Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak v tom případě nerozumím tvým počtům, že nám chybí 3 mil.
Včerejší výhra i výkon mě dost překvapilo. Čekal jsem, že to bude opět bída a my nevyhrajem. Naštěstí kluci zabrali a vyhráli jsme :good:

:plus: Read opět gól, ten kluk má velkou šanci na Calder :good:
:plus: PP. Dva góly, oba Hartnell, na obě asisst Giroux, zajímavé, že bez Jardy :hmm:
:plus: Ilya Bryzgalov - podruhé za sebou nad 96% :sok: :yahoo:
:plus: Wayne Simmonds, poprvé v kariéře dal tři body za zápas :serus:
:plus: Efektivita. Tak si to představuju. Když už střela, tak ať pořádné ohrožení brány :!:
:plus: Aspoň byla i bitka :)

:minus: Danny Briere a otřes mozku :hroza:
:minus: Jaromír Jágr a třísla :hroza: I když jemu ten odpočinek by měl pomoc
:minus: Necháme si dát gól od ukrajínské socky :slap: , škoda, mohlo být SO

Dnes nás čeká těžký duel s Bruins a my máme velkou marodku, kdežto jim nikdo nechybí (nepočítaje Savarda) :hmm: Bude to hodně těžké, pokud budeme chtít uhrát nějaké body... Navíc otazník visí nad Rinaldem, tedy pokud nebude hrát, tak nejspíše budeme hrát na sedm beků... Z farmy povolání B. Holmstrom a T. Sesito :arrow: 4. lajna = :box: :fight:
Ako budu vyzerat utoky? Viem, ze mate dvojicky:

Hartnell--Giroux
Read--Couturier
Talbot--Voráček

ktore rozbijat asi nebudete. Podla mojho laickeho nazoru by utoky mohli byt:

Hartnell--Giroux--Schenn
Read--Couturier--Simmonds
Rinaldo--Talbot--Voráček
Shelley--Hallstrom--Zolnierczyk (ci jak sa vola)
mt-svk píše:Ako budu vyzerat utoky? Viem, ze mate dvojicky:

Hartnell--Giroux
Read--Couturier
Talbot--Voráček

ktore rozbijat asi nebudete. Podla mojho laickeho nazoru by utoky mohli byt:

Hartnell--Giroux--Schenn
Read--Couturier--Simmonds
Rinaldo--Talbot--Voráček
Shelley--Hallstrom--Zolnierczyk (ci jak sa vola)
Skoro to máš dobře :yes:

Hartnell-Giroux-Schenn
Voráček-Talbot-Simmonds
Rinaldo-Couturier-Read
Shelley-Sesito-Holmstrom
no rono neviem co sa ti na predvedenej hre lubilo, devils boli v kazdej tretine lepsi tesi ma akurat to, ze sa da povedat ze ilja nam vyhral nejaky zapas, snad mu to uz konecne vydrzi
Finch182 píše:no rono neviem co sa ti na predvedenej hre lubilo, devils boli v kazdej tretine lepsi tesi ma akurat to, ze sa da povedat ze ilja nam vyhral nejaky zapas, snad mu to uz konecne vydrzi
Lepší? Tak to ti přišlo asi jako jedinému.. Devils kromě střílení na branku ze všech různých pozic nic neuhráli... A střely o ničem... My když si vypracovali šance, tak už to za něco stálo.. My byli lepší :protest: :!:
zas az tak moc ich nebolo, akurat ta sanca jak dal brodeur zakrok jak z jeho mladych casov. Mne sa predvedena hra absolutne nelubila, predosle zapasy to bolo daleko lepsie, prva tretina bola z nasej strany vyslovene otrasna, sice aj devils hrali prd ale my teda vacsie v tej prvej tretine. A sere ma ta marodka, medvedi nas dotrhaju jak noviny, jedine ze bryz bude chytat tak jak by sa za 10mega patrilo
Ten Jágr už na tu NHL asi nemá. Řekl bych, že to je jeho poslední sezóna a pak zpět do Kladna.
Belly píše:Ten Jágr už na tu NHL asi nemá. Řekl bych, že to je jeho poslední sezóna a pak zpět do Kladna.
:yes: Neda sa nesuhlasit, do zranenia triesel bol uplne neviditelny, nezbieral bod na zapas, v prvej formacii to hrozne kazil a dokonca nutil niektorych spoluhracov trenovat v noci. Taky hrac v NHL jednoducho nema co robit
Rono píše: :minus: Danny Briere a otřes mozku :hroza:
inkriminovaný moment A-train. Ukázkový hit :cinka:
No nic masakralniho to neni po cem bych ocekaval otres.

Jinak aspon uz konecne vim kdo u vas A train :) obcas z ty vasi soupisky neznam pulku hracu.
Z výhry nad Floridou mi kluci udělali radost. Ze zápasu jsem sám neměl dobrej pocit, přijde mi, že Florida se podobá Tampě či Atlantě :ja_neviem:

:plus: Girouxův nájezd :slintac: :poklona:
:plus: Sergei Bobrovsky.. :good:
:plus: Jakub Voráček, včera opět makal a hrál úžasně :good:
:plus: Předevedená hra, myslím, že jsme byli lepším týmem, jenom bohužel jsme nedali více gólů jak soupeř
:plus: Sestito, ten borec má parádní hity, takový hráč se mi líbí :yes:

:minus: Turnovery :hroza: Těch zase ve středním a v obr. pásmu byla.. :slap:
:minus: Proměnování šancí
:minus: Obrana, už prostě potřebujem beka, neříkám, že to všechno napraví jeden nový bek, ale vylepšit může

Dva body jsou ale doma a to je nejdůležitější z tohoto zápasu :!: Teď si kluci pořádně odpočinte, hlavně Jarda... Příští týden proti Winnipegu, takže víte co vás čeká... :jn: LET'S GO FLYERS
Teďka jsem na noční stávání nějak unavený a krom highlightů o Flyers nevím nic, takže se hodnocení od fans Flyers hodí, takže díky za reporty rono ;)
neis píše:Teďka jsem na noční stávání nějak unavený a krom highlightů o Flyers nevím nic, takže se hodnocení od fans Flyers hodí, takže díky za reporty rono ;)
Není zač :)
No ja u toho zapasu vcera usnul :) nejak me to tempo uspavalo :)
Anger píše:No ja u toho zapasu vcera usnul :) nejak me to tempo uspavalo :)
:hmm: Mě to taky táhlo, ale vydržel jsem :giggle:
10:16 / 30.01. - Obránce Ryan Suter během uplynulého víkendu potvrdil, že neuzavře s Nashvillem novou smlouvu do konce přestupového období, které končí 27. února. Generální manažer David Poile tak není v jednoduché situaci, Suterovi totiž po skončení sezóny vyprší kontrakt a stane se nechráněným volným hráčem. V takovém případě by o něj Predators mohli v létě přijít bez náhrady. Důrazný bek v tomto ročníku nasbíral 28 bodů (5+23).

By nhl.cz

Ted je nase sance!!!
Anger píše:Ted je nase sance!!!
:yes: Psal jsem to už včera v chatu. Musíme toho využít :!: HOLMY COME ON :povzbudzovanie:
Jen bych rad upozornil, ze i MY bychom o nej pripadne po sezone mohli prijit. Ale navic jeste kratsi o min. 2 hrace a pozice v draftu. (v lepsim pripade).A vubec si nejsem jisty, jestli mame letos tak velkou sanci na :cup: aby se nam to vyplatilo.
Ja bych tedy radeji videl nejakeho normalniho "veteran" obrance, co by stal tak max nejaky pick (letos jich mame docela dost).
Nespoľahlivé bránkovisko a chýbajúci Chris Pronger v zostave. Ak by sa toto podarilo Flyers vylepšiť, dalo by sa uvažovať o pohári. Napr. ten Suter a v bráne dúfať, že Bryzgalov sa konečne pozbiera, už je začiatok februára, takže najvyšší čas :)
Tenhle tym je plny novacku a mladiku. Bohuzel se musi ocekavat, ze nekomu brzo dojde dech. Porad jsme tak lehce za polovinou.
Adyf mas celkem pravdu ale ja doufam ze by Sutter nemusel byt tak drahej jelikoz ma byt volny hrac bez omezeni i kdyz mi to ted urcite Getzo vyvrati ale doufam ze by nestal takovou obet a kdyby to tak bylo proc ho nezkusit ziskat a nasledne podepsat.Navic je trochu podceneny narozdil od Webera takze jeho cena by nemusela byt premrstena(plat).A Philadelphia ma dobre jmeno a velky potencial.
Pokdu by Suter přišel, v což doufám, tak věřím, že by se nám i upsal po sezoně.
Philadelphia je tým mladíků, kdyby s ním Lavy a Holmy poseděli tu hodinku, dvě u kávička, řekli mu, jak to vypadá s naší budoucností, že s ním počítají jako s jedním z nejdůležitějších hráčů, myslím, že by podepsal :yes:
Rono píše:Pokdu by Suter přišel, v což doufám, tak věřím, že by se nám i upsal po sezoně.
Philadelphia je tým mladíků, kdyby s ním Lavy a Holmy poseděli tu hodinku, dvě u kávička, řekli mu, jak to vypadá s naší budoucností, že s ním počítají jako s jedním z nejdůležitějších hráčů, myslím, že by podepsal :yes:
No takovy hrac, pokud za nej tym obetuje pul soupisky, urcite vi, ze s nim pocitaji. Na to nepotrebuje mit k dispozici ve sprse mladiky :nono:

Editovano: BTW, pred trejdem bude rozhodne zakazano, debatovat s hracem jineho klubu o jeho budoucnosti u tebe, a po trejdu uz bude pozde! (leda, ze by soucasny tym dal k tomu svoleni..)
AndyF píše:
Rono píše:Pokdu by Suter přišel, v což doufám, tak věřím, že by se nám i upsal po sezoně.
No takovy hrac, pokud za nej tym obetuje pul soupisky, urcite vi, ze s nim pocitaji. Na to nepotrebuje mit k dispozici ve sprse mladiky :nono:

Editovano: BTW, pred trejdem bude rozhodne zakazano, debatovat s hracem jineho klubu o jeho budoucnosti u tebe, a po trejdu uz bude pozde! (leda, ze by soucasny tym dal k tomu svoleni..)
Ale já to myslím tak, že teď ho získají a o smlouvě debatovat až v červnu :wink2:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS