Bryzova Winter Classic maska. V stredu bodoval najmä jeho syn. To je číslo.

Bobrova Winter Classic maska. Krásna klasika, classy.
EDIT: Pridávam rozhovor s Lindrosom: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6088 ... hl-rxl-twt
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Práveže sa vtedy dosť striedali a Neuvirthovi isté obdobie išlo. Neviem, či práve vtedy, ale čosi sa mi marí.dejf píše:Cože? Vždyť v té době byl jasná jednička. Nikdo nečekal Neuvirtha.
P.S.: Hlavní je, aby nakonec nechytali oba.
To si radšej vpálim guľku do hlavy.PainKiller píše:On má hlavně Bryzgalov NMC, takže si myslim, že do týmů jako je Kolambas nebude chtít odejítTo bych spíš čekal týmy co se pohybují každoročně na postupové čáře - Devils, Senators, Islanders, Oilers možná Capitals.
Druhým DiPietrom sa stať nemôže, to už skôr druhým Luongom. Aj samotná situácia s Bobrovským je tej vancouverskej podobná. Na závery je však priskoro.Antonor píše:uz pred sezonou som bral prichod Bryzgalova za danych podmienok ako dost velku blbost len aby sa s neho nestal druhy Di Pietro...
O CBJ som ani neuvazovala, prave vdaka NMC a viem, ze kvoli nam by ju nezrusil, mate ma za taku naivku?Anger píše:Co chteli by jste ho do Colambasu ?
No u Holmgrena clovek nikdy neviale tohle bych minimalne tuhle sezonu povazoval za velmi nepravdepodobny.Az pristi sezonu se bude lamat chleba co se brany tyce.
To dela 28 tymu v lize. To asi neni reseni.Finch182 píše:zavidim rangers lundquista
cepi píše:no co Andy, tentokrat ziadny komentar k vykonu rozhodcov?![]()
ten zaver bol teda dost usmevny, pre Rangers fan´s skôrvykony oboch timov neriesim, zameral som sa tentokrat na
ako to obcas? riesi Andy
![]()
vyjadrenie Tortorelu: "Nie som si isty, ci sa NBC nedohodla s rozhodcami, aby doviedli tento zapas do predlzenia. Zacalo to nezmyselnym vylucenim Gaborika, vtedy bol pichnuty vidlidkou do brucha. Potom vsetko zacalo ist proti nam. Takze podla mna to na 2 dobrych rozhodcov bol zapas vedeny otrasne. Nie som si isty, co sa tam dialo. Mozno chceli dostat zapas do predlzenia. Nie som si isty, ci nemali nahodou o tom stretnutie alebo co. No, my sme to ustali. A opät, nechcem to robit, pretoze su to inak dobri chlapci. Jednoducho si ale myslim, ze dnes bola ta tretia tretina nechutna,“
GM Sather: „Nemyslel som si, ze ten zapas by mohol príst do takejto situacie. Videli ste 3 alebo 4 rozhodnutia, ktore boli dostatocne na to, aby sa vam pri nich pozastavoval mozog. Pozrite sa na vsetky z nich.“
treba to brat mozno s rezervou, nadhladom, ale nieco na tom bude, ak by sa toto nedjaboze prihodilo Flyers, fanusikovia tu pritomni, by to sotva dokazali rozchodit![]()
Henrik :klobuk_dole:
Joe S. píše:Andy sa k rozhodcom dosť rázne vyjadril v chate a tvrdil, že nikdy toto už nehcce zažiť, takú potupu
![]()
takže cepi![]()
![]()