Mně se teda 1.třetina nadmíru líbila,není to špatné.Je to úplně něco jiného,co jsme byli zvyklí vidět loni
to každopádně.Obrana zatím hodně dobrá,Walker je sice dřevák,ale má něco do sebe.Hedman hraje dobře,Mezz taky.V útoku vyniká samozřejmě Márty,špatně nehraje ani Downie s Wrightem
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No, druhá třetina strašná. Walker jenom za tuhle dobu stihl dva naprosto zbytečné fauly, po druhém padl gól na 1:2 ...
Strašně chybí důraz. Chápu, že je to přátelák, že nebudou u mantinelu praskat kosti, ale před tou bránou se to musí čistit a ne tam jenom postávat. Taky u druhého gólu to bylo nedůrazné. Naštěstí Smitty chytá dobře.
Takové nemastné neslané no, typický přátelák. Snad ve 3.třetině zapnem a dáme jeden-dva góly.
Strašně chybí důraz. Chápu, že je to přátelák, že nebudou u mantinelu praskat kosti, ale před tou bránou se to musí čistit a ne tam jenom postávat. Taky u druhého gólu to bylo nedůrazné. Naštěstí Smitty chytá dobře.
Takové nemastné neslané no, typický přátelák. Snad ve 3.třetině zapnem a dáme jeden-dva góly.
Já bych na tom hledal spíše to pozitivní.Obrana vypadala v první třetině docela jistě,ovšem pak to šlo do kytek.Ta 2.třetina mi dost připomínala lonský ročník,ve 3.třetině se to trošku uklidnilo.Ohlund docela zklamání,přišlo mi,že hrál tak na půl plynu.Předpokládám,že tohle nebyl jeho úplně top výkon.Meszároš sice měl prsty v 1,možná ve 2 golech,ale na to,že hrál teprve druhý zápas po tak dlouhé době to nebylo tak zlé.Hedman se mi líbil,co se týče rozehrávky a vyvezení puku tam působil jistě.Horší to bylo při bránění před vlastní bránou.Walker se s tím u mantinelu nesere,podle mně není zas tak špatný.I takový typ hráče se hodí,ovšem musí omezit ty 2.minutové tresty.Nový Artyukhin z něj snad nebude.Foster podal takovej nemastnej neslanej výkon,čekal jsem od něj víc.Sice vstřelil vyrovnávací branku,nicméně si myslím,že Lashoff za ním výrazně nezaostává.Krajíček byl včera z beků ( společně s Ohlundem ) nejhorší,měl tam dost chyb.Myslím,že je celkem jasné,že je na odchodu.V současné době pro něj není místo ( chyběl Ranger , Lashoff + Smaby ) změna bude asi nejlepší pro obě strany ...
V útoku exceloval samořejmě útok Meloun-Stammer-Márty,na ně je radost koukat.Hlavně na posledně jmenovaného
Lecavalierovi se dařilo víceméně jen na přesilovce,Tanguay mě zklamal.Snad je to dáno pouze nesehraností.To samé platí o Downiem.Nevím jak vám,ale mně se hodně líbil James Wright.Nebojí se chodit před bránu,umí buly i hokejově je velmi dobře vybaven.Kdo by to řekl,že byl draftován teprve loni ve 4.kole,jako celková 117.
podle mého názoru by Halpernovi tenhle klučina prospěl.Myslím,že se nám rýsuje celkem zajímavá lajna Veilleux - Halpern - Wright :smile03:
Dobře hrál i Drew Miller.Měl tam jeden famozní moment,když přetlačil skoro o hlavu většího soupeře a puk krásně předložil jednomu z našich obránců.To bylo dobré.Jinak hrál i dobře oslabení a bylo ho celkem vidět.Naopak mě docela zklamal Fedoruk,ten se potkal s pukem tak 2x.Hodně slabé.McLean celkem dobrej,umí buly i oslabení.A myslím,že těch 20-25 bodů by udělat mohl,jako cetr 4.řady.Dneska nás čeká ten přátelák s Norfolkem,ne ? Myslím že jo.A o víkendu kemp opustí 13 hráčů
V útoku exceloval samořejmě útok Meloun-Stammer-Márty,na ně je radost koukat.Hlavně na posledně jmenovaného
Dobře hrál i Drew Miller.Měl tam jeden famozní moment,když přetlačil skoro o hlavu většího soupeře a puk krásně předložil jednomu z našich obránců.To bylo dobré.Jinak hrál i dobře oslabení a bylo ho celkem vidět.Naopak mě docela zklamal Fedoruk,ten se potkal s pukem tak 2x.Hodně slabé.McLean celkem dobrej,umí buly i oslabení.A myslím,že těch 20-25 bodů by udělat mohl,jako cetr 4.řady.Dneska nás čeká ten přátelák s Norfolkem,ne ? Myslím že jo.A o víkendu kemp opustí 13 hráčů
Hm, paráda, příspěvek na půl stránky se mi smázl...no tím líp pro vás
Psal jsem o tom, jak sme nezaslouženě vyhráli, jak tam chyběl důraz, jak se Vinny nemůže sehrát s Tanguayem (a s Downiem už vůbec ne), o zbytečných faulech, jak hrála Martyho lajna dobře a jak chytal dobře Smitty (ten bekend na 2:2 nvm jestli se dal chytat, možná jo, ale jestli jo, tak to určitě vynahradil).
Největší problém je ten první útok, tam ta souhra vázne. Tangs a Vinny mají co dělat sami se sebou, a né tak se ještě sehrávat pokaždé s někým jiným a to typem hráče, který nemá v prním útoku co dělat (jo, poďte do mě, ale je to tak
). Možná jak budou Tangs s Vinnym 100%, tak i ten Downie s nima zahraje...
Potom takový Fedoruk, PaulST, hráli vůbec? Sem si nějak nevšim....
Psal jsem o tom, jak sme nezaslouženě vyhráli, jak tam chyběl důraz, jak se Vinny nemůže sehrát s Tanguayem (a s Downiem už vůbec ne), o zbytečných faulech, jak hrála Martyho lajna dobře a jak chytal dobře Smitty (ten bekend na 2:2 nvm jestli se dal chytat, možná jo, ale jestli jo, tak to určitě vynahradil).
Největší problém je ten první útok, tam ta souhra vázne. Tangs a Vinny mají co dělat sami se sebou, a né tak se ještě sehrávat pokaždé s někým jiným a to typem hráče, který nemá v prním útoku co dělat (jo, poďte do mě, ale je to tak
Potom takový Fedoruk, PaulST, hráli vůbec? Sem si nějak nevšim....
No Fedoruk hrál,Szczechura ale ne.Původně hrát měl,nakonec místo něj nastoupil McLean.
EDIT : Tak tohle je hodně dobrá zpráva :
Tocchet said D Paul Ranger, who has not played in the preseason, will play in tonight's scrimmage in Norfolk, Va., and should play in the preseason finale in Atlanta on Sunday
EDIT : Tak tohle je hodně dobrá zpráva :
Tocchet said D Paul Ranger, who has not played in the preseason, will play in tonight's scrimmage in Norfolk, Va., and should play in the preseason finale in Atlanta on Sunday
Co na ten zápas řict no, skvělý začátek a klasický otočení skore jak tomu bylo v lonský sezone asi při 40% zápasů
Doufám že se to nebude opakovat, z 2:0 dostat na 2:3
Jinak je pravda, že ten Tanguay mě docela štve
zatim ještě nic neukázal... Je fakt ale, že musim pochválit Smitha... páč ten tam měl několik hodně dobrých savů, co se málokdy vidí
Jinak je pravda, že ten Tanguay mě docela štve
Smitty se mi hlavně líbil v tom, že prakticky nevyrážel puky před sebe. Když už, tak to byl zákrok, kdy to jinak nešlo. V kombinaci s naším nedůrazem bysme z těch dorážek případných dostali pár kousků.
Tradičně předvedl pár kousků s hokejkou - po tom jednom, to si určitě pamatujete, myslím ve 2.třetině, to hodil od mantinelu zadovkou pod sebe přímo před bránu mezi kruhy. To sem trnul, co to bylo za úlet, ale jak jsem tam pak z opakovačky viděl najetého Halperna tuším, tak sem to teprve docenil
Dobrý je ten Ranger, už sem se začínal bát, že se to jeho zranění nějak vleče.
Tradičně předvedl pár kousků s hokejkou - po tom jednom, to si určitě pamatujete, myslím ve 2.třetině, to hodil od mantinelu zadovkou pod sebe přímo před bránu mezi kruhy. To sem trnul, co to bylo za úlet, ale jak jsem tam pak z opakovačky viděl najetého Halperna tuším, tak sem to teprve docenil
Dobrý je ten Ranger, už sem se začínal bát, že se to jeho zranění nějak vleče.
Jo,Smitty působil velmi jistým dojmem.Naštěstí u něj ta delší pauza není vůbec vidět.Jesli budeme někde silní,tak to bude určitě brankářský post.Tandem Smitty-Niitty musí nahánět hrůzu
Rangyho bych ze začátku sezony moc nezatěžoval,přeci jenom má za sebou delší pauzičku.Začal bych na takových 15 minutách,pak bych postupně přešel na 20-21minut.O tom delším ice-timeu jsme už mnohokrát debatovali,že mu příliš nesvědčí.Těch 21minut bude pro něj ideální
Rangyho bych ze začátku sezony moc nezatěžoval,přeci jenom má za sebou delší pauzičku.Začal bych na takových 15 minutách,pak bych postupně přešel na 20-21minut.O tom delším ice-timeu jsme už mnohokrát debatovali,že mu příliš nesvědčí.Těch 21minut bude pro něj ideální
smitty musi byť jednotkou tento rok... nittymaki ne-nittymaki ale ja som ho videl tiež už vo viacerich zapasoch chytať dokonca na jednom aj naživo a presvedčil som sa že je fakt dobry .. ma jednu smolu že bol zatial v time kereho obrana mu nepomohola tak velmi snad sa to tento rok zmeni
Pridavam se ke chvalozpevu na SMithyho ale ... ten chlap me zase dostal. Jeho rozehravka prostredkem kluziste me zase jednou zamrazila do zidle. A to uz ho nejakej patek pozoruju a na ledacos z jeho eskamoterstvi jsem si zvyk ...
K dalsim ... mne Krajicek nepripadal zase tak tragickej ... ale asi jsem se dival zrovna jinam
. Hedman super, rikal jsem si ze kdyby letos delal Ohlundovi mentora tak by i Ohlund moh zacit hrat adekvatne svymu platu. Mountainovu narazku na Downieho velkoryse prejdu
myslim, ze ackoliv nijak nezaril tak za spoluhracema nikterak nezaostal. Nejvic bylo kdyz Krajicka vzorove prispendlil k mantinelu :o)) . Je evidentni ze prvni rada se este sehrava, doufam, ze se sehraje driv jak v dubnu. Tenhle zapas byl prubehem jak vystrizenej z minuly sezony, herne se mi to zdalo spis jako placana nez jako hokej, pohledny to teda nebylo moc ani z jedny strany.
Jinak Miller se me taky libil, i Wright byl obcas videt (i kdyz neplesam tolik jako Kisin ;o) ), libil se mi Mezz, libil Halpern, Stammer nehral spatne jen nemel stesti ... ale nejvic se mi libil Cogliano (mimochodem draftovanej v prvnim kole 2005 stejne jako Crosby, Brule, Downie, Lashoff a Mihalik), ktereho tedy Oilers blede zavidim.
K dalsim ... mne Krajicek nepripadal zase tak tragickej ... ale asi jsem se dival zrovna jinam
Jinak Miller se me taky libil, i Wright byl obcas videt (i kdyz neplesam tolik jako Kisin ;o) ), libil se mi Mezz, libil Halpern, Stammer nehral spatne jen nemel stesti ... ale nejvic se mi libil Cogliano (mimochodem draftovanej v prvnim kole 2005 stejne jako Crosby, Brule, Downie, Lashoff a Mihalik), ktereho tedy Oilers blede zavidim.
Kisine, tady mas Damianuv clanek pro tebe:
http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... ay/1039334
"It's not so much, 'Can he (James Wright) handle it?' He's earned it," coach Rick Tocchet said. "I can't sit him on the bench. He's playing that well. He's playing like a veteran."
“James has incredible speed and a knack for getting the puck to the net, said Watt. What really surprised me about playing alongside him and Lance Bouma this year, was their willingness to go into corners and battle for pucks. James is a smart hockey player; his intelligence for the game and quickness on the ice are going to take him a long ways.”
“I looked forward to coming to the rink and playing with those two every day. James is very humble; he listens, learns and gives his best effort every shift. I couldn’t have asked much more from a young line-mate, he's a very tough guy not to like.” - JD Watt
http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... ay/1039334
"It's not so much, 'Can he (James Wright) handle it?' He's earned it," coach Rick Tocchet said. "I can't sit him on the bench. He's playing that well. He's playing like a veteran."
“James has incredible speed and a knack for getting the puck to the net, said Watt. What really surprised me about playing alongside him and Lance Bouma this year, was their willingness to go into corners and battle for pucks. James is a smart hockey player; his intelligence for the game and quickness on the ice are going to take him a long ways.”
“I looked forward to coming to the rink and playing with those two every day. James is very humble; he listens, learns and gives his best effort every shift. I couldn’t have asked much more from a young line-mate, he's a very tough guy not to like.” - JD Watt
Wright si podle mě zaslouží šanci i v sezoně,kdyby se mu náhodou nevedlo,furt jej můžeme po 9.utkáním sezony vrátit zpět k juniorům
Tocchet má u mě plusové body.Jinak kromě Smolenáka,kterého si z waiveru stáhlo Chicago,byl na nechráněnou listinu hráčů umístěn i Jones a Karsums.Od Jonese jsem teda čekal víc,přeci jenom už odehrál pár sezon na farmě.Karsums prý taky neměl příliš dobrý kemp,navíc má ve smlouvě klauzuli,že v případě neprosazení se do kádru hlavního týmu,může zamířit do Evropy ... takže pokud si ho nikdo neveme z waiveru,zamíří pravděpodobně do KHL ... jinak Ashton byl ( díky bohu ) poslán zpět k juniorům.Takže to máme 4 hráče,kteří opustili kemp.V nejbližší době se k nim přidají další.Útok je už celkem jasnej,zajímavé to bude ještě v obraně.Jisté místo má Ranger,Mezz,Hedman,Ohlund a Walker.Foster to až zas tak jisté nemá,pokud měl Lashoff dobrý kemp ( žádné zprávy nemám ) myslím,že by nebyl takový problém Fostera ( s jeho smlouvou - 1rok , 600 tisíc ) vyměnit ...
Tocchet má u mě plusové body.Jinak kromě Smolenáka,kterého si z waiveru stáhlo Chicago,byl na nechráněnou listinu hráčů umístěn i Jones a Karsums.Od Jonese jsem teda čekal víc,přeci jenom už odehrál pár sezon na farmě.Karsums prý taky neměl příliš dobrý kemp,navíc má ve smlouvě klauzuli,že v případě neprosazení se do kádru hlavního týmu,může zamířit do Evropy ... takže pokud si ho nikdo neveme z waiveru,zamíří pravděpodobně do KHL ... jinak Ashton byl ( díky bohu ) poslán zpět k juniorům.Takže to máme 4 hráče,kteří opustili kemp.V nejbližší době se k nim přidají další.Útok je už celkem jasnej,zajímavé to bude ještě v obraně.Jisté místo má Ranger,Mezz,Hedman,Ohlund a Walker.Foster to až zas tak jisté nemá,pokud měl Lashoff dobrý kemp ( žádné zprávy nemám ) myslím,že by nebyl takový problém Fostera ( s jeho smlouvou - 1rok , 600 tisíc ) vyměnit ...
Když vezmu útok, tam máme několik adeptů na 3 a 4 lajnu... čoveče, docela bych byl rád, kdyby si Karsumse někdo vybral z waiveru bo odešel do KHL, a LAwton by mohl už konečně podepsat McLeana a Szczechura hurá na křídlo
V obraně je to jasný, jak psal Kisin... tam se budou prát o místo ve třetí dvojici. Myslim že sezonu vedle Walkera začne Foster, navíc je po zranění, takže komplet sezonu asi neodehraje, takže by za něj mohl zaskakovat Lashoff
V obraně je to jasný, jak psal Kisin... tam se budou prát o místo ve třetí dvojici. Myslim že sezonu vedle Walkera začne Foster, navíc je po zranění, takže komplet sezonu asi neodehraje, takže by za něj mohl zaskakovat Lashoff
No to je právě ten problém,že to asi moc praktikovat nepůjde.Pokud se nepletu,situace se má takto : Lashoffovi bude zanedlouho 23let,s tím souvisí i problémy s waiverem.Pokud ho na začátku sezony pošleme dolů,neměl by být problém.Jakmile bude povolán,odehraje 2 zápasy a rozhodneme se ho poslat dolů,musí projít waiverem.To se mi ale vůbec nelíbí.Vlastně to je dost podobné s Lundinem,který byl loni poslán na farmu ( prošel i waiverem ) potom jsme ho už nemohli povolat,opět by totiž musel projí waiverem.No tohle je fakt na nic.Snad tedy Lashoffa přes waiver neztratíme,to bych Lawtonovi neodpustil ! To angažování Fostera bylo naprosto,ale naprosto zbytečně.Matt je hráč srovnatelných kvalit po všech stránkách,s podobnými schopnostmi na powerplay i s podobnou monstrozní střelou.Foster zde přišel pouze na rok zachránit svoji upadající kariéru způsobenou neustálými zranění,zatímco Lashoff je náš hráč na 2 sezony + RFA.Tohle prostě nechápu,Lashoffovi další sezona v AHL nedá absolutně nic.Navíc Foster se k Walkerovi vůbec nehodí ( oba dva praváci,oba dva zkušení hráči ) Walker toho sice v NHL tolik odehráno nemá ( něco kolem 240 zápasů + něco v PO ) , ale je to už zkušený hráč.A loni dělal skvělého part'áka mladému Barkerovi.Dvojka Lashoff - Walker by byla z mého pohledu ideální.Uznávám kvality Fostera,ale nechat kvůli němu nehrát Lashoffa,je podle mě hloupost.Kdyby se čistě náhodou Mattovi nedařilo,pořád je v záloze Smaby,Mihalík,Quick,?Lundin? a možná i Hale ...PainKiller píše:Myslim že sezonu vedle Walkera začne Foster, navíc je po zranění, takže komplet sezonu asi neodehraje, takže by za něj mohl zaskakovat Lashoff
Ta obrana je hlavolam. Sem opravdu zvědavý, jak to Lawton a Tocchet vyřeší.
Po dnešních škrtech nám zůstalo
16 útočníků:
Vinny Lecavalier, Marty St. Louis, Steven Stamkos, Ryan Malone, Alex Tanguay, Steve Downie, Jeff Halpern, Drew Miller, James Wright, Todd Fedoruk, Brett McLean, Brandon Bochenski, Zenon Konopka, Stephane Veilleux, Ryan Craig, Adam Hall
11 obránců:
Mattias Ohlund, Victor Hedman, Paul Ranger, Andrej Meszaros, Kurtis Foster, Matt Walker, Matt Smaby, Matt Lashoff, Mike Lundin, Lukas Krajicek, David Hale
a 2 golmani:
Mike Smith, Antero Niittymaki
To je celkem 29 hráčů a finální tým má 23. V bráně není co řešit. Asi budem hrát na 13 útočníků a 8 beků. Tzn. 3 beci a 3 útočníci půjdou z kola ven. Nejžhavější kandidáti jsou asi Wright, Bochenski, Konopka a Craig. Osobně jsem pro ty poslední tři, ale bohužel to asi dopadne tak, že půjde Wright, Craig (na úkor McLeana) a zůstane buď Bochenski nebo Konopka (omg jen to ne!).
V obraně je to složitější, tam to má jisté Ohlund, Hedman, Mezs, Ranger a Walker. Lundin počítám Áčko neudělá, Hale asi taky skončí na farmě. To sou 3 místa pro Fostera, Smabyho, Lashoffa, Krajíčka. Tady to podle mě stojí na tom, jestli se Krajíčka podaří vyměnit - ono takhle, loni jsem si ho i docela oblíbil, protože v konkurenci typu Welch, Malík, Melichar vyčníval, ale letos je velká tlačenice a se smlouvou na 1.45M je trochu navíc. Kdyby odešel, bylo by to hned jednodušší, Smaby taková náhrada za Walkera, Foster za Lashoffa, nebo ti dva můžou jet půl na půl.
Po dnešních škrtech nám zůstalo
16 útočníků:
Vinny Lecavalier, Marty St. Louis, Steven Stamkos, Ryan Malone, Alex Tanguay, Steve Downie, Jeff Halpern, Drew Miller, James Wright, Todd Fedoruk, Brett McLean, Brandon Bochenski, Zenon Konopka, Stephane Veilleux, Ryan Craig, Adam Hall
11 obránců:
Mattias Ohlund, Victor Hedman, Paul Ranger, Andrej Meszaros, Kurtis Foster, Matt Walker, Matt Smaby, Matt Lashoff, Mike Lundin, Lukas Krajicek, David Hale
a 2 golmani:
Mike Smith, Antero Niittymaki
To je celkem 29 hráčů a finální tým má 23. V bráně není co řešit. Asi budem hrát na 13 útočníků a 8 beků. Tzn. 3 beci a 3 útočníci půjdou z kola ven. Nejžhavější kandidáti jsou asi Wright, Bochenski, Konopka a Craig. Osobně jsem pro ty poslední tři, ale bohužel to asi dopadne tak, že půjde Wright, Craig (na úkor McLeana) a zůstane buď Bochenski nebo Konopka (omg jen to ne!).
V obraně je to složitější, tam to má jisté Ohlund, Hedman, Mezs, Ranger a Walker. Lundin počítám Áčko neudělá, Hale asi taky skončí na farmě. To sou 3 místa pro Fostera, Smabyho, Lashoffa, Krajíčka. Tady to podle mě stojí na tom, jestli se Krajíčka podaří vyměnit - ono takhle, loni jsem si ho i docela oblíbil, protože v konkurenci typu Welch, Malík, Melichar vyčníval, ale letos je velká tlačenice a se smlouvou na 1.45M je trochu navíc. Kdyby odešel, bylo by to hned jednodušší, Smaby taková náhrada za Walkera, Foster za Lashoffa, nebo ti dva můžou jet půl na půl.
Útok: Wright, Bochenski, Konopka a Craig.
Obrana: Smaby, Lundin, Hale a Krajíček.
Brána: tam neni co řešit
Takže finální sestava by mohla vypadat takhle... a podle mě vypadá celkem slušně:
Tanguay - Lecavalier - Downie
Malone - Stamkos - St.Louis
Veilleux - Halpern - Miller
Fedoruk - McLean - Hall
Líp by to snad ani sestavit nešlo
Wrighta z toho vynech,jinak v podstatě souhlas.Alespon ze začátku šanci dostane,vedle Halperna.
Veilleux - Halpern - Wright
Fedoruk - McLean - Miller
Hall 13.útočník
Szczechura 14.útočník
Ranger - Meszaros
Ohlund - Hedman
Lashoff - Walker
Smaby 7.bek
Foster waiver
Veilleux - Halpern - Wright
Fedoruk - McLean - Miller
Hall 13.útočník
Szczechura 14.útočník
Ranger - Meszaros
Ohlund - Hedman
Lashoff - Walker
Smaby 7.bek
Foster waiver
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 0 registrovaných a 1 skrytý (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé