Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tu by som sa mal asi ospravedlnit..GMBM zacina robit majstrovske kroky. :klobuk: Uz aj ten draft samsonova mi dava zmysel. Inak utok posilneny velmi slusne (Williams-Oshie) + ocakavam narast formy u Kuzyho, Burakovskeho a Wilsona.
Jeden včerejší méně významný podpis, který zapadl vedle trejdu T. J. Oshieho...

ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have signed forward Chris Bourque to a two-year, two-way contract, senior vice president and general manager Brian MacLellan announced today.

Opět u nás bude zkoušet štěstí Chris Bourque, syn legendárního obránce Raye Bourqua, kterého jsme draftovali v roce 2004, ze 33. místa... :yes: :yes: V NHL se zatím pořádně neprosadil. Nebýval moc v základní sestavě, ať hrál u nás v Pittsburghu, nebo v Bostonu... Je to bohužel taky možná kvůli jeho malé postavě... :yes:
Ale v AHL hrál výborně... :yes:

Jeho statistiky:

NHL - 51 zápasů 2+6 8 bodů +/- -12
AHL - 510 zápasů 171+328 499 bodů +/- +60

Tak snad u nás dostane šanci aspoň na pár zápasů v NHL... :thumbsup:

Hodně štěstí Chrisi... :thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=k4rQJlbUvCc" onclick="window.open(this.href);return false;

Oshie je mozno este vacsi hiter ako Brower.
XruC píše:https://www.youtube.com/watch?v=k4rQJlbUvCc

Oshie je mozno este vacsi hiter ako Brower.
Ako jahú hráč ti to musím vyvrátit, jeden rok som bral Oušího kvôli tomu že mával 2 hity na zápas.. ale po neakom zranení už prestal hrať tolko fyzicky a posledné roky mal tak 1 hit/zápas , zatial čo Brouwer si drží štandard okolo 200 za sezonu, Troy býval kvôli hitom a slušnej produkcii môj jahú oblúbenec..
Kuznetsov podpisal 2rocny kontrakt v celkovej hodnote 6m. :clap:
Super....verim,ze Kuzya bude kazdou sezonou len lepsi a lepsi,.....ved aj preto je len dvojrocna,aby nam naplno ukazal,co sa v nom skryva a vybojoval si dlhodobejsi kontrakt adekvatny jeho vykonom.
Holtbymu sa vraj 5m máli.Len dufam,ze v jeho pripade nepojdeme cez 6.5 melona ....taky zlaty stred na urovni M.A. Fleuryho 5,75m to by slo.
Velmi dobry podpis..GMBM zacina po tom Orpikovom faile (s hracom som spokojny, s cap hitom nie) robit naozaj dobre veci.

No Holtby si realne zasluzi viac ako 5M videl by som to na 6. Len dufam ze uz ani o cent viac..
Alex Prewitt ‏@alex_prewitt
Trotz said the NHL showed Ward's Game 5 interference as a coach's challenge example, and all 30 coaches present thought it was a goal.
Ale ved to bolo hned kazdemu jasne..ale Rangers su Rangers. Aj ten gol pri too many men :hroza:
Holtbyyyyyy, 5 rokov/30,5 mega, lepsie sme to cakat nemohli, ja som spokojny
Pali_Caps píše:Holtbyyyyyy, 5 rokov/30,5 mega, lepsie sme to cakat nemohli, ja som spokojny
Jo, jo... :good:
Jsem taky spokojenej.... :)
Doufám že mu forma co měl poslední sezónu, těch 5 let vydrží... :wink:

A ještě jeden dnešní podpis:

ARLINGTON, – The Washington Capitals have signed defenseman Ryan Stanton to a one-year, two-way contract, senior vice president and general manager Brian MacLellan announced today.
Stanton, 26, registered 11 points (three goals, eight assists) and 35 penalty minutes in 54 games with Vancouver last season. The 6’2”, 208-pound defenseman scored his career-high third goal of 2014-15

Možná to bude ten 7. obránce... :wink: :roll: :)
tady se pomalu rysuje favorit vychodu 2016
Zdenko píše:Tiež u Holtbyho si myslím bude dlhodobá 5-7 ročná zmlúva s AAV okolo 5,5-6m. (S ktorou by som mimochodom bol veľmi spokojný.)
U Holtbyho malilinočko viac, než som si myslel, ale to je len a len preto, lebo som dúfal, že podpíše nejaký team friendly kontrakt, 6,1M si inak úplne zaslúži a som s tým spokojný.

Hlavne mu môžem teraz fandiť na Vezinu bez toho, aby som sa pritom obával, čo za čudo to potom dostane. :-D
Johansson chce 4,75 na rok :-D to sa po*ral asi
Pali_Caps píše:Johansson chce 4,75 na rok :-D to sa po*ral asi
:giggle: To každopádně. 3,5 bych chápal, 4 max, i když i to je na něj moc už.
Tých 4,75m je nereálnych tak ako bolo Holtbyho 8m nereálnych.
V tomto prípade sa však Caps a MoJo nedohodnú a bude musieť vážne rozhodnúť tretia strana.

Dostane podľa mňa 3,7-4,1M, keď mám povedať presné číslo, tak 3,8M.
Tajne som dúfal, že podpíšeme Fehra na 3C. :-(

Inak ale aj po arbitráži MoJa by sme ešte mali mať 1-1,5m cap space, takže nejaký priestor na ešte 1 lacný UFA podpis/výmenu do bottom 6 tam je...
Tak to je spatne, Fehra som chcel u nas na 3C. Hovorilo sa o tom, ze este nepodpisal, lebo cakal ako sa to u nas vyvinie. Je to typicky WSH produkt kt. sme draftovali, vychovali a az na kratku anabazu vo WPG (kde sa mu ale vobec nedarilo) hral iba za nas. Teraz sa budem musiet na neho pozerat dalsie 3 roky v drese Pitt. Ale ak sa vedenie NHL zase raz rozhodne ze je cas priniest SC do Pittsburgu, bude to mala naplast na ranu, ako v 2009 v pripade Mira Satana.

Rozluckove video or RMNB http://www.russianmachineneverbreaks.co ... bye-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty na to playoff poslední dobou nějak moc vzpomínáš..:D
Qaximo píše:Ty na to playoff poslední dobou nějak moc vzpomínáš..:D
Nejen posledni dobou, jemu to proste neda spat celych 6 let stejne. Ta serie ale navzdy zustane i v me pameti, furt ji vidim jako by to bylo vcera. Chapu ze nemusi byt lehky se s tim vyrovnat, ale jedina naplast muze byt to, ze SC by z toho stejne na 99% nebyl. Nedokazu si predstavit ze by tehdy Caps dali ve finale Detroit, to proste ne. Takze se aspon neda mluvit o nejake legendarni promarnene sanci na SC :neviem: Jinak Fehra kazdopadne vitame, si ty hrace nejak podepisujeme krizem-krazem.
To bylo ještě v době, kdy jsem NHL moc nesledoval, z týhle série jsem viděl max highlighty, a myslím, že zápas, kdy dali Crosby a Ovechkin hattrick. Všiml jsem si, že v tý době to dost řešil, když jsem si tady pročítal starší diskuzi o SC09, ale že to bude vytahovat ještě teď..:D No, nevím, jak moc velká křivda tam byla, ale asi to šrámy zanechalo.
To bylo takovy šméčko, ze se na to bude vzpominat jeste za 50 let.
Atlantik píše:jedina naplast muze byt to, ze SC by z toho stejne na 99% nebyl. Nedokazu si predstavit ze by tehdy Caps dali ve finale Detroit, to proste ne. Takze se aspon neda mluvit o nejake legendarni promarnene sanci na SC :neviem:
You have to be f*cking kidding me..uz v topicu Pitt som to videl a neviem preco to robis, ale uz som ti x-krat pisal aby si s tym prestal.
Netvrdim ze by sme ten DET urcite dali (na taketo zaveri si tu ty), ale od OH v 1980 viem ze v hokeji je mozne ale ze uplne vsetko. Skoda ze tu neviem tu historiu najst, ale tusim si pisal aj nieco v zmysle, ze kto z tej serii WSH-Pitt postupi vyhraje SC. Na zaver..je uplne jedno ci by sme ten SC vyhrali my, Carolina, alebo Detroit, podstatne je, ze sme nemali ani len priblizne rovnake podmienky.
XruC » stř črc 29, 2015 7:24 pm píše: You have to be f*cking kidding me..uz v topicu Pitt som to videl a neviem preco to robis, ale uz som ti x-krat pisal aby si s tym prestal.
Netvrdim ze by sme ten DET urcite dali (na taketo zaveri si tu ty), ale od OH v 1980 viem ze v hokeji je mozne ale ze uplne vsetko. Skoda ze tu neviem tu historiu najst, ale tusim si pisal aj nieco v zmysle, ze kto z tej serii WSH-Pitt postupi vyhraje SC. Na zaver..je uplne jedno ci by sme ten SC vyhrali my, Carolina, alebo Detroit, podstatne je, ze sme nemali ani len priblizne rovnake podmienky.
OK, myslim ze zde uz jakakoliv argumentace ztraci smysl.. :hroza: Jednoduse mas ranu na dusi a vsechno kolem playoffs 2009 mas tou ranou zatemneno.

Co se tyce toho Detroitu, fakt uz si nepamatuju co jsem tehdy behem PO psal (btw tehdy jsem tomu popravde prilis ani nerozumel) ale vzhledem na to ze nas extremne silni Wings porazili ve finale uz rok predtim a pak jeste posilili o Hossu (resp. ho vzali nam), tak by takove soudy nedavaly smysl. Detroit byl tehdy proti nam objektivne velkym favoritem (nase obrana Gonchar, Orpik, Eaton, Gill, Scuderi, zacinajici Letang.. Talbot+Fedotenko ve 2.utoku, 38-lety Guerin v prvnim atd..). Proti vam zas mluvi za vsechno uz jen porovnani Boudreau vs Babcock.
Tak ja stracam argumenty s tebou. Ako chapes co mi tu pises? Prave pozeram nase zapasi s Pitt a az na game7 to bolo max vyrovnane a ty mi napises ze na 99% by sme ich nedali? Ja som nikdy nenapisal ze by sme ich urcite dali, co mi vadi je ze sme nedostali ferovu sancu. To je cele co som vzdy chcel. Uz kolkokrat som videl "slabsi" tim vyradit lepsi. Vid seria MTL-WSH, alebo potom MTL-PITT. Mne to pride ako tvoj nepriestrelny argument...nikto by ich nedal iba Pitt :hroza: Arogancia kamo, arogancia :klobuk:
XruC píše:Tak ja stracam argumenty s tebou. Ako chapes co mi tu pises? Prave pozeram nase zapasi s Pitt a az na game7 to bolo max vyrovnane a ty mi napises ze na 99% by sme ich nedali? Ja som nikdy nenapisal ze by sme ich urcite dali, co mi vadi je ze sme nedostali ferovu sancu. To je cele co som vzdy chcel, ferovu sancu. Nie raz som videl "slabsi" tim porazit lepsi.. Vid seria MTL-WSH, alebo potom MTL-PITT. Mne to pride ako tvoj nepriestrelny argument...nikto by ich nedal iba Pitt :hroza: Arogancia kamo, arogancia :klobuk:
Tech 99% bylo samozrejme mysleno obrazne, ale pointa zustava.. To ze jsme je porazili my povazuji za mensi zazrak, mohlo se to podarit tak v 1 z 5 serii a tohle byla ona. Nebyli jsme v tom finale lepsi, ale stastnejsi, porad tam bylo jasne videt ze Detroit je takticky na mnohem vyssi urovni. To neni zadna arogance, ale velky respekt k tomu co tehdy Detroit byl a o to vic si to cenim.

A o tech argumentech, ktere nemaj smysl.. prislo mi ze si tam chtel naznacit neco o tom ze ani Carolina a ani Detroit nemeli stejne podminky jako my (asi jsem to spatne pochopil a myslel si to jen mezi WSH a PIT, pak je to ok). Byla tam ta serie s vama, ok.. ale ty dalsi 2 proste nemuzes zpochybnit, s tim na me nechod. Carolina byla tehdy vysnenej souper ktery nahodne prosel pres Bruins (nas suverenni postup 4:0) a serie s Detroitem o rozhodcich nebyla ani nahodou, tam se to prave hralo jakoby tam ani nebyli (snad 8 vylouceni za 7 zapasu na kazde strane).

Kazdopadne, tobe to neprijde trochu divny? Tohle vsechno co tu ted resime? A vytahovat tu serii prakticky furt 6 let v kuse? Jak rikam, ja ti rozumim, ale pak jste meli i dalsi sance na SC. Mozna i lepsi nez v roce 2009, kde by ten Detroit proste byl fakt tezka prekazka (to jsem tim chcel naznacit btw). To ze jste nemeli vypadnout s MTL rok na to je dalsi vec, to jak jste vypadli s Rangers v poslednich sezonach je dalsi vec a sudi se tam cinili taky vyrazne.. Jsou i jiny rany a ty furt vytahujes tohle. Popravde uz me to unavuje furt o tom diskutovat.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA