Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek5:1Obrázek
1st period
12:11 - (TBL) - Zenon Konopka (Ranger)
13:08 - (TBL) - Steven Stamkos (St.Louis, Lecavalier)
2nd period
2:23 - (TBL) - Martin St.Louis (Stamkos, Lecavalier)
5:40 - (ATL) - Chris Thorburn (Salmela, Slater)
3rd period
7:08 - (TBL) - Mattias Ohlund (Lecavalier, Tanguay)
12:20 - (TBL) - Steven Stamkos (Malone, St.Louis)

K zápasu: Příjemně mě překvapil Matt Walker, který měl za zápas 5 blokovaných střel, což je poměrně slušné číslo. Dál Stamkos skvěle 2+1, St.Louis 1+2 a Lecavalier 0+3... Tihle tři se de facto podíleli (+ Smith) na jednoznačném vítězství Tampy. Tanguay pouze jedna asistence, přijde mi, že se tak trochu hledá. Doufám že se brzy rozjede a bude sbírat body. Naopak kdo mě nepřekvapil a spíš naštval je Downie, který si připsal mínusový bod, ale mimo to 3x seděl na trestné... Když bude furt sedět, tak nám moc nepomůže. Jinak zápas pohoda, až na ten velký počet vyloučení.
Teď už to podle toho rádia vypadalo k světu. Naštěstí to tam napadalo v přesilovkách. Vinny si zahraje akorát v přesilovkách, Downie mu na trestné moc nepomůže a s Tanguayem to pořád neklape. Taky výborný Smitty v bráně. Dobré je, že obrana na něho nepouští 40 střel za večer.
Teďka čekám co nejdřív nějaké změny v kádru, tím myslím výměny. Hráčů je moc a poslat to všecko na farmu je škoda (např. Krajíček).
Ve včerejším zápase, se hlavně ukázalo proč sem celou dobu narážel na Downieho. Vinny asi musí být zoufalej... Downie včera 3x seděl (hákování, hrubost, podražení)... z trestný lavice nám moc nepomůže :| Tanguay taky nic moc, v pětigolovém představení si připsal pouze 1 asistenci a +/- -1 :eek2:
Zatim nevim kde vázne podpis McLeana, asi místo něj bude hrát Konopka nebo Craig :beee: Když to shrnu, Downie včera vubec nic nepředvedl, kromě častého zahřívání trestný lavice :D
Asi bych se porozhlídnul, kdo má problémy se stropem a zkoušel udělat nějaký výměny, s účelem získat křídlo do 1-2 lajny :)
s výsledkem naprostá spokojenost...taky s výkonem už některých zmíněných hráčů...s Tanquayem si zatím nedělejte starosti...teprve odehrál dva nebo tři zápasy, navíc v nich o nic nešlo, já věřím, že v sezoně mu to půjde lépe...to že Downie včera tak často seděl na trestné není dobré, ale ještě že se to stalo v přípravě...trenéři mu snad domluví, takže v sezoně by se podobným přestupkům mohl vyhýbat
Jo, u Tanguaye taky věřím, že se rozehraje, rozhodně hrával v kariéře líp. To přijde. Spíš u Downieho se začínám bát, že už to lepší nebude, protože tohle je prostě jeho strop. Opravdu nevím, jestli umí hrát ještě o třídu líp (což je do prvního útoku potřeba). Tanguay to umí, Downie si myslím, že ne.
První útok včera prakticky opět neudělal nic - nasbíral 12 PIM (!!). 2/3 Vinnyho bodů byly v PP, 5na5 sice dali gol, ale taky dostali....moc se mi to zatím nelíbí ten první útok.
Jinak jsem si na nhl.com všiml statistik přípravy (to je jenom výběr z top, víc tam toho není):

Lecavalier, Vincent, T.B. 4 1 7 8 (GP G A P)
St. Louis, Martin, T.B. 4 4 4 8

Smith, Mike, T.B. 4 103 6 94.2 1.60 (GP SA GA SV% AVG)

Docela to jde, hlavně Smitty.
Heh, sry ten tripple post, ale každý je o něčem jiném :)
První změny:
Adam Hall, Brandon Bochenski, Ryan Craig -> waivers
Brett McLean -> released from try-out

Moc se mi nelíbí nepodepsání s McLeanem. Hlavně kvůli tomu, že na 4.centru snad proboha bude hrát Konopka....opravdu to tak vypadá, ještě je tam naděje, že ten post dostane Wright (který je vedený jako centr, ale hrává i křídlo)
Tvl to snad ne... to je ale debil ten Lawton :doh: McLeana bych z fleku bral, Hall na 4 lajnu byl dobrej, kdo tam bude kua ? :eek2:
Jak kdo ? Konopka s Fedorukem, ne ? :D

K waivers: Craiger a Bochenski s tim souhlasim, ale Hall a obvzlast McLean by se myslim hodili. Rozhodne vic nez nejakej nezkusenej a neoverenej farmar Wright (flame) ;-)) .
Plně souhlasim se safou... je to pár dní co sem psal, že když McLeana podepíšem, tak budem mít hodně slušnou 3 a 4 lajnu. Takhle obě dvě lajny budem mít hodně slušně na ho*no :? Jen se podívejte na ten rozdíl:

Veilleux - Halpern - Miller
Fedoruk - McLean - Hall

Veilleux - Halpern - Wright
Fedoruk - Konopka - Miller

Hlavně ten Konopka kua... McLean je o 10 tříd lepší jak ten postih :beee: Wright, přesně tak, neprověřenej mladík... po 9 zápasech jde na farmu a sme bez křídla :eek2: Pak ještě Downie dostane stop na 20 zápasů a celá Tampa může jít do prdele :thumbsup:
Tak ale to už je prd*l :evil: Lashoff a Lundin přidáni na waiver list :arrow: http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... go-waivers
No to si ku*va dělaj prdel !!! :ee: Jasně , proč nedát jednoho z našich nejtalentovanějších beků na waiver co ? Raději necháme hrát čuráčka Smabyho , vtěrku Halea :clap: Well done , Tochete - Lawtone !!!

PS:At' si někdo Lashoffa vezme , tady to nemá cenu . Raději se na něj budu dívat v jiném klubu , než aby strávil nesmyslně celej rok v Norfolku :beee:
PainKiller píše:Tak ale to už je prd*l :evil: Lashoff a Lundin přidáni na waiver list :arrow: http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... go-waivers

jim snad hráblo už :eek2: bez Craiga, Halla a Bochenskeho se obejdem, ale proč zahazovat naše nejperspektivnější obránce (mimo Hedmana) :sad2:
+1
Opravdu nepochopitelné, s Lundinem se počítalo, ale Lashoff na úkor Halea a Smabyho, to je fakt moc :-(
Celé ty škrty v poslední době stojí za houby, 12 útočníků, Konopka mezi nima, 9 obránců, NAPROSTO zbytečné takové číslo, když hraje jenom 6, max 7. V případě potřeby založí farma, na to tam snad je ne?
Jak byl ten kemp docela fajn, tak události posledních dní posouvají všecko zase do.....
Okej... když ty lemplové vyházeli: Karsumse, Halla, Craiga, Lashoffa, Bochenskiho a vys*ali se na podpis McLeana, tak čekám nějaký výraznější podpis (Satan, Afinogenov), nebo alespon výměnu :eek2:
Tvl co to tam je za dementy, když už naše sestava začíná vypadat trochu k světu, Lawton to vzápětí všechno pose*e :doh:
ty vole co to zase je za chujoviny :-O ??? Lashoff je dobrý bek a co jsem viděl pár zápasů minule sezony Tampy tak patřil k nejlepším bekům
No, jako ono nechání si 12 útočníků nechává prostor pro spekulace, že jeden útočník se nějakým způsobem dostaví, ale já tomu nevěřím....
Jestli ten Lashoff bude claimed, tak můžem napsat další kapitolu do pohádky, kterak dědeček Lawton měnil, až vyměnil. Recchiho a 2nd round 2010 sme prakticky dali Bostonu za Karsumse, který hraje na farmě....fantastic job!
(tohle platí, pouze pokud je splněna ta podmínka na začátku věty)
Bože muj, snad nemůžem hrát s 12 útočníkama, když jeden je postiha (Downie), druhej neprověřenej (Wright) a třetí žalud co neumí hrát (Konopka) :beee: Takže fakt nevim, jak to Lawton vidí... Downie viditelně na první lajnu nemá, hrál s Tanguayem a Lecim a předvedl kulový :eek2: Wright má 50% šanci, že po 9 zápasech se vrátí na farmu.... takže kdo nám bude hrát v první a čtvrtý lajně? Farmáři :D
Lawtone, ty dylináku, hned udělej nějakou výměnu.... pomoc jiným týmům se stropem (CHI, VAN...).
PainKiller píše: Downie viditelně na první lajnu nemá, hrál s Tanguayem a Lecim a předvedl kulový :eek2:
A co předvedl Tanguay ? Co předvedl Lecavalier ? Lecavalier zatím sbírá jen 2.asistence na PP.Jinak předvedl stejný ''kluový'' jak Downie :wink:

Jinak Lashoffa si zatím nikdo nevzal :modlenie: :modlenie:

Spekuluje se o zájmu Isles , jejich kouč vedl Lashoffa na farmě ... ten určitě bude vědět , že Lashoff má kvalitu . U nás prostě nemá šanci , chybí mu centimetry a kila :dole: bože , ten Tocchet je takovej primitiv :doh: :v_hajzli:

Pokud si ho někdo vezme , at' jsou to Isles.Tam by mohl být po Streitovi nejlepším obráncem,dostal by prostor na přesilovce.Určitě bych mu raději přál tým typu Isles než Norfolk ... :verysad:
Bol už na rade Columbus? ;)

Ja to vidím s vašou obranou nie moc ružovo. Vy nemáte klasického defenzívneho obrancu. Skúsila by som spraviť výmenu s Ottawou. Napríklad taký Ranger (alebo Meszároš :D ) za Volčenkova. Plus vzájomné výmeny draftov. Prípadne by sme vám mohli šupnúť Kleslu pod podmienkou, že si zoberiete niekoho z dvojice Chimera-Modin :D za miesta v drafte.
Takže nakonec si Lashoffa nikdo nevzal.Ani nevím jestli to je dobře nebo ne.Chtěl jsem letos vidět Matta v NHL.A to se mi pravděpodobně nesplní :-(

Kemp údajně neměl špatný,ale nebylo to prý taky nic ''extra''.Kemp nekemp,u mně by byl Lashoff v TOP 4.Přece vím,co jsem loni viděl ne ? Příprava ( kemp ) a zápasy NHL,to je něco úplně jiného ... Tocchet i Lawton Lashoffa hodně chválili,i tak ale za něj sehnali náhradu.Tuhle politiku prostě nechápu.Začleněním Lashoffa do týmu bychom nic neztratili si myslím,už i tak je ten tým dost mladý.

Chápal bych to jen v případě,že chtěli nechat Lashoff ještě jeden rok na farmě a po sezoně by nahradil Fostera ... sice si myslím,že AHL mu už nic nedá,ale budiž.Pokud bude hrát v Norfolku i Hale,pak by nemusel stagnovat.Snad to tedy takhle bude.Jestli ten p... Lawton po sezoně koupí další 3 beky , tak mě úpřímně řečeno dost vytočí ... Lashoff bude mít v AHL bod na zápas,o tom nepochybuji :frajer2:
kisin píše:Takže nakonec si Lashoffa nikdo nevzal.Ani nevím jestli to je dobře nebo ne.Chtěl jsem letos vidět Matta v NHL.A to se mi pravděpodobně nesplní :-(
je to dobře...byla by velká škoda o něj přijít...
já myslím, že to tak bude, odehraje sezonu v AHL a příští rok už jej uvidíme v NHL :yes:
inak tie vase trejdy stoja ozaj za to :roll: :roll:
Recchi + 2.kolo draftu 2010 to BOS / Lashoff + Karsums to TBL..
co dodat..
Tak Recci byl po (beztak uz tou dobou prakticky pro TBL skoncene) sezone steje UFA, takze o nic neslo, spis me mrzi ten druhej draft. Na druhou stranu Lashoff byl 1st (22nd overall) a Karsums jako bonus, takze si myslim, ze to nebyl spatnej trejd. To, ze se mu v campu 2009 nedarilo a ze mame pretlak beku, je jina vec, to ale s jinak IMHO pomerne dobrym trejdem nesouvisi. Krome toho nam vloni Lashoff prisel docela vhod.
kisin píše: Jestli ten p... Lawton ...
A pivo tu taky tocej teply, hnusny, spinavy sklenice, kdo ma ty patoky chlastat dopi*e. Podivejte se na ty ubrysu, ku*va Franoooo, umej si to mas to samou mouchu a flek. A taky ten Paroubek, to je piiip s tim Topolankem vsechno zppppiiippp a ti piiippp v parlamentu zase piiiip piiiippp piiiiiipi piiiip ...

Ja nevim, jste tu jak v hospode. Lashoff a Lundin se nevesli ... no a co ? Jsou este mlady, tak se vejdou priste, on jim ten rok v NFK (i kdyby se v prubehu sezony nahodou nedostali do TBL) neuskodi. Myslim, ze ani zdaleka nikdo z nas nema sanci videt co ma Lawton kde domluveny, vidime jen stripky bez souvislosti.

Mimochodem: http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... ining-camp
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO