mountain píše:safa píše:
... kdo je dopekla Miller ze ma jit hned do prvni lajny ? Zaslouzil si to snad ?
A zaslouží si to Downie?
... no nezaslouzi samozrejme! Ja jsem jen parafrazoval tvoji predeslou podrazdenou otazku smerem k Downiemu. Miller si misto v prvni lajne ale nezaslouzi o nic vic, Downie aspon za nas vloni odehral par zapasu a vubec ne spatne. Pochybuju ze Millera kdokoliv z vas vubec videl hrat jinak nez z Youtube (vcetne mne

) a vy s nim hned do prvni lajny. Tedy nic proti Millerovi ... ale taky nic proti Downiemu. Pro srovnani podle stats jsou na tom oba zhruba stejne, pricemz Downie dosahl zhruba stejneho vykonu pusobenim v treti lajne kdezto Miller (aspon to teda rikate) v hvezdne prvni/druhe lajne (vetsinou Selene + Marchant). Cili tohle hraje pokud se nemylim zase pro Downieho

. A dejte pokoj uz s tou povesti zakernyho bitkare, prijde mi to lacine a ohrane. Downie je proste srdcar kterej ma zaujeti pro hru a jde do vseho naplno. Tenhle cejch si nezaslouzi o nic vic nez rada jinejch hracu NHL ...
Miller si to v tuhle chvíli zaslouží stejně, jako kterékoliv jiné křídlo co máme - vůbec.
... souhlas. Necht rozhodne camp ... a pak samozrejme chemie
Já neříkám přivést nějakou superhvězdu za 7M, na co, stačí prostě schopný hráč, ověřený (to hlavně!), co je schopný dát třeba 15-20 branek, nebo jinak rozumně přispět. Do 2M - Sýkora například (není to tak dlouho, cos ho tady vychvaloval).
... co mi touhle poznamkou chces predhazovat ? Sykorka je vyborny hrac a ja budu jedine rad kdyz bude hrat v TBL, na tom se ani zbla nezmenilo.
Jinak pokud ho Lawton (nebo nekoho podobnyho) podepise tak hura, ja bych to ale uz na to moc nevidel. V zamori se tvarej ze jakmile klapne Tanguay (zatim nepodepsal, jen souhlasil s podminkami smlouvy, smlouva se podepise az po fyzickych testech a lekarske kontrole, coz je od Lawtona vskutku moudre) tak je hotovo.
S tvoji strategii "po sezone mladi v pred" samozrejme souhlasim

, s tim se snad ani neda nesouhlasit. Ja si zase stojim za tim (a taky jednoznacne) ze i v prvni rade se da vyzkouset mladej dravej snazivej a talentovanej hrac, pokud rada neslape. Muze dat ostatnim prave ten impuls a naboj co je potreba.
jeste dobrozdani nakonec: hosi neberte to tak vazne, je to jen cirkus. At uz se budete do krve rozcilovat sebevic oni si v zamori stejne budou delat co chtej ... s tim nic nenadelame. Tak z toho mejme aspon zabavu

:frajer2: