Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:lol: St.Louis je křídlo a Stamkos centr :thumbsup: a Lecavalier by se s pozicí druhého centra 100% nesmířil :D věc je naprosto jasná:

Tanguay - Lecavalier - Downie/Miller/??
Malone - Stamkos - St.Louis
Prostě tam nikdo není. Ono sice vedle Vinnyho a Tanguaye by nějaké body nasbíral i pytel puků, ale jenom o tom to není.....ten Prospal chybí. S ním bysme to měli krásně vyřešené a cap hit jenom o nějakých 1.8M větší. A to bysme srazili výměnou Krajíčka a dalších nepotřebných hráčů a ještě by nám zbylo....
Teď čtu jakési články o Tanguayovi, zaujalo mě, že Tampa nedala nejlepší nabídku (co se týče kontraktu), a přesto se rozhodl pro nás. To je myslím dost pozitivní zpráva vzhledem k tomu, jaký je u nás navenek bordel a jak se tu za 3 roky vystřídaly prakticky 3 různé týmy. Snad nás nebere jako přestupní stanici, že taky "rok vydrží", vedle Vinnyho nasbírá body a pak půjde jinam za dlouhodobou smlouvou....no věřím že ne, že bude zdravý, bude se mu tady líbit, bude se mu dařit a další rok podepíše znova :)
Naproti tomu špatná zpráva - Lawton už nepočítá s žádným dalším posílením top6:
"All summer, we knew we were light one top six forward. Now, we’ve got five really incredible players. ... That means we’ll going to have to count on one of our other young players to earn a spot or somebody on the team to step up"
(jakože věděl, že tým potřebuje ještě jednoho top6 útočníka, že teď máme 5 výborných hráčů a to znamená, že je doplní někdo mladý...)

To je blbost! Když jich máme 5, tak to právě znamená, že ještě jeden chybí! 6-5=1, to není tak těžké....nevěřím tomu, že by v kempu někoho osvítil hokejový superduch a on z týdne na týden poskočil z úrovně botton six/farma na top6....
mountain píše:Naproti tomu špatná zpráva - Lawton už nepočítá s žádným dalším posílením top6
Já doufám, že je to jenom Lawtonův vtip :D to nemůže myslet vážně, že do první lajny postaví nějakýho farmáře :eek2: nebo nakonec bude St.Louis hrát dvě lajny :D nvm, když už tak bych dal vedle Vinnyho šanci Millerovi... já stejně furt tajně doufám, že se když vyšel Tanguay, tak vyjde i Sýkora :)
Jinak přesně čeho se obávám i já... Tanguyovi se bude vedle Vinnyho dařit, odehraje komplet sezonu, udělá přes 70 bodů a po sezoně odejde jinam za lepší nabídkou :|
:) Teda kluci,přečíst si topic Tampy je někdy k pobavení.Máte obránců a útočníků,že by jste s nimi mohli dláždit ulice a jak pozoruju, tak docházíte opět k názoru,že vám jeden útočník chybí :D

No jen počítejte - já jich napočítal 17 kusů, bez Tanquye,který na odkaze není ještě uveden.
http://lightning.nhl.com/team/app?servi ... ype=roster
A dalších 24 útočníků je různě na farmách.
http://lightning.nhl.com/team/app?servi ... e=prospect

:) Chápu,že pro prvé dva útoky chcete to nejlepší a někteři hráči se do prvního mužstva nehodí, natož do elitních dvou útoků.Mám ale dojem,že už z tohoto množství hráčů by se šestice elitních útočníků měla vybrat.Pochybuju,že bitkař by měl hrát první nebo druhou lainu.To se obvykle nedělá,pouze v mimořádných případech.

Podle mě to budete hrát v podobné sestavé této :
Tanquye - Lecavalier - Miller
Malone -Stamkos - St.Louis
Karsums-Halpern-Bochenski/Downie
Veilleux-Szczechura-Hall/Fedoruk

A to můžete ještě použít někoho z mladých na otrkání v NHL Tukkonen,Harju atd.Obránců máte také víc,než jich v prním mužstvu můžete použít.

Meszaros - Ranger
Hedman -Öhlund
Lashoff -Krajíček

náhradníci Smaby ,Halle,Lundin ,Walker,Foster

Řekl bych,že Tampa má jeden z nejširších kádrů v NHL
Vidím, že v Tampě to vidíš jako já :thumbsup: kdybych měl s toho současného sestavit tým, tak to udělám takto:

Tanguay - Lecavalier - Miller
Veilleux - Halpern - Karsums
Fedoruk - Szczechura - Hall

Hedman - Ohlund
Ranger - Meszaros
Walker - Foster/Lashoff

S tím, že Foster nejspíš nedokáže odehrát plnou porci 82 zápasů, takže Lashoff by ho mohl střídat :)
No, tam je jeden problém: kvantita neznamená vždy kvalitu. A to je přesně náš případ. V obraně to tak neplatí, tam máme pod one-way smlouvou tuším 9 beků, nedávno jsem to počítal a všichni víceméně mají na to hrát v NHL, nebo dělat 7.beka. Mít hodně obránců je určitě fajn, ale tohle je moc, běžně se to dělá tak, že je pod one-way smlouvou 6, maximálně 7 beků a zbytek se volá v případě potřeby z famry. Ale tak to jsou řekněme "příjemné" starosti mít tolik beků :-)
To v útoku je to horší, tam je 5 top6 útočníků, a pak dlouho nic (vyjma Halpern, ale to je dobrý centr do 3.lajny). Pokud už nikdo nepřijde, tak to samozřejmě nepůjde jinak, než vybrat toho nejlepšího z těch horších v kempu a nechat ho hrát v první lajně no. Ale tohle je z mojeho pohledu až ta poslední možnost....se někdo zraní a co potom? Budem hrát na jeden útok?
mountain píše:(jakože věděl, že tým potřebuje ještě jednoho top6 útočníka, že teď máme 5 výborných hráčů a to znamená, že je doplní někdo mladý...)[/i]
To je blbost! Když jich máme 5, tak to právě znamená, že ještě jeden chybí! 6-5=1, to není tak těžké....nevěřím tomu, že by v kempu někoho osvítil hokejový superduch a on z týdne na týden poskočil z úrovně botton six/farma na top6....
... a proc ne ? Ja uz bych si na dalsiho forwarda zuby nebrousli, ostatne mame prece Downieho ! ;-DDD Hele jsou tymy co nemaji ani dva Top6 forwardy tak kdo rika ze my jich musime mit 6 ? Jen dejme sanci mladejm ... Downie rulez ;-D
Máte obránců a útočníků,že by jste s nimi mohli dláždit ulice a jak pozoruju, tak docházíte opět k názoru,že vám jeden útočník chybí
... naprosty souhlas, moje (a Lawtonova) rec! A este usetrime !
Tanquye - Lecavalier - Miller
... kdo je dopekla Miller ze ma jit hned do prvni lajny ? Zaslouzil si to snad ?
Ale tohle je z mojeho pohledu až ta poslední možnost....se někdo zraní a co potom? Budem hrát na jeden útok?
... jak na jeden utok ? MTL spravne pise ze hracu mame sest pulek. Ostatne o tom ze se zrani hvezda a bude potreba naskocit sni denne mraky mladych hokejistu co se touzej uchytit. Nemyslim si, ze by nas zraneni mela ruinovat vic nez ostatni tymy, opet souhlasim s MTL ze kadr mame opravdu pocetny.
Jinak nejake ty dobre zpravy:

Smith: "As far as concussion, every thing is 100 percent. I feel strong and ready to start the season. I wont have to make as many saves this year, I think we now have the biggest defense in the league!"
No takhle, jasný, každej nemá 6 top6 forwardů, jenže my máme 5 top6 a zbytek sou průměrní hráči do 3 lajny :eek2: Jinak Drew Miller k nám přišel z Anaheimu (výměnou za Artyho), Selly psal že v Anaheimu zaskakoval hráče v 1 a 2 útoku, takže by nemusel být tak marnej :thumbsup: Jinak když už, tak Downie si top6 určitě taky nezasloužil, nebo jestli je určitý počet vymlácených zubů na přeřazení do top6, budiž :D
safa píše: ... kdo je dopekla Miller ze ma jit hned do prvni lajny ? Zaslouzil si to snad ?
A zaslouží si to Downie? Miller si to v tuhle chvíli zaslouží stejně, jako kterékoliv jiné křídlo co máme - vůbec. Já neříkám přivést nějakou superhvězdu za 7M, na co, stačí prostě schopný hráč, ověřený (to hlavně!), co je schopný dát třeba 15-20 branek, nebo jinak rozumně přispět. Do 2M - Sýkora například (není to tak dlouho, cos ho tady vychvaloval). Podepsat na rok a s Downiem a spol. přesně ten rok počkat a uvidí se, co dovedou. Jestli budou hrát dobře, tak není problém toho "Sýkoru" nechat po sezoně jít a nahradit ho už aspoň trochu ověřeným vlastním mladíkem.
Hodně týmů udělalo přesně takový typ podpisu, co nám myslím přesně chybí - Bertuzzi 1.5M, Williams 1.5M, Prospal 1.1M, Wellwood 1.2M, Upshall 1.5M, víc nehledám, prostě slušný hráč za slušné peníze. Pokud vyměníme třeba Krajíčka a další nepotřebné hráče, tak bysme mohli být schopni uvolnit až 3M možná, tzn. ještě by zbylo.
Já to opakuju znova a jednoznačně si za tím stojím - do první lajny NEPATŘÍ neověřený hráč a není to místo, ve kterém se hráči zkouší. Mládí vpřed samozřejmě, ale nejdřív musí něco předvést v nižších lajnách (pokud to nejsou už "hotové hvězdy" typu Crosby).
Jak píše mountain. Máme co měnit, pod stropem taky nějaký to místo ještě je, proč nevzít Sýkoru za cca 1,8 mil. :) Po podpisu Tanguaye se na HFboards rozjelo spekulování fandů Tampy, kde figurují hlavně hráči: Kessel, Sharp a Cheechoo. S tim Jonathanem by to smysl mělo, Sharks ušetřili 4,6 mil. a chybí jim 2 obránci (Ehrhoff a Lukowich), takže dejme tomu Karjíček + 3rd pick za Cheechooa by byla kvalitní výměna pro obě strany :)

EDIT: Downie he vocas, o tom neni pochyb :D na kepmu bych se zaměřil na Tyrella a možná ho zkusil :roll:
mountain píše:
safa píše: ... kdo je dopekla Miller ze ma jit hned do prvni lajny ? Zaslouzil si to snad ?
A zaslouží si to Downie?
... no nezaslouzi samozrejme! Ja jsem jen parafrazoval tvoji predeslou podrazdenou otazku smerem k Downiemu. Miller si misto v prvni lajne ale nezaslouzi o nic vic, Downie aspon za nas vloni odehral par zapasu a vubec ne spatne. Pochybuju ze Millera kdokoliv z vas vubec videl hrat jinak nez z Youtube (vcetne mne ;-) ) a vy s nim hned do prvni lajny. Tedy nic proti Millerovi ... ale taky nic proti Downiemu. Pro srovnani podle stats jsou na tom oba zhruba stejne, pricemz Downie dosahl zhruba stejneho vykonu pusobenim v treti lajne kdezto Miller (aspon to teda rikate) v hvezdne prvni/druhe lajne (vetsinou Selene + Marchant). Cili tohle hraje pokud se nemylim zase pro Downieho ;-) . A dejte pokoj uz s tou povesti zakernyho bitkare, prijde mi to lacine a ohrane. Downie je proste srdcar kterej ma zaujeti pro hru a jde do vseho naplno. Tenhle cejch si nezaslouzi o nic vic nez rada jinejch hracu NHL ...
Miller si to v tuhle chvíli zaslouží stejně, jako kterékoliv jiné křídlo co máme - vůbec.
... souhlas. Necht rozhodne camp ... a pak samozrejme chemie ;-)
Já neříkám přivést nějakou superhvězdu za 7M, na co, stačí prostě schopný hráč, ověřený (to hlavně!), co je schopný dát třeba 15-20 branek, nebo jinak rozumně přispět. Do 2M - Sýkora například (není to tak dlouho, cos ho tady vychvaloval).
... co mi touhle poznamkou chces predhazovat ? Sykorka je vyborny hrac a ja budu jedine rad kdyz bude hrat v TBL, na tom se ani zbla nezmenilo.

Jinak pokud ho Lawton (nebo nekoho podobnyho) podepise tak hura, ja bych to ale uz na to moc nevidel. V zamori se tvarej ze jakmile klapne Tanguay (zatim nepodepsal, jen souhlasil s podminkami smlouvy, smlouva se podepise az po fyzickych testech a lekarske kontrole, coz je od Lawtona vskutku moudre) tak je hotovo.

S tvoji strategii "po sezone mladi v pred" samozrejme souhlasim ;-) , s tim se snad ani neda nesouhlasit. Ja si zase stojim za tim (a taky jednoznacne) ze i v prvni rade se da vyzkouset mladej dravej snazivej a talentovanej hrac, pokud rada neslape. Muze dat ostatnim prave ten impuls a naboj co je potreba.

jeste dobrozdani nakonec: hosi neberte to tak vazne, je to jen cirkus. At uz se budete do krve rozcilovat sebevic oni si v zamori stejne budou delat co chtej ... s tim nic nenadelame. Tak z toho mejme aspon zabavu :cool: :frajer2:
Neboj se, já sem úplně klidný. A samozřejmě iluzi, že to tady Krajíček Lawtonovi každý den tlumočí a on se podle toho řídí nemám :-) Ale od toho tady na tom foru všichni sme, abysme se o tom pobavili.
Tou poznámku ti nepředhazuju vůbec nic, jenom narážím na to, co si i sám teď napsal, že bys ho tu na jednu stranu viděl rád, ale na stranu druhou chceš dát šanci v prvním útoku mladým. To je buď a nebo. To bys šoupl Sýkoru do třetího útoku? :)
A to že se neshodnem na zařazování mladých/nezkušených hráčů do první lajny? No co, mě to vůbec nevadí, respektuju názory ostatních, pokud mají hlavu a patu :-) Kdyby to bylo na mě, tak bych to neudělal no - samozřejmě pokud by nenastala nějaká extra-vyjímečná situace jako např. zranění důležitého hráče/hráčů, nebo by ten tým hrál špatně, bez šance na PO, tak potom jsem pro. Prostě situace, kdy už není co zkazit nebo není jiné cesty. Ale ne na začátku sezony, kde máme i ambice na PO, to ne, tam chci kvalitu.....heh, co já to vlastně píšu když tě nepřesvědčím, ale když už sem to napsal, mazat to nebudu :)
I když by Miller udělal o pár bodů mín, tak Miller taky sbírá min trestných minut. Downie stihne ve 20 zápasech nasbírat přes 50 trestných minut, Miller ve 20 zápasech stihne sotva 15 minut :) Jinak kdyby nám nevyšel Sýkora, nebo kdokoliv jemu podobný, napadlo mě, místo nevyzpytatelného Downieho, vyzkoušet v první, nebo druhý lajně Karsumse, Halla a Veilleuxe.
Karsums hrál na MS celkem slušně, v 6 zápasech stihl 4 body :thumbsup: a třeba vedle Tanguaye a Leciho by se mu dařilo, kdo ví. Pak je tu Hall, ten dělal v Nashvillu 30 bodů každý rok, poslední dva roky spadl na 10 bodů :? možná by mu prospělo kdyby vyzkoušel druhou nebo první lajnu :) Stejně tak i Veilleux, v defenzivní Minnesotě, dělal ve třetí lajně 20 bodů ročně. Možná by nebylo na škodu, kdyby v kempu zkusili prostřídat tyhle tři hráče v první lajně :roll:
Podle mě, největšími kandidáty jsou Hall a Karsums. Kdyby Hall hrál jako v NSH tak by v první lajně mohl udělat třeba přes 45 bodů... Stejně to nakonec bude jinak, třeba nás Downie mile překvapí, nebude tím "zlým" mužem na ledu a v první lajně udělá 60 :D Jenže to všechno je jenom, kdyby...
Když už Lawton ukázal, že má schopnosti GM, tak doufám že nám ten poslední dílek puzzle koupí a stavebnice bude hotová :thumbsup:
Nechci Vám do toho kecat pánové, ale Stevee je hráč který může s přehledem dělat okolo 70 bodů za sezónu. Tohoto hráče již několik let pečlivě sleduji, čekal jsme totiž že zůstane ve Philly a bude mě oblažovat svým skvělým stylem hry, bohužel byl vytrejdován (toto jsem ani do dnešního dne ještě nezkousl :cry: :cry: ). Bavíte se tady o tom jestlimá na 2. lajnu, veřtě mi tedy že naprosto s přehledem. Některá ta vyloučení a bitky (ty já osobně moc nemusím) jsou sice zbytečná, ale tento mladík dává do hra naprosto vše, dře pro tým a ještě k tomu je hodně talentovaný !!!!
Heh , Vinnymu chybí prověřený hráč do 1.lajny , tak se z toho všichni poserem ... :scare: ale když Bradovi Feaster přivedl Honzu Hlaváče ( kterej se ted' motá kdesik v Evropě ) a Michella Oulleta ( kterej lonský ročník strávil na farmě ) tak bylo vše ok.Na lepší hráče nebyly peníze,tak at' se holt Brad snaží.Zatímco Vinny si hrál v klídečku s Prospalem a St.Louisem.Loni když neměl Vinny vedle sebe Mártyho,tak byl úplně totálně marnej.Ted'ka mu Lawton přivedl Tanguaye,tak co chce víc ? Za ty prachy co bere a za jakého hráče je považován,by tam čistě teoreticky mohl hrát i Bochenski,což není o moc horší horší než Ouellet.Přitom tam bude hrát s nejvyšší pravděpoboností Downie,tak co se vám nelíbí ? Brad by myslím skákal do stropu,kdyby měl před těmi 2 roky Downieho v lajně.Jak psal England,Downie může v pohodě dělat dostatečný počet bodů na hráče 1.lajny.Má k tomu všechny předpoklady.Malkin má v Pens vedle sebe dost průměrné hráče ( Fedotěnko ... ) i přesto ale dělá jeden bod za druhým.Kdyby se náhodou čistě teoreticky Downie neosvědčil,čemuž já osobně moc nevěřím,alternativ je víc než dost.Tyrell,Miler,Karsums ... kdyby se tam ani jeden z nich nechytil,pak asi Vinny není až zas tak dobrý.Takový hráč by měl zahrát dobře prakticky skýmkoliv ...

Sestava se má asi takto :

Tanguay - Lecavalier - Downie
Veilleux - Halpern - Karsums/Miller
Hall/Fedoruk - Szczechura - Karsums/Miller

Do sestavy by ještě mohl promluvit šikovný Dana Tyrell nebo Mitch Fadden a Blair Jones ....

Ranger - Meszaros / tady by to mělo být jasné,1.obrana by měla být jistota,Ranger hrál s Mezzem loni dost často
Ohlund - Hedman / zde to je asi taky jasné ...
? - Walker / ta 3.obrana , nevím nevím.Krajíček s Halem jsou na odchodu.Walker bude hrát určitě s tou jeho smlouvou,ale dávat vedle nej Smaba,což je dost podobný typ je blbost ne ? ( i když u Toccheta asi ne ) . Foster je pravák stejně jako Walker , to se taky nevidí moc často , že by spolu hráli 2 praváci ... nevím,ta 3.obrana může vypadat ještě všelijak ...
No, s tou obranou, tam podle mě bude ve třetí dojci s Walkerem Foster a střídat ho bude Lashoff :) Jinak, Downie at klidně první lajnu hraje, ale musí se vykašlat na zbytečný fauly, na trestný lavici nám moc nepomůže :thumbsdown: Taky mě napadl ten Tyrell, je mu 20 a ve WHL se mu celkem slušně dařilo, určitě bych se na kempu an něj zaměřil :thumbsup:
Akze rameno je zda se v poradku takze Tanguay je na pristi sezonu nas. Samozrejme k velke nelibosti ostatnich tymu vcetne divizniho rivala FLA. Tady je zajimava realce z blogu fanouska fla:
From the Florida blog on Hockeybuzz: "...letting Tanguay go to a division rival is just ludicrous. Several weeks ago it was reported the Panthers had signed him. We, the fans knew better about our organization that is perennially soft in making such bold decisions. It couldn't have been true, and it wasn't. Thanks for the consistency. Tampa was the second worst team in the league last year, but because ownership has guts, the team is largely revamped and ready to make a run."

je zajimavy jak jen fanousci vlastniho klubu byvaji vecne nespokojeni se svym managementem, fanousci souperu to evidentne vnimaji jinak. Zase jsou o to nespokojenejsi se svym vedenim ;-))
Vidíš, každý nadává na všechno, i v USA :D Nejsme sami. Btw co tohle:
Tangs-Vinny-Marty
Malone-Halpern-Stammer
Jeff je sice určitě defenzivnější hráč, ale někdo ty defenzivnější úkoly v tom útoku dycky má. Góly moc dávat neumí, ale přihrát snad jo. Zvládnul by se Stammer s Malonem postarat o nějaký ten gól? Halpern je určitě to nejkvalitnější z bottom six, zkusit ho v top6? Stammer snad může hrát křídlo....je to dobrej nápad nebo blbej nápad nebo jakej je to nápad? :D
Stammer je na konci lonský sezony rozjel snad jen díky St.Louisovi, takže oba nechat určitě spolu :)
Btw, na pár serverech se objevila spekulace, že se Tampa zajímá o Marka Parrishe :roll:
Dál se píše o tom, že v první lajně bude možná Veilleux a Downie začne sezonu ve třetí lajně :thumbsup:
Tanguay - Lecavalier - Veilleux

Tanguay - Lecavalier - Malone
Veilleux - Stamkos - St.Louis

„Musím to zaklepat na dřevo, ale nikdy jsem nepřišel o play off. Doufám, že se mi to nestane ani tady.“
Alex Tanguay nhl.cz
mountain píše:Vidíš, každý nadává na všechno, i v USA :D Nejsme sami. Btw co tohle:
Tangs-Vinny-Marty
Malone-Halpern-Stammer
Jeff je sice určitě defenzivnější hráč, ale někdo ty defenzivnější úkoly v tom útoku dycky má. Góly moc dávat neumí, ale přihrát snad jo. Zvládnul by se Stammer s Malonem postarat o nějaký ten gól? Halpern je určitě to nejkvalitnější z bottom six, zkusit ho v top6? Stammer snad může hrát křídlo....je to dobrej nápad nebo blbej nápad nebo jakej je to nápad? :D
No já bych řekl,že se tam Halpern moc nehodí.Stammera bych na křídlo necpal.Kdyby hrál ve 2.lajně Halpern,checking line by chyběli potřebné zkušnosti ... :thumbsdown:

Za vyzkoušení by možná stála i tato varianta:

Tangs-Vinny-Marty
Malone-Stamkos-Szczechura
Veilleux-Halpern-Downie

Szczechura loni prokázal kvality,9 bodů v 31 zápasech je celkem slušný počin ( na lonský ročník ) A to navíc většinou hrál s kopyty typu Craig nebo Hall.Bránit umí,je rychlej a nahrát myslím taky celkem umí.Raději bych tam tedy zkusil Szczehuru jak Halperna ... ale zas Szczechura je centr,těžko říct,jestli by se přisbůsobil.Každopádně tohle složení vypadá celkem zajímavě řekl bych,1.lajna je smrtící a 2. a 3.lajna jsou dost vyrovnané.Takže bychom teoreticky měli 3.lajny schopné vstřelit branku .... Szczechura je dost nepravděpodobná varianta,nicméně si myslím,že cpát ho do 4.lajny je na škodu.Mohl by hrát s Halpernem a Veilleuxem ....

Ten Parrish,to je snad nějaký vtip.Ten podle mně na 2.lajnu už nemá,v Dallasu byl loni tragický.Veilleux taky určitě v top6 nebude,to je jasný 3liner :)
Mark Parrish se chce pokusit o návrat do NHL. Jeho agent kontaktoval Wild a Lightning, aby mu dali zkušební kontrakt a možnost vybojovat si v přípravném kempu místo v hlavním týmu. Oba kluby mají prostor pod platovým stropem, navíc Tampa Bay potřebuje útočníka do prvních dvou útoků. nhlpro.cz

Nevim jak vy, ale já bych Parrishe viděl v první lajně radši než Downieho :D No Parrish hrál v Dallasu na prd, páč byl ve třetí lajně, a předloni měl v defenzivní Minnesotě 0,5 bodu na zápas, takže si myslim, že by velde Leciho a Tanguye mohl zahrát celkem slušně :thumbsup:
Parrish na tryout? Proč ne?
Ten Halpern je asi blbý nápad, to je fakt :-) Na žádný nový podpis už to nevypadá, Lawton i sám někde říkal, že se dá prostor mladým hráčům. Ok no, žádný nový podpis, dejme tomu, ale nějaký trade by snad šel, máme toho navíc celkem dost....
Ještě jsem četl, že Lawton plánuje držet 8 beků...ono po minuloročních zraněních a díky těm mnoha otazníkům v obraně se není co divit (ikdyž i na farmě máme něco v nouzi použitelného): Ohlund, Hedman, Mezs, Ranger, Walker, Lashoff, Foster, Krajíček, Smaby - jeden z nich je určitě teda navíc. Asi ten Krajíc no, těch 1.5M je v takové konkurenci navíc. Ideálně on a Smaby.
Tak jestli bude trade, tak nejspíš za draft....nějak už nepočítám s posílením top6, leda by poslalo Chicago Lawtonovi "neodmítnutelnou" nabídku :-)
Tak někdo z bottom six popř. mladých se bude muset sakra snažit!
painkiller píše: Nevim jak vy, ale já bych Parrishe viděl v první lajně radši než Downieho :D No Parrish hrál v Dallasu na prd, páč byl ve třetí lajně, a předloni měl v defenzivní Minnesotě 0,5 bodu na zápas, takže si myslim, že by velde Leciho a Tanguye mohl zahrát celkem slušně :thumbsup:
To není vůbec pravda.Sice Parrish hrál většinou ve 3.lajně,ale nastupoval s hráči jako Modano,Lehtinen nebo Neal.Občas si zahrál i s Bradem.Dostával prostor na přesilovce.Začátek sezony měl slibný,hned v 1.zápase se uvedl hattrickem,ale pak to s ním šlo z kopce.Já teda Parrishe nechci :roll: to už je odpadlík.Raději jsme měli vzít Perrina za 500 tisíc :x
Tak dneska zajímavý článek na blogu: http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... ing-camp-a
Myslím, že můžem uzavřít diskuze na téma posily do útoku(hlavně top6) a "věnovat se" pouze tomu, kdo z ostatních tam bude nakonec hrát. Sice se tam píše, že Lawton chce udělat ještě dva trady, ale to bude předpokládám jeden bek pryč a jeden útočník za nějaké drafty nebo prospecty.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES