Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja len musím zareagovať, že na jednu úroveň by si nás s nimi dávať nemal. Vo vzájomných zápasoch to určite bolo poznať, ale ani zďaleka sme nerobili to isté. :nono:

Poďakovanie máš, i keď vlastne neviem prečo. Ty len hodnotíš fakty ohľadom svojho tímu, nehodnotíš či by to tak byť malo, alebo nie.
jj s tymi obrancami je to fakt, skor si myslim ze by trebalo poriadnejsieho obrancu (kvalita nie kvantita je v tomto pripade namieste), osobne by som bola rada keby Despres zostal, treba mu dat viac priestoru, ale dost ma zaujima pripad Staal, teda ak by neostal u Pens, chcela by som aby siel do Edmontonu :D je to jeden z mojich oblubenych kanadskych timov takze by som ho tam urcite rada privitala, a inak ta citacia s Malkinom :giggle: , Malkina si urcite ponechaju na rok verim tomu a hlavne dufam, ze Flower bude zase ten Fleury, ktory je timu oporou :frajer2:
Getzo5 píše:Ja len musím zareagovať, že na jednu úroveň by si nás s nimi dávať nemal. Vo vzájomných zápasoch to určite bolo poznať, ale ani zďaleka sme nerobili to isté. :nono:

Poďakovanie máš, i keď vlastne neviem prečo. Ty len hodnotíš fakty ohľadom svojho tímu, nehodnotíš či by to tak byť malo, alebo nie.
Já se ale na nic nestěžuji, konec-konců Philla, která nás vyřadila obstrukci stejně jak my nijak extra nevyužívala. Ani nikoho ze zmiňovaných teamů za to vyloženě nezatracuju, ten trend pískání byl prostě takhle dementně nastaven a my jsme se tomu nebyli schopni přizpůsobit, což je hlavně náš problém. Cesta, kterou jsme se v obraně vydali evidentně k úspěchu nevede. Defenzivní systém musíme prokopat. Chyba byla i u coaching staff, když jsme to viděli, měli být hráči k obstrukci nabadání, což se nestalo... Nebo stačilo na TDL přivést fyzickýho a tak trochu "vychcanýho" beka...

Řešit to musíme, protože budeme na to v budoucnu šeredně doplácet, radši později jako nikdy. Protože pochybuju, že trend pískání se bude nějak měnit. Jsem jen rád, že to Shero vidí, nic víc, nic míň. Teamy, které to pochopili oprávněně slavili úspěch, i když se mi to za těchhle podmínek zrovna nelíbilo, ale co už s tím nadělám...
Musíte prekopať, ale... chystáte sa podpísať Staala a ponechať si všetkých troch. O rok bude zmluvu potrebovať aj Letang. Viac hovoriť hádam nemusím.
To je mi všechno jasné, ale řešení existuje i pro Letanga. Strop se díkybohu (pro nás) asi solidně zvedne, některého z defenzivních balvanů se asi zbavíme a šanci postupně dostanou levnější mladíci jako Després, Morrow, snad i Harrington... To nám umožní podepsat Letanga vcelku v pohodě a problémy se stropem tím oddálíme. Problémy možná nastanou, když budeme muset upisovat k aktuálním hvězdám o 3-4 roky Morrowa s Desprésem, ale to je ještě daleko a do té doby se může změnit spousta věcí...

Jména v obraně nejsou ani teď tak špatné, jak je špatnej náš celkový defenzivní systém.
ja myslim, ze trade Staala je nevyhnutelny a bude to pro nej nejlepsi. Za to co dela, si nezaslouzi byt tretim centrem... Muj sen je, ze by sel k Oilers :)

Ono je sice fajn, ze ma tym tri top centry, top beka (letang) a zbyde i troska pod stropem, ale nesmi se zapomenout, ze Pens budou potrebovat kridla - imo dlouhodobou slabinu (Neal to sam cely neutahne :))
Obrázek
Malkin absolutely crushed in the Hart voting. Had 144 first-place votes. One for Stamkos.
@malkin71_ Had a lot of fun tonight! Thank you everyone for support. Can't believe Hart )) Best fans.
Pittsburgh Penguins ‏@pghpenguins James Neal got the most votes among ALL wingers with 562.
1st All-star formace: Lundqvist - Karlsson, Weber - Kovalchuk, Malkin, Neal

Geno, Nealzy :klobuk:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co je horší, podle Stricklanda Staal ASI naznačil Sherovi, že smlouvu s náma neprodlouží. Což je i logické... To Shero asi jen kamufloval, nemohl by to přiznat, protože by cena Staala byla nižší.

Spoustě dalších teamů teď musí být jasné, že by neprodloužil ani u nich, proto nebudou nabízet takovou kvalitu. Jordan je pro ně jen rental player na 1 sezonu, tak jako v podstatě v téhle situaci i pro nás... ( i když nakonec by se možná alespoň "solidní" nabídka našla, síla trhového mechanismu v NHL je velká)

Carolina má teď solidní tromfy, obávám se aby nešlo o jedinej team, kde skutečně chce Jordan hrát. V takovém případě by Canes sice možná nabídli trochu víc než ostatní, ale taky asi nemusejí nic hrotit a můžou prostě rok počkat s tím že na FA bude J.Staal skoro jistě jejich (difference tedy furt jen ten 1 rok). Pokud nenabídnou Faulka, nevidím v tom pro nás extra pozitiva. I když i B.Suttera zbožňuju, ale přecejen... 8th overall pro nás nic zásadního neřeší, jsme totiž ve win-now modu..

Každopádně, pokud se Staalem neuděláme nic teď, ztratíme ho o rok zdarma a dopadneme jako teď NJD a NSH (asi). Tak nebo jinak, nevěřím prostě příliš tomu, že sezonu 2013/2014 začne Jordan ve dresu Penguins :neviem: Bude podepisovat smlouvu např. na 10 let u nás, aby byl dalších 10 let 3rd line centrem? :ee: Proto musíme jednat teď a vytlouct z toho co nejvíc, i když ten kámen úrazu jsem již naznačil...
Ted me jeste napadlo, ma J. Staal NTC ? Jaka by byla letos jeho adekvatni cena?
Staal nemá NTC...

Jeho adekvátní cena je nižší jako zpravidla bývá tržní cena. Bere ten, kdo proplatí. Staal je v podstatě 1-year rental, ale úplně tak na něho Shero nahlížet nebude a bude chtít slušnou protihodnotu. Jsme ve win-now modu, takže jen prospekty a drafty nestačej. Pokud nikdo nesplní Sherovy požadavky a Staal si bude u nás odtáčet asi poslední sezonu, budeme muset jít ALL-IN na SC, čehož zastáncem absolutně nejsem, ale může to tak vyjít.

Pokud bude EDM chtít mít šanci, bude muset dát jako základ asi 1st overall.
Od CAR očekávám něco jako B.Sutter + McBain + 8th overall, což taky není úplně dle mojich představ.
Bob McKenzie
Breaking news: Hearing Jordan Staal turned down 10-yr mega offer from PIT. Has indicated to PIT he doesn't plan on signing extension now.

Hockey Break
As per @TSNBobMcKenzie Jordan Staal is not interested in re-signing with the Penguins. I was told Staal will not be traded Friday (wedding).

Spector's Hockey
Darren Dreger reporting J. Staal may have spurned 10 years, $60 million from Penguins. Frontrunners if Jordan is shopped is Carolina.

Potvrzeno. Během draftu tedy asi vyměněn nebude, ale dá se dost počítat, že se tak stane brzo po otevření trhu s volnými hráči.
Šílené věci to byly. Za Staala jsem při vším optimizmu odhadoval 8th overall + Sutter + McBain, nakonec místo McBaina nadějnej Dumoulin, takže jsem to skoro přesně trefil a logicky jsem spokojenej.

Takže D prospekty máme: Määttä(parťák Harringtona z Londonu, 17 letej, steal draftu) + Pouliot(parťák Morrowa z Portlandu, Morrowa jsme poctivě mapovali a tím pádem byl Pouliot pod drobnohledem, snad víme co děláme. Takové typy už máme, skauti ale museli být Pouliotem dost zaujatí) + Harrington + Dumoulin(prej nejlepší defenzivní bek univerzitní soutěže, big body z Boston college) + Morrow + Despres :slintac:

J.Staal je J.Staal a je mi to líto, ale nešlo to jinak. Vytloukli jsme z toho asi nejvíc jak jen šlo. B.Sutter byl (a i nadále je :giggle: ) moje srdcovka, proto se s tím smiřuju celkem lehce. Sutter(23 let) je podepsanej na 2 roky za 2.06M a pak bude RFA. Skvělej defenzivní centr, Staala by mohl nahradit tak z 80%... Defenzivně není o nic horší, to jsem si jistej, Malkina nám gumoval letos celkem spolehlivě, na PK je absolutně dokonalej. Dříč, kterej navíc neví co je to faul.

Po účelovém dumpingu Michálka do PHX máme skoro 15M volnejch a Shero jde po Parisem/R.Suterovi. Zbyněk je skvělej člověk, ale v našem herním systému byl ztracenej a uvolněné 4M jsou základ. Good luck in Arizona. Snad to bude win-win.

Dnešní draft day tedy hodnotím velice pozitivně, teď už jen utáhnout ty šrouby :frajer2:

Morrow už svého parťáka oslavuje:
Joseph Morrow ‏@JMorrow7
Wellllll look who decided to join the Penguins. @dpouliot51 congratulations buddy. Didn´t know you missed me so much. #yeahesprettygood
:lol2:
tak pre Pens rusny vecer,prospekty sami obrancovia, tento rok aj minuly, neni to az vela?

k tomu trejdu, nejdem sa na to divat zo strany Pens, ale zo strany Jordyho :arrow: som sklamana
neviem, zrejme tim, ze sa mi tam proste nehodi, je kopu timov kde by to bolo urcite lepsie, no vidim to len z mojho pohladu, on je mozno rad, ved bude hrat s bratom (co ale vidim nie velke plus prenho, kedze chcel byt lidrom) :neviem: tak co uz no...
s Pens stravil par peknych rokov, ziskal Stanley Cup a vsetci budu na neho len dobre spominat a co bude s nim v Caroline, to sa uvidi...
Kvůli rannímu vstávání jsem se na draft vůbec nedíval. A ted jsem zapnul net, a vidím to....Ale nezajima mě nějaký Rusák v Oilers, ale to co se událo v trejdu Car-Pit. Pro mě je to jeden z nejčernějších dnů za těch zruba 16 let co tomuhle klubu držím palce. Vyměnili jsme jednoho z nejlepších kluků co jsme tu měli, kluka co nam výrazně pomohl k Stanley cupu. Tohle jsi po*ral Shero. Je to velice smutné nemám vůbec chut o tom dále psát, z tohohle se vzpamatovávat budu několik dnů, ne-li celé léto. Ach. Tragédie se stala. Zratili jsme strašně platného hráče a navíc strašně týmového kluka. Tohle jsi pos*al Shero. Pos*al. Jestli ti to nevyjde, doufám že se za rok usmažíš v pekle
Nedivím se tvé reakci, ale co bys dělal ty v pozici GM týmu, jež má tři tak kvalitní centry. Upřednostnin Staala před Crosbym nebo Malkinem? Tlak ze Sttalovy strany byl určitě velký, chtěl hrát víc a to mu asi zaručit nemohl. Dle mého logické vyústění takové situace.

Další změna ve vašem kádru, Michálek jde zpět k Yotes. Což je pro vás asi dobrá zpráva podle reakcí na něj po celou sezonu a PO...
Tak Michálek potěší to ano, i když bych si za něj z Phx predstavoval jiné hráče, ale to je jedno, dneska je nejčernější den v historii penguins, z tohohle se jen tak nevzpamatuju. Shero, toto jsi po*ral na celé čářě
mal ho nechať ísť o rok zadarmo? :slap:
To neresim, to je problem Shera, on je GM tak to měl nejak vyresit, jsem totálně rozzlobený a zaroven zničený...jediné jak to napravit by bylo získat nekoho z trojlistku Weber, R.Sutter, Parise..Prostor pod stropem se díky posledním dvoum trejdům uvolnuje :hmm: . Ale nic nesmaže fakt že dnešní den se zapisuje černou barvou do historii Penguins. Ach Jordie, proč :verysad: :?:
martin83 píše:To neresim, to je problem Shera, on je GM tak to měl nejak vyresit, jsem totálně rozzlobený a zaroven zničený...jediné jak to napravit by bylo získat nekoho z trojlistku Weber, R.Sutter, Parise..Prostor pod stropem se díky posledním dvoum trejdům uvolnuje :hmm: . Ale nic nesmaže fakt že dnešní den se zapisuje černou barvou do historii Penguins. Ach Jordie, proč :verysad: :?:
A ako mal riesit to, ze Jordan u vas nechcel hrat? Ty si musel s logiky excelovat.... :lol2:
Kdyby sel Parise k vam, to bych snad prestal sledovat hokej. to by do budoucna mohla vyrovnat snad jen pretazeni Letanga.
Vy to nechápete... Jordan Staal byl muj druhy nejoblibenejsi hráč, neskutečný sympatak a fajn kluk, ve finále 2009 jeden ze tří našich nejlepších hráčů, letos v serii s Flyers i jasně nejlepší..já když jsem tuhle uvažoval že si pořídím opravdový dres penguins se jménem, věděl jsem, že to bude právě se jménem Staal..bohužel, nebude..je to černý den pro nás, pro Penguins..Přeji Jordanovi v Carolině jen to nejlepší, nic jiného tomuhle klukovi ani přát nejde..ted budu Carolinu po očku sledovat.. no a věř, Jordie až přijedeš poprvé do Pittsburghu, čeká tě aplaus ve stoje od 18500 diváků a dalších milionl u TV.....toto jsi po*ral Shero :!:
martin83 píše:Vy to nechápete... Jordan Staal byl muj druhy nejoblibenejsi hráč, neskutečný sympatak a fajn kluk, ve finále 2009 jeden ze tří našich nejlepších hráčů, letos v serii s Flyers i jasně nejlepší..já když jsem tuhle uvažoval že si pořídím opravdový dres penguins se jménem, věděl jsem, že to bude právě se jménem Staal..bohužel, nebude..je to černý den pro nás, pro Penguins..Přeji Jordanovi v Carolině jen to nejlepší, nic jiného tomuhle klukovi ani přát nejde..ted budu Carolinu po očku sledovat.. no a věř, Jordie až přijedeš poprvé do Pittsburghu, čeká tě aplaus ve stoje od 18500 diváků a dalších milionl u TV.....toto jsi po*ral Shero :!:
Apalaus za to, že u vás nechce už hrát? Odmítl smlouvu? :neviem:

A Shero nic neposral. Naopak, toto byl více než dobrý tah.
martin83 píše:Vy to nechápete... Jordan Staal byl muj druhy nejoblibenejsi hráč, neskutečný sympatak a fajn kluk, ve finále 2009 jeden ze tří našich nejlepších hráčů, letos v serii s Flyers i jasně nejlepší..já když jsem tuhle uvažoval že si pořídím opravdový dres penguins se jménem, věděl jsem, že to bude právě se jménem Staal..bohužel, nebude..je to černý den pro nás, pro Penguins..Přeji Jordanovi v Carolině jen to nejlepší, nic jiného tomuhle klukovi ani přát nejde..ted budu Carolinu po očku sledovat.. no a věř, Jordie až přijedeš poprvé do Pittsburghu, čeká tě aplaus ve stoje od 18500 diváků a dalších milionl u TV.....toto jsi po*ral Shero :!:
Shero tam nie je na to, aby riesil citove vylevy fanusikov ako ty, ale aby zlepsil tim, pripadne ho udrzal na takej istej urovni DLHODOBO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Za to, co pro nas za ty roky vykonal, najma výrazný podíl na Stanley cupu, za to on jistě sklidí aplaus ve stoje, na to vsadím cokoliv....ale to fanoušci jejichž tým čeká na Stanley cup od roku 1975, a nebo ti jejichž tým pernamentně skotačí v suterénu NHL, nikdy nepochopí....Pro mě je Jordie srdcová záležitost....btw. Rono - taky by jsi jistě byl sklíčený v den, kdyby jsi se probudil, pustil net a vyměnili ti Girouxe
ono, je to vzdy tazke ked oblubeny tim opusta oblubeny hrac :bye2:
preco by sa nad tym niekto nemohol citovo pozastavit? jasne, je to biznis, kazdy kasle na to kto si co mysli alebo ako sa citi, ale predsa zostavaju aj taki ludia, ktori neberu hracov len ako tovar, ktory sa da vymenit ale ako ludsku bytost...kazdemu niekto prirastie k srdcu, Jordy bol tiez moj oblubenec a hoci som si pre neho zelala iny tim, nie je to v mojej moci a mozno to pre neho bude len dobre...
ale prosim nekritizujte, ked niekto prejavi svoje emocie, lebo sa tu tvarite ako velky tvrdasi (ako vsetci v tom velkom biznise) ale uznajte, ze prejavit aj citovu stranku, nie len tu "biznisovu" je namieste... :yes:
Dneska už začínám chápat jak se asi cítili fanoušci Edmontonu 9.srpna 1988....
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS