Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak nebola to jeho chyba to uznavam, ale bolo jasne co urobi Hartnell a on mu poskytol priestor ale ok nevadi, no ze by ma nejak ohuril, to nemozem povedat :jn: uvidime ako sa mu bude darit dalej, mozno si u mna splhne :giggle: a kazdpadne budem len rada ak mu to pojde budeme to potrebovat...

Vokoun dnes proti Rangers...to sa budu striedat takto kazdy druhy zapas ci co?
Pens si to môžu dovoliť, majú najlepšiu brankársku dvojicu. Vokoun určite nebude zaostávať za Flowerom oveľa.
Naviac hrajú dva dni po sebe.

Niekde som čítal dokonca že pri poslednej výluke v 95 mali že vraj naj.úspech teamy ktoré striedali brankárov aj keď mali jasnú jednotku v teame
Kazdej back-to-back se bude delit rovnym dilem. Klub nechce dopustit pro MAFa ani naznak unavy kdyz se bude vstupovat do playoffs. Vokoun bude mit co delat aby se Marcovi v tomhle prvnim back-to-backu vyrovnal... Na konci sezony ocekavam pomer 2:1 ve prospech Fleuryho co se tyce poctu zapasu.
NYR-PIT 3-6

Je neuveritelne s jakou lehkosti a noblesou jsme schopni Rangers pravidelne likvidovat. Tohle byla zas totalni dominance a ponizeni pred vlastnima fans. V prubehu 2.tretiny to dokonce vypadalo, ze hrajeme 10-minutovou presilovku, pritom se hralo 5 na 5. Rangers se nebyli schopni vyhrabat z vlastniho pasma, byly to kolotoce a domaci dreamteam byl pochopitelne vybucen... Prosadili se jen z darovane presilovky 5 na 3 a pak v zaveru za stavu 1-5, kdyz uz jsme to jen dohravali. Lundqvist byl vystridan...

A to jeste Crosby s Malkinem nijak neexceluji. Hlavne Crosbyho formace zatim ma rezervy, Malkin taky postrada obvykly projev, i kdyz uplne spatne to samozrejme neni. Neala najit umi a tomu uz pak staci opravdu malo. James je zatim nasim nejlepsim utocnikem a letos muze opet dokazat hodne, jeho strelba a vyber mista nemaj chybu, proste zabijackej strelec. Potvrzuje ze lonska sezona nahodna nebyla a mozna ma jeste i na vic.

Niskanen hraje opravdu paradne, proste ten trejd Goligoskiho vyzniva jako pohadka z rise snu. Kde by jsme bez toho byli? Vitale nahradil Jeffreyho a predvedl perfektni vykon, kdyz jsem videl jak formace Glass-Vitale-Adams asi 3-4krat za zapas zavrela elitni formaci NYR s Nashem, Richardsem a Gaborikem v jejich obranne tretine, musel jsem se smat. Dokonala prace, Vitale je pro 4.lajnu skvelej. Predvedl i paradni akci pred golem na 2-1.

Vokoun za goly nemohl, par zakroku tam mel, na druhe strane kontrola dorazek nebyla 100%-ni. Celkove hodnoceni - "mirnej nadprumer". Akorat Tangradi ve formaci s Malkinem a Nealem jen chaoticky bloudi, k puku se vubec nedostava a vypada to na rychlej konec jeho trapeni. Je uplne marnej, na to se opravdu neda divat :hroza: Nastesti to zvladaji i bez nej...
rangers je riadne mimo
Obrázek
Crosby on Bickel

Orpik on Kreider

:cinka: :klobuk:
co je s Harringtonom?
hockeygirl píše:co je s Harringtonom?
Nevim co by s nim melo byt :neviem: Hraje v Londonu, ciste defenzivniho beka... V dalsi sezone bude pozvan do kempu Pens a tam se uvidi.

Ted se musime zajimat o to co se odehrava v A-teamu. Obrana zatim velmi slusne, jasnym problemem je Tangradi v Top 6. Crosbymu by se taky hodilo vic podpory co se tyce kreativity, Kunitz a Dupuis jsou vice-mene grinderi. Resenim muze byt na TDL angazovani wingera pro Sida a presun Kunitze k Malkinovi a Real-Dealovi, tam loni hral velmi dobre. Sanci by si zaslouzil i Bennett, Tangradi zatim totalne nulovy a necekam zmenu. Pocitam, ze po prvni prohre se to zacne rozebirat a resit vic, mnoho casu tomu lemplovi nezustava...
tak naprikald Dougie Hamilton uz hraje za Boston, tak ma zaujimalo co sa vravi o Scottovi...

s tym Tangradim, doteraz nechapem co ich to napadlo :D ale mozno prekvapi :-P
PIT-TOR 2-5

:hroza: Kde zacit? Je tam toho hodne, ale asi od pozitiv. Crosby, Vitale, PK :good:

Tak a ted k podstate veci. V prvni rade se musi uznat, ze Toronto odehralo velmi dobry zapas a zaslouzene nas prehralo. Byli efektivnejsi, rychlejsi a vedeli co hrajou. Druha vec je, ze jako tradicne jim k tomu museli nechutne pomahat sudi. Pokud se za ciste a ukazkove hity jako predvedl napr. Kunitz ma vylucovat, tak se asi koukam na nespravny sport. K tomu vykouzlili pro TOR 3x 5-on-3 :rofl: . Na Malkina 2 jasne neodpiskane fauly ve 2.tretine, atd. Proste Leafs klasika, tentokrat opet se vsim co k tomu patri :grc: jeste jednou ale zduraznim, ze zapas nam to neprohralo(i kdyz momentum killer to byl). Primarni duvody byly jine a na PK jsme nakonec predvedli heroickej job.

Pruserem byla hra 5 na 5 a konkretne Malkinovy rady. To nas stalo zapas... Presne tohle jsem cekal, ze prijde zapas, kde se ukaze Tangradi jako totalni "cerna dira" utoku a team na to nebude schopen reagovat. Za stavu 1-0 pro nas nejdriv ten lempl spatne zalozil utok, kdyz byl zalozen protiutok TOR, tak se Tangradi neobtezoval vracet a pozoroval jak nas Leafs vytukali. Od ty doby se na lede v podstate neobjevil, nasledkem ale bylo, ze jsme zacli rozbijet ostatni utoky a stridal se tam kdokoliv, samozrejme bez koncepce, chaoticky. Takhle to nejde, tohle hrozi v kazdem zapase, pokud budeme s tim magorem nastupovat. Alespon se ukazalo, jak akutni to je. jeste jako schvalne da dnes Sullivan hattrick, aby se nam vysmal primo do oci :slap:

Bez ohledu na Tangradiho, Malkin a Neal odehrali strasnej zapas. Oba byli u 3 golu Leafs, Malkin sice dal PP gol, ale opet katastrofalne namazal JVR na vitezny gol. Smerem dopredu toho vytvorili strasne malo, Neal neudelal jedinou pozitivni vec behem celeho zapasu. Po prvnich 2 zapasech, kde byl vynikajici tedy zmena...

Niskanen, Letang dnes horeli, nase nejhorsi dvojice. Hlavne Letang, u 2. golu Toronta se nechat takhle prebruslit, to se u neho proste nestava. Oproti prvnim 2 zapasum proste propad, ale tady bych z toho paniku nedelal.

Fleury nemohl ani za jeden gol, jeste asi 3-4 velmi dobre zakroky mel. Dnes mu ale obrana vubec nepomohla. Kazdopadne v dalsim zapase stejne ocekavam Vokouna.

Nejvetsi kritika padla, jinde to nebylo uz tak katastrofalni, i kdyz napr. Kunitz si jeste tuhle cestnou zminku za svuj "vykon" zaslouzi.

Od Leafs nejlepsi Bozak, celkove hrajou letos velmi dobre defenzivne (Carlylova prace) a tu rychlost neztratili. Hlavne co se tyce protiutoku. Maji i slabiny a strach by z nich jit nemel, to tu ale rozebirat nemusim.
no chlapi pekné gesto,
Doniesol si to Malkin z Bratislavy alebo je to len náhoda že "tučniaky" to začali používať práve v tejto sezóne ?
cit.: "keď hral Malkin v Bratislave, tak si počkal pri lade aby videl ďakovačku. Takže podla mňa inšpirácia naozaj odtiaľ."
no tak aspoň troška sa tam bude skloňovať aj naše maličké SVK :wink2:

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4367_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Davvy píše:no chlapi pekné gesto,
Doniesol si to Malkin z Bratislavy alebo je to len náhoda že "tučniaky" to začali používať práve v tejto sezóne ?
cit.: "keď hral Malkin v Bratislave, tak si počkal pri lade aby videl ďakovačku. Takže podla mňa inšpirácia naozaj odtiaľ."

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4367_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
No nevim, tohle nebyla pozapasova dekovacka.. Bylo to privitani fans na oteviracim domacim zapase, tak jak je tomu u ostatnich teamu. Po trapnem zapase okamzite leteli do kabin, nebyl duvod na pozapasove dekovacky...
Atlantik píše:

No nevim, tohle nebyla pozapasova dekovacka.. Bylo to privitani fans na oteviracim domacim zapase, tak jak je tomu u ostatnich teamu. Po trapnem zapase okamzite leteli do kabin, nebyl duvod na pozapasove dekovacky...
tak potom to je celé odrb :D
Uvidíme po vyhratom domácom zápase Pens, či sa to bude opakovať, alebo bude niečo iné :wink2:
Aj keby sa to opakovalo, Rangers to (samozrejme len pri vyhraných zápasoch, čo je presne opak pointy toho celého :D inak idú do kabíny svinským krokom a fans k autám raketovou rýchlosťou :giggle:) už robia roky, akurát že stoja všetci v kruhu ako im príde, nie na kruhu.

Chudáci Slovanisti, ešte aj tam si musia strkať svoje vymastené ego. :lol:
Atlantik píše:

Ono to ale bolo presne tak ako sa píše,Malkin po zápase ostal jediný zo spoluhráčov na lade,pred odchodom a pozeral sa na tu dakovačku,na Slovane je momentálne úžasná atmosféra,sledujte niekedy zápasy Slovana vedeli by ste to.
Getzo je z toho aj video kde Malkiin stojí a pozerá sa na to,tak si tie kydy o egách strč vieš kam ,ked o tom nič nevieš. :wink:
Dean píše:Getzo je z toho aj video kde Malkiin stojí a pozerá sa na to,tak si tie kydy o egách strč vieš kam ,ked o tom nič nevieš. :wink:
Obrázek

Obrázek
Dean píše:
Atlantik píše:

Ono to ale bolo presne tak ako sa píše,Malkin po zápase ostal jediný zo spoluhráčov na lade,pred odchodom a pozeral sa na tu dakovačku,na Slovane je momentálne úžasná atmosféra,sledujte niekedy zápasy Slovana vedeli by ste to.
Getzo je z toho aj video kde Malkiin stojí a pozerá sa na to,tak si tie kydy o egách strč vieš kam ,ked o tom nič nevieš. :wink:
Milos, rec bola o tom, ze to nebola pozapasova dakovacka a nie, ze Malkin nestal a nekukal v Bratislave na vasu dakovacku :)
Inak, co sa tyka Malkina, som si aj v KHL vsimla, ze ak timy hrali dobre obranu, mal problemy sa presadit, presnejsie jeho kridla boli vtedy nulove a on sam tazko vsetko spravi :) bolo pre mna prekvaqpenie ako mozno jeho lajnu lahko odstavit ked ma tim zodpovednu defenzivu :)
mt-svk píše: Inak, co sa tyka Malkina, som si aj v KHL vsimla, ze ak timy hrali dobre obranu, mal problemy sa presadit, presnejsie jeho kridla boli vtedy nulove a on sam tazko vsetko spravi :) bolo pre mna prekvapenie ako mozno jeho lajnu lahko odstavit ked ma tim zodpovednu defenzivu :)
No jo, bohuzel... :klobuk: O to vic paradoxne vyhlizi jeho 31 kanadskych bodu v poslednich 11 zapasech v KHL :wink2:
Jets-Pens 4-2

Neverim, ze tohle slo prohrat, vedeme 2-0 a soustavne mame dalsi sance... Nicmene Pavelec se zblaznil a nas turnovery staly zapas. Pekelni tempo, vysoka kvalita. Jedna z tech proher, kde nemuzu toho prilis vytknout, ale neprijemne to samozrejme je. Lovejoy tam nema co delat, Malkin opet defenzivni lapsus a dementni penalty, coz nas v zasade stalo zapas. Jinak se sice snazil, ale mel smulu, nepadlo mu tam nic. Jen s Crosbym to proste nejde...

Vokoun velmi solidni. Gratulace Jets, velmi pohledny hokej.
s tym Malkinom, hlavne pri tom Laddovom gole akosi nestihol rychlo zareagovat resp. zaspal, ale mal aj velku sancu, co mohol premenit, kazdopadne viac ma udivuje ze akosi nie a nie skorovat, nejake obdivuhodne zakroky Pavelec nepredviedol, cakala som silnejsiu ofenzivu :?
Atlantik píše:
mt-svk píše: Inak, co sa tyka Malkina, som si aj v KHL vsimla, ze ak timy hrali dobre obranu, mal problemy sa presadit, presnejsie jeho kridla boli vtedy nulove a on sam tazko vsetko spravi :) bolo pre mna prekvapenie ako mozno jeho lajnu lahko odstavit ked ma tim zodpovednu defenzivu :)
No jo, bohuzel... :klobuk: O to vic paradoxne vyhlizi jeho 31 kanadskych bodu v poslednich 11 zapasech v KHL :wink2:
ty si necital slovo AK???? :D no nic pre teba to specilane zdoraznim
a to sa cast nedialo :)
inak, bez malkina je mozjakin nic moc
To co se dnes stalo ve Winnipegu je neakceptovatelné, naprostá nehoráznost. Měli jsme výhru v kapse a místo toho mame ho*no. Sakra v téhle sezoně jde o každý bod musí se makat naplno 6O minut at vedete 1:0 pet vterin pred koncem nebo 5:0, musite mít furt oči otevřené. Malkin už podruhé nejvetším viníkem prohry. Nechat se blbě vyloučit a pak jezdi ve vlastním pásmu jako na rybníku, tohle nemůžeme tolerovat. Už se prober, tady už nejsi někde na Sibiři :!: Z bilance 2-0 je rázem 2-2 a je to hrůza. Ted do Ottawy kde musíme vyhrát. Jinak nevím, Bylsma má zase přihlouplý výraz na střídačce jako pri serii s Flyers, jak dlouho ještě???? Jinak klobouk dolů před fans Jets, to bylo neskutečné, ale pro nám prohrat tady není omluvy. Sutter, taky už chcem něco vidět
OTT-PIT 1-2 (SO)

Tezce vydrene 2 body z Ottawy, opet jsme meli docineni s neskutecnym golmanem... Jinak zapas byl totalne vyrovnanej, Fleury se Andersonovi temer vyrovnal. Asi nejlepsi vykon Flowera co v posledni dobe pamatuju, konecne!

Malkin konecne trochu lepsi, byly tam i chyby, ale pozitiva prevazovaly. Crosby very solid, bohuzel to ma dost tezke ve sve formaci. Dupuis svou praci odvadi se vsim vsudy, hraje presne to co ma. Kdo ukrutne selhava je Kunitz, absolutne zadna pomoc, jeden turnover za druhym, naprosta ubohost. To je duvod proc neni vsechno jak ma byt. Potrebujeme jednoho wingera jako sul.

Obrana dnes velmi poctivy vykon. Bohuzel se nam zranil skvele hrajici Niskanen a 45 minut tezkeho zapasu jsme hrali s 5 bekama (ehmm, 4,5 bekama = Lovejoy...). Ti si defenzivni ukoly plnili vyborne, Engelland nejlepsi vykon sezony, po nevyraznych vykonech zabral. Paul Martin je nas klicovy a nejlepsi bek zatim , spolu s Niskanenem. Mozna jeste lepsi nez Matty. Worth every penny, bezchybnej v defenzive a velmi rozumne se chova i v ofenzivnim pasmu, proste :klobuk:

Kdo me trochu trapi je Letang. V defenzive velmi dobry, lepsi nez bych cekal. Bohuzel se trapi v ofenzive a na PP. Hlavne na PP je to katastrofa, vsechno tam dela spatne... Orpik je OK.

Musim to rict. Sutterova rada s Cookem a Glassem slabota. V defenzive solid, ale pod tlak se parkrat dostali. V ofenzive nula, nic, zero.

Tangradi ve 4.lajne OK.

Snad Niskanen bude v poradku :pray: Kazdopadne tvrde vydrene 2 body prijdou vhod :oslava:

P.S: Karlsson sucks, hruzostrasny vykon dnes. Turnover machine.
Atlantik píše:

Kdo me trochu trapi je Letang. V defenzive velmi dobry, lepsi nez bych cekal. Bohuzel se trapi v ofenzive a na PP. Hlavne na PP je to katastrofa, vsechno tam dela spatne... Orpik je OK.
Mne sa tie presilovky zdali celkovo dosť slabé, ale je pravda, že Kris tam aj na modrej prepadával. Najviac sa mi asi páčil Engelland, ten sa krásne vracal dozadu :good: A taktiež Paul Martin.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA