Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kdo pozna toho v pravo dostane dva bludistaky :)

napoveda je ze je to frontman jiste americke celkem slavne kapely :)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4731_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek
James Hetfield, frontman skupiny Mettalica :good:
neuveritelne jak nas islanders prestrielali a este viac ma udivuje ze nam zapas vyhral brankar. Bobor chyta dobre posledne zapasy, skoda toho ilju ktory zaraba o jednu nulu viac nez si zasluzi...namiesto neho mohli byt dvaja dobry obrancovia a muzstvo by bolo dokonale...
Osobne myslim, ze chvile Ilji jeste prijde. Ostatne v HBO mu to rikal Roenick jasne. "Jestli chtej Flyers v PO neco dosahnout bude to s tebou".
Takze muj jedinej problem s nim je, ze jsme ho vlastne nepotrebovali, stacilo si poradne vychovat Boba a meli bysme to za mensi penize.
Nudný zápas, ale dva bodíky jsou doma :good: Jen tak dál, ale chtělo by to vylepšit už i tu hru... Poslední zápasy nic moc.. :slap:

:plus: Couturier. 2. vítězný gól v řadě. Super hráčík :slintac:
:plus: Konečně bodovala první lajna :!:
:plus: SERGEI BOBROVSKY :poklona:
:plus: Voráček+Briere+Talbot, zdá se mi, že tato lajna funguje a snad to takto bude pokračovat :)
:plus: Efektivita. Tři góly z 22 střel :hmm:

:minus: Nechat si dát gól na 2-1 hned v první minutě třetí třetiny :hroza:
:minus: Nechat si dát gól minutu před koncem :hroza:
:minus: Předvedená hra. Byli jsme horším týmem, né výrazně, ale byli :mad:
:minus: Bourdon. Z něj už rostu... :nervy:
:minus: Nevím proč nechávají hrát Jágra, když stále nemůže plně bruslit. Je to na něm při zápase hodně vidět :slap:

Teď těžký souboj v Nashville, ale pokud zlepšíme hru a budeme mít efektivitu jak dnes ráno, tak dva body by měli být naše :dup:
Rono píše: :minus: Nevím proč nechávají hrát Jágra, když stále nemůže plně bruslit. Je to na něm při zápase hodně vidět :slap:
On mozna muze, ale boji se. Cetl jsem nekho poznamku, ze se setri a jde jen do jistejch akci. A doufam, ze vcera posledni minuty nehral jen kvuli tomu, ze neuhlida mouchu pred pavoukem...
Rono píše: Teď těžký souboj v Nashville, ale pokud zlepšíme hru a budeme mít efektivitu jak dnes ráno, tak dva body by měli být naše :dup:
No ty jsi teda optimista, ze jsem to nevidel...
Boze, tie nase posledne zapasy su pekna nuda :sisi: Mozno tu bude aj tym, ze prvej lajne sa nedari tak, ako sme boli zvyknuti (co bude zrejme aj suvisiet s Jagrovym nedoliecenym zranenim a ani Giroux sa mi nezda od toho navratu po otrase mozgu svoj :eek2: ). Nase PPs su otrasne, chyba tam myslienka a aj preto to zrejme Lavi trochu zamiesal: Voracka so Simmerom v prvej PP brazde vystriedali Briere s Hartnellom a bolo to trosicku lepsie...Takze jediny, kto ma v poslednych zapasoch bavi, je Kubo Voracek. Sice obcas si ani on neodpusti svoju specialitku-hlupy turnover, ale jeho prehlad, kontrola puku a prihravky :sok: A este sa mi pacia nasi rookies (Couts, Schenn, Read a aj MAB ma bavi :hahano: )
no andy, po prvych dvoch mesiacoch som si este hovoril ze snad sa chyti....ale nechytil sa doteraz, je to bieda, tiez si nemyslim ze sme ho nutne potrebovali a uz duplom bola velekravina mu dat 10mega, ak sa nespamata do roka tak vazne neviem jak bude chciet holmgrem tuto situaciu riesit. Bobor chytal minulu sezonu super ale ku koncu mu nejak dochadzal dych, ale to aj celemu muzstvu no a v play off vybuchol ale tuto sezonu to tak uz byt nemusi
Co rict k zapasu ? Tezka zivacka ale meli jsme stesti a perfektni vykon golmana coz tuhle sezonu moc nepamatuju.

Jinak byla tu nejaka spekulace Luke Shenn za VanRiemsdyka coz ja bych urcite nebral kdybych chtel nekoho z Toronta tak bych zkusil Nashvilkou skolu Cody Franson.Samozrejme za mensi cenu nez je Van Riemsdyk kteryho nekteri odepisujou prilis brzy.

Jinak Bourdon je desnej toho jsem si teda vubec neoblibil , hlavne porad neco mele furt si stezuje ja nevim takovy hrace ja nemam rad.
AndyF píše:No ty jsi teda optimista, ze jsem to nevidel...
Napsal jsem jen, že pokud budeme mít efektivitu a zlepšíme hru... Tak to si fakt myslím, že by nás minout dva body neměli. Pokud hru nezlepšíme, tak logicky nevyhrajem
myslim ze Bryz se nedokaze vyrovnat s tlakem ktery musi byt v porovnani s Phoenixem extremni. pokud se se s tim do roku neszije, nemusel by byt problem ho vymenit, pac velky prachy dostane letos a pak uz tam jen jednou 8 mega jinak to klesa k 1,25. Umim si predstavit ze se do budoucna najdou tymy ktere budou ochotny mu to zaplatit (napada me Tampa a Anaheim)
no ma to takto : 10.000 6.500 8.000 6.000 a cap hit 5,667.....neviem vazne kto ho zaplati.....
James van Riemsdyk out with concussion :hroza: :scare:
Rono píše:James van Riemsdyk out with concussion :hroza: :scare:
A jeho pripadny trejd je v haji... zdravotne nasledky snad netreba zmienovat.
Dneska ma otres kazdy, kdo ma do prdele diru. To by se nedalo trejdovat vubec.
Pricemz, jak znamo, doufam, ze trejdovan nebude.
Ale, ze nejaky beky potrebujeme, to je bohuzel uz jasny fakt.
Tak dnešní zápas dopadl, jak jsem očekával = prohra.. Ale kluci mě i tak překvapili, odehráli dost dobré utkání, jen prostě chyběla efektivita a Bryz mohl chytit aspoň jednu tu šanci na víc... Co už

:plus: Duo Couturier-Read.. Paráda, že Lavy pochopil, že ti dva patří k sobě a přesunul Seana do třetí lajny a Braydena do čtvrté.. Super krok
:plus: Předvedená hra. Byli jsme lepším týmem v každé třetině, ale když si dáme tři vlastňáky, pak je to těžké :(
:plus: Zdálo se mi, že už i první lajna udělal trošku krok k lepším výkonům, už tam byli chvíle, kdy se udrželi i delší dobu v útočném pásmu, ale pořád to neni ono :ee:

:minus: Coburnova chyba při prvním gólu
:minus: Schennova chyba při druhém gólu
:minus: Giroux. Bohužel, ale ano. Ten kluk musí začít víc střílet a hlavně v tutovkách. Od návratu Jardy zaznamenal jen jeden bod a samé mínusové :hmm:
:minus: Efektivita. Z 38 střel jen dva góly, slabé
:minus: Bryz. Góly se chytat nedali, ale přeci jenom, je tam od toho, aby udělal nějaký zákrok se štěstím a zázrakem a nějak chytl tu šanci navíc...

Další zápas s Minnesotou :nervozny: Ale musíme bodovat. Takové zápasy by se měli vyhrávat, tak to snad kluci potvrdí.
Viděl jsem jen první třetinu, nebylo mi dobře, šel jsem spát a tedy dnešní "souhrn" bude jen takový dle statistik...

:plus: Couturier... Opět GWG a k tomu v oslabení :slintac:
:plus: Že by probuzení první lajny? 4 body, to jde :ciga:
:plus: Bryzgalov - nad 96% :sok:
:plus: Předvedená hra... Ze sestřihu i z první třetiny jsem viděl, že jsme byli lepší
:plus: Góly, dali jsme jich pět a s tím jsem naprosto spokojen :good:
:plus: Read dvě asistence :good:
:plus: Jen jedno vyloučení za zápas z naší strany :good:

:minus: Sice jsme gól dostali jen jeden, ale myslím, že dost zbytečný.. No aspoň, že ho dal ex-Flyers Powe :)
:minus: Žádná bitka :hmm:

Hartnell 20. gól :serus:
Giroux 50. bod :serus:
Couturier 10. gól :serus:
Briere 30. bod :serus:
Talbot 20. bod :serus:
Toto nevyzera dobre :? http://www.csnphilly.com/pages/video?PI ... s_3_H_JGCk" onclick="window.open(this.href);return false;
Vsak jsem to uz v chatu psal. Bude rad, kdyz se z toho vubec vylize, natoz aby myslel na hrani.
Ty jo tak kdyz uz rika i jeho zena ze je to spatny tak to bude asi hodne spatny.Nechci byt zlym prorokem ale s Prongerem zda se uz asi moc pocitat nemuzeme.Kdyz se vrati bude to asi spis stesti ale tohle vypada zle.

Takze to asi skonci tak ze bude rikat ze se chce vratit aby se nepocital platovej strop ale uz si mozna nezahraje.Takze se vazne musime koukat po novem obranci.
http://www.csnphilly.com/blog/flyers-ta ... feedID=695" onclick="window.open(this.href);return false;
Co vy na to? brali byste ?
Tak ja urcite jo za ty prachy okolo 3 mega hrac porad vybornej ma sice svoje mouchy ale ja jsem rozhodne pro.

Myslim ze se od Jagra neda cekat propadak ani v jeho letech takze urcite jsem pro.

Strop jsem si jeste nepocital ale da se cekat ze se tak o dve mega zvedne coz ?

navic jeste nevime jak to dopadne s Van Riemdykem jestli bude vymenen nebo ne.

Treba by Jagr pristoupil i na mensi peniz.
Anger píše:Tak ja urcite jo za ty prachy okolo 3 mega hrac porad vybornej ma sice svoje mouchy ale ja jsem rozhodne pro.

Myslim ze se od Jagra neda cekat propadak ani v jeho letech takze urcite jsem pro.
Akorat mi nevychazi do stropu ani za ty 3 miliony :?
AndyF píše: Akorat mi nevychazi do stropu ani za ty 3 miliony :?
Ale protože nevíš, koho se zbavíme za nového obránce.
dejf píše:
AndyF píše: Akorat mi nevychazi do stropu ani za ty 3 miliony :?
Ale protože nevíš, koho se zbavíme za nového obránce.
No tezko vymenime nekoho z vetsim platem. Spis to naopak bude nejaka mlada nadeje, za nekoho s platem vysokym. Takze si mi moc nepomohl.. :ja_neviem:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS