Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

z pohladu vyvoja si to ešte vyžiada ved tomu budem chapať len ma prijemne prekvapilo že si už zachyta v pripravnom...
Tak dneska bude chytat Niitty :wink: :arrow: Niittymaki to start in goal tonight. twittertbl
U nás si zahraje taky kde kdo :lol:

BTW , Hedman by měl hrát s Lundinem ...
Chytat by měl 2 třetiny Niitty a jednu Janus. Asi si zachytají podle té obrany :D ...né, jasně, přáteláky se nehrajou všecky ve full strenght. V pátek s Trashers by to mělo být lepší, v bráně prej Smitty. Snad se to bude někde streamovat.
Tak nakonec prohra 4:3 po nájezdech.Skvěle zahrál Brad ( 1+1 , rozhodující nájezd ) a celkově lajna Neal - Richards - Eriksson.No vzhledem k tomu,že Smaby a Hale hráli prakticky 21 , respektive 20 minut a jeden nejmenovanný bek 18 minut,něco podobného se dalo čekat.Hedman odehrál 27 minut.Je tohle nutné ? Takhle ho drtit v přípravných zápasech ... Smaby samozřejmě jako jediný z beků v mínusu , co jiného od něj také čekat že ano.Lashoff hrál z beků samozřejmě nejméně,z této 6ky která včera hrála je jednoznačně nejlepší ( Fostera nepočítám ) i tak měl ale nejnižší ice-time ... :thumbsdown: McLean si připsal 2 body ( 1+1) a hlavně,na buly měl úspěšnost 69 %.To je hodně slušné.Halpern při 24 vhazováních pouze 33 %.Tož co to je ale ? Szczehura při 6 vhazováních taky 33 %.To je teda bída.Nebylo by od věci potrénovat trošku buly,Tocchete ... Fedoruk se uvedl brankou,dle stats byl poměrně aktivní,za 10 minut na ledě toho stihl poměrně dost ... jen tak dál.Škoda,že není žádné video ze zápasu ( alespon jsem nic nenašel ) Ani jsem ještě nenarazil na nějaké prohlášení Toccheta,nic.Dneska hodím na web ještě nějaké info ze zápasu ...
http://www.tsn.ca/nhl/ zkuss tady by mohl být setřih krátký
tak Brad se proti svému bývalému týmu celkem vytáhl :) každopádně mě ty zápasy už nažhavují na start sezony :)
Jako vzhledem k tomu, že sme hráli prakticky s farmou a za Stars hráli hráči typu Richards, Eriksson, tak prohra v prodloužení (a to sme vedli na konci) není špatná.
S Trashers už by ta sestava měla vypadat "zajímavěji".
mountain píše:S Trashers už by ta sestava měla vypadat "zajímavěji".
No to každopádně ...

Alex Tanguay - Vincent Lecavalier - Carter Ashton
Ryan Malone - Steven Stamkos - Martin St. Louis
Stephane Veilleux - Paul Szczechura - Richard Panik
Zenon Konopka - Ryan Craig - Blair Jones

Mattias Ohlund - Victor Hedman
Mike Lundin - Kurtis Foster
Lukáš Krajíček - David Hale

V bráně první 2.třetiny Smitty , 3.třetina Tokarski :cool:

Útoky by tak měly hrát , obranu bych viděl asi takhle ...
Nechápu,proč hraje zase Hale,který stejně s nejvyšší pravděpodobností odejde.Místo něj mohl hrát třeba Quick nebo Mihalík.A nebo Lashoff/Smaby :roll:

BTW , proč nehraje Walker ? Že by zranění ?
http://stars.nhl.com/

Je tam sestřih branek.Pouze Dallasu ale :D nicméně pokud se chcete podívat na něco z umu Brada Richardse , mrkněte na to.Hlavně ta nahrávka byla parádní.Jen tak dál,Brade ! :frajer2:
Tocchet: Ashton has shown enough that he could stay. He's done everything asked of him.

No omg,Tocchetovi asi svítilo přes léto moc na plešku ... tohle už není možné :buch: škoda , že je volný trenér kalibru Tippet.Ale co , nás bude stále trénovat tento vylízanej plešatej pakoš , který se řídí pouze výškou a váhou :bitka3:

Jinak Hedman by měl dnes hrát s Lundinem a Ohlund s Krajícem . Ježiši kriste ... logika jak prase Tocchete :lol3:

Quick , Jackson , Fadden , Lawrence ( silový forward , kde se stala chyba Tocchete ? ) poslání k Amirálům
Tukonen se vrací do Finska ...
No, tak druhý "přátelák" celkem opačný scénář, než první. První sme hráli s Norfolkem proti celkem silnému Dallasu a těsně prohráli, včera všecko naopak. Silná Tampa proti B-čku Atlanty, a vyhráli sme taky jenom tak tak (OT).
Ale dvě věci OPRAVDU nepochopím:
1) Konopka! Co má hergot z význam, se ve dvou přípravných zápasech 3x porvat! Akorát riskovat zranění....jestli to bude jak Kočí, že bude hrát normálně zápasy za A-tým, tak potěš koště, sem myslel, že na to je tam (případně - protože takové hráče, co si sotva zavážou brusle a odehrajou ice-time 00:21, a stejně se 2x porvou, fakt nemusím) Fedoruk, nebo i Walker.
2) Hedmanův ice-time: minule 27:15, včera 27:04. Co má za význam, ho takhle "rushovat"? Jako taky sem pro, ať si zahraje co nejvíc, ale nějak rozumně, 21 minut by bylo imho víc než dost.
Potěšila mě návštěva, 16.223 (být v Tampě, tak 16.224 samozřejmě :D ) je dost.
Konopku bych neřešil,ten dřív nebo později stejně odejde na farmu.To je snad jasné.Jinak kromě Walkera ( ? Fedoruka ? ) je schopen shodit rukavice i Smaby,Malone,Downie ... tohle by mělo Tocchetovi stačit :roll:
Já na ten Hedmanův ice-time narážel už minule.Nyní už víme,že je schopen odehrát 27 minut,tak snad bude hrát v příštích zápasech o něco méně.Jinak Foster další asistence,dle určitých svědků náš nejlepší bek v dnešním zápase.On bude hodně dobrej,jen at' mu slouží zdraví :roll: V příštím zápase se nám snad už představí i 1.obrana ( Mezz - Ranger ) + Walker.Ten má nějaké zdravotní problémy,ale prý se nejedná o nic vážného :thumbsup:

Jinak ten výsledek bych nebral nějak vážně,příprava začala teprve nedávno,nicméně i tak jsme proti Atlantě měli uhrát lepší výsledek.Z áčka tam měli jen pár hráčů ( Bogosian,Slater ... ) z jejich pohledu tedy super výsledek.Szczechura opět pouhých 33 % buly ( 5-10 ),to je špatné,angažoval bych toho McLeana a Paula zkusil na křídle.Není možné,aby měl bránicí centr takto slabou bilanci.Návštěva velmi dobrá,v sezoně by snad mohl být pravidně plnej dům :yes:
No, Tocchet asi zkouší, kolik toho Hedman vydrží :D ale taky si myslim a doufám, že na začátku sezony jeho ice-time klesne na nějakých 20-21 minut :)
Foster, no zatím hraje hodně dobře, takže doufejme, že mu bude zdarví sloužit. Jinak trochu nechápu, proč nedává Tocchet Hedmana k Ohlundovi :eek2: Bylo by lepší, kdyby Ohlund zaučoval Hedmana už před sezonou.
Jinak by zas nebylo od věci McLeana podepsat, 3 a 4 lajny bysme měli celkem slušně vyvážený a hlavně kvalitní :) Ale i tak tam máme zbytečně moc křídel :? Když to vezmu asi takhle:

Veilleux - Halpern - Szczechura
Hall - McLean - Miller/Fedoruk/Karsums :ja_neviem:

Tady bych to fakt viděl na výměnu... Dva hráče vyměnit za drafty, nebo nejlíp za křídlo do 1-2 lajny :D Kandidáty na výměnu bych vybral Fedoruka a Millera :thumbsup:

Btw, s Downiem už nějak počítám, jako s křídlem v první lajně... No, sice sem byl silně proti a ještě tak trochu sem, ale jestli a pevně v to doufám, že se vykašle na bitky atp., tak by mohl být i užitečný :) Takže snad nás Downie mile překvapí a udělá třeba 60 bodů :D
Takže v pondělí proti Ottawě si zahraje následující skupina :

Goaltenders -- Antero Niittymaki, Riku Helenius.
Defensemen -- Kurtis Foster, Lukas Krajicek, Matt Lashoff, Matt Smaby, Matt Walker, Ty Wishart.
Forwards -- Brandon Bochenski, Ryan Craig, Steve Downie, Todd Fedoruk, Adam Hall, Martins Karsums, Brett McLean, Drew Miller, Juraj Simek, Paul Szczechura, Dana Tyrell, James Wright.

Konečně hraje Walker , v nejbližší době nastoupí také Mezz s Rangym :good:
následujcí 4 dny budou asi dost naročné-4 zápasy ve 4 dnech....po tomhle výletě by se myslím už měla pomalu vykrystalizovat sestava na sezonu....jsem opravdu zvědavý co s tím velkým množstvím hráčů budem dělat :hmm:
3 Obrázek - 1 Obrázek

Výsledek není zas tak špatný,vzhledem k sestavám,ve kterých oba celky nastoupily :thumbsup: Ottawa byla až na pár vyjímek prakticky kompletní,hrál Michálek,Fisher,Spezza,Kovalev,Alfredsson,Phillips,Kuba ....

Naše řady vypadaly následovně :

Ashton-McLean-Downie
Miller-Szczechura-Bochenski
Fedoruk-Craig-Hall
Tyrell-Wright-Karsums

Defense
Krajicek-Walker
Lashoff-Foster
Wishart-Smaby

Goaltenders
Niittymaki (two periods)
Helenius (one period)

Náš jediný gol vstřelil Ashton,po skvěle přihrávce Downieho.Druhou asistenci si připsal Walker :D ze zápasu bohužel nejsou žádné statistiky,nicméně na stránce TSN je video ze zápasu :thumbsup: Ottawě jsme povolili pouhých 29 střel , to není špatná vizitka obrany :thumbsup: my vystřelili 12x , to není na AHL útok zas tak marný :D

Dnes nás čeká Phoenix , našel jsem zatím neoficiální soupisku.Útok by měl vypadat dost podobně,v obraně by měl nastoupit Mezz :frajer2:

EDIT : Takže sestava se má takhle :
Goaltenders — Mike Smith, Dustin Tokarski.
Defensemen — Lukas Krajicek, Andrej Meszaros, Matt Lashoff, David Hale, Vladimir Mihalik, Matt Smaby.
Forwards — Carter Ashton, Brett McLean, Brandon Bochenski, Drew Miller, Jeff Halpern, Adam Hall, Todd Fedoruk, Blair Jones, Martins Karsums, Radek Smolenak, James Wright, Juraj Simek, Dana Tyrell.

Hmm takže Meszároš,Lashoff,Halpern,Smith vs.Phoenix :wink: no nic,aspon uvidíme opět,jak obstojí obrana ... Lashoff by se měl konečně ozvat,zatím si nepřipsal jediný bod.V útoku jsem zvědavý na Smolenáka.Phoenix je slabej,věřím,že vyhrajem :yes:
Tak s tím, s čím proti nám hrála Ottawa a s čím sme hráli my, to neni zas tak špatný výsledek :) Akorát mě trochu zaráží ten počet střel (12), tam to mohlo být lepší, třeba 19+ :D Chválím Downieho a Ashtona :thumbsup:
Se stejnou soupiskou bysme prot Phoenixu mohli uhrát minimálně remízu :D
P.S.: Jen tak dál Downie :povzbudzovanie:

Btw, tohle sem ted našel :arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/15464-konecne-odplata, tady fakt No Comment... 2 roky stará věc :thumbsdown:
PainKiller píše:
Btw, tohle sem ted našel :arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/15464-konecne-odplata, tady fakt No Comment... 2 roky stará věc :thumbsdown:

to je fakt jeblé, dva roky po incidentu taková nenávist :eek2:

ten počet střel je fakt nějaký malý...tak snad to bude dneska lepší...
Tak nakonec výhra 2:1,Halpern 2 goly,James Wright 0+2 :thumbsup: , Smitty odchytal celý zápas ( 32/33 ) :cool: Mezz si připsal po návratu asistenci.No celkem dobré,Phoenix nastoupil v daleko silnější sestavě jak my,i tak to ale,jak jsem předpokládal,stačilo na výhru :)

Dneska je naplánovaná odveta,snad dáme o něco více golů.Zatím jich moc nedáváme,ani nedostáváme.No pokud nastoupí Tangs,Vinny a spol,myslím,že by mohlo padnout hodně golů ...

Tak dnešní sestava už má nějaké parametry :

Alex Tanguay-Vinny Lecavalier-Stephane Veilleux
Ryan Malone-Steven Stamkos-Marty St. Louis
Radek Smolenak-Paul Szczechura-Steve Downie
Zenon Konopka-Blair Jones-Martins Karsums

Matt Lashoff - Matt Walker
Mattias Ohlund - Victor Hedman
Mike Lundin - Kurtis Foster

V bráně Niitty

Útok by měl nastoupit v tomto složení,přesné složení obrany jsem nenašel.S Vinnym hraje Veilleux,takže v tom minisouboji Downie-Veilleux je na tom zjevně lépe druhý jmenovaný.Jinak ta 3.lajna na papíře nevypadá vůbec špatně,uvidíme zda se prosadí.BTW,proč hraje zase Konopka ? Úplně na nic hráč,měl být už dávno poslán na farmu :x
Ty by bylo fajn, kdyby vedle sebe už byli Hedman a Ohlund :) Btw, s výhrou sem počítal Smitty je očividně ve formě :D TAk VEilleux si dnes zahraje v první lajně... sem na něj zvědavej :)
Tak dneska 4:3 prohra po nájezdech :thumbsdown: výsledek bych zas tolik neřešil , ale ten počet střel z naší strany ( 18 ) je dost slabý.A to jsme hráli víceméně z dobrých 70% v nejsilnější sestavě.Zatím mám takový pocit,že farmáři a mladíci podávají lepší výkony jak hráči,kteří mají místo v sestavě prakticky jisté .... o víkendu z kempu odejde celkově asi 13 hráčů,na to se tedy velmi těším.Myslím,že se tam najde i řada překvapení.V dnešním zápase si připsal Hedman i Ohlund první asistenci,asi už konečně hráli spolu.Downie také bodoval,vypadá to,že s Vinnym bude hrát on.Proč ne?Kemp měl prý nad očekávání dobrý,navíc v přípravným zápasech boduje.Kupříkladu Tanguay je zatím bez bodu,nepletu-li se.

Dneska hrajeme s Edmontonem,podle všeho bude zápas v bedně,takže možná kouknu.Stejně jsem doma :)

Sestava pro dnešek :

Tanguay-Lecavalier-Downie
Malone-Stamkos-St.Louis
Wright-Halpern-Veilleux
Fedoruk-Sczcechura-Miller

Ohlund - Hedman
Krajicek - Meszaros
Foster - Walker

V bráně Smith

Poprvé uvidím v akci Hedmana,také jsem dost zvědavý na toho Wrighta,na něj zatím padají jen samé chvály.

Kdo myslíte,že z kempu o víkendu odejde ?

Já myslím,že z útočníků pude pryč Bochenski,Craig a možná i Hall.Na farmu se přesune Šimek,Tyrell,Smolenák,Konopka a k zpět k juniorům půjde Ashton ( možná bude hrát na farmě,áčko to ale snad nebude ... )

Z obrany podle mně odejde Hale,Krajíček a Lundin.Mihalík s Wishartem se přesunou na farmu

Na farmu se přesune Tokarski a Helenius.Januš půjde pravděpodobně k juniorům ...

V týmu se podle mě udrží Wright i Jones :)
No, prohra nevadí, ale máš pravdu, docela mě zaráží, že farmáři v přípravce excelujou a naše hvězdy jako by se nechtěli předřít, tak nemakaj :D Jinak je fakt že o Wrightovi a Ashtonovi se dost píše na zahraničních forech... takže je možný, že tihle dva by se mohli objevit v A-týmu... i když Ashton začne sezonu spíš na farmě :thumbsup:
Btw, musim pochvílit Downieho :) opravdi jeden z mála co hodně maká, jen tak dál.
Tohle je jasna prvni obranna dvojice ... misto Hedmana s Ohlundem, kteri mirej na farmu:

Obrázek
Tak borci, kde jste kdo ? Uz se hraje ... ! Sotva jsem to dorek GOL: Meloun z dorazky (Stammer a Marty)

EDIT: Marty trefil tu svoji neuveritelne presnou ranu k tycce ... na 2:0 .
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO