Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

s carbom by som sa uspokojil a megaton by bol happy.. aj ked urcite viem ze kym posobil v montrale tak mi na nom jedna vec strasne vadila v systeme hry..ale ani za boha si nespomeniem aka.. len ho mam tak zafixovaneho. o nom by nam viac vedeli povedat montreal fans.

getzo ten prstek si schovaj alebo lepsie zastrc tak aby ho nebolo vidno :wink2:
Máme tu cenzúru alebo čo? :panika:
nie, zatial nie, ale uz nas skoro maju :scare:
skor miesto prostrednika by som uvital viac pismen, kedze si ma odcitoval :)
Mne na Carbovi vadila vec, že nedokázal vtedy odolať tlaku Gaineho, ktorý mu kafral do zostavy a ofenzívnu smršť v podaní Carba by som tiež nečakal, ale to mi nevadí.
dunim píše:nie, zatial nie, ale uz nas skoro maju :scare:
skor miesto prostrednika by som uvital viac pismen, kedze si ma odcitoval :)
To je Carbo a bola to nadväznosť na tému a ty to berieš ako urážku. Mohol som si myslieť. :lol2:

begbeee: U nás je práve toto fakt jedno. :giggle: A ja to hovorím stále - pokiaľ bude mať dobrých asistentov, môže tam byť takmer hocikto. :uvodzovky:
Getzo5 píše:A ja to hovorím stále - pokiaľ bude mať dobrých asistentov, môže tam byť takmer hocikto. :uvodzovky:
aj McLean? :hmm:
Joe S. :lol2:

getzo viem ze je to carbo :roll: a neberem to ako urazku, to by som reagoval trosku inac, nemyslis? :) skor som cakal dovysvetlenie alebo nieco k tym dlhodobym trenerom, to ma zaujimalo, nie obrazok :D lebo ak mal byt ten vypis trenerov a rokov ako argument k tomu ze mame mat dlhodobeho trenera ako pises a ma nastat postupny ,,pokrok,, tak je nehanebne nedostacujuci.. z tych 12 dlhotrenujucich trenerov vyhrali sc len 4ria pocas trvania tych rokov. z tych 7mych tretorociakov dokonca len jeden.. podla mna to absolutne nic nedokazuje( aj ked miera poctu SC je sakra prehnana).. chcel som len diskusiu ze co tym autor myslel, ziadne urazanie :)
Väčšina trénerov dosiahne úspech v druhom, treťom roku svojho pôsobenia, potom zväčša pri kormidle z toho titulu zostanú. Keď my ale nespravíme úspech, prakticky okamžite sa tréner mení. Nehovorím, že potrebujeme niekoho ako Ruff, ale už som z neustáleho menenia unavenejší než hráči samotní, ktorým to taktiež určite nie je jedno. Chcem konečne dobrého coacha aspoň na tri sezóny. Toť vsjo. Mne sa tvrdý prístup manažéra páči, ale niekedy je treba zvoľniť, lebo takto sa nikam nedostaneme. Cesta k úspechu vedie cez nadpriemerný káder a trénera, skvelý káder alebo draft. Momentálne sme v štádiu, že nám chýba z každého čosi. Tak dotiahnime aspoň jeden bod. (samozrejme nemyslím draft :D)
Je pravda že otázka nového trenéra jsou teď spolu s podpisem Zacha naše priority ovšem já se k novému trenérovi vyjadřovat nebudu raději po tom jak jsem minulý rok prosil at nás vede MacLean :D No zkrátka určitě by se mi líbil mladý ambiciozní trenér který by uměl využít naši ofenzivní sílu... takový Bylsma, Boucher, Laviolette. Uvidíme zatím to zase vypadá na Carba, ovšem i takhle se týden mluvilo o HitchCOCKOVI a nakonec z toho padlo.
PS: naše druhá farma ( dá se to tak nazvat ) v Trentonu končí !
s tymto mozem len suhlasit.. ale dodam ze lou sa podla mna poucil a tu trpezlivost mal.. so sutterom ktory 1. rok dost pokazil zaver ked timu odisla forma aj fyzicke sily.. nasledujuci rok bol lepsi(nabral skusenost) len tam vieme co nam vyrobila carolina :x potom odisiel sam. s Macom to bolo tiez az o prehnanej trpezlivosti.. dalsi trener dostane cas pokial bude vidno ze to zvlada a ma to nejaky smer aj napriek chybam. ti si nas GM podla mna uvedomil, len neviem co mal viac robit ak chcel sutter prec, Mac bol total neschopny a pomedzi to boli na trhu len zbytky, takze to platal lemairom jednorocne s tym ze neskor uloví kvalitu..
Sounds like Michael Therrien could be the next Devils coach..that will be a blast!! (remembering the Therrien pressers in Pitt...good times)
tim sestito podpisany na rok za 525 tisic dolarov dvojcestny kontrakt..podla predpokladu..
uz by sa naozaj nieco mohlo pohnut do predu, hlavne trener.. zach ma arbitraz 3. augusta, takze tam je cas, ale mame dost tych rfa a mohlo by sa to uz pohnut. a taktiez by sa mohlo urychlit zbavenie sa trebars rolstona ak je to na plane, kym si rozpocty nezaplnia potencionalni partneri na trejd inymi hracmi. v col by mozno boli ochotní, neviem, zo svojich rfa minimum nenaplnia. winnipeg by mozno tiez chcel skuseneho borca, kedze ich utok vyzera ako vyzera.. na ufa trhu toho moc nezostalo. hlavne islanders musia nabrat 10 milionov..maju sice 6 rfa ale drahsi bude asi len comeau a niekoho budu musiet priviest.aj ked neviem ci by boli ochotni pomoct konkurentovi. ottawa ma napada este, ked tak pozeram na ich cap hit a zostavu, ale tí nabrat nepotrebuju,po zaratani filatova s rundbladom. ale daky utocnik bysa im mozno zisiel a lou ho dakumu snad nanuti :D bohvie, ak ma tím ostat v takejto podobe tak nemusime vymienat, zacha a ostatnych podpiseme v pohode, ked sa odrata salvadorov plat, len potom nezmestime larssona pravdepodobne :ja_neviem:

okolo a hlavne od devils ako vzdy ticho. zeby bol podpis farmara sestita konecne zaciatok aspon nejakych udalosti? bol by som rad :)
Neverím, že Lou nemenuje trénera do konca týždňa. Môj tip je utorok. Prospect camp začína zajtra, hráči sa nám zgrupujú a je potreba aby na to niekto dohliadal. Sestitov podpis dúfajme môžme brať ako predzvesť niečoho väčšieho. Nemôžem sa dočkať.
@incarceratedbob
incarcerated bob
**NHL NEWS**Source: Capitals are shopping Semin & Green around the NHL with Green garnering most interest frm other teams (Flames/Devils)
Bral by som hneď.
http://www.nhl.cz/CZ/25861/parise_by_ky ... trazi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Anger: vieme.

Roster pre camp...medzičasom v bránke začali Frazee a Kinkaid.

14-Adam Henrique F
15-Stephen Gionta F
16-Jacob Josefson F
20-Matt Taormina D
21-Mattias Tedenby F
22-Alex Urbom D
31-Jeff Frazee G
32-Nick Palmieri F
33-Seth Helgeson D
34-Mark Fayne D
36-Adam Larsson D
35 -
37-Joe Sova D
38-Matt Killian D
39-Bryan Haczyk F
40-Corbin McPherson D
41-Harry Young D
42-Eric Gelinas D
43-Daniel New D
44-Curtis Gedig D
45-Brandon Burlon D
46-Reece Scarlett D
47-Dan Kelly D
48-
49-Blake Pietila F
50-Keith Kinkaid G
51-Justin Barnett F
52-Reid Boucher F
53-Peter McMullen Jr. F
54-Joseph Whitney F
55-David Wohlberg F
56-
57-Mike Hoeffel F
58-Blake Coleman F
59-Brett Leonard F
60-Scott Wedgewood G
61-Kelly Zajac F
62-Mike Sislo F
63-Rem Vanderbeek F
64-Kory Nagy F
65-Derek Rodwell F
66-J.S. Berube F
67-Thomas Nesbitt F
68-
69-
70-Maxime Clermont G
71-Scott Arnold F
72-Darcy Zajac F

Obrázek

Obrázek

3.6% = 36 :cool: :lol2:

Larsson on Stevens " Of course I'm going to listen to everything he has to say I look up to him."

Reporter: "What did he say?"

Larsson: "I don't remember"

:lol3: ja z neho nemožem, to je týpek.
larsson:D

inak ked tak z rana citam, tak lou podla vyjadreni neplanuje noveho trenera tento tyzden.
merrill ma skolu a tedenby problem s vizami. trosku ma zarazilo ze tam nie je corrente ( neviem ako je na tom zdravotne a ake plany ma s nim vedenie :ja_neviem: ) ale po minulej sezone je to v podstate jeho posledna, prinajlepsom predposledna sanca sa presadit. podobne na tom je aj frazee, tiez nema zmluvu ale je tam..

este k larssonovi: As part of the transfer agreement between the NHL and the European professional leagues, any 2011 draft pick that is under contract with a European team must be signed by July 15 (Friday) to be eligible to play in the NHL in the 2011-12 season.
The NHL team can extend the deadline to Aug. 15, though, by paying $100,000 directly to the European team that owns the player’s rights.

zeby bol podpisany do piatku? sice moc nerozumiem tym novacikovskym zmluvam ked maju zrazu cap hit 3 mega kvoli bonusom, ale tak zas lou je lou a mohol by sa s nim dohodnut za menej. volnych mame 7,3 po odcitani salvadora 10 mega pod stropom. parise 7 larsson snad nie 3 ale budis. casovo si treba s nim pohnut..na pariseho je cas 3 tyzdne, ale po ich podpisoch nemame prachy na rfa hracov. sice teraz mozme prekrocit cap hit. myslim si vsak ze to nas gm nedopusti po minulom roku.. tím by este viac klesla hodnota nasich ponukanych hracov.. takze ak chce mat larssona v time buduci rok, tak by som snad aj ocakaval vymenu este tento tyzden :)(zrejme na tom prednostne lou pracuje a trenera vybavy dalsi tyzden :ja_neviem: ) len nech sa uz daco deje :twisted:
Pokiaľ ja viem, tak 15. AUGUST je fixný dátum pre 2011 draft pick. (teda draft pick v danom roku) :wink2: som si tým istý.
• $225,000 per player (divided between the clubs whom the player represented the last four seasons).
• Deadline for signings is June 15.
• For players drafted the same year, it is August 15.
• Players 22 years old or younger who fail to make the NHL roster have the option to return to Sweden.
• Seems even players without NHL out-clauses will be able to up and go.
http://www.swehockey.se/Startsidesnyhet ... tal-klart/

Takže tá perióda nie je extended, len jej využitie je za príplatok.
tak to mi je jasne, ale 100 000 je predsa len 100 000.. ale zrovna o taketo zalezitosti som sa nikdy nezaujimal, takze sa k tomu mov nemozem vyjadrovat.. len ma napadol mozny scenar a hlavne mnou zelany :D

Šupni tam ten podpis buddy :povzbudzovanie:

EDIT: Brylin je na campe a chcel by na rok späť :hmm: To by Zharkyho vykoplo nadobro pre budúci ročník. Alebo naopak, by Zharkova ešte zaučil, keby vzal miesto Mairovi/Sestitovi/Steckelovi - aka DO IT LOU :povzbudzovanie:
po pripadnom odchode rolstona (alebo ineho kridla), budeme jedno urcite potrebovat ako som pisal este pred 1. julom.. tí lepsi su uz bohuzial rozobrati.. skor vo vymene toho kridla bude figurovat to dalsie buduce.. predpokladam..

a brylin?? nie.. nemyslim ze by na to este mal. a louovo vyjadrenie, ze je to devil a teda rodina ale tiez poznamka ze ani netusi ci chce trenovat ci este vobec hra z minuleho tyzdna, nenasvedcuje ze by mal tendenciu ho chciet. (a to som jeho fanusik.. videl som par zapasov petrohradu za posledne roky, to rovno mozme zas podpisat panda :) a tvrdim to ako fanusik byvalich devils hracov a zastanca toho ze by za nas mali hrat oni a nie hraci z vonku.. zharkov by bol uplne fajn do 4teho utoku nastalo a casom do tretieho, kedze na druhy to s jeho ofenzivou nevyzera. skoda. podla mna je lepsi ako brylin takze neviem naco by nam ten bol. ak si chce este zahrat a zabojovat, kludne nech sa v kempe ukaze(a pripadny two way kontrakt by som nekritizoval).
okrem toho na ufa je kopa lepsich hracov ked tak pozeram a za ligove minimum by ten rok u nas urcite zahrali v pripade potreby..
Súhlasím, už na to nemal ani keď odchádzal i keď čo si budeme hovoriť, je to bída tá 4tá lajna. Ale vrátiť do organizácie by sa mohol, Zharkova by podučil.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5691 ... -headlines - o mladých gólmanoch
ako nejaky asistent trenera v dakej forme by bol urcite prinos.. lenze to riesit ked nemame hlavneho, plus nevieme este co s trenermi z trentonu.. a vraj chce este hrat, to ze za devils to skor vyrobili novinari otazkami, ako to zvycajne byva, ked chlapikovi nezostava odpovedat nic ine len daku frazu typu, bolo by krasne zakoncit karieru v drese devils bla bla..

okrem toho boli podpisaní zharkov za 577 tisic a wiseman 525 tisic. oba dvojcestne co som sa docital.. neviem co je na tom pravdy.. ale ak je to takto tak zharkovova zmluva je :good: wiseman je produktivny farmar, takze pohoda..

este ma zaujima kedze nemame trenton, tak co zvysni hraci? viem ze budu poslani do inych timov. len netusim ci budu moct byt povolavani v pripade potreby do albany.. ak nie tak by s tym bolo spojenych vela problemov, neviete niekto ako to je? :ja_neviem:
Obrázek

Larsson tweetol, že sa vracia domov, tak niektorí fanúšikovia už panikária, že na celý rok. Ďalší, ako ja, dodávajú, že to vôbec nemusí byť zlé. Ak jeho agent žiada maximum, proste na to nemáme priestor. Nikto nevie ako bude vyzerať nová CBA a neHedmanovať Larssona môže byť aj výhoda. Stačí sa pozrieť práve na produkty Skelleftea (viď fotka, je patriot :D) - Erixona a Rundblada ako za ten rok povyrástli. Práve teraz odchádzajú a on dostane rolu Cháru, ice time aký si zaslúži. To mu môže len prospieť. Fungovalo to s Josefsonom, fungovalo to s Tedenbym a o funkčnosti tohto nemám najmenších pochýb. I keď samozrejme radšej by som ho videl v červeno-čierno-bielej kombinácii. Inak sa všeobecne predpokladá, že po tom, čo včera schytal koňara ho proste poslali domov ako Josefsona predvlani.

Ďalej info čo sa týka Jacoba. Cvičenie na fyzičke vzal fakt vážne, oproti minulému roku sa to nedá porovnať a pokračuje. Atta boy! :moj:

Obrázek

:thumbsup:
NHLDevils New Jersey Devils
The Devils have traded Pierre-Luc Letourneau-Leblond to Calgary for a fifth-round pick in 2012.

:clap: :cup: :giggle: Ale vážne...čo z neho, u nás už bol po tom incidente nechcený, return je PERFECT. :ahoj:

Useless goon za 5th round pick? Robbery, Feasterovho dealera chcem poznať.

EDIT: Corrente medzičasom prijal QO. :good:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG