Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Myslím, že správny výber :wink2: Do tej vašej nie príliš silnej obrany sa myslím hodí :good:
Čekal jsem, že si vezmete na draftu centra (Couturier), ale nakonec Larsson. Taky dobrá volba. V obraně máte teď dost talentů a bude to celkem boj, dostat se do A-Teamu. Sem zvědav, jak si u vás povede. GL Adam :good:
moji jasnou jednickou byl Larsson, ale neveril jsem, ze spadne az k nam, obvzlaste po oznamene vymene Lilese. toto je steal no.1, no.2 je Couturier a no.3 je Murphy. Je jasny, ze spokojeni jsou vsichni. AL, Lou, Conte, fanousci, spoluhraci. Uz ted je tento draft uspesny.
Jsem rad i za AL, ze uz to ma za sebou, protoze jeho nervozita byla nejviditelnejsi z top 4.

Co se Bunrse tyce, protihodnota je opravdu velika, ale domnivam se, ze kdyby SJ do hry nevstoupilo, ziskali bychom ho za podobny balicek (+), ktery jsem navrhoval. Na druhou stranu mozna ne, protoze ta hodnota ktera prisla do Minesoty je jen o malo nizsi za co k nam prichazel Kovy.

Většina už byla řečena tady nebo v chatu. O tom že jsou všichni spokojení není pochyb ( nebudu ovšem zazlívat že jsem chtěl Landeskoga )
Larsson má údajně ještě 2 sezony zůstat mimo NHL . Já osobně bych ho raději viděl už v Albany kde si může zvykat na zámořský styl hokeje než ve Švédsku kde už se podle mě nemá čemu přiučit
Taky jsem zvědavý co Greene. Buď podepíše na 1-2 roky nebo odejde ( po příchodu Merrila a Larssona bude přebytečný ). Kdyby přistoupil na smlouvu trvající 2 sezony nezlobil bych se
Teď už jenom podepsat Zacha, draftovat coache a jdeme do boje :box:
Asi jste to cetli, ale...
TG píše: There are whispers that Mike Eaves is possibly getting ready to leave the University of Wisconsin. I left two messages for Eaves at his office this week that he did not return. He was quoted in early June as saying he had not been contacted by any NHL teams, though.

Parise is a big admirer of Eaves, who he played for on the 2004 U.S. World Junior team that won gold. Parise’s assessment of Eaves: “Great coach, great systems and gets his players to play. Very demanding.”

Eaves’ resume is actually quite extensive. Eaves, 55, guided the Badgers to the 2006 NCAA title and 2010 championship game and is a former NHL player who was an NHL assistant in Calgary, Philadelphia and Pittsburgh. He’s also been a head coach in the AHL with Hershey and in the Finnish Elite League

The description of the ideal coach the Devils are looking for I was told is someone who can be with the team for a long time and grow with what will be a young team in the near future (with veterans such as Martiin Brodeur, Colin White and Brian Rolston moving on in the next couple of years.)

I don’t know if 60-year-olds such as Craig Ramsay (who was talking to teams about NHL assistant jobs here at the draft) and Ken Hitchcock (still waiting for an interview) fit that description.
kdyz si Parise mysli, ze by byl dobrej, tak ja taky. Jinak o nem nevim nic.

Jinak s vymenama "nevymenitelnych" (Campbell, Kotalik :shock: ) ve me roste jista nadeje, ze i nam se podari "zbavit" nekterych hracu.
Congrats k Adamovi...

Myslel som si, že skončí práve u vás a stalo sa tak. Je to fakt steal, ved ste po lotérii poskočili o štyri priečky a získali maybe new Nick Lidstrom...
Je fakt reálny predpoklad, že ostane ešte vo Švédsku alebo je ešte šanca, že od novej sezóny bude rovno hrávať NHL?
BruinsFan píše:Congrats k Adamovi...

Myslel som si, že skončí práve u vás a stalo sa tak. Je to fakt steal, ved ste po lotérii poskočili o štyri priečky a získali maybe new Nick Lidstrom...
Je fakt reálny predpoklad, že ostane ešte vo Švédsku alebo je ešte šanca, že od novej sezóny bude rovno hrávať NHL?
Ehm, ja viem, že ten komentár je dlhý, ale za prečítanie stojí. Aspoň kvôli podobným otázkam :giggle: :)
http://eliteprospects.com/player.php?player=46889" onclick="window.open(this.href);return false; Náš výběr ve 3. kole. Minulou sezonu neměl asi vůbec špatnou
Resumé draftu 2011 pre NJD:

1st - Adam Larsson D Se 6' 3" 197 Sweden Skelleftea :roll:
3rd - Blake Coleman C Us 5' 10" 198 Ushl Indiana :cool: - http://hfboards.com/showpost.php?p=3406 ... tcount=660" onclick="window.open(this.href);return false; http://hfboards.com/showpost.php?p=3408 ... tcount=946" onclick="window.open(this.href);return false;
4th - Reid Boucher C Us 5' 10" 192 Ushl Usa U-18 - :cool: - http://www.inlouwetrust.com/2011/6/15/2 ... ct-profile" onclick="window.open(this.href);return false;
5th - Blake Pietila Lw Us 5' 11" 189 Ushl Usa U-18 :ja_neviem:
6th - Reece Scarlett D Ca 6' 1" 168 Whl Swift Current - :thumbsup: - http://hfboards.com/showpost.php?p=3407 ... tcount=841" onclick="window.open(this.href);return false; http://hfboards.com/showpost.php?p=3410 ... tcount=990" onclick="window.open(this.href);return false;
7th - Patrick Daly D 6' 0" 178 High-mn Benilde-st.margaret's :hmm: - http://www.bsmhockey.com/news_article/s ... 58969-news" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.mnhockeyhub.com/news_article ... r_id=32770" onclick="window.open(this.href);return false;
Jared Ramsden
Coleman was named USHL player and fwd of the year. Also, first time a USHL player recorded more than 90 + pts in a year since Tomas Vanek
I've heard of this Coleman kid before. Leading scorer in the USHL, isn't afraid to fight, and he sounds real excited to play for us. Seemed to know a good amount about the organization.

The two LW's back to back are kind of annoying, but I heard Boucher is a steal in the 4th round. Sniper with hands to boot. Can't complain if he pans out. Pietela sounds like a waste pick, but he's got sniper potential I guess.
Taktiež som o Colemanovi počas roka počul keď sme sa bavili o neskorších kolách, to by mohlo fakt výjsť.
Reid Boucher - This guy outscored Tyler Biggs and J.T. Miller, and was second only to Grimaldi in scoring on the USNTDP.
:frajer2: a k pro hokeju má najďalej vďaka veku, takže má čas a potenciál, super. Na druhú stranu Pietila je crapshoot, but who knows...

Not a bad second day for the Devils at the draft table. A few surprises, but also some great value.

Coleman was obviously a bit of a surprise at first to pretty much everyone, but once information on the kid started filtering in, you can see why the Devils held him in high regard and took him where they did. The kid can obviously score, and you can't teach that. USHL leading scorer is a pretty impressive feat. Looks to play with a bit of jam too. Will be an interesting kid to track at Miami.

Boucher was a great value pick in the 4th round. Heard lots of positive things about him, especially after the U-18 tournament where he played on the top line with Rangers top pick JT Miller. Pure sniper, great finishing skills. He obviously needs to work on rounding out his game, but again, you can't teach offense, and this kid can score with the best of them. Redline was very high on him, had him #44 and regarded him as "one of the most natural snipers in the draft". They also compare him style-wise to Derek Roy. Sounds like he's a LW and not C. Omaha has his USHL rights, could play there before he goes to Michigan State.

Pietila originally committed to Norther Michigan, but once his older brother transferred to Michigan Tech, he followed suit. Showed some offense in spurts, but by the sounds of it, he was deployed in more of a checking role. Doesn't seem to have the same offensive upside as Coleman or Boucher, but perhaps he's more of a Hoeffel/Wohlberg type for the future.

Scarlett is a guy I'm somewhat familiar with. Played on a terrible team in Swift Current this year, and faded as the year wore on. A good part of that fade can be attributed to the huge workload he had, and his small frame. In the games I saw him play, he pretty much played half the game. In all situations. Not very flashy, but he skates well and has a long reach. Very effective stick-checker and positionally sound. His +/- number is very poor, but again, not too much should be read into that. Might have some hidden offense in him, but just didn't get a chance to play on the attack often this year. Another fantastic value pick.

Daly wasn't listed on CSS, but as some of you have noted from my re-tweets, apparently the kid is a blazing fast skater. Sounds like a puck-mover in the truest form, and was nominated for the Mr Hockey Award to the top Minnesota HS Senior. Will go play with Faust at Wisconsin next year. A suitable 7th round choice in my books, loads of upside.
@CalDevil3219Jared Ramsden
Sounds like the Mike Eaves to HC #NJDevils rumors are heating up a little more
22 minutes agovia UberSocial
:thumbsup:

Obrázek
Larsson
Obrázek
Coleman
Obrázek
Boucher
Obrázek
Daly
Have a friend that have played junior with Larsson and says he is a quiet person and like to bang chiks
:lol2: scouting report. :uvodzovky:
S draftem jsem celkove spokojen, ale to bych po prvnim kole byl, i kdybychom uz nemeli ani jeden pick. Coleman se podle dostupnych zdrouju zda byti ofenzivnejsim Maddenem, za coz bych se vubec nezlobil, i treti pick (Boucher) se zda, ze by z nej neco mohlo byt, ostatni si netroufam komentovat.

Agenta Greena se vyjadril, ze pokud by Lou chtel, kontrakt by byl hotov za dva dny, tzn, ze a)Lou hraje a chce Greena vycukat a pak podepsat velmi levne (nebo na to opravdu nema cas) nebo za b) a to je podle me pravdepodobnejsi, nema zajem s Greenem prodlouzit. S draftem AL se zda, ze obrancu mame az az a pokud Greene chce smlouvu na vice nez dva roky, tak si myslim, ze je na odchodu.

Skoro bych rekl, ze Larssona uvidime pristi rok v NJD. Samozrejem to zalezi na mnoha vecech, jako prave podpisy UFA a RFA, Larssonovych pozadavcich (mohl by podepsat jako Erixson v NYR) a hlavne na campu.

Taky me zaujalo, ze Gilroy bude UFA, pokud me pamet neklame, Lou ho hodne chtel a nedivil bych se, pokud by u nas po lete skoncil jako nahrada Greena. Nevite nekdo jakou nabidku od rags odmitl?

edit: tak dobry, uz mi to doslo, kvalifikacni nabidka je v jeho pripade stejny plat co mel.
Udajne i Bergfors bude UFA. Co vy na to? Brali byste ho? Sice za dva roky vymenil tri tymy, ale kruh by se krasne uzavrel a my bychom dostali o cem jsme drive snili, totiz lajnu Teddy - JJ -BForce. a vykradeni Atlanty by bylo dokonano. :D
Getzo5 píše:
Have a friend that have played junior with Larsson and says he is a quiet person and like to bang chiks
:lol2: scouting report. :uvodzovky:
a kdo ne?
megaton píše:a kdo ne?
Ak jedinú črtu, ktorú opisujúci povie, spomenie práve toto, asi to nie je len na úrovni "a kto nie?", nie?
megaton píše:Udajne i Bergfors bude UFA. Co vy na to? Brali byste ho? Sice za dva roky vymenil tri tymy, ale kruh by se krasne uzavrel a my bychom dostali o cem jsme drive snili, totiz lajnu Teddy - JJ -BForce. a vykradeni Atlanty by bylo dokonano. :D
Ani keby hral zadarmo.

S Greenom je to podľa mňa tak ako som predtým hovoril, ak by ho tak veľmi chcel, už by ho podpísal. Inými slovami bye bye.
z larssona som nadseny, takze s draftom momentalne velka spokojnost. to s tym greeneom ma zatial prekvapuje, obrancov sice mame dost ale andy je podla mna dolezity, hlavne ked sa neudiala vymena obrancu.. narastol strop, podla mna by sa na tie 2 roky dal greene nahovorit ak by sa mu adekvatne za(pre)platili. kludne 2 roky za 6-7 mega. za ten cas moze byt este velmi uzitocny.. no uvidime co lou vymysli..

gilroy- ten sa mi mari ma byt rfa a nedostane kvalifikacnu ponuku zmluvy, takze k 1. julu je ufa. vsak kto by mu ponukal navysenie ked bral posledny rok 2,1 miliona a vobec sa nepresadil. (to radsej ako jeho aj 4 milionoveho greenea :D )

bergfors-asi je jeho moralka niekde inde,takze radsej nie.

ja by som v time rad videl nejake nove kridlo na rozhrani 2/3 utoku.(ak sa nahodou zazrakom zbavime rolstona). viem mame palmieriho, ktory sa zlepsuje ale stale si myslim ze by sme tam mohli mat vacsiu kvalitu, kvoli variabilnosti. hraca co zahra v tretom ale podla potreby aj v prvom utoku. taky upshall cole eaves by sa mi pacili..tiez ryder.. na ufa je dost hracov do tretieho utoku ako dupuis ward bergenheim miettinen.. ale asi by zaberali flek palmierimu. (ak na to ma tak budem rad ked bude hrat on samozrejme,ale je to moznost posilnit sa a aj v ramci pokrytia zraneni si myslim ze by sa kridlo zislo)
Getzo5 píše:
megaton píše:a kdo ne?
Ak jedinú črtu, ktorú opisujúci povie, spomenie práve toto, asi to nie je len na úrovni "a kto nie?", nie?
megaton píše:Udajne i Bergfors bude UFA. Co vy na to? Brali byste ho? Sice za dva roky vymenil tri tymy, ale kruh by se krasne uzavrel a my bychom dostali o cem jsme drive snili, totiz lajnu Teddy - JJ -BForce. a vykradeni Atlanty by bylo dokonano. :D
Ani keby hral zadarmo.

S Greenom je to podľa mňa tak ako som predtým hovoril, ak by ho tak veľmi chcel, už by ho podpísal. Inými slovami bye bye.
ja teda nevim jak ty Getzo, ale me kdyz bylo +/- 18, tak jsem taky "like to bang chiks". ne ze by se za tech 11 let tolik zmenilo, ale prece jen clovek dostane rozum, usadi se a tak. Me to teda prijde normlani, protoze to, ze ma rad holky, je v 18 naprosto v poradku. a to ze to nekdo zduraznuje, z nej (Larssona, kohokoliv) nedela nic vyjimecneho.

Je fakt ze Bergy nevyuzil prilezitosti, ktere se mu dostalo, zejmena v Atlante, ale prece jen, pod Louvym/JL dohledem hral solidne.
megaton píše:ja teda nevim jak ty Getzo, ale me kdyz bylo +/- 18, tak jsem taky "like to bang chiks". ne ze by se za tech 11 let tolik zmenilo, ale prece jen clovek dostane rozum, usadi se a tak. Me to teda prijde normlani, protoze to, ze ma rad holky, je v 18 naprosto v poradku. a to ze to nekdo zduraznuje, z nej (Larssona, kohokoliv) nedela nic vyjimecneho.

Je fakt ze Bergy nevyuzil prilezitosti, ktere se mu dostalo, zejmena v Atlante, ale prece jen, pod Louvym/JL dohledem hral solidne.
Ja tiež, ale aby to bola jediná/prvá vec, ktorú o mne ľudia spomenú, to nie. To sa u nás volá kurevník, neviem ako u vás. :lol2: Ale to je ok, ja to beriem ako pozitívum, v jeho prospech. :lol2:

Pre mňa to nie je typ hráča pre NHL, ktovie či by kvalitou vôbec prevýšil Palmieriho hru zo záveru sezóny. Inde ako v top6 je nepoužiteľný, inými slovami, pre nás vôbec nepotrebný. Ak už hľadať nejaké zmeny v zostave/hráčov, tak je to hlavne bottom6 a tvrdosť.
dunim píše:z larssona som nadseny, takze s draftom momentalne velka spokojnost. to s tym greeneom ma zatial prekvapuje, obrancov sice mame dost ale andy je podla mna dolezity, hlavne ked sa neudiala vymena obrancu.. narastol strop, podla mna by sa na tie 2 roky dal greene nahovorit ak by sa mu adekvatne za(pre)platili. kludne 2 roky za 6-7 mega. za ten cas moze byt este velmi uzitocny.. no uvidime co lou vymysli..

ja by som v time rad videl nejake nove kridlo na rozhrani 2/3 utoku.(ak sa nahodou zazrakom zbavime rolstona). viem mame palmieriho, ktory sa zlepsuje ale stale si myslim ze by sme tam mohli mat vacsiu kvalitu, kvoli variabilnosti. hraca co zahra v tretom ale podla potreby aj v prvom utoku. taky upshall cole eaves by sa mi pacili..tiez ryder.. na ufa je dost hracov do tretieho utoku ako dupuis ward bergenheim miettinen.. ale asi by zaberali flek palmierimu. (ak na to ma tak budem rad ked bude hrat on samozrejme,ale je to moznost posilnit sa a aj v ramci pokrytia zraneni si myslim ze by sa kridlo zislo)
ja bych Greena taky bral, ale tak na dva roky s Caphit do 2 mil, tebou zminovanych 3 mega mi prijde strasne moc. Prave proto me napada Gilroy, je pravak, typove podobny Greenovy a nemyslim si, ze na trhu mu nekdo nabidne podobny peniz jako Sather. Myslim, ze v jeho rozhodnuti hralo roli i to, ze v NYR pro nej proste ted neni misto.

takove kridlo presne mame v Zubrusovi, navic Henrique-ho by byla ve 4. lajne skoda, i kdyz tam asi hrat bude a doufejme ze Clarkie zahraje to na co ma.
ano, na greenea je to preplatenie tych 6 mega na 2 roky. ale peniaze na to by mali byt, 2 roky nebolia a prave kratkost kontraktu by bola zaplatena. nemyslim ze by nam to uskodilo a radsej mat istotu. nevieme ci larsson bude hrat buduci rok nhl a ak tak ako. pri zachovani minulorocnej obrany(teda myslim greenea) by to bol upgrade ak by hral.hned by vyzerala lepsie. bez andyho by tam bola velka diera a musela by sa platat..(preco horsim gilroyom pokial nas netlacia financie?)

viem ze mame takeho zubrusa ale este jeden hrac by to skvalitnil to je moj nazor.
chceme predsa vyhravat, nie nechat hrat slabsieho, lebo vyvoj.tam to musi vedenie odhadnut co kto kde a na co ma.. ked tak rozmyslam nad utokmi(bez rolstona) tak mi tam proste jedno to kvalitne prave kridlo chyba. aj ked tam moze hrat nas hrac( ale potom mi to vychadza na velmi mlady 3 utok)
nemyslim ze by bola skoda henriqueho v 4tom utoku.aj ini borci tak zacinali. a mne by sa taky utok s nim alebo zharkovom pacil.
Ja s tým krídlom absolútne súhlasím, ale momentálne na to nemáme ani priestor. Zato o rok to bude o inom...
dunim píše:ano, na greenea je to preplatenie tych 6 mega na 2 roky. ale peniaze na to by mali byt, 2 roky nebolia a prave kratkost kontraktu by bola zaplatena. nemyslim ze by nam to uskodilo a radsej mat istotu. nevieme ci larsson bude hrat buduci rok nhl a ak tak ako. pri zachovani minulorocnej obrany(teda myslim greenea) by to bol upgrade ak by hral.hned by vyzerala lepsie. bez andyho by tam bola velka diera a musela by sa platat..(preco horsim gilroyom pokial nas netlacia financie?)
.
Jsem rád že se ohledně Andyho shodnem :yes: Co se týče křídla tak určitě by to chtělo nějakou posilu. Někdo tu navrhoval Upshalla :good: na jedno křídlo by nám pod stropem zbýt místo mělo ( co teprve až se po sezoně bude pakovat Rolston :cinka: )
Co se týče angažování nového coache tak jsme údajně blízko dohody. Začíná se hodně zkloňovat jméne Eavse
dunim píše:ano, na greenea je to preplatenie tych 6 mega na 2 roky. ale peniaze na to by mali byt, 2 roky nebolia a prave kratkost kontraktu by bola zaplatena. nemyslim ze by nam to uskodilo a radsej mat istotu. nevieme ci larsson bude hrat buduci rok nhl a ak tak ako. pri zachovani minulorocnej obrany(teda myslim greenea) by to bol upgrade ak by hral.hned by vyzerala lepsie. bez andyho by tam bola velka diera a musela by sa platat..(preco horsim gilroyom pokial nas netlacia financie?)

viem ze mame takeho zubrusa ale este jeden hrac by to skvalitnil to je moj nazor.
chceme predsa vyhravat, nie nechat hrat slabsieho, lebo vyvoj.tam to musi vedenie odhadnut co kto kde a na co ma.. ked tak rozmyslam nad utokmi(bez rolstona) tak mi tam proste jedno to kvalitne prave kridlo chyba. aj ked tam moze hrat nas hrac( ale potom mi to vychadza na velmi mlady 3 utok)
nemyslim ze by bola skoda henriqueho v 4tom utoku.aj ini borci tak zacinali. a mne by sa taky utok s nim alebo zharkovom pacil.
mas pravdu, ze v pripade, ze by se najakym zazrakem podarilo zbavit Rolstona, pak by prostor pro dalsi kridlo byl. Posledni deni nasvedcuje tomu, ze by se to podarit mohlo. Takovy Isles by vyuzili veterana, ktery da 20 golu, hraje PK na PP strili od modre a ma zkusenosti s "C", ale podle me je ta sance mala a tak souhlas s Getzem ze na to bude prostor pristi rok.

henrique asi/snad ve 4 utoku zacne, ale ja mam od nej vyssi ocekavani :D

Ilya Kovalchuk ($6,666,667) - Travis Zajac ($3,887,500) - Nick Palmieri ($801,667)
Patrik Elias ($6,000,000) - Dainius Zubrus ($3,400,000) - Brian Rolston ($5,062,500)
Zach Parise ($6,000,000) - Jacob Josefson ($900,000) - Mattias Tedenby ($875,000)
David Clarkson ($2,666,6670) - Rod Pelley ($550,000) - Vladimir Zharkov ($850,000)
Dave Steckel ($1,100,000) - Adam Henrique ($854,166)

DEFENSEMEN (7)
Anton Volchenkov ($4,250,000) - Andy Greene ($2,000,000)
Colin White ($3,000,000) - Henrik Tallinder ($3,375,000)
Mark Fayne ($542,500) - Matthew Taormina ($510,000)
Alexander Urbom ($856,667)

GOALTENDERS (2)
Martin Brodeur ($5,200,000)
Johan Hedberg ($2,000,000)

pri takoveto sestave je cap space $2,489,166 . tedy urcity prostor pro manevrovani zustava. Ale sestava je bez Salvadora

Muller trenerem nebude, zitra ma Nashvile oznamit jeho jmenovani hlavnim trenerem Milwaukee. Udajne nebyl prilis dobry pri pohovorech a zrejme potrebuje vice zkusenosti jako Head coach.
Ešte sa párkrát vrátim k draftu...

Inak ja viem, že ten Coleman má už 19, ale zaznamenať taký úspech nepríde len tak a ktovie, možno prekvapí. Na viac ako bottom6 C ho ani nepasujem, to skôr môže príjemne prekvapiť Boucher a Scarlett (nie Johansson :sarcasm: ) (potenciál na to majú), ale aj to je pre mňa dosť. Je to sympaťák a správňák (veľmi sa mi páčila najmä odpoveď že bol fanúšik Dallasu v roku 2000 :cool: ) a jeho štýl hry je presne to, čo mi momentálne v tíme chýba. (čo by sa malo zas o niečo zlepšiť príchodom Henriqueho :wub: - a keď som už pri tom, dosť podobný pick i keď s vyšším potenciálom, fakt veľa podobností) Takže spokojnosť.

Boucher môže byť naj prekvapko. Tak ako som už písal, ten chlapec je veľmi šikovný strelec. Outscored dvoch first rounderov a blízko bol i 2nd rounderovi. Taký americký Eberle light (fakt podoba, menší, slabší korčuliar, rýdzi strelec) zo 4tého kola je to naozaj dobrá hodnota. Už som videl aj scouting report s porovnaním ku Skinnerovi. Samozrejme je to nič viac než porovnanie, to by som chcel zdôrazniť najmä pre tých, čo každé podobné vyjadrenie berú ako nejaký druh onanie. (nemyslím vás)

Pietila je výstrel do prázdna. Nikto o ňom mnoho nevie až na to, že bol checking center/winger v US development program. Takže tu musíme byť trpezliví a čakať.

Scarlett je rozhodne ďalšia výborná hodnota. Obranca, ktorý pokojne mohol ísť v treťom kole, absolvoval aj prospects game (!) a má potenciál trafiť tak neskoro je pekné. Dôvody pádu sú mne osobne neznáme, takže som v hodnotení opatrný, ale pick vyzerá sľubne.

Daly, ktorého interview som už poslal na predchádzajúcej strane (edit: hodil som ho pre istotu aj sem), je fakt veľmi sympatický chalan, plný entuziazmu a pozná svoje slabiny. Momentálne ostane tam kde je, potom po roku uvidíme, kam sa posunul. Rýchlosť sa nenaučíš, takže ak sa zlepší v ostatných častiach hry, ešte z neho niečo vyrastie. Treba to brať aj tak ako to proste je, niektorí chalani môžu byť kľudne aj hviezdy NHL, niektorí hviezdy AHL, niektorí šedý priemer. Ale tak to je každý rok a všade, spomínať som to asi ani nemusel, ale povedal som si, že by sa patrilo.

K draftom treba spomenúť aj nedrafty, ktoré sme tento rok podpísali. Sova je údajne vývojovo podobný Fayneovi, Kinkaid mal skvelé čísla dva roky po sebe a Sislo je znova podobný typ ako práve draftovaný Coleman, akurát krídlo. Low risk, high reward potential.

No a teraz sa vrátim ku Colemanovi a jeho hre...videli ste niekedy niečo takéto? (inak sranda, bek už zhodil rukavice a čakal, že sa niekto pôjde za Blakea biť a miesto toho... :lol2: )

:rocker: aj meno má badass, podobne ako Adam lol.

A vybral som aj jeden ukážkový post o Eavesovi, keď sa už toľko spomína. :arrow: http://hfboards.com/showpost.php?p=3408 ... tcount=809" onclick="window.open(this.href);return false; (aj Gilroy, ale ja taký krok nepodporím, Gilroya nechcem)
ecwiscott Scott Scott
by d_piece
#NJDevils job. The silence of Mike Eaves is deafening in Madison. No denials, no happy to be in Madtown statements coming from him.
:thumbsup:
Bergfors už IMO svoj vrchol v NHL zažil...

// Berg-fors =/= Fors-berg :D
Hej chlapi, vravelo sa tu o "stealoch" na drafte. Vysvetlíte mi niekto, čo to vlastne je ? :ja_neviem: Vynikajúci hráč vybraný z nižšieho miesta či ? :eek2:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG