Nemáš pravdu. Dostat tři goly ve čtyřech minutách není chyba brankáře, ale celého PK týmu. Jak jsem už řekl, měl několik dobrých zákroků v první třetině a za ty góly bych ho vážně nevinil. Samozřejmě, že je Carey úplně někde jinde, ale Budaj i loni prokázal, že to je velice solidní dvojka, co by za něj dalo takové Chicago nebo Toronto.wp2t píše:Promiň, ale jestli Budaj nezachytal úplně špatně, tak si pak vůbec neumím představit co by se dělo, kdyby podle tebe opravdu zachytal úplně špatně. Podle počtu střel na Price v pěti zápasech děleno pěti, to byl přesně stejný počet jako šlo v tom zápase na Budaje - 27. Jak jsem psal výše Price 92,9, Budaj 81,5 procent zásahů. Z těch tří rozhodujících gólu z druhé třetiny byl jeden šmudla, dvě střely kdy se mu snažili zakrýt výhled a on se nechal a dvě přesilovky.
Jenom ještě - nenašel jsem zatím nikde počet zblokovaných střel, ale myslím si, že si každý z habs udělal v tomto zápase svůj osobní rekord bo bylo vidět že ví, jak je jejich brankář nerozchytaný a jaký je to sněhulák. Z toho pak plyne optický zmatek v obraně, ale oni se mu snažili pomoct a on stejně nic navíc nechytil a v rozhodujích momentech tým nepodržel, myslím tím ty čtyři minuty druhé třetiny.
Takové momentky - tedy velký tlak soupeře - bylo několikrát vidět i v minulých zápasech a Price to většinou ustál. Troufám si tvrdit, že on by nejmíň jeden z těch tří chytil a tým podržel.
Jsou to jen teoretiické dohady, ale když teda čísla nic neznamenají, jak je zmíňeno výše......
Za dvě minuty zápas - doufám, že se ten "rakušák" vystřílel včera, Miller zatím nepotvrzeně jako starting goalie.
Zápas dopadl famózně. Miller si moc neškrtl a Vanekovi gól daroval Rapha. Jinak nádhera