Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dobrý! Líbí se mi, že na 2 roky. Počkáme si ještě na částku.....ALE:
S tímhle už máme pod one-way smlouvou: Ohlund, Ranger, Mezs, Hedman (to je one-way ta nováčkovská?), Krajíček, Smaby, Walker, Foster a Lashoff. To je neskutečných 9 obránců! Na zápas se nominuje 6. Tzn. nám 3 nadbývají, a to nepočítám ty, co budou na farmě (Hale, Wishart, Quick, Lundin možná). Sem skutečně zvědavý, jak tohle bude Lawton řešit. Počká na kemp a pak někoho vymění? Resp. zkusí vyměnit, protože po kempech už je docela pozdě. Nebo to bude všecko posílat na farmu přes waiver? To je kravina, jednak je tam riziko ztráty a neušetří se žádné peníze....no Lawtone, máš to těžké teďka, tak ukaž, co v tobě je :D
No konečně došlo k dohodě :) už bylo na čase,přeci jenom Matt je náš 2.nejlepší prospect :) vypadá to,že má dobrého agenta,který to nakonec uhrál na one-way smlouvu,i když tahle informace ještě není potvrzená.Ale bude to podobné jak u Karsumse.Ted' nám nezbývá než jen čekat,kdo pude z beků z kola ven ....
mountain píše:Dobrý! Líbí se mi, že na 2 roky. Počkáme si ještě na částku.
V budúcej sezóne zarobí Lashoff 550 tisíc amerických dolárov.
Alex Tanguay podepsal s Tampou Bay :!: :yahoo: Ano, je to tak :) včera když jsem šel spát (ve 2 ráno) a čekuju poslední výměny, koukám že tam přibyl Tanguay :) Jenže to bylo zatím jenom na rds.ca, takže sem si musel počkat na tsn.ca :D no, sem moc rád, je to one-year deal, jak se očekávalo, plat se pohybuje okolo 2,5 mil. :thumbsup: http://tsn.ca/nhl/story/?id=289156
Tak slava, a dokonce to bylo i za levno, takze velka pochvala pro Lawtona ! :yes: :clap: :clap: :clap: :yahoo: :frajer2:

Cili tohle bysme meli, takze este nekoho kdo bude davat goly (Sykorka, Afinogenov, nebo treba Zerdev) a mame na rok na klid (a snad i na PO) narok.

PS: ja vim, ze to stejne nakonec bude na Downiem ... ale tak mi to nekazte.
Super , konečně se chlapec rozhoupal :scare:

Já tady mám ještě něco o Lashoffově smlouvě :

The first year of the contract is a two-way deal, the second year a one-way deal.

Dává to celkem logiku , na druhou stranu se s Lashoffem pro příští rok počítá spíš na farmu ... :bitka3: no aspon že nehrozí ztráta přes waiver
kisin píše:Super , konečně se chlapec rozhoupal :scare:
... podle toho co pisou se rozhodnul uz pred 14ti dny po rozhovoru s rodilymi kanadany #4 a #26.
Já tady mám ještě něco o Lashoffově smlouvě :
The first year of the contract is a two-way deal, the second year a one-way deal.
Dává to celkem logiku , na druhou stranu se s Lashoffem pro příští rok počítá spíš na farmu ... :bitka3: no aspom že nehrozí ztráta přes waiver
... no uznejte ze je Lawton ne-li genius tak tozhodne talentovanej GM. Ted este aby se dokazal nejak zbavit prebytku v obrane a neco i v utoku.
No poslední dobou si vede celkem dobře (až na to vyplacení Vinnyho P.),avšak pokud to u Lashoffa vyřešil tímto relativně chytrým způsobem,nechápu,proč to takhle neudělal i u Smabyho :beee: nicméně pokud bude Smaby po pár zápasech poslán na farmu,waiver ho nemine ... :razzi:
Hergot paráda, člověk se vzbudí a hned takové dobré zprávy! :clap:
Častečně (na tom je důraz) beru zpět co jsem tu o Lawtonovi nakecal skoro v každém přípspěvku. Tyhle dvě poslední akce jsou na jedna. Na Tanguayovi určitě zapracoval trochu Vinny, i Marty možná. Určitě to hrálo roli, lepší hrát s nima (CAN), Stammerem, Malonem (USA), než s Čechem Havlátem a Finem Koivem :)
Lashoffova smouva taky vynikající! Není možné, já jsem s tím normálně plnně spokojený, to už nebylo, ani nepamatuju :D
OK Lawtone, podpisy by ti letos celkem šly (když pominu ten úlet v podobě Fingera), teď ještě ty výměny. Ukaž, že tohle nebyla jenom náhoda :)
Četl jsem to teď podrobněji a zatím je to "jen" agreed to terms a ne signed....no ale to už by se mělo dotáhnout.
Teď by se mi i líbíl ten Sýkora. On by určitě víc jak 2M nechtěl, Krajíčka někam pošlem, to je 1.5M skoro, plus další odpadnou snad, to by neměl být vůbec problém mu dát. Taky se zná s Malonem, i Hallem....
Tangs-Vinny-Malone
Sýkora-Stammer-Marty
Sakra to vypadá dobře :frajer2:
Tak jsem se kouknul bliz na Downieho kdyz uz se s nim zacinam smirovat do prvnich rad ... a musim rict ze bych se s nim asi klidne na tom postu smiril. Prijde mi, ze jeho povest zakernyho rvace je trochu preexponovana. Samozrejme je to grinder drzej jak opice (coz grinder musi bejt) ale IMHO jsou vsechny jeho prohresky dany jeho obrovskym nasazenim jak se snazi zastavit protihrace a vybojovat puk, pripadne ochranit spoluhrace od posmesku atd. Samozrejme, mel by se ovladat protoze mnohdy je to o dvou a vice minutovych trestech. To je ostatne jedina vec ktery se bojim. Povest rvace mu uz z nejakeho duvodu asi nikdo neodpare, coz samozrejme vedi i rozhodci. Cili, jedine z ceho bych mel obavy je aby Downie nebyl magnet na penalizace jako je Arty#76.

Mimochodem, zajimavej clanek:

Steve Downie: Idiot or Psycho? - http://www.thevarsity.ca/blog/286/entry/493

Mimochodem co si myslite o Downieho hitu na Dean McAmmonda ? Rek bych ze nebyl o moc horsi nez OVho hit na naseho obrance (uz ani nevim kteryho) vloni. To je proste kanaddkoamerickej styl hokeje...
vyborny kauf :thumbsup: a ak to ma byt tych 2,5 tak o to viac :yes: no konecne vyzerate ako skutocny tim :lol2: inak moc, moc sa mi pozdavaju vasi golmani :yes: fajn, tesim sa na vzajomne zapasy, konecne to bude zaujimavejsie aj z môjho Bruins pohladu, lebo v minulej sezone to bola medzi nami dost nuda :D
Beru zper, Downie je ma*or:

http://thelinesman.blogspot.com/2007/09 ... g-out.html

provokater ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=muUpxqu_Yls

Ale coz, Jarkko Ruttu uz v NHL hraje taky uz jak dlouho a podle mne nema ani polovinu telentu co Downie.
Však sem to psal že s Downiem jako top6 nejsem spokojen :D talent určitě má, ale to by musel hrát hokej a hlavně dostat rozum :thumbsup: Jinak ten Sýkora by byl fajn, kdyby podepsal dejme to mu za 1,8 mega :) pak určitě budou následovat výměny, myslim si, že boj o Kessela neni tak marnej :) Bruins mají tak málo místa pod stropem, že ho můžou pustit snad jen za drafty nebo za farmáře :D
Jinak s obráncema, Lashoff podle mě bude zaskakovat Fostera, Kurtis je totiž po zranění a asi nezvládne odehrát celou sezonu, takže počítám že by ho Lashoff zaskakoval, a přespříští sezonu ho plně nahradil :thumbsup:
No k Downiemu:
Ten hit na McAmmonda byl takový dirty hit, bylo to PO odehrání puku, ten hráč se navíc díval úplně jinam, vůbec nebyl připravený na takový hit. Někdo by mohl říct, že je to jeho chyba, že má být připravený vždycky. Jenomže to by každý na tom ledě musel jezdit krokem a sledovat jenom ostatní hráče a ne puk. Nejsem proti tvrdému hokeji, ale takové hity po odehrání puku a prakticky mimo hru neschvaluju. Samozřejmě pokud je to někde v rohu, ten hráč tam stojí, odehraje puk, tak musí počítat s tzv. "dohráním", to je naprosto normální, ale prostě takový strom do jízdy, to nevidím rád.....pokud to ještě vyplyne ze hry, tak možná ok, ale Downie do toho vyloženě šel s tím, že ho chce sestřelit, byl rozjetý přes celou třetinu, věděl, že ten hráč pojede za branku, vůbec se nestaral o puk....
Obecně - takový hráč prostě nepatří zatím do top6, o tom jaksi nehodlám vůbec diskutovat. Jsem ale pro to mu dát šanci (další) v bottom six, aby ukázal, že mimo tady toho všeho umí taky trochu hrát hokej. A teprve POTOM až/jestli něco dokáže ve spodních řadách, může dostat šanci třeba ve druhé lajně. Stejně jako kterýkoliv jiný hráč! Nevidím sebemenší důvod, proč by Downie měl dostat místo v druhém útoku automaticky a za nic, a ostatní museli o to místo bojovat.
Tady (MS dvacetiletych 2006) ma Downie dve ukazky hokejoveho umeni:

http://www.youtube.com/watch?v=5dlOz7KxS8c

... a mimochodem je tam podobnej hit jako udelal D. na McAmmonda akorat je to na jinym miste ... a vsichni to tam oslavujou. Na rozdil od Mountaina ja nemam rad fyzickej styl kanadskoamerickyho hokeje ale tohle bych Downiemu zase tak moc strasne nevycital.

EDIT: jeste jsem se ted koukal na ten hit podrobne, mas pravdu ze to bylo po odehrani puku ale Downie to NEMOH VEDET. McAmmond v podstate puk nechal za levym bokem brankove konstrukce kam Downie ze svoji pozice pres golmana nemog videt. Git prisel pri vyjezdu McAmmonda z poza branky a Downie byl uz rozjetej. Nevim, rek bych ze uz to tezko moh zastavit i kdyby si vsimnul ze McAmmond ten puk uz nema. Mas ale pravdu ze ho McAmmond nejspis nevidel ... pocital bych ze Downie ocekaval, ze pojede kolem mantinelu a ze ho prispendli na nej. McAmmond ovsem vyjel z poza brany ... a nasledne nezadrzitelne doslo ke srazce. Nemyslim, ze by to tak Downie planoval. Co me ale na tom videu zarazi nejvic ze se pak vsichni staraj o to aby se poprali a nikoho nezajima nestastne zranenej spoluhrac, klidne po nem slapou.

Jinak koukal jsem na par Downieho bitek (prestoze tuhle cast zamorskyho hokeje vazne nemusim, ale co nadelame) a ten hoch ma problem ze je malej a vetsinou se pere s o hlavu vetsima. Casto samozrejme tak nejak prohrava nebo jeste casteji remizuje, chapu ze Tocc si na nem ceni ze ani tak se neboji do souboje jit. Ma ale mimochodem dost rychly ruce a uz jsem videl nekolikrat jak prekvapivym a rychlym uderem skolil o hlavu vetsiho chlapa.

Samozrejme mas pravdu ze by si misto v prvni/druhy lajne mel vybojovat ... ale kdo z hracu soucasnyho nizsiho (bottom6) kadru by si ho podle tebe zaslouzil ? Mne teda nikdo nenapada ... . Ono, to je taky jen spekulace, treba dopadne Sykorka nebo nekdo zkusenejsi. Navic misto v lajne neni nikdy jisty... cili i kdyz tam Downie skutecne nastoupi tak to neznamena ze si ho nebude dodatecne muset zaslouzit. Precijen talentovanejch cekatelu par mame (Ashton napriklad).
Máš pravdu - nikdo. Nemáme nikoho už teď na takové úrovni, aby mohl hrát v top6 (v útoku, který má rozhodovat zápasy a dávat goly, ne sbírat suspendy, PIM atd).
Ty hity možná patří k NHL, ale já říkám, že tohle nemám rád. Pokud je to hit u mantinelu (samozřejmě ne krosček a hlavou proti hrazení), takové to přimáčknutí, klasické dohrání nebo souboj u mantinelu, tak ok, to je hokej. Ale tyhle zákroky po odehrání puku, popř. úplně mimo hru, to se mi nelíbí. Pokud ten hráč vede puk a jede s ním přes modrou čáru, tak může počítat s takovým hitem. Nebo pokud chce do pásma podél hrazení a bek mu nastaví záda a přehodí ho přes sebe, nebo ho jinak sestřelí, tak ještě taky jo, ale takové zákroky jak v těch dvou videích jsou nebezpečné. Je to i někdy dost subjektivní, ale mě se takové zákroky prostě nelíbí.
V tom videu to všichni oslavujou, protože to je zámoří no. Tam tohle vnímají jinak než my. Toto se stát v extralize, tak je to 5+KO určitě, plus ještě možná disciplinárka.
Jo a moc fyzický styl taky nemám rád, proto taky příležitostně nadávám na Toccheta a jeho (tento) styl, jak si vybírá vysoké, těžké a fyzicky hrající hráče atd. ... Mám radši technický hokej :) Samozřejmě na druhou stranu někdy je třeba hrát fyzicky, to bez debaty, ale "defaultně" hrajme technicky :-)
Mountaine, taky se mi to nelibi ale je to jejich liga a oni to tak maj, co nadelame. CHtel jsem jen Downieho (pote co jsem se s nim dnes dukladneji seznamil) jen trochu obhajit, protoze si nemyslim ze by zrovna tohle byl jeho zakernej zamer. IMHO to byla spis nehoda zavinena srazkou (oba meli rychlost). Navic, i kdyz to samozrejme v dusledku trestuhodny je, myslim, ze to neni nic co by se v NHL nedelo casteji, viz zmineny vyrazovaci hit Oveckina (zapricinil otres mozku a vyrazeni naseho hrace do konce serozny), nebo hit Latendresse na naseho Roba DiMaya, kterym mu ukoncil karieru (otres mozku s dlouho trvajicimi nasledky). McAmmond pokud vim byl za mesic zpatky na soupisce. Kdo by si ale Oveckinovi nebo zakerne ze zadu po hlave sekajicimu Bertuzzimu dovolil dat nalepku zakerneho kverulanta ? Downie IMHO neudelal nic horsiho nez OV a dalsi a zdaleka ne takovou prasarnu jako Bertuzzi. Cili suma sumarum, ja bych mu tenhle politovani hodnej prehmat odpustil ;-) .
Tak tak, nám se to sice nelíbit může, ale samozřejmě s tím nic neuděláme. V NHL se to děje a dít bude :)
Ty hity jsem nějak ani na Downieho nevztahoval, spíš jsem to bral jako ukázku a příklad. Sice pravda, že od Downieho není k takovým zákrokům daleko, ale mě je jedno, jestli to udělá on nebo kdokoliv jiný, takové zákroky říkám ne. Protože to vede přesně tady k těm zbytečným zraněním, cos namátkou vypsal.
Tanguay zarobí v budúcej sezóne 2,5 milióna amerických dolárov.
Nie som znalec Tampy, takže mám otázku, mohli by prvé dva útoky Tampy byť:

Tanguay - Lecavalier - Downie
Malone - Stamkos - St. Louis

?

Vie, že je zvláštne dávať Martyho do druhej fromácie, ale takto aspoň rozdelíte sily na dva útoky a nie len na jeden. Okrme toho sa dvojici Stamkos - St. Louis na MS darilo.
Jo, bude to nějak takhle. Marty určitě začne se Stammerem, protože jim to šlo na konci sezony i na MS. Marty má na něho dobrý vliv. Taky Tanguay asi začne s Vinnym. Malone nevím, kde bude hrát a ten šestý je otazník, bo tam nemáme zatím nikoho, kdo by tam mohl hrát. Downie to je fakt až ta poslední varianta, když všechno ostatní selže.
Řikejte si co chcete, ale já Downieho do top6 nechci :-P Koukal sem na pár jeho videí a musim říct, že u některých bitek sem se až divil, přišlo mi, že se snaží protihráče umlátit... Třeba Downie X Blake, rozhodčí už je odtrhli od sebe a Downie na psolední chvíli dal Blakeovi pěstí do oka, třeba nechtěl o oka, ale napálil mu jí... stejně jak se Clarksonovi z NJD snažil vypíchnout oko nebo co mu to dělal na xichtě :D
Sečteno podtrženo, malej bitkař, který svojí vylízaností promrhá svým talentem. Takže si myslim, že v naší sestavě je uplně zbytečný, na bitky máme Fedoruka... Popřípadě shodí rukavice Malone :roll: Doufám, že Lawton vymyslí nějakou slušnou výměnu, třeba pick + Krajíček do Bostonu za Kessela :thumbsup: nebo Meszaros za Cheechooa (po posledním trejdu se SJS uvolnilo skoro 5 mil pod stropem), nebo Shrap z Chicaga, možností je dost, takže Lawton má z čeho vybírat :) a nebo udělat nejjednodužší cestu, podepsat Sýkoru. S Downiem jako top6 hráčem se určitě nesmířím.
A čo tak dať do Top6 Karsumsa :?:

Malone - Stamkos - St. Louis
Tanguay - Lecavalier - Karsums

alebo:

Malone - Lecavalier - Karsums
Tanguay - Stamkos - St. Louis
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO