Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:lol2: Diskutujeme Babchuka a o dva dni je to u Eklunda a 4thperiod. :D Sranda, tak je to vždy...nuž a aby som sa vyjadril k veci. Potrebujeme scoring od obrancov, ale hlavná trhlina je transition a aj keď to Babchuk zvláda, predsalen je to trochu iný typ. Už ma tie špekulácie unavujú. Beztak to vyzerá, že buď to bude trejd, alebo nič. Na trhu nie je to, čo potrebujeme a ak, tak to za cenu preplatenia kontraktu fakt nestojí. Budúce leto alebo ešte lepšie povedané - počas budúcej sezóny bude ten priestor zaujímavejší, asi tak by som to zhrnul.

Vaše želania budú vypočuté. :D

Ledger_NJDevils Rich Chere
GM Lou Lamoriello working feverishly all day. Devils may be close to re-signing defenseman Andy Greene to keep him off the market.
3 minutes ago

a Louovi drblo :scare:

But Lou Lamoriello said John MacLean could be back in the future as head or asst. coach. "No question. He's still a helluva coach."
35 seconds ago Favorite Retweet Reply

Devils GM Lou Lamoriello, who said he would not hire a new coach this week, said John MacLean is not a candidate for head or assistant jobs.
1 minute ago
ANDY GREENE - signed 4 years !! :clap:
MOOOSE - signed 1 year :thumbsup:
Tlieskať 4-ročnej zmluve pre Greeneho a to ešte predtým, než vieme finančné podmienky. :hroza: s*ať podmienky. 4 roky Greeneho je dosť nato, aby sa to nikomu nepozdavalo preboha. 2 roky, 2.5m ok, ale 4 roky a bohvie koľko peňazí?

Obrázek
Je pravda že finančí podmínky nevíme ale neočekávám že bude přeplacený. 4 roky. Proč ne?? může přijít trade, já jsem spokojený. Spolu s Larssonem budeme mít kvalitní ofenzivní beky a v záloze Taorminu
Do dvoch rokov bude trejdnutý až sa chytia deti a príde free agent. Ale taký kontrakt sa ťažšie posúva, takže...dúfam, že mu to pôjde, lebo ja mu nedôverujem.
Takže cap hit 3mega. Mohlo byť lepšie, mohlo byť horšie. Pre mňa mno...bittersweet, nebudem hypokrat. Ale uznávam, že bez neho by to bol risk. Nuž, hádam sa to vyplatí. Ak nebude overused, bude to ok kontrakt kým deti vyrastú. Uvidíme.
cap hit 3 mega je to co som ocakaval.. 4 roky je sice na dlho, ale ja sa nestazujem a zatial sa nemame ani preco.. pri tych sumach co lietali na ufa trhu je to v uplnom poriadku.. okrem toho dostal tolko co maju ostatní obrancovia v time. nic nezvycajne. bez neho by sme boli slabsi(co by nemalo logiku), kedze vylepsenie sa nekonalo. moose na rok je fajn.. je oblubeny aj ked si myslim ze minulorocne vykony nezopakuje. ktohovie.. ako pisal megaton v chate, my mozme byt v klude..uz len cakat na noveho trenera a zmluvu pre pariseho(o aky je to rozdiel oproti inym timom, ktorych GMs sa predhanaju v tom, ktori je drbnutejsi-to ani urcit neviem,este sa pokracuje. to bude minimalne triumvirat)
kdyz jsem videl za kolik se podepisuje a jak se zmensuje trh s PMD bylo mi cim dal vice jasne, ze a) Greena potrebujem a za b) Jeho cap hit bude pres 2 mega. To ze smlouva je na 4 roky je prekvapujici a trochu to mi to pripomina podpis Roliho kdy taky posledni rok dostal jako jakysi bonus. Dunim ma pravdu, ze plat je to srovnatelny s ostatnimi beky a je to tak tedy asi v poradku, precejen patril k nejvytezovanejsim (coz asi bylo na skodu) a ocekavat vyrazenejsi home discount bylo ode mne trochu naivni :oops: . Doufejme, ze to nebude podpis ala Clarkie, kdy bylo vsem jasny ze je preplacen a zatim si takove penize (clarkie) nezaslouzil. Pokud Andy dokaze, ze predlonska sezona nebyla od te letosni nahoda, jeho plat pak bude ospraveditelny.

co se Moose tyce, jsem rad, ze zustal. Je dobre vedet, ze v pripade Martyho vypadku (formy, zraneni) mame slusnou nahradu. Otazka je za kolik podepsal. Doufam ze pres 1,5 to nebude...
Jsem rád že se shodnem že Greena prostě potřebujem. Bez něho by naše obrana byla bez myšlenky.
Takže máme pod stropem ještě 9 mega - když odečtu cca 7 pro Zacha tak nám zbydou 2 míče. Lou se vyjádřil v tom smyslu že by mohl přijít ještě nějaký trade
Martin #27 píše: Lou se vyjádřil v tom smyslu že by mohl přijít ještě nějaký trade
Rolston :arrow: Florida? :giggle:
Joe S. píše:
Martin #27 píše: Lou se vyjádřil v tom smyslu že by mohl přijít ještě nějaký trade
Rolston :arrow: Florida? :giggle:
Pre mňa osobne by to nebolo prekvapenie :-P
Martin #27 píše:Jsem rád že se shodnem že Greena prostě potřebujem. Bez něho by naše obrana byla bez myšlenky.
Takže máme pod stropem ještě 9 mega - když odečtu cca 7 pro Zacha tak nám zbydou 2 míče. Lou se vyjádřil v tom smyslu že by mohl přijít ještě nějaký trade
Už som tu o J-Bowovi písal, či? Sú to špekulácie, ale hodnoverné a ako sa ukazuje aj v súvislosti s prípadom Richardsa, nejaký dym tam predsalen asi je. Ďalšia možnosť ktorú by som okamžite bral je Yandle :slintac: údajne PHX chce vymeniť jeho RFA práva, nakoľko hráč si je neistý osudom tímu po tom čo odstúpil od kúpy Hulsizer.

Rolston na Floridu už reálny nebude, preplatili toho viac než dosť :D
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:Jsem rád že se shodnem že Greena prostě potřebujem. Bez něho by naše obrana byla bez myšlenky.
Už som tu o J-Bowovi písal, či? Sú to špekulácie, ale hodnoverné a ako sa ukazuje aj v súvislosti s prípadom Richardsa, nejaký dym tam predsalen asi je. Ďalšia možnosť ktorú by som okamžite bral je Yandle :slintac: údajne PHX chce vymeniť jeho RFA práva, nakoľko hráč si je neistý osudom tímu po tom čo odstúpil od kúpy Hulsizer.

Rolston na Floridu už reálny nebude, preplatili toho viac než dosť :D
O Bouuwmeesterovi se spekulovalo i minulý rok. Jak ho chceš s jeho platem získat??? To by musel Zach podepsat cca za 5 mega anebo by musel opačný směrem putovat Rolston což je nereálné takže podle mě se o něm ani nemá cenu bavit. Yandla bych chtěl v týmu ( kdo taky ne ) ale podle mě po podpisu Greena už nějakého beka měnit nebudem. To bych se spíš snažil získat nějaké schopné křídlo.
Martin #27 píše:O Bouuwmeesterovi se spekulovalo i minulý rok. Jak ho chceš s jeho platem získat??? To by musel Zach podepsat cca za 5 mega anebo by musel opačný směrem putovat Rolston což je nereálné takže podle mě se o něm ani nemá cenu bavit. Yandla bych chtěl v týmu ( kdo taky ne ) ale podle mě po podpisu Greena už nějakého beka měnit nebudem. To bych se spíš snažil získat nějaké schopné křídlo.
Rolston, Zubrus, Clarkson. Rôzne kombinácie bad contract za bad contract. Je to možné.
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:O Bouuwmeesterovi se spekulovalo i minulý rok. Jak ho chceš s jeho platem získat??? To by musel Zach podepsat cca za 5 mega anebo by musel opačný směrem putovat Rolston což je nereálné takže podle mě se o něm ani nemá cenu bavit. Yandla bych chtěl v týmu ( kdo taky ne ) ale podle mě po podpisu Greena už nějakého beka měnit nebudem. To bych se spíš snažil získat nějaké schopné křídlo.
Rolston, Zubrus, Clarkson. Rôzne kombinácie bad contract za bad contract. Je to možné.
Dobře když pošleme jednoho z trojice Rolston, Zubrus, Clarkie ( souhlasím že právě tito 3 jsou největší možností na trade) za Bouwmeestera v čem nám to prospěje?? pod stropem neušetříme, získamé poměrně drahého beka, a v útoku ač to nerad říkám tak ztrátou bez náhrady jednoho z oněh 3 forwardů poměrně oslabíme. Nebo kdo by podle tebe mohl někoho z nich z farmy zastoupit? Jak říkám když měnit tak rozhodně neposílat utočníky kterých nemáme na zbyt za beka, kterých dá se říci máme dostatek
Martin #27 píše:Dobře když pošleme jednoho z trojice Rolston, Zubrus, Clarkie ( souhlasím že právě tito 3 jsou největší možností na trade) za Bouwmeestera v čem nám to prospěje?? pod stropem neušetříme, získamé poměrně drahého beka, a v útoku ač to nerad říkám tak ztrátou bez náhrady jednoho z oněh 3 forwardů poměrně oslabíme. Nebo kdo by podle tebe mohl někoho z nich z farmy zastoupit? Jak říkám když měnit tak rozhodně neposílat utočníky kterých nemáme na zbyt za beka, kterých dá se říci máme dostatek
No veď logicky. Vytiahneme Henriqueho do prvého tímu, obaja Pelley i Zharkov budú hrať napevno a síce neušetríme priestor, ale získame to, čo nám chýba. Nehovorím, že je to ideálne riešenie, ale ani čakať, že Weber/Suter/Edler/Whoever :D hitnú trh ním nie je, nakoľko to sa nestáva. Ja dokonca ani netvrdím, že by som z toho bol nadšený/to schvaľoval, len konštatujem na akom princípe by to šlo a nakoľko reálne to je, podľa toho, čo som počul.

Toť vsjo.

Inak Moose potvrdený za 1.25m, menší paycut. :good:
Devils = Circumvention

Not Devils = Management

Devils = Trap

Not Devils = Layered Defense

Devils = Boring

Not Devils = Controlling the Game
Si kľudne povedzte, že ja som zaujatý, ale je to tak. :lol3:
Já jsem zase na netu dneska narazil na toto :)
Obrázek
Getzo5 píše:
Devils = Circumvention

Not Devils = Management

Devils = Trap

Not Devils = Layered Defense

Devils = Boring

Not Devils = Controlling the Game
Si kľudne povedzte, že ja som zaujatý, ale je to tak. :lol3:
po tom co se ted deje (Richards, Ehrhoff) tak nezbyva nez souhlasit s bodem jedna. Bod dva a tri je vseobecny koncenzus a ja uz nemam potrebu to nekomu vyvracet :D
nevite nekdo co se chysta? v NJ je zas ticho jak po pesine. Za chvili mame kemp pro mlady a porad zadnej trener. Jak to vypada s podpisy RFA? Jsou nejake konkretni spekulace, jako kdo by mohl byt vemenen, umistnen na waiver, nebo na odchodu do duchodu?
megaton píše:nevite nekdo co se chysta? v NJ je zas ticho jak po pesine. Za chvili mame kemp pro mlady a porad zadnej trener. Jak to vypada s podpisy RFA? Jsou nejake konkretni spekulace, jako kdo by mohl byt vemenen, umistnen na waiver, nebo na odchodu do duchodu?
Obrázek

:sarcasm: Lou pracuje a ako vždy máme len záblesky. V tie verím, ale zverejňovať nebudem, nakoľko prílišná nádej výsledok vždy :censored: :D

Pridávam draft review Hockey`s Future. :arrow: http://www.hockeysfuture.com/articles/1 ... ft_review/" onclick="window.open(this.href);return false;

A pridávam video Larssona a Landeskoga z TSN. :lol2: http://watch.tsn.ca/off-the-record/clip ... clip489799
3.03: - Say something in swedish to him!

AL: Du är ful. (You are ugly!)
GL: Tack, du med! (Thanks, you too!)
AL: Tack. (Thanks)
GL: Varsågod. (You're welcome)
Je to hodne predcasne, ale s podpisem Vokouna na rok ve Wash me napada, ze pokud Marty skonci po sezone s hokejem, tak on by byl idealni kandidat na dalsi rok az dva.
Dobre uvažuješ megaton :hmm:
Samozrejme, u nás taktiež nemôže rátať s nejak extra navýšením oproti Caps :giggle:
begbeee píše:Dobre uvažuješ megaton :hmm:
Samozrejme, u nás taktiež nemôže rátať s nejak extra navýšením oproti Caps :giggle:
myslim ze by s mirnym navysenim pocitat mohl, ale asi ho nebude chtit kdyz bude zase hrat za Cup contendera :wink:
Rozhodne nie zlý nápad. Nad ním som ani neuvažoval nakoľko vyhlasoval 3/4 ročný kontrakt a napokon toto... :D Ale ako stop-gap, kým by to nezvládol Wedgewood, Clermont či Kinkaid, pokojne. Dovtedy sa ukážu zas iné možnosti, je to ťažké odhadovať...

Inak sa aktívne usilujeme o Kaberleho zdá sa. U mňa nadšenie :ee: ale zlepšenie obrany smerom dopredu a na PP potrebujeme ako soľ. Prežijem, asi tak. Ale len na dva roky a dosť. A za rozumný peniaz/cenu zbavenia sa Rolstona.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE