mezi RNH, Henriquem a ReademAndyF píše:Jestli jsem se neprehledl, hral v OT s Bruins oslabeni 3 na 4. Pro me je v soucasnosti on vetsi kandidat na Caldera.. Ne Read..Anger píše: A Couturiera urcite nechat to je hrac kterej nam v budoucnu hodne da.Ted ma minimalni plat a vykony na 19 lety ucho vic nez vyborny.Hlavne celoplosna hra.A je na nem videt pracovitost proste takovy hrace si musime nechat.
Trošku se nudím
, tak se vrátím k zápasu s Winnipegem...
Jágr - po návratu hrál naprosto famózně, pokud to takto bude pokračovat dál, nebudu se vůbec zlobit 
Bryzgalov - myslím, že chytil i jeden gól, což je paráda. Jen tak dále 
Třetí třetina. V té jsme Jets naprosto přehráli, ale proti nám stal Pavelec... 
První a druhá třetina... Nuda
Nájezdy, ze tří pokusů dát nula gólů 
Ondřej Pavelec, předevedl jeden ze svých nejlepších výkonů v kariéře 
Turnovery B. Schenna
Asi třikrát vyslal soupeře do brejku ztracením puku ve stř. pásmu...
Dnes, resp. zítra ráno nás čekají Predátoři a já čeká nás jistě velmi, velmi těžký zápas... Boty bych na výhru opravdu nevsadil
A nezlobil bych se, kdyby po zápase u nás zůstal hned R. Suter
LET'S GO FLYERS
Dnes, resp. zítra ráno nás čekají Predátoři a já čeká nás jistě velmi, velmi těžký zápas... Boty bych na výhru opravdu nevsadil
Tak zápas s Predators kluci odehráli nad moje očekávání, teda co se týče výsledku 
Simmonds, včera hrál parádně, k tomu dva góly a hlavně čumím nad vylepšením krytí puku 
Giroux a konečně gól pod "střechou"
(naposledy se prosadil proti Dallasu 21.12)
Bryzgalov - nad 96%
V posledních pěti zápasech, co chytal, měl 4x hned vždy nad 90% 
druhá a třetí třetina, v těchto jsme byli lepší a proto poprávu zvítězili
První lajna se mi už včera chvilkama líbila
Je poznat, když je tam někdo fit a nebo fit není 
Ubránění všech PP Preds a přitom jsou v PP 2. nejlepší v lize 
Suter svůj gól jaksi neslavil
Že by toužil po Philly

Problémy s rozehrávkou. Při vysokém pressingu, to byla hrůza se na nás dívat 
První třetina, mohli jsme být srdečně rádi, že jsme nedostali gól
Rozdělení dua Couturier-Read
Nechápu 
Nyní o víkendu velmi těžké dva duely (NJD, NYR) a navíc oba v odpoledním čase, tedy za sebe říkám, že budu strašně moc rád za dva body
LET'S GO FLYERS!
Nyní o víkendu velmi těžké dva duely (NJD, NYR) a navíc oba v odpoledním čase, tedy za sebe říkám, že budu strašně moc rád za dva body
LET'S GO FLYERS!
No, tak to že NSH budou v nějacích okamžicích bylo jasné, museli tlak trochu zvýšit. Ale i přesto myslím, že jsme byli lepší. Ale věc názorudejf píše:Já bych neřekl, že jsme byli lepší ve 3. třetině. Tam jsme si spíš říkali o vyrovnání. Až díky úspěšné přesilovce se ten zápas uklidnil.
Jak na tom vypadají Briere a JVR
http://www.flyers.mzf.cz/?p=1537
Tak jsme, bohužel, prohráli nad Devils, což není dobré...
Pochybuju totiž, že si porazíme Rangers, proti kterým nás letos totálně provází smůla a nemohoucnost prostřelit
Henrika...
Třetí třetina
Za tuto třetinu pochvala 
Bryzgalov. Sice měl hodně, hodně málo práce, ale gól nedostal 
Simmonds. Ten kluk se mi líbí a už vyrovnal svoji životní sezonu, co se týče gólů (16) 
Giroux a dva body. Opět potvrdil, že je lídrem týmu
Jágr. Opět tam měl kličky jak za mlada
Je poznat jestli hraje fit nebo ne 
Dvě chyby rozhodčích, z kterých vznikl první a druhý gól Debils 
Psychika na konci první a na začátku druhé třetiny

Bobrovsky... Zápas se mu nepovedl 
Dnešní zápas opravdu ani tak na záda hráčům neházím... Nejen dle mě zápas hodně ovlyvnil druhý gól zápasů...
No teď na Rags, snad kluci zápas odmáknou naplno a pokusí se zvítězit.. Jednou je porazit zase musíme
LET'S GO FLYERS
Dnešní zápas opravdu ani tak na záda hráčům neházím... Nejen dle mě zápas hodně ovlyvnil druhý gól zápasů...
No teď na Rags, snad kluci zápas odmáknou naplno a pokusí se zvítězit.. Jednou je porazit zase musíme
Proti Rangers jak jsem očekával, prohra
Rozhodli dvě fatální chyby v naší obraně... Holmy už přivěď toho beka :modlenie:
Simmonds. Ten kluk je ve formě a hraje parádně 
Giroux 20+40 
Druhá třetina. Tady se mi hra líbila a ten gól co jsme dostali na 2:1 byl zbytečný 
Schennův gól 
Dobré bránění oslabení
BOURDON
Stál u obou fatálních chyb při gólů na 3:2 a 4:2
Hlavně před tím gólem na 3:2, co udělal za hrubku.. Dneska házím prohru na něj
Bryzgalov a gól na 2:1, jinak ale chytal dobře
Střely, střely... Můžeme střílet jak chceme, ale kolikrát to sotva doletí na Henka a ten to samozřejmě když už chytí 
No nic, tyto dvě prohry musí kluci napravit výhrami nad Isles a Torontem, během dalšího víkendu zase Rags (takže prohra
) a pak Detroit a na tento zápas se těším moc
Snad se kamošovi budu moci po tom zápase smát
No nic, tyto dvě prohry musí kluci napravit výhrami nad Isles a Torontem, během dalšího víkendu zase Rags (takže prohra
uz ma to zacina vazne s*at, bryz patri do ahl, miesto toho sa hra u nas na jednotku a bere si 10 mega, neverim tomu ze ten brankar sa niekedy spamata, ze ho hanba nefackuje. Zase gol v prvej minute zapasu, carle zase absolutne nepochopitelne nahral superovi do tutovky a dorazila ma jeho zadovka za branku ked sa rozohravalo ibaze za brankou bol hrac rangers, nastastie toho to sameho tak zaskocilo ze z toho nic nebolo. hrame jak z pomocnej skoly, nase rozohravky su otrasne, hrajeme dobre az ked je zle, nezvladame zlomove momenty, bourdon je kapitola sama o sebe. U nas je snad pravidlo ze po prvych troch mesiacoch sme nejak na cele a nasledne sa prepadame a sme radi za play off a tam vybuchneme. Ak budu hrat takto tak uhraju max jeden zapas v play off a mozu ist na prazdniny zase. Jedine co by sa mohlo stat je, ze by sa v play off nejak hecli a zacali by vsetci poriadne hrat, ne len prva lajna. A uplne v prvom rade by mal bryz chytat to, za co je plateny. Ked sme boli v 2007 posledny, tak som nebol tak nasrany jak teraz, lebo vtedy to muzstvo na viac nemalo, toto muzstvo ale ma na to aby dominovali, miesto toho nezvladaju zakladne situacie hry ktore sa ucia v juniorke (narazam zase na tu nasu rozohravku). Tu obranu treba dat minimalne z polovice do prdele, nechcem toho carla vidiet, to je snad hokejovy analfabet. Ano vcera nas najprv rozhodcovia poskodili, ale v prvom rade sa musia pozerat na seba a zlepsit svoju hru, ked nebudu hrat jak polena tak to stastie pride. Ja hlavne nerozumiem tomu, ze urcite veci ako rozohhravka alebo tradicny gol v prvej minute nas trapia od zaciatku sezony a doteraz s tym Laviolete nic nespravil, od coho tam ku*va je? Uz im mal davno utrhat hlavy a naplut do krku za to. Snad este holmgrem nieco vymysli a pride k nam nejaky velmi dobry obranca (a dufat ze ten obranca casom nechyti od carla a coburna tu lepru, aj meszaros uz totiz nehra to co pred rokom a pronger bol takisto schopny krasnych kiksov z ktorych rezultovali goly). Moze prist kriza aj boston hral prvy mesiac prd. Ale ked uz ta kriza trva nejake 3 mesiace tak je to na zamyslenie
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé