Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

wp2t píše:Promiň, ale jestli Budaj nezachytal úplně špatně, tak si pak vůbec neumím představit co by se dělo, kdyby podle tebe opravdu zachytal úplně špatně. Podle počtu střel na Price v pěti zápasech děleno pěti, to byl přesně stejný počet jako šlo v tom zápase na Budaje - 27. Jak jsem psal výše Price 92,9, Budaj 81,5 procent zásahů. Z těch tří rozhodujících gólu z druhé třetiny byl jeden šmudla, dvě střely kdy se mu snažili zakrýt výhled a on se nechal a dvě přesilovky.
Jenom ještě - nenašel jsem zatím nikde počet zblokovaných střel, ale myslím si, že si každý z habs udělal v tomto zápase svůj osobní rekord bo bylo vidět že ví, jak je jejich brankář nerozchytaný a jaký je to sněhulák. Z toho pak plyne optický zmatek v obraně, ale oni se mu snažili pomoct a on stejně nic navíc nechytil a v rozhodujích momentech tým nepodržel, myslím tím ty čtyři minuty druhé třetiny.
Takové momentky - tedy velký tlak soupeře - bylo několikrát vidět i v minulých zápasech a Price to většinou ustál. Troufám si tvrdit, že on by nejmíň jeden z těch tří chytil a tým podržel.
Jsou to jen teoretiické dohady, ale když teda čísla nic neznamenají, jak je zmíňeno výše......

Za dvě minuty zápas - doufám, že se ten "rakušák" vystřílel včera, Miller zatím nepotvrzeně jako starting goalie.
Nemáš pravdu. Dostat tři goly ve čtyřech minutách není chyba brankáře, ale celého PK týmu. Jak jsem už řekl, měl několik dobrých zákroků v první třetině a za ty góly bych ho vážně nevinil. Samozřejmě, že je Carey úplně někde jinde, ale Budaj i loni prokázal, že to je velice solidní dvojka, co by za něj dalo takové Chicago nebo Toronto.

Zápas dopadl famózně. Miller si moc neškrtl a Vanekovi gól daroval Rapha. Jinak nádhera :klobuk: Konečně se trefili Eller s DD, kaňkou na zápase je střídání sedmi beků, Kaberle TOI 6:46... Trejd nebo Hamilton musí přijít!
Taky souhlasím s tím, že Budaj nezachytal vůbec špatně. První gól taková šmudla jako Plekyho předtím na druhé straně, ale gólmana bych nevinil. U druhého a třetího toho moc dělat nemohl, to byl buď odraz k volnému hráči nebo teč. Čtvrtý vypadal, že by mohl jít na jeho triko, ale při takové ráně z takové blízkosti je to většinou náhoda, že to trefí gólmana. Takže ve finále možná ten pátý, ale to už bylo stejně o ničem... Navíc tam měl několik výborných zákroků v pasáži zápasu, kdy ještě nebylo zdaleka rozhodnuto.
Suma sumárum - nešťastný zápas pro Budaje, ale rozhodně ne totálně pokažený. A nesouhlasím ani se slabou hrou obrany, byť možná dva góly byly z jejich pohledu lacinější - první a poslední.
Parda píše: Nemáš pravdu. Dostat tři goly ve čtyřech minutách není chyba brankáře, ale celého PK týmu. Jak jsem už řekl, měl několik dobrých zákroků v první třetině a za ty góly bych ho vážně nevinil. Samozřejmě, že je Carey úplně někde jinde, ale Budaj i loni prokázal, že to je velice solidní dvojka, co by za něj dalo takové Chicago nebo Toronto.

Zápas dopadl famózně. Miller si moc neškrtl a Vanekovi gól daroval Rapha. Jinak nádhera :klobuk: Konečně se trefili Eller s DD, kaňkou na zápase je střídání sedmi beků, Kaberle TOI 6:46... Trejd nebo Hamilton musí přijít!
Jj, dneska super zápas po všech stránkách :good: !
Joe S. píše:wp2t či aký náhodný zhluk znakov si, ty nerozumieš, že čísla nie sú všetko? a nie je strela ako strela :slap:
Na zhluk znakov budu dělat, že jsem nerozuměl.
Ale pět nešťastných náhod za jeden zápas je moc i na slováka, když to hodnotí slovák.

Hoši měli byste jim napsat do Ameriky a poradit jim.
Představte si, že ty blbci se už od roku 1918 zabývají shromažďováním dat o jednotlivých utkáních i hráčích. Taková ztráta času, stačilo by se zeptat vás a bylo by v celé historii jasno, kdo je nejlepší hráč i tým.
Proti unaveným šavlím dnes supervýkon. PK vpoho stíhal, konečně byl vidět Eller a ze souhry 2G jsem stále nadšen. Taky mě kladně překvapil Prust, jak se zapojoval do jejich kombinací a jak ho to bavilo hrát taky hokej.
Price dnes 30 zákroků? ( V první třetině jen jeden?), jeden obdržený gól, úspěšnost zákroků přes 96 procent. :)
Ve druhé třetině čtyři zákroky, které by tak dva dle mého odhadu (bez statistik) Budaj pustil.
Chápu, že Price je jasná jednička, ale B. není zatím ani jako ta dvojka ve srovnání s Halákem 9/10 či Auldem 10/11 a dokonce ani s Budajem 11/12.
Chtělo by ho to v neděli nasadit na odvetu, aby se rozchytal a vzpamatoval z toho, co předvedl ve středu.
Letošní zkrácená sezona bude o spolehlivosti druhého brankáře při dvou a více zápasech jdoucích těsně po sobě při unaveném mužstvu před ním.
wp2t píše:Proti unaveným šavlím dnes supervýkon. PK vpoho stíhal, konečně byl vidět Eller a ze souhry 2G jsem stále nadšen. Taky mě kladně překvapil Prust, jak se zapojoval do jejich kombinací a jak ho to bavilo hrát taky hokej.
Price dnes 30 zákroků? ( V první třetině jen jeden?), jeden obdržený gól, úspěšnost zákroků přes 96 procent. :)
Ve druhé třetině čtyři zákroky, které by tak dva dle mého odhadu (bez statistik) Budaj pustil.
Chápu, že Price je jasná jednička, ale B. není zatím ani jako ta dvojka ve srovnání s Halákem 9/10 či Auldem 10/11 a dokonce ani s Budajem 11/12.
Chtělo by ho to v neděli nasadit na odvetu, aby se rozchytal a vzpamatoval z toho, co předvedl ve středu.
Letošní zkrácená sezona bude o spolehlivosti druhého brankáře při dvou a více zápasech jdoucích těsně po sobě při unaveném mužstvu před ním.
Zjevně ti Budaj nepřirostl k srdci a jsi k němu zbytečně kritický :D . Price je jasná jednička a Budaj, dle mého soudu, naprosto pohodová dvojka.
A opravdu si také myslím, že se až moc soustředíš na statistiky, protože ač je v zámoří sledují hodně, nejsou vždy zdaleka vypovídající o hře toho kterého hráče či brankáře...
habs píše:
wp2t píše:Proti unaveným šavlím dnes supervýkon. PK vpoho stíhal, konečně byl vidět Eller a ze souhry 2G jsem stále nadšen. Taky mě kladně překvapil Prust, jak se zapojoval do jejich kombinací a jak ho to bavilo hrát taky hokej.
Zjevně ti Budaj nepřirostl k srdci a jsi k němu zbytečně kritický :D . Price je jasná jednička a Budaj, dle mého soudu, naprosto pohodová dvojka.
A opravdu si také myslím, že se až moc soustředíš na statistiky, protože ač je v zámoří sledují hodně, nejsou vždy zdaleka vypovídající o hře toho kterého hráče či brankáře...
Navíc po jednom nic neříkajícím zápase...
:clap: Tak včera se nám zápas proti Buffalu opravdu povedl a druhý gól Galenchuk - Gallagher paráda pro oči.Že by se po letech do Montrealu vrátila kombinace?
Svěží vítr prináší tihle kluci.Ostatně na pochvalu jsou za včerejšek všichni, krom Diaze ,za tu minelu před obrženým našim gólem.Tak jen tu výkonnost udržet.
Dnes zase silná Ottawa a to mě straší.Snad to hoši zvládnou lépe, než posledně.
montreal píše::clap: Tak včera se nám zápas proti Buffalu opravdu povedl a druhý gól Galenchuk - Gallagher paráda pro oči.Že by se po letech do Montrealu vrátila kombinace?
Svěží vítr prináší tihle kluci.Ostatně na pochvalu jsou za včerejšek všichni, krom Diaze ,za tu minelu před obrženým našim gólem.Tak jen tu výkonnost udržet.
Dnes zase silná Ottawa a to mě straší.Snad to hoši zvládnou lépe, než posledně.
Tak zrovna kombinace nám nikdy až tak moc nescházela - neříkám, že všechny útoky, ale vesměs jsme kombinačně hráli tak nějak vždy. Co nám scházelo, to byl důraz a lepší koncovka - to zatím letos máme, ale je strašně brzy na nějaké soudy.
Jinak ani Diaze já nemám důvod kritizovat, protože taková minela se prostě stane, kvůli tomu nebudu hanit jehi jinak spolehlivý výkon - jako doposud tradičně :thumbsup: . S Ottawou máš naprostou pravdu, navíc my se zápasem v nohou - no, lehký to rozhodně nebude. To ale v téhle sezóně asi žádný zápas... :D .
A tohle je přesně ono. Pomineme-li statistiky pak se budeme bavit ve stylu přirostl k srdci nepřirostl k srdci nebo zrovna když dostal tři góly krátce po sobě, tak sem si dělal kafe a pak v sestřihu to vypadalo jinak ......
Je to už trochu nuda se o tom bavit, ale prostě celý tým před ním bojoval, v nohách těžký zápas s jets den předtím, jezdili tam po zadku a on v rozhodujících čtyřech minutách, kdy se lámal výsledek zápasu selhal.
Včera se tam za stavu 0:0 a 1:0 taky objevili tři okénka v obraně habs a kdyby Price tým nepodržel, mohlo se vše vyvíjet úplně jinak.
Z mého hlediska opticky prostě vyhořel, podle statistik také, ale vy tomu rozumíte dokonce víc než ti pánové co ty statistiky vymysleli a proto se vám to líbilo.
Souhlasím, že je to statisticky zkreslené tím, že to je jeden zápas, ale za takový výkon v zápase se v minulých ročnících v některých týmech už ani nedávala druhá šance.
On má štěstí, že při takovém rozpisu prostě druhý brankář nastoupit častěji musí a doufejme, že se už tak nepoloží. Jak jsem psal tohle byl horší výkon než i výkon Budaje 11/12.
O co ti pořád jde, proč ses toho tak chytl? :roll: Máš jiný názor než mi všichni tady, ok, nikdo ti to nebere, ale nezapomeň, že i zkrácené sezona je dlouhá a Carey nemůže vše odchytat, tak se připrav, že Budaj šanci dostane. A pokud se ti to nelíbí, tak koho bys tam dal, když podle tebe tak vyhořel? Na farmě není nikdo, kdo by byl schopný do NHL zasáhnout, možná Desjradins, ale to se blbě odhaduje.
Budaj je solidní dvojka a to ti řekne každý, kdo NHL rozumí, a ty se klidně můžeš stavět na hlavu. Ani jeden zápas, kde by dostal gólů třeba deset, to nezmění :wink2:

Rád bych poznamenal, že ty změny co proběhly a celkové vzezření mužstva a celkové vedení týmu je asi opravdu jiný level. Subban to v každém rozhovoru zmiňuje a pokud někdo sleduje HabsTV a 24CH Flash, tak tam je zajímavý mini rozhovor Caryho a Subbana. Jsou to detaily, ale všechno zatím ukazuje na výtečnou práci od Bergevina až po kustody. Nechci to zakřiknout, je pořád hodně brzo na soudy, ale vypadá to nadějně na PO když ne letos, tak příští rok určitě.

:povzbudzovanie: Go Habs Go :povzbudzovanie:
:groupwave:
A o co jde pořád tobě? Toužíš po jednotném názoru a odmítáš jakoukoliv kritiku kohokoliv z habs? Ve své velikosti jsi přehlédl, že pod mým původním názorem se objevil taky jeden souhlas, takže jako velký vůdce si jednotu neudržel a taky to, že obsah tvého geniálního poučení jsem tak deset hodin před tebou zmínil ve svém příspěvku nad tebou.
viz.

On má štěstí, že při takovém rozpisu prostě druhý brankář nastoupit častěji musí a doufejme, že se už tak nepoloží.

Tak si aspoň přečti názor toho koho se tady pokoušíš kárat celý, ty génie.

Dnes vyníkající výkon, na obou stranách vysoce nadprůměrní brankáři pochytali 30 respektivě 32 střel. Překvapivě nastoupivší Pacioretty téměř okamžitě zapadl zpátky do první lajny místo Ellera a vysoce zvedl nebezpečnost prvního útoku.
2G a Prust opět kladné hodnocení - lahodící oku.
Habs posíleni právě o Paciorettyho a oproti středečnímu zápasu i o Subbana a Price vybojovali cenné vítězství 2:1.

A teď zas něco pro místní jednotnou komunitu.
Eller je pro mě velkým zklamáním a na to, že už se v nhl pohybuje čtyři roky, má odehráno 160+ zápasů a byl draftován v prvním kole na třináctém místě (blues) jeho vývoj nevypadá do budoucna na stálých top 6.
Má svělé okamžiky, ale celkově to vypadá, že musí mít opravdu svůj den, aby byl nějak výrazně vidět, svým stabilním výkonem do prvních dvou útoků, snad jen zatím, nepatří.
wp2t píše:A tohle je přesně ono. Pomineme-li statistiky pak se budeme bavit ve stylu přirostl k srdci nepřirostl k srdci nebo zrovna když dostal tři góly krátce po sobě, tak sem si dělal kafe a pak v sestřihu to vypadalo jinak ......
Je to už trochu nuda se o tom bavit, ale prostě celý tým před ním bojoval, v nohách těžký zápas s jets den předtím, jezdili tam po zadku a on v rozhodujících čtyřech minutách, kdy se lámal výsledek zápasu selhal.
Včera se tam za stavu 0:0 a 1:0 taky objevili tři okénka v obraně habs a kdyby Price tým nepodržel, mohlo se vše vyvíjet úplně jinak.
Z mého hlediska opticky prostě vyhořel, podle statistik také, ale vy tomu rozumíte dokonce víc než ti pánové co ty statistiky vymysleli a proto se vám to líbilo.
Souhlasím, že je to statisticky zkreslené tím, že to je jeden zápas, ale za takový výkon v zápase se v minulých ročnících v některých týmech už ani nedávala druhá šance.
On má štěstí, že při takovém rozpisu prostě druhý brankář nastoupit častěji musí a doufejme, že se už tak nepoloží. Jak jsem psal tohle byl horší výkon než i výkon Budaje 11/12.
Snad jsem ti v krátkosti ty góly popsal... Tak co pořád mluvíš o nějakém selhání??? Ta prohra nejde za Budajem, už to konečně pochop! Z pěti gólů bych mu mohl vyčítat snad jeden, když budu hodně drsnej, tak možná dva, ale to už je dost přitažený za vlasy. Pořád ale platí, že my jsme dali jen jednoho góla...
wp2t:
Zbytečně ses do toho položil, není to už teď podstatné.
Jinak nechápu, jak se může takhle rychle člověk zotavit po operaci slepáku - Pacioretty je asi ďábel... :D . Ottawa i dnes dokázala, že má hodně silné mužstvo a ve třetí třetině využila toho, že Habs měli zápas v nohou. Přesto, nebo snad právě proto je ten výsledek cenný :good: !
habs píše:wp2t:
Zbytečně ses do toho položil, není to už teď podstatné.
Jinak nechápu, jak se může takhle rychle člověk zotavit po operaci slepáku - Pacioretty je asi ďábel... :D . Ottawa i dnes dokázala, že má hodně silné mužstvo a ve třetí třetině využila toho, že Habs měli zápas v nohou. Přesto, nebo snad právě proto je ten výsledek cenný :good: !
wp2t už raději nekomentuju :hroza:

MaxPac je ďábel, přesně tak!!! Rozepsal jsem se o tom na habsczech, je to prostě neskutečné! A teď čtu, že za koučem přišel dokonce už v pátek, že chce hrát!!! A rozsekal mě novinář s otázkou jestli není robot :lol: Prý má tahle operace pooperační následky jak chřipka, kterou Max nějak přeskočil :jn: A o tom to je, tyhle věci dělají velký tým, který my zatím tvoříme a co je tím rozdílem oproti loňsku, i když se tým de facto až tak nezměnil. Nové vedení dělá výbornou práci a hráči to vidí a pak dělají taková rozhodnutí jako Max :klobuk: :klobuk: :klobuk:

Carey statisticky nejlepší gólman ligy :jn: :waa:

Další spíl s Ruins :tv:
Obrázek
Obrázek
Nic ve zlym, panove, ale nebyl by tam trochu jinej obrazek? Furt si vas pletu.. :oops:
Že jo. Navíc jsou oba hrozně podobný Plekancovi.
:nono2: Jaký je vhodnější obrázek než fotka mě s Plekym?

Dejf- :hufi:
:clap: Včera jsem byl v rachotě,takže jsem nesledoval,ale vítězství je naše.Musim říct,že nám pomohli rozhodčí ,protože ten verdikt za neuznaný gól Sabres (nedovolené bránění golmana,spíš clonění)byl hodně přísný .Obdobných případů je v každém utkání několik a nepíská se to.Tentokrát jim musíme poděkovat za upísknutý dárek.
Ale to teď není podstatné.Ottawu jsme porazili a vzhůru na medvědy a to taky nebude sranda.Bruins hrají letos v pohodě a loni jsme to byli my,kdo určitě tahal za kratší konec.Podle zákona spravedlnosti by se to mělo letos obrátit a doufám,že budeme zase my na koni .Jednoduché to ale nebude a už vůbec se s nimy nesmíme prát.Tudy cesta určitě nepovede i když jsme natom líp než loni.
A pokus jde o to kritizované foto.Hoši nenechte se zvyklat,je to dobrý.Každý nemůže vypadat jako Alain Delon :D a všem těm posměváčkům bych doporučil pohled do svého zrcadla.(ne křivého :D )
Nevěřili by jste.Někdy je to opravdu šok :-O .
montreal píše:Musim říct,že nám pomohli rozhodčí ,protože ten verdikt za neuznaný gól Sabres
montreal píše:nimy
montreal píše:zvyklat
Oprav si to :nono2:
montreal píše:A pokus jde o to kritizované foto.Hoši nenechte se zvyklat,je to dobrý.Každý nemůže vypadat jako Alain Delon
Tohle asi opravit nepujde :doh:

Pro jistotu: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2: :wink2:
dejf píše:Že jo. Navíc jsou oba hrozně podobný Plekancovi.
Je to fakt, Pleky si je na obou fotkách neuvěřitelně podobný... :) . Veškerá jiná podobnost mě z těch fotek nenapadá :wink2: .
AndyF píše:Obrázek
Obrázek
Nic ve zlym, panove, ale nebyl by tam trochu jinej obrazek? Furt si vas pletu.. :oops:
Určitě byl, ne však příhodnější... :) . Jako už letitý Plekyho kámoš si tam přece nemůžu dát třeba fotku Markova, to uznáš, ne... :D ?
:-(Tak jsme přišli o Palushaje,s Ellerem hlavní opěvovanou náhradu za Haláka.Vzhledem k tomu jak letos Hamilton mizerně hraje ,nechápu, co to bylo za fintu, umístit ho na waiver.Přeci jen patřil k tomu lepšímu, co u buldoků je.Jako by měli v Hamiltonu slušných útočníků nadbytek. :eek2:
Sebralo si ho zadarmo Colorado,což se ani nedivim.Dá se minimálně slušně vyměnit,když už ho nenechají hrát v A-čku, jako my.
Předešlé vedení Canadiens jej velebilo a tak jsem čekal,kdy se konečně prosadí a splní očekávaní .Jako obvykle jsem se ničeho nedočkal a těch nenaplněných nadějí je už na mě trochu moc.
Jsem zvědavý jak později dopadnou další opěvovaní prospecti (Tinordi,Beaulieu,Ellis ,Colberg,Hudon,Bozon a další), na které dlouhodobě čekáme,nebo bedeme čekat,aby jsme nakonec zjistili,že se jich v našem mužstvu nikdy nedočkáme.Doufám,že se tak nestane.
Příkladem je třeba náš první pick z roku 2008 Kristo,nebo o rok později Mac Bennet,kteří nehrají ani AHL,natož aby výhledově mohli naskočit do NHL.Těch už se nedočkáme,v to nedoufám.
Tím nenaznačuji,že by se v současném Canadiens něco mělo zásadně měnit.Mužstvo teď celkem šlape - :nono: jen aby to vydrželo a měli jsme případně čím zalepit díry!

http://www.milehighhockey.com/2013/2/5/ ... -avalanche" onclick="window.open(this.href);return false;
Šanci dostal a nemyslím si, že by ji využil. Mnohem víc než on se mi líbili Leblanc, Geoffrion, Blunden, na farmě čekají Holland, Dumont... Tím neříkám, že jsme se ho měli zbavovat, to ne, ale ta pravděpodobnost, že by se znova dostal k Habs podle mě byla dost malá. My do toho nevidíme, třeba si přes agenta waiver vyžádal a chtěl to zkusit jinde, kdo ví.
montreal píše::-(Tak jsme přišli o Palushaje,s Ellerem hlavní opěvovanou náhradu za Haláka.

http://www.milehighhockey.com/2013/2/5/ ... -avalanche" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud mě paměť neklame, tak Palushaj nebyl součástí trejdu Haláka, ale šel k nám výměnou už dříve za Matta D´Agostiniho... I tak mě jeho odchod taktéž trochu mrzí, loni mi v prvním mužstvu nepřišel až tak marný.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO