Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

hockeygirl píše:ono, je to vzdy tazke ked oblubeny tim opusta oblubeny hrac :bye2:
preco by sa nad tym niekto nemohol citovo pozastavit? jasne, je to biznis, kazdy kasle na to kto si co mysli alebo ako sa citi, ale predsa zostavaju aj taki ludia, ktori neberu hracov len ako tovar, ktory sa da vymenit ale ako ludsku bytost...kazdemu niekto prirastie k srdcu, Jordy bol tiez moj oblubenec a hoci som si pre neho zelala iny tim, nie je to v mojej moci a mozno to pre neho bude len dobre...
ale prosim nekritizujte, ked niekto prejavi svoje emocie, lebo sa tu tvarite ako velky tvrdasi (ako vsetci v tom velkom biznise) ale uznajte, ze prejavit aj citovu stranku, nie len tu "biznisovu" je namieste... :yes:
My nekritizujeme to, ze vam je za Staalom smutno, to je uplne pochopitelne, ale reci tipu Shero to po*ral.... vsak jemu nic ine neostavalo a ak to niekto (a on vie kto) nechape, tak potom sa sprava ako trinastrocna pubertiacka, ktora ma mokre nohavicky uz pri pohlade na svoj idol :!: :!: :!: :!:
Tak, samozrejme, že pre Penguins fans je to smutná udalosť, ale ! Shero urobil to najlepšie, čo mohol, Canes potrebovali centra č.2 a Staal chcel ísť hrať do Caroliny, za neho ste získali jedného z top 3rd line centrov v lige. A lepšie vymeniť ho teraz, akoby mali o neho Penguins prísť bez náhrady budúce leto.

A Martina samozrejme chápem, fanúšik, SKUTOČNÝ fanúšik, čo fandí tímu viac ako 15 rokov, tak ja sa nečudujem, že je smutný z toho všetkého, čo sa udialo. Naozaj, neviem si predstaviť, že by Holland napr. vymenil niekoho z mojich obľúbencov (Howard, Kronwall, Zetterberg, Datsyuk, Franzen či Helm), to by som tiež určite tiež ťažko rozdýchaval.

Ale Martin, hlavu hore, Staal v Penguins hrať nechcel. Aj tak majú Penguins stále perfektný útok. Prvých troch centrov máte mimoriadne kvalitných. :thumbsup:
hockeygirl píše:k tomu trejdu, nejdem sa na to divat zo strany Pens, ale zo strany Jordyho :arrow: som sklamana
neviem, zrejme tim, ze sa mi tam proste nehodi, je kopu timov kde by to bolo urcite lepsie, no vidim to len z mojho pohladu, on je mozno rad, ved bude hrat s bratom (co ale vidim nie velke plus prenho, kedze chcel byt lidrom) :neviem: tak co uz no...
s Pens stravil par peknych rokov, ziskal Stanley Cup a vsetci budu na neho len dobre spominat a co bude s nim v Caroline, to sa uvidi...

Shero mu mohol ponúknuť peniaze, no nie vyššiu úlohu v tíme, na ktorú celkom určite má. To vieme všetci. Tak prečo toľko pesimizmu? Mal sa upísať do 34 rokov a byť akýmsi tieňom Malkina a Crosbyho, ktorí sú stále mladí? Akože len s bratom? Časom možno aj s mladším Jaredom. :)
Carolina už jedenkrát pohár vyhrala. Prečo by nemohla znova vyskladať úspešný tím, ktorý by bojoval v PO? Oni nie sú Islanders... Tento rok ušlo Canes PO o desať bodov, nevidím dôvod, prečo by si o rok Carolina so Staalovcami nemohla predĺžiť sezónu.

Btw. obrana Pens teraz z hľadiska prospektov vyzerá perfektne. Nie je to veľa, skôr akási istota do budúcnosti, že túto pozíciu majú pokrytú z vlastných zdrojov.
martin83 píše:Kvůli rannímu vstávání jsem se na draft vůbec nedíval. A ted jsem zapnul net, a vidím to....Ale nezajima mě nějaký Rusák v Oilers, ale to co se událo v trejdu Car-Pit. Pro mě je to jeden z nejčernějších dnů za těch zruba 16 let co tomuhle klubu držím palce. Vyměnili jsme jednoho z nejlepších kluků co jsme tu měli, kluka co nam výrazně pomohl k Stanley cupu. Tohle jsi po*ral Shero. Je to velice smutné nemám vůbec chut o tom dále psát, z tohohle se vzpamatovávat budu několik dnů, ne-li celé léto. Ach. Tragédie se stala. Zratili jsme strašně platného hráče a navíc strašně týmového kluka. Tohle jsi pos*al Shero. Pos*al. Jestli ti to nevyjde, doufám že se za rok usmažíš v pekle
Čo by si očakával ako adekvátnu náhradu? Sutter je ideálny hráč pre tretiu lajnu. Nie je smerom dorpedu tak nadaný ako Staal, to je jasné, ale smerom dozadu ste nestratili. Plus (teraz už) dvaja talentovaní mladíci. Čo viac by si chcel potom, čo bolo jasné, že v organizácii Pens nechce zostať?

K tomu s tým Girouxom :arrow: to by najprv musel hrať tretiu lajnu vo Phile, resp. Pens by museli vymeniť Malkina alebo Crosbho aby to bolo trefné prirovnanie, nie?

Čo sa týka Shera, nič nepos*al, skôr by som povedal, že si poctivo robí svoju robotu či už aj podpisom Vokouna alebo uvoľnením Michálka...
ano, s tym suhlasim, je jasne ze Jordy ostat nechcel, nemal zaujem podpisat kontrakt atd. , ved o tom ja ani nediskutujem, ak si myslite ze ano, najdite to v mojich prispevkoch, to co pise martin83 o Sherovi, to je urychlena reakcia zapricinena emociami si myslim, ak nie tak je to proste blbosť, kazdpadne ale Pens vysli celkom fajn...

a este jedna poznamka k Joe...pride do topicu, v jednu vete pouraza kazdeho kto sem napise, hlavne mna, vsak sranda ne? a pritom si ani neprecita o com vlastne pisem a ani nereaguje na moj prispevok kde by uviedol argument (zeby ziadne nemal?), je sranda posmievat sa z druhych bez dovodu, ale na kazdeho raz pride :!:
hockeygirl píše:ano, s tym suhlasim, je jasne ze Jordy ostat nechcel, nemal zaujem podpisat kontrakt atd. , ved o tom ja ani nediskutujem, ak si myslite ze ano, najdite to v mojich prispevkoch, to co pise martin83 o Sherovi, to je urychlena reakcia zapricinena emociami si myslim, ak nie tak je to proste blbosť, kazdpadne ale Pens vysli celkom fajn...
Mňa by skôr zaujímala tá kopa iných tímov, kde by sa ti viac hodil. Čo sa týka tých výlevov na Shera, každý sa s stretol s výmenou svojho obľúbenca. Ale nikto nepenil takým štýlom, keď ten trade bol úplne jasný a očakávaný. :wink:
hockeygirl píše:ano, s tym suhlasim, je jasne ze Jordy ostat nechcel, nemal zaujem podpisat kontrakt atd. , ved o tom ja ani nediskutujem, ak si myslite ze ano, najdite to v mojich prispevkoch, to co pise martin83 o Sherovi, to je urychlena reakcia zapricinena emociami si myslim, ak nie tak je to proste blbosť, kazdpadne ale Pens vysli celkom fajn...

a este jedna poznamka k Joe...pride do topicu, v jednu vete pouraza kazdeho kto sem napise, hlavne mna, vsak sranda ne? a pritom si ani neprecita o com vlastne pisem a ani nereaguje na moj prispevok kde by uviedol argument (zeby ziadne nemal?), je sranda posmievat sa z druhych bez dovodu, ale na kazdeho raz pride :!:
Martin tu nadava na Shera uz dlhsie prave kvoli Staalovi a moznym vymenam.

K Pens, vyprofilovala sa im zaujimava skupinka obrancov, Morrow, Despres, Pouliot, Maata... plus priratajme Letanga. Do buducnosti velmi silna obrana.
tak ked ta tak zaujima moj nazor, urcite trebars taky Edmonton, skuseny hrac ktory je ofenzivny a aj co to do utoku by sa im hodil, ma skusenosti, je vodcovsky typ, trosku by to tam viedol, dalej napriklad Minnesota, ta tiez posiluje mladymi hracmi, su dost mladi tim, takze by tam zapadol a prispel skusenostami, tiez Columbus, St. Louis ci Calgary, ma totiz vela co ponuknut, nikde by sa nestratil, smaozrejme ze niekde nezapada do konceptu ale uvedene timy by urcite posilnil :good:
Sloter píše:Shero mu mohol ponúknuť peniaze, no nie vyššiu úlohu v tíme, na ktorú celkom určite má. To vieme všetci. Tak prečo toľko pesimizmu? Mal sa upísať do 34 rokov a byť akýmsi tieňom Malkina a Crosbyho, ktorí sú stále mladí? Akože len s bratom? Časom možno aj s mladším Jaredom. :)
Carolina už jedenkrát pohár vyhrala. Prečo by nemohla znova vyskladať úspešný tím, ktorý by bojoval v PO? Oni nie sú Islanders... Tento rok ušlo Canes PO o desať bodov, nevidím dôvod, prečo by si o rok Carolina so Staalovcami nemohla predĺžiť sezónu.

Btw. obrana Pens teraz z hľadiska prospektov vyzerá perfektne. Nie je to veľa, skôr akási istota do budúcnosti, že túto pozíciu majú pokrytú z vlastných zdrojov.

som sklamana z Caroliny, nie z trejdu, ak by si cital moje prispevky s trejdom som ratala...
vyskladat tim mozu, to im neberiem, hoci ako pises 10 bodov na play off, to je nahodou dost, ale o to tu nejde, ide o to, ze chcel byt lidrom, a tam bude zase len asistent, ak bude, lebo kapitan je Erik a nim aj zostane, nuz co, mozno zmenim nazor, ja len dufam, ze sa bude mat dobre a bude spokojny, hoci v kutiku duse som si ho predstavovala v Edmontone... :neviem:
martin83 píše:btw. Rono - taky by jsi jistě byl sklíčený v den, kdyby jsi se probudil, pustil net a vyměnili ti Girouxe
Kdybych věděl předem, že u nás nechce hrát, tak je LOGICKÉ, že ho vymění. Jako v tomto případě se Staalem. To bych pak vyčítal hráčovi, že chtěl odejít, nikoliv GM, který s tím nemohl nic udělat :slap:
jedině velka ryba musí v červenci připlout aby si to u mě Shero vyžehlil...a pokud next season skončí katastrofou jako ta letošní, doufám, že ho vykopou z města. Uvažoval bych o tom i v případě, kdyby Carolina došla dál jak my
hockeygirl píše:som sklamana z Caroliny, nie z trejdu, ak by si cital moje prispevky s trejdom som ratala...
vyskladat tim mozu, to im neberiem, hoci ako pises 10 bodov na play off, to je nahodou dost, ale o to tu nejde, ide o to, ze chcel byt lidrom, a tam bude zase len asistent, ak bude, lebo kapitan je Erik a nim aj zostane, nuz co, mozno zmenim nazor, ja len dufam, ze sa bude mat dobre a bude spokojny, hoci v kutiku duse som si ho predstavovala v Edmontone... :neviem:
Aký je rozdiel medzi Carolinou a Edmontonom. To ja si napríklad myslím, že Carolina bol z pohľadu Jordana dobrá voľba, lepšia ako Edmonton (ten bol na tom predsa ešte horšie ako Carolina). Erica z pozície prvého centra asi nevytlačí, ale môže hrať v pohode druhého a nastupovať do prevj presilovkovej lajny. Plus bude na penalty killing No.1.
Takže logicky mu stúpne aj ice-time.
Navyše ma v tíme dvoch bratov. Čo viac si mohol želať ?
Nevím, jestli to tu už někdo přede mnou psal, ale Shero se včera prý snažil včera velice intenzivně získat práva na Ryana Sutera. Nejlepší bek za poslední roky, který okusí letní trh s volnými hráči. Bude sice FA, ale Poile pořád doufá, že nakonec zůstane a přece jenom asi by si to dost pohnojil, kdyby jeho práva vyměnil. Shero tedy nakonec nepochodil.

Po trejdu Michálka zpět do Phoenixu za žádnou náhradu do obrany se uvolnilo pod platovým stropem dost peněz. Okamžitě tedy se začaly šířit spekulace, že Pens hodlají jít v červenci po Parisovi. Jsou tu tedy dvě dost velké ryby, který by Pens mohli ulovit, a to Suter a Parise. Nebude to ale lehký, protože o ně bude ohromný zájem hned z několika klubů.
MinonkySK píše:Aký je rozdiel medzi Carolinou a Edmontonom. To ja si napríklad myslím, že Carolina bol z pohľadu Jordana dobrá voľba, lepšia ako Edmonton (ten bol na tom predsa ešte horšie ako Carolina). Erica z pozície prvého centra asi nevytlačí, ale môže hrať v pohode druhého a nastupovať do prevj presilovkovej lajny. Plus bude na penalty killing No.1.
Takže logicky mu stúpne aj ice-time.
Navyše ma v tíme dvoch bratov. Čo viac si mohol želať ?
lenze mne vobec nejde o to, na ktorom mieste Edmonton skoncil, z tohto pohladu to neberiem, ide mi o tu lidersku poziciu, ktoru moze prejavit aj v Caroline ale v Edmontone skor, plus je to mne milsi tim, ako som pisala predtym, takze ak mu tam bude dobre, ja budem len rada...
martin vysvetli nam prosim co by si ty na mieste Shera urobil zo Staalom?
hockeygirl píše:som sklamana z Caroliny, nie z trejdu, ak by si cital moje prispevky s trejdom som ratala...
Takže odchod z Pittsburghu do Caroliny ťa sklamal, nehodí sa ti tam ale do Colombusu či ku Coilers sa ti hodí. Byť lídrom? A nebude? Dokonca Rutherford sa vyjadril v tom duchu, že za pokus by stálo E. Staala posunúť na krídlo a Jordana dať na post prvého centra. Btw. písmenká na dresa nerobia automaticky lídrov.
Rono píše:
martin83 píše:btw. Rono - taky by jsi jistě byl sklíčený v den, kdyby jsi se probudil, pustil net a vyměnili ti Girouxe
Kdybych věděl předem, že u nás nechce hrát, tak je LOGICKÉ, že ho vymění. Jako v tomto případě se Staalem. To bych pak vyčítal hráčovi, že chtěl odejít, nikoliv GM, který s tím nemohl nic udělat :slap:
Ak ty chces zmenit zamestnanie, tiez ti to maju ini vycitat? No a pre hracov je to fakticky zamestnanie. Takze ak by takto hrac odisiel normalne, bez hlupych reci... nemam s tym ziadny problem. :)

Takže odchod z Pittsburghu do Caroliny ťa sklamal, nehodí sa ti tam ale do Colombusu či ku Coilers sa ti hodí. Byť lídrom? A nebude? Dokonca Rutherford sa vyjadril v tom duchu, že za pokus by stálo E. Staala posunúť na krídlo a Jordana dať na post prvého centra. Btw. písmenká na dresa nerobia automaticky lídrov.
no ano presne tak, tam sa mi hodi, ze pismenka nerobia lidrov to ja viem, ale vynimka potvrdzuje pravidlo, je to jednoducho moj osobny dojem ktory mi nikto nemoze vziat, jednoducho to tak je a bodka, presunut Erika na kridlo, no neviem, v kazdom pripade ked uz je to tak ako to je...tak to asi tak ma byt
To jak tu psal Painkiller je velice správná a zajímavá uvaha.....MOje důvěra a obdiv naseho GM je otřesena..a jedině podpis a chycení velkych ryb typu Suttera a nebo Pariseho ji muze vrárit. Tak se snaž, nebot toto jsi pos*al Shero :!:
martin83 píše:To jak tu psal Painkiller je velice správná a zajímavá uvaha.....MOje důvěra a obdiv naseho GM je otřesena..a jedině podpis a chycení velkych ryb typu Suttera a nebo Pariseho ji muze vrárit. Tak se snaž, nebot toto jsi pos*al Shero :!:
Nevim no myslim ze Shero udelal spravne a nebo mohl vymenit Malkina s Crosbym.

Ono ja se Staalovi nedivim ze uz nechtel hrat treti housle.
To co je pro fanoušky Oilers stále 9. srpen 1988, to pro nás bude navždy 22. červen 2012 :cry:
martin83 píše:To co je pro fanoušky Oilers stále 9. srpen 1988, to pro nás bude navždy 22. červen 2012 :cry:
Totalni blabol.sory
:cry: http://www.youtube.com/watch?v=KQORptM6zGA" onclick="window.open(this.href);return false; :cry:
martin83 píše:jedině velka ryba musí v červenci připlout aby si to u mě Shero vyžehlil...a pokud next season skončí katastrofou jako ta letošní, doufám, že ho vykopou z města. Uvažoval bych o tom i v případě, kdyby Carolina došla dál jak my
GM udelal to nejlepsi co mohl, navic ziskal za hrace s rocni smlouvou (kterou evidentne nechtel prodlouzit) skvelou value - Sutter bude vyborny treti centr a 1st round je taky super (co uz gm vybral je jen na nem :) )

Jordan je muj oblibenej hrac, pral jsem si ho u oilers, ale tak co se da delat, snad bude spokojenej... Hodne stesti Jordane
Tak až takhle zaslepenou reakci martina jsem nečekal. To je moc. Martine, pochop, že Staal odmítl nabízenou megasmlouvu a sám naznačil že u nás hrát NECHCE. Byli jsme přitisnuti ke zdi a vyvázli jsme z toho více než slušně. CO JINÉHO MOHL SHERO DĚLAT ??? Řekni co?? Já v tomhle dnu vidím světlou budoucnost Penguins. Veřte tomu!! Máme spoustu prostoru pod stropem a nejlepší defenzivní prospekty v lize. Pouliot, Maatta a Demoulin v jeden den? K Despresovi a Morrowovi? Možná se o tom ještě v budoucnu bude hodně mluvit!

A Brandon Sutter bude miláčkem fans, mým obrovským oblíbencem byl už v Carolině. Je to borec, co každej zápas jezdí na 100%. Sutter za 2M se nám hodí víc než Staal za 6M. Takže klid přátelé. Shero má u mě velké plus za to jak zvládl těžkou situaci a i za to, že měl koule na výměnu Michálka. Teď už jen stačí zabrat na free agency a budu v euforii. To bude ale ještě šichta...
Mne bude za Jordanom tiež smutno :-( ( ale tak to asi každému)...každopádne mu treba zaželať veľa úspechov v novom tíme, v ktorom bude mať určite lepšiu pozíciu než mal v Penguins a ktorú si bez pochýb zaslúži :yes: A taktiež veľa šťastia aj Michálkovi...
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS