Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tam to mas 5-5
kanter píše:6:4 pre Bruins :wawe: :wawe: :wawe:
hehe, len kto da za nas tych 6 :hmm: ze by Timmy? :cool: postaci aj 0:1 :-P ale predpokladam, ze dnes padne zopar golikov, tucniaci a ofenziva to patri k sebe...my samozrejme pekne poctivo odzadu, inak dovi dopo...ale tesim sa na tento match, da sa povedat, ze 4 povinne body proti listkom + ostrovanom mame v brlohu, v dnesnom zapase môzeme len a len prekvapit...vonku nam to kazdopadne ide lepsie a proti papierovym favoritom vieme slusne zahrat i zabrat...tak uvidime v 20:00 :frajer2:
cepi píše: hehe, len kto da za nas tych 6 :hmm: ze by Timmy? :cool:
Šatan, Ryder, Savard, dva Paille a Lucic :D.
cepi píše:Timmy je spät!
"Už jeden zápas dozadu bol vynikajúci. Nemôžete byť jeden rok držiteľom Vezinovej trofeje a v ďalšej slabým brankárom. Všetko je to iba o nájdení vášho spôsobu hry. On ho našiel v správnom čase," pochválil svojho zverenca tréner Bruins Claude Julien. "Opäť sa dostáva do starej formy a pohody. Hrá s veľkou sebadôverou," pridal sa aj slovenský kapitán Bostonu Zdeno Chára.

dnes by veru Timmy mohol vygumkovat tucniacnikov :wawe:
Tak snád urobíme nejakú šnúru výhier, lebo snád iba to nám pomôže. Inak, ten trade deadline Chiarelli absolútne nezvládol. Odfláknuté. Ešteže nevymenil našu vysokú voľbu v drafte, lebo počas TD som mal taký pocit, že aj toho je schopný. :thumbsdown:
yzy19 píše:Zatiaľ je to Thomasov zápas. Pochyboval som o ňom, ako o brankárovi hodného na Vezina Trophy, dokonca som vravel, že si ju nezaslúžil, no v tejto sezóne by bol Boston bez neho stratený, alebo by bol ešte horšie na tom, ako je. Jeho zákroky vyrážajú dych a nie je to ináč ani v dnešnom zápase. Fakt paráda!
Práve naopak yzy, práve naopak. Tim Thomas bol práve v minulej sezóne excelentný, tí, čo naše zápasy sledovali, mi dajú za pravdu. Táto sezóna mu do tejto doby nevychádzala. Vezinu dostal zaslúžene. Keby ju dostal tento rok, vtedy by si mohol polemizovať.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0Z1vJrIAg-0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0Z1vJrIAg-0&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/B3Xl2yGRjVA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/B3Xl2yGRjVA&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
cepi píše:..
Velice ošklivý zákrok, zrovna jsem ten zápas v tom úseku sledoval. Když tam Savard ležel takovou dobu nehybně na ledě, měl jsem z toho husí kůži... Jinak jsem moc zvědavý, jestli Cooke vyfasuje nějaký dodatečný trest, když Lapierre dostal dodatečně stop na 4 zápasy za zákrok, který sice byl hodně tvrdý, ale zdaleka ne takový jako tenhle!
„Podle replaye to rozhodně nevypadá jako čistý zákrok,“ řekl Julien v rozhovoru pro televizní stanici NESN. „Snad se o to liga postará a udělá správné rozhodnutí.“
Stejného názoru byl také televizní komentátor Andy Brickley: „Byl to jasný úder na hlavu. Jak je možné, že za to nebyl vyloučen?“
cepi píše:„Byl to jasný úder na hlavu. Jak je možné, že za to nebyl vyloučen?“
ze by preto, ze sa hralo v PIT...?.. :angel: (nedalo mi nepodzubnut si :-P

snad bude Savvy fit... :modlenie: bez neho su nase sance na PO mizerne...
No to byla poradna slupka do makovice. By me zajimalo co by se delo kdyby napr. Lucic takhle trefil toho fesaka co pouziva rtenku :roll:
To by si do konce sezony nezahrál. Tento zákrok nechápu, Cooke by měl být dávno zapsaný na blacklistu, jelikož je naprosto vygumovaný a srab ! Není mi jasné, jak mu mohl projít takový zákrok, za stavu 1:2 5 minut před koncem. Jestli bude Savy zpátky do měsíce, tak to bude podle mě zázrak, takový sílny otřes se léči hodně dlouho a zranění se vrací, ani bych se nedivíl, kdyby měl po sezoně..
Obrázek

..jeden z nestrannych nazorov: "za ten zakrok by som na nom zlamal vsetky bostonske hokejky ...aj nahradne" :/

chalani nestihli vcas zareagovat, zrejme sa to udialo mimo ich pohladu...inak by si Looch Cookeho zobral pekne do parady....nakolko bol v tom case na lade..skoda...mohol mu riadne premasirovat gebulu :bitka3:

ObrázekObrázek

Bergy pri Savvym....dost vystizne... :-(

Obrázek

ja to je*em :censored:
tak to bol pekne hnusny zakrok, hanba :thumbsdown: mali ho tam dobit
Som si kukol Lucicove statistiky tuto sezonu a som velmi prekvapeny. By nam ho mohli vytrejdovat. Tie styri melony by som riskol, aj ked je to dost.
debil píše:Som si kukol Lucicove statistiky tuto sezonu a som velmi prekvapeny. By nam ho mohli vytrejdovat. Tie styri melony by som riskol, aj ked je to dost.
za tie viac ako dost 4 melony by som vam ho do konca sezony mile rad pozical...ano pozcial, lebo som presvedceny o tom, ze v dalsich sezonach to uz z jeho strany horsie byt nemôze...
"Je to úplne jasné, bol to špinavý zákrok. Zvyčajne som pri tejto téme rezervovaný, teraz však musím nahlas povedať, že liga by s tým niečo mala robiť," povedal tréner Bostonu Claude Julien.

Cooke za svoj zákrok nedostal na ľade žiaden trest, čo Juliena poriadne nahnevalo. "Tohto hráča mali suspendovať. Išiel po jednom z našich najlepších hráčov, čo je neakceptovateľné," povedal Julien.

Cooke sa po zápase bránil, že iba dohral súboj. Televízne zábery však odhalili, že mal dosť času vyhnúť sa kolízii a tesne pred zákrokom ešte zdvihol ruky. "Cítil som, že išlo o súboj rameno na rameno. Vedel som, že vystrelil, ale ja som len dohral situáciu," bránil sa Cooke.

to snad Cooke nemyslel vazne :hroza:
Zdálo se mi, že letos už něco takovýho ten blbec provedl. Teď jsem si to našel.
Říká se nevstoupíš dvakrát do jedné řeky. Pro některý idioty to asi neplatí.
Mě na trenérech štve, že řeči typu "Liga stím něco musí udělat" mají jen tehdy, když se zraní jejich hráč, pokud se to stane jinému, nebo to dokonce udělá jejich tým, tak řeknou " Hokej je tvrdá hra a hokejisti stím musí počítat" Je to furt dokola a pořád se stím nic nedělá. Dokud někde nesejme Crosbyho, tak se stím ani nic dělat nebude...
dejf píše:Zdálo se mi, že letos už něco takovýho ten blbec provedl. Teď jsem si to našel.
Je to prostě bezmozek, kterého by měl někdo pořádně srovnat!
habs píše:
dejf píše:Zdálo se mi, že letos už něco takovýho ten blbec provedl. Teď jsem si to našel.
Říká se nevstoupíš dvakrát do jedné řeky. Pro některý idioty to asi neplatí./quote]
Srovnávat by ho ale neměli hráči na ledě, ale vedení NHL. Za opakováný přestupek, by měla přijít nekompromisní suspendace 20 zápasů až do konce sezony..
:hroza:
habs píše:Je to prostě bezmozek, kterého by měl někdo pořádně srovnat!
uz sa neviem dockat najblizsieho zapasu proti Pens..18 ich mame doma :frajer2: dufam, ze tomu zmätkovi nalozia...Looch kuva konecne sa budes môct ukazat :cert: v prvom rade som zvedavy na Savvyho stav a v neposlednom na Coocotovu suspendaciu...
Tak to nie je normálne. Spraviť to raz je dosť a nie to dokonca 2-krát... Dosť mi tento zákrok pripomenul zákrok mladého kanadského kapitána - Cormiera. Za toto by som mu už dal dištanc do konca sezóny...
neis píše:
habs píše:
Říká se nevstoupíš dvakrát do jedné řeky. Pro některý idioty to asi neplatí./quote]
Srovnávat by ho ale neměli hráči na ledě, ale vedení NHL. Za opakováný přestupek, by měla přijít nekompromisní suspendace 20 zápasů až do konce sezony..
Já myslím, že takový hráč zaslouží obojí - jak trest od vedení NHL, tak pořádnou lekci na ledě (tím samozřejmě nemám na mysli nějak ho schválně zranit, ale třeba ho "seřezat" ve férové bitce).
Ta ja naje*any :nasraty: Ja byt Julienom hned tam poslem Charu na Cooka ale tak ze uz si hokej nezahra :bitka3: ked dakto takto sunda najlepsieho hraca nic ine sa mu stat nemoze :nervy: A hned v zapeti Lucica na toho bu*eranta Crosbyho a nech pre mna za mna si Looch nezahra do konca sezony :cert: Bol by som strasne zakerna svina :fucker:
ako to vyzera so Savim? uz sa vie ako dlho bude mimo?
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS