Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:Del Zotto bol ako u Sathera tradične (ten buď rozdáva alebo škrobí) ožobráčený na úkor sily tímu. Del Zotto chce vyhrať, situáciu si uvedomuje. Rangers majú na východe momentálne najlepšie poskladaný tím, čo je oproti Habs obrovský rozdiel, tak to neporovnávaj, Parda. Pokiaľ ide o plat, nemyslím, že by Subbanove podmienky boli neprimerané či nesplniteľné, problém podľa správ spočíva v tom, že on už chce dlhodobejší kontrakt, kým Bergevin, tak ako manažéri Montrealu pred ním, preferuje krátkodobú zmluvu ako schodík k dlhodobej, podobne ako to svojho času mal Price. Subbana by som za to nevinil, keď sa človek pozrie na zmluvy v lige vo všeobecnosti a Subbanovu súčasnú hodnotu i potenciál, niet sa veľmi čomu čudovať.

Ak ho nezaplatíte vy, niekto sa určite nájde. Ja by som zaň trejdol ihneď a zaplatil ho adekvátne aj na vyšší počet rokov. U nás by aj trochu skrotol.
Proč bych je nemohl srovnávat, jak jsi na to přišel? Ano, Subban má jinou a větší pozici v týmu, ale to neznamená, že by měl dostat velkou smlouvu. Mělo by se u něj postupovat jako u Price. A tak to určitě dopadne, Bergevin není PG. Navíc je tady nižší platový strop, který my budem mít celkem problém splnit, pokud nebude ještě někdo vyplacen.
Takže ano, Subban je velice talentovaný, ale za taky prokázal i své stinné stránky, takže by měl zatím dostat zkušební kontrakt a pokud se osvědčí (tak jako Price), tak může dostat dlouhodobý s pořádným balíkem.
A silně pochybuju, že vy, tým, který si tak zakládá na morálce, by chtěl Subbana.
to Getzo

Jeden důvod proč ti nemám chuť nic vysvětlovat:

Draftová pozície nemá na zmluvu žiaden vplyv, platíš za hráča tu a teraz, prípadne do budúcna na základe výkonov z jeho prítomnosti a minulosti. Green síce býva často zranený, no Markov je iný level. Situácie sa dajú porovnať, no veľa toho spoločného nemajú. Nehovoriac o tom, že PK je lepší obranca než Carlson.

Takovej plků v jednom odstavci .......
wp2t píše:Takovej plků v jednom odstavci .......
Rozved to... :slintac: :kajo:
Jestli nevidíš rozpor v tom, že Draftová pozície nemá na zmluvu žiaden vplyv, platíš za hráča tu a teraz, prípadne do budúcna na základe výkonov z jeho prítomnosti a minulosti.b], .....
Tisíce lidí se živí tím, že určují žebříček výkonosti na draft, týmy si podle toho vybírají, neustále se u hráče uvádí v kterém kole byl vybrán a na jakou pozici s ním tým počítal a tedy i s jakou výplatou pro něho počítal do budoucnosti a pan jediný chytrý a spravedlivý prostě určí, že ty tisíce lidí dělají zbytečnou práci bo zrovna on rozhodl, že pozice na draftu se nepočítá, kdo je lepším hokejistou prostě určí on a tak to bude.

Mimochodem podepsal už i Kulikov na dva roky (14. draftu, tedy 1.kolo), ale ten je taky určitě daleko horší bo sám veliký to určí.
wp2t píše:Jestli nevidíš rozpor v tom, že Draftová pozície nemá na zmluvu žiaden vplyv, platíš za hráča tu a teraz, prípadne do budúcna na základe výkonov z jeho prítomnosti a minulosti.b], .....
Tisíce lidí se živí tím, že určují žebříček výkonosti na draft, týmy si podle toho vybírají, neustále se u hráče uvádí v kterém kole byl vybrán a na jakou pozici s ním tým počítal a tedy i s jakou výplatou pro něho počítal do budoucnosti a pan jediný chytrý a spravedlivý prostě určí, že ty tisíce lidí dělají zbytečnou práci bo zrovna on rozhodl, že pozice na draftu se nepočítá, kdo je lepším hokejistou prostě určí on a tak to bude.

Mimochodem podepsal už i Kulikov na dva roky (14. draftu, tedy 1.kolo), ale ten je taky určitě daleko horší bo sám veliký to určí.

:roll: Ty si na drogách? :dudo:
wp2t píše:neustále se u hráče uvádí v kterém kole byl vybrán a na jakou pozici s ním tým počítal a tedy i s jakou výplatou pro něho počítal do budoucnosti.
Ja vedel, ze se pobavime :lol3:
AndyF píše:
wp2t píše:neustále se u hráče uvádí v kterém kole byl vybrán a na jakou pozici s ním tým počítal a tedy i s jakou výplatou pro něho počítal do budoucnosti.
Ja vedel, ze se pobavime :lol3:
Tak je to samozřejmě trochu mimo mísu, ale řeknu ti jednu věc - Pleky mi kdysi dávno, když ještě neměl zdaleka v týmu takovou pozici jako dnes, říkal, že když se rozhodovalo o výši smlouvy pro něj a pro Higginse (draftovaní ve stejném roce), tak vždycky management Canadiens hodně "dbal" na to, aby Higgins, který byl "tažený" v prvním kole, měl roční gáži alespoň o něco vyšší než Pleky... Výkonnostně tehdy byli hodně srovnatelní. Tak si pak vyber... :) . Já vím, že to takhle nefunguje u všech mužstev, ale určitě by se jich dost našlo, kde podle podobných "nařízení" shora jedou...

A jenom na okraj - já v téhle větě "Draftová pozície nemá na zmluvu žiaden vplyv, platíš za hráča tu a teraz, prípadne do budúcna na základe výkonov z jeho prítomnosti a minulosti." trochu rozpor vidím...
habs píše: draftovaní ve stejném roce
:nono:
AndyF píše:
Jo, sorry, o rok jsem se spletl... :) . Nicméně to na podstatě věci nic nemění.
habs píše:
AndyF píše:
Jo, sorry, o rok jsem se spletl... :) . Nicméně to na podstatě věci nic nemění.
No otazka je, jestli mu rekli tohle jako duvod, nebo si to nejak "vydedukoval"
Navic termin "vzdycky", neni uplne koser. samozrejme, ze jako hrac z 1. kola a v lokalnich soutezich mel vstupni kontrakt vyssi. A pak uz podepisovali smlouvu jen 1x. A to v dobe, kdy s nim meli zrejme trochu vyssi plany (napriklad mu dali A-cko). Jak to bylo presne se nedozvime..
No otazka je, jestli mu rekli tohle jako duvod, nebo si to nejak "vydedukoval"
Navic termin "vzdycky", neni uplne koser. samozrejme, ze jako hrac z 1. kola a v lokalnich soutezich mel vstupni kontrakt vyssi. A pak uz podepisovali smlouvu jen 1x. A to v dobe, kdy s nim meli zrejme trochu vyssi plany (napriklad mu dali A-cko). Jak to bylo presne se nedozvime..
Takže sám říkáš, že de facto postavení hráče na draftu má význam pro výši hráčova kontraktu - něčemu podobnému se Getzo v reakci na ten příspěvek divil... A nevydedukoval, prostě mu to bylo někým sděleno - asi ne jako oficiální informace, samozřejmě... :) . A podobná hierarchie prý konkrétně mezi nimi platila i při jejich povolávání z farmy do prvního mužstva.
Jenom jsem tím vším chtěl říct, že pozice hráče při draftu má svůj určitý význam i pro další vyjednávání hráče s vedením mužstva.
2 Rono and Andy

Nejsem na drogách a tak hlavně, že si se pobavil.
Na nhl.com, tsn.ca a třeba i eliteprospects.com je informace o roku draftu a pozici na draftu v medailonku u každého hráče na šestém respektivě sedmém místě a to i u hráčů těsně před důchodem. Takže pro tamní odborníky, které vy asi samozřejmě neuznáváte, to důležitý údaj je a věřte tomu, že i při rozhodování o výšce smlouvy.
Obhajovat takovouhle vyřčenou blbost vašeho kámoše a ještě takovým způsobem - žádná fakta, osobní invektiva- nesvědčí o ...... ani o .......

Neopomíjím vzestupný či sestupný vývoj hráče, ale takový Eberle (22.) dostal teď stejnou smlouvu(kratší) jako Hall(1.) jen proto, že je zatím dlouhodobě lepší a táhne tým .
Předtím měl Hall desetkrát víc jen na bonusech.
A jsem zvědav co budou dělat se sníženým stropem a dalšíma dvěma jedničkama - Hopkinsem a Yakupovem.
To jen tak pro vaše další pobavení, že jsem si zas šňupnul, vy odborníci.
wp2t píše:2 Rono and Andy
Jednoduše řečeno. Nováčkovské kontrakty se logicky dávají podle výběru v draftu.
Kontrakty po nováčkovském se už dávají jenom vzhledem k předvedeným výkonům.
Rono píše:
Jednoduše řečeno. Nováčkovské kontrakty se logicky dávají podle výběru v draftu.
... a iným okolnostiam. Len na doplnenie. Už to radšej nechajme tak, lebo bude znova zle nedobre.
Rono píše:
No určitě ne JENOM vzhledem k výkonům, ale očividně máte svoji pravdu a vše víte nejlíp, takže nějak nemá smysl se s váma bavit.
Rono píše:
No podle té situace, co jsem popisoval Andymu, bych to slůvko "jenom" z té druhé věty vypustil...
Del Zotto 2 roky po 2,55 mega, Kulikov 2 roky za 5 mega (2 a 3). Pro Subbana je na dva roky po 5,5 málo ..... :sok:
Neřeš to, Bergevin není PG a očividně jen tak neuhne a nechce si z týmu udělat šaškárnu, když PK nemá ještě smlouvu ani v hracím dnu. A to se mi líbí. My další smlouvu alá Myers neuzavřem.
Můj tip na dnešní sestavu při předpokládané absenci Plekyho:
Price

Markov Jemelin
Kaberle Gorges
Bouillon Diaz
Weber

Pacioretty Desharnais Cole
Moen Galchenyuk Gionta
Gallagher Eller Bourque
Prust White Armstrong (Blunden)
Habs prospects

#10 Charles Hudon "C" /Chicoutimi Saguenéens , QMJHL, LW/ 35z- 22+23-45b
#94 Alex Galchenyuk "C" /Sarnia Sting, OHL, C/ 33z-27+34-61b recalled to Montreal
#97 Brady Vail "A" /Windsor Spitfires, OHL, C/ 45z-14+25-39b
#47 Dalton Thrower /Saskatoon Blades, WHL, D/ 30z- 4+11-15b /
+14
#15 Tim Bozon /Kamloops Blazers, WHL, LW/ 46z - 27+33-60b
#44 Darren Dietz "A" /Saskatoon Blades, WHL, D/ 44z-11+14-25b/ -20
#24 Erik Nyström
/Modo U20, LW-RW/ 22z- 8+16-24b
15z-2+3-5b /Karlskrona HK/
#49 Sebastian Collberg 21z -3+2-5b /Frolunda HC, LW-RW/

1z - 0+0-0b /Frolunda U20/
1z- 1+1-2b /Mariestad BoIS HC/ Swedish Division 1 (Swe3),
15z- 6+2-8b /Orebro HK/
#32 Magnus Nygren /Farjestad BK, D/ 37z- 9+13-22b / +9
#74 Daniel Pribyl /Sparta HC, C/ 31z- 6+5-11b

1z-1+0-1b /Litomerice/ Czech Division 1- Cze 2-/,
#9 Olivier Archambault /Drummondville Voltigeurs, QMJHL, LW/ 44z- 20+23- 43b
#7 Danny Kristo "A" /University of North Dakota, NCAA, RW/ - 22z- 14+17- 31b

#16 Mark MacMillan / University of North Dakota, NCAA, RW-C/ - 24- 8+9-17b
#22 Dustin Walsh "A" / Dartmouth College, NCAA, C-LW/ 13z-5+5-10b (upper-body injury - not really serious, out since January 12)
#37 Mac Bennett "A" /University of Michigan Wolverines, NCAA, D/ - 20z- 4+9 - 13b / E (knee injury - out for a few weeks, happened January 8 )
#30 Cédrick Desjardins /AHL, G/ -18z-2,88- 90,6%, 5W-11L
#29 Robert Mayer /AHL, G/- 21z- 2,99 - 89,8%, 8W-8L
#39 Peter Delmas/AHL, G/ - 2z- 3,49- 86,5%, 0W-2L assigned to Wheeling
12z- 2,74-88,9%, 7W-3L /Wheeling Nailers, ECHL/
#8 Nathan Beaulieu /AHL, D/ - 38z- 2+11 -13b/ -9
#18 Michaël Bournival /AHL, C-LW/ - 35z- 3+10- 13b
#3 Antoine Corbin /AHL, D/ - 22z - 1+2- 3b/ -10
#40 Gabriel Dumont /AHL, C-RW/ - 37z- 12+11- 23b

#17 Brendan Gallagher /AHL, RW/ -36z - 10+10-20b recalled to Montreal
#57 Blake Geoffrion /AHL, RW-C/ - 10z - 4+2-6b - (skull fracture - had surgery, out indefinitely, happened November 9)
#37 Patrick Holland /AHL, RW/ - 37z - 5+6-11b
#20 Louis Leblanc /AHL, C/ - 25z - 4+2-6b

#28 Aaron Palushaj /AHL, RW/ - 21z - 7+3- 9b (shoulder injury - out 4-6 weeks, happened December 11)
#2 Greg Pateryn /AHL, D/ - 7z - 0+1-1b / -3 (fractured elbow - had surgery, out indefinitely, happened November 2)
#13 Steve Quailer /AHL, RW-LW/ - 38z- 4+4-8b
#32 Frédéric St-Denis "A" /AHL, D/ - 36z- 3+8-11b /+2
#5 Jarred Tinordi /AHL, D/ - 37z- 1+4-5b/ -5

#23 Joonas Nättinen /AHL, C/ - 24z- 5+4-9b (injured, happened December 28)
#44 Morgan Ellis /AHL, D/ -35z- 3+4/7b -2+2-4b
#10 Stefan Chaput / AHL, C/ - 23z-2+7-9b

15.1.2013
Hamilton - Toronto 2-3 sn / 1-1,0-0,1-1/
Shots: 20-37
Copps Coliseum
Attendance: 8819

1. TOR Connolly, (1) , 15:52
1. HAM Bournival, (3) (Desjardins), 16:28
3. HAM Tenute, (1) (Bournival, Dumont), 11:01
3. TOR Hamilton, (18) (Frattin, Zigomanis), 18:10
Prospect of a week

7

Najlepe se darilo

Cedrickovi Desjardinsovi.

Cedrick Desjardins

3z- 93,93 %, 2,00 , 1 L-2 SOL

:winner1:
Habs prospects

#10 Charles Hudon "C" /Chicoutimi Saguenéens , QMJHL, LW/ 36z- 23+24-47b
#94 Alex Galchenyuk "C" /Sarnia Sting, OHL, C/ 33z-27+34-61b recalled to Montreal
#97 Brady Vail "A" /Windsor Spitfires, OHL, C/ 45z-14+25-39b
#47 Dalton Thrower /Saskatoon Blades, WHL, D/ 32z- 4+13-17b / +13
#15 Tim Bozon /Kamloops Blazers, WHL, LW/ 47z - 28+34-62b
#44 Darren Dietz "A" /Saskatoon Blades, WHL, D/ 47z-11+15-26b/ -20
#24 Erik Nyström /Modo U20, LW-RW/ 22z- 8+16-24b
15z-2+3-5b /Karlskrona HK/
#49 Sebastian Collberg 22z -4+3-7b /Frolunda HC, LW-RW/
1z - 0+0-0b /Frolunda U20/
1z- 1+1-2b /Mariestad BoIS HC/ Swedish Division 1 (Swe3),
15z- 6+2-8b /Orebro HK/
#32 Magnus Nygren /Farjestad BK, D/ 37z- 9+13-22b / +9
#74 Daniel Pribyl /Sparta HC, C/ 31z- 6+5-11b[/color]
1z-1+0-1b /Litomerice/ Czech Division 1- Cze 2-/,
#9 Olivier Archambault /Drummondville Voltigeurs, QMJHL, LW/ 45z- 20+23- 43b
#7 Danny Kristo "A" /University of North Dakota, NCAA, RW/ - 22z- 14+17- 31b
#16 Mark MacMillan / University of North Dakota, NCAA, RW-C/ - 24- 8+9-17b
#22 Dustin Walsh "A" / Dartmouth College, NCAA, C-LW/ 13z-5+5-10b (upper-body injury - not really serious, out since January 12)
#37 Mac Bennett "A" /University of Michigan Wolverines, NCAA, D/ - 20z- 4+9 - 13b / E (knee injury - out for a few weeks, happened January 8 )
#30 Cédrick Desjardins /AHL, G/ -18z-2,88- 90,6%, 5W-11L
#29 Robert Mayer /AHL, G/- 22z- 3,15 - 89,3%, 8W-9L
#39 Peter Delmas/AHL, G/ - 2z- 3,49- 86,5%, 0W-2L assigned to Wheeling
13z- 2,58-89,4%, 7W-4L /Wheeling Nailers, ECHL/
#8 Nathan Beaulieu /AHL, D/ - 39z- 2+11 -13b/ -11
#18 Michaël Bournival /AHL, C-LW/ - 36z- 3+10- 13b

#3 Antoine Corbin /AHL, D/ - 22z - 1+2- 3b/ -10
#40 Gabriel Dumont /AHL, C-RW/ - 38z- 12+11- 23b
#17 Brendan Gallagher /AHL, RW/ -36z - 10+10-20b recalled to Montreal
#57 Blake Geoffrion /AHL, RW-C/ - 10z - 4+2-6b - (skull fracture - had surgery, out indefinitely, happened November 9)
#37 Patrick Holland /AHL, RW/ - 38z - 5+6-11b
#20 Louis Leblanc /AHL, C/ - 26z - 4+2-6b

#28 Aaron Palushaj /AHL, RW/ - 21z - 7+3- 9b (shoulder injury - out 4-6 weeks, happened December 11)
#2 Greg Pateryn /AHL, D/ - 7z - 0+1-1b / -3 (fractured elbow - had surgery, out indefinitely, happened November 2)
#13 Steve Quailer /AHL, RW-LW/ - 39z- 4+4-8b
#32 Frédéric St-Denis "A" /AHL, D/ - 37z- 3+8-11b /E
#5 Jarred Tinordi /AHL, D/ - 38z- 1+4-5b/ -4

#23 Joonas Nättinen /AHL, C/ - 24z- 5+4-9b (injured, happened December 28)
#44 Morgan Ellis /AHL, D/ -36z- 3+4/7b -9b
#10 Stefan Chaput / AHL, C/ - 24z-2+8-10b
#67 Alexander Avtsin /AHL,RW / - 10z-2+2-4b
No tak musím říct, že po prvním zápase s Torontem bych neřekl ani ve snu, že po čtyřech utkáních budeme mít 6 bodů... :thumbsup: ! A navíc, že Markov bude mít bilanci 4+1... :lol: . Co mě těší skoro nejvíc, to je hra útoku Prust-Galchenyuk-Gallagher - prostě nádhera a doufám, že Alex u prvního týmu zůstane! Ještě dotáhnout konečně ten podpis Subbana a mohlo by to být velmi dobré - i když zase na druhou stranu, máme za sebou pouze 4 zápasy...
:) Zatím to vypadá slibně,ale nechci to zakřiknout,čeká nás ještě porce zápasů.Pro mě je překvapením Prust.To je opravdu výborná posila.Na bitkaře výborně k mladým klukům zapadl a před bránou soupeře je sakramentsky znát.Takovýho cloniče jsme tu neměli.
Řada Galchenyuka se mi taky líbí. Včera Galchenyuk senzačně na sebe natáhl obránce a s přehledem naservíroval přihrávku Gallagherovi na gól.To byla nádherná akce.
A Markov?Z minulosti mám k němu velký respekt a jsem rád,že mu úvod sezony vyšel.Myslim,že jsme mu trochu křivdili.Ono přeci jen po tak vážném zranění kolen, není lehké dostat se do herní pohody.Stejně si myslim,že už mají ty jeho kolena určité limity a rozhodně rychlejší jako kdysi nebude.Ale má snahu a chuť být zase naše jednička a to je dobře.
Včera to byl dobrý výkon,jen škoda,že jinak spolehlivý Price včera zaváhal u třetí ho gólu Zubruse a u druhého (ďábelského) to bylo na hraně vysoké hole.V mezích pravidel gól na hraně.
Jediný co mě štve ,že nám ten Subban stále nepodepsal .Keci o lásce k Montrealu a skutek utek.Bůhví jestli má natrénováno,během výluky se flákál.Moc mě jeho přístup mrzí i když bych nerad o něj přišel.
Souhlasím s váma, asi tohle čekal málokdo. Je sice odehráno jen málo zápasů, ale silní Devils nás prověřili a je to pro nás příslib, že se silnými soupeři budemě umět hrát. Ale počkejme si na zápasy s Ruins, Sucekrs nebo Pens. Já našim bezmezně věřím. Therrien zatím odvádí výtečnou práci.
Prust, ale nejen on, byl výborný letní podpis, to samo Colby a Bouillon, jež se včera dočkal za krásný hit vyvolávání svého jména z publika. :good:
U Subbana bych přístup moc nekritizoval, když se na to podíváš z jeho pohledu, tak se mu nedivím. Vidí za jaké peníze podepsaly kluby už pod novou CBA své hráče, tak je jasné, že se Bergevinovi s nabídkou 5 mega na dva roky vysmál, ale já jsem za Markem. Uvažuje a myslí dopředu. Strop bude nízko a musíme se poučit z chyb. Kompromis kluci najdou, uvidíme. Mají se sejít dnes. Pevně věřím v buy out Kaberleho :bitka3: , protože ten nepředvedl nic a nějaký příslib, že by se to mělo změnit nevidím. :thumbsdown:
Markov- :klobuk: :yahoo:
Při prvním zápase mě úplně mrazilo bo mi to připomínalo tu loňskou bídu. Další zápasy, ale chmury rozehnaly. Prust s Whitem by měli dostávat speciální bonusy za likvidaci každého, kdo se Markova jen dotkne. Nově vytvořená třetí lajna (PGG) super, je vidět i kvalitní souhru top6. Škoda toho slepáka u Paciorettyho a Kaberlemu nějak zhubnutí nepomohlo - už se zase propadl sestavou téměř na dno a nemít ty čtyři melouny, tak už nejspíš chladne pod dekou. Price zatím vyníkající.
Ale mně už ten Subbanův brekot leze krkem. To co mu dávaj, říká jasně : počkej dva roky, uvidíme co bude s Markovem, uvidíme co bude pro tým dobré, chceme tě, příležitost dostaneš.
A on na to : miluji habs, chci tady hrát, ale sorry, mám radši zlaťáčky. Víte kolik minut jsem loni strávil na ledě za zápas a jak jsem se nadřel (viz rozhovor na tsn.)
ku*va, že si dovolí tu loňskou sezonu vůbec připomínat, on takový nezaplacený vůdce mužstva, co všechno oddřel a dotáhl tým až na poslední místo konference. To už musí být povaha, že se v tomhle rochňá.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS