Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Uz Howson zacal kvalitnu prestavbu, zaklad timu ybudovl on mne je len luto, ze majitel alebo prezident trvali silou mocou na PO miesto toho, aby Howsonovi hned povolili budovat tim od piky. Povolili a ejhle :). Plus rozumny prichod Hortona s rozumnou zmluvou (len t dlzka strasi, ale inak asi neslo), uvidime, ako v buducnosti Gaborik.
mt-svk » 06 črc 2013, 10:02 píše:Uz Howson zacal kvalitnu prestavbu, zaklad timu ybudovl on mne je len luto, ze majitel alebo prezident trvali silou mocou na PO miesto toho, aby Howsonovi hned povolili budovat tim od piky. Povolili a ejhle :). Plus rozumny prichod Hortona s rozumnou zmluvou (len t dlzka strasi, ale inak asi neslo), uvidime, ako v buducnosti Gaborik.
Evčo neříkám, že Howson na tom nemá svůj podíl. Já ho měl vcelku rád a s odstupem času jeho práci oceňuji. :yes: A i díky němu jsme na tom momentálně tak jak jsme. :yes:
Ale momentální složení v kanceláři je velice nadějné a slibuje dobré vyhlídky. :good: A těším se na jejich další kroky.
Nehovorím, že ma to prekvapuje ale určite musím napísať, že je to zvláštny pocit, keď jedna z najväčších rýb na tohtoročnom FA trhu podpíše s Colombusom. Hold, musíme si na to zvykať a som rád, že od novej sezóny sa sťahujete na východ. Aby som nehovoril od veci...

7 rokov je trocha dosť vzhľadom na jeho zranenia ale je to veľká osobnosť a takých hráčov jednoducho treba patrične zaplatiť (snáď sa z neho nestane druhý Savard). Každopádne cap hit 5,3 má skvelý (nateraz). V porovnaní s Clarksonovým podpisom mi to príde tak trocha luxus. V PO má za dve sezóny s Bostonom štatistiku 43 GP a 15+21 a v +/- plus 31. Ak v ťažkej konferencii spravíte PO tak bude pre vás nesmierne cenným hráčom. Na súpiske máte 22 hráčov, 13F, 7D a 2G. Zase vec, na ktorú nie som zvyknutý - Cap Space podľa capgeek len $2,691,191.

Takže ako to bude u vás vyzerať?
Dubinsky - Anisimov - Gaborik
Umberger - Johansen - Horton
Foligno - Letestu - Atkinson
Calvert - MacKenzie - Boll
(Comeau, Jenner)

V ďalšom roku bude liga najvyrovnanejšia akú som ja videl. Kto chce uspieť, musí byť ako boxer - uhýbať a mlátiť. :box:
Ja proti novemu vedeniu nemam absolutne nic, zatial sa sprava rozumne. Za Davidsona som rada, ma vitazny duch, to je to, co nam chybalo a preco k nam hraci nechceli.
Hmm, nas prvy utok bude Dubinsky--Jenner--Gaborik, tak uvidime, ako dopadnu dalsie.
Vezina dovezinoval??
AndyF píše:Vezina dovezinoval??
4 góly a úspěšnost 86,7% ... Co se ti nelíbí? Takovýhle brankáři podle tebe ještě minulý rok měli stabilní formu.
dejf píše:
4 góly a úspěšnost 86,7% ... Co se ti nelíbí? Takovýhle brankáři podle tebe ještě minulý rok měli stabilní formu.
Nikdy jsem nerekl, ze ma DiPietro stabilni formu :doh:
o tak je to prvy zapas, tu by som Bobra nekritikovala.

Co sa tyka zapasu, no mame bojovny tim, obrana je ale pomala, trebalo by ju zrychlit, paci sa mi azart Jeneera, s Dubisnkym budu dobra dvojicka, mozno to Gaborikovi prospeje. Nie som zatial sklamana, je to len zaciatok a bojovnost tam je a poriadna, hoci chyba kreativita.

Inak, ak to mam porovnat s KHL, hraci su tam sikovnesji, ale chyba im srdiecko.
To soudíš podle prvního zápasu? :shock: Expert jak se patří. :jn:
Obrázek
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... l:topheads" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:

Nedalo sa tu predtým vkladať to video priamo do príspevku? Nejako na to neviem prísť.
Lukas33 píše:http://video.nhl.com/videocenter/consol ... l:topheads :lol:

Nedalo sa tu predtým vkladať to video priamo do príspevku? Nejako na to neviem prísť.
riesilo sa to kedysi podla tohto http://www.hokejforum.com/novinky-t18-50.html#p128024" onclick="window.open(this.href);return false; ale netusim ci to po novom funguje

ale aby si sa netrapil:)

Bob natazeny trisla. Mesic pauza.
Rob Mixer ‏@RobMixer 12m
James Wisniewski, Marian Gaborik and, yes, Nathan Horton will be taking part in today’s #CBJ practice.
Konecne svetlo na konci tunelu. Projevilo se to dost, ale ta ztrata na PO je furt prijatelna. Columbus rozhodne neodepisovat.
#CBJ Marian Gaborik sustained a broken collarbone on hit from Rinaldo, out at least 2 months
:slap:
No já už bych musel bejt sprostej. Uplně zbytečnej, vysloveně zákeřnej zákrok a nejzábavnější Slovák venku z olympiády.
fantomas píše:No já už bych musel bejt sprostej. Uplně zbytečnej, vysloveně zákeřnej zákrok a nejzábavnější Slovák venku z olympiády.
vždyť to nebyl žádnej zákeřnej zákrok, spíš smolnej :-O
Smolný je na tom tak maximálně to, že to skončilo zrovna zlomeninou klíční kosti. Ale jinak do toho šel Rinaldo jako prase (čili jak je jeho "dobrym" zvykem), naprosto evidentně věděl, že ho bere do kleští a že mu míří do oblasti hlavy, zatimco to on nečeká. Prostě zákeřnej zákrok; ať už je ten důsledek smolnej nebo ne.
to je v prdeli, to ze sa z Gabbyho stava porcelan nie je ziadnou novinkou (ina smola, ci frustracia, naskocis po dlhsej puaze do zapasu a sfleku dalsia stopka) no to, ze ho odrovna to Rinaldovske hovado to nasere

takze OH bez Gabbyho pi*e
Gaborikove rameno, resp klucna kost
Obrázek
Zápas jsem (NE)sledoval útržkově a musím říct: Takhle si po*ebat nadějně rozjetý zápas.. V první třetině velice dobrý výkon byť, samozřejmě druhý gól byl velké štěstí. No ale co následovalo potom.. Obránci absolutně nehrají fyzicky, poziční hra ta a tam, vypíchování puků? Neviděl jsem. Blues se neskutečně rozjeli a dělali si s Columbusem co chtěli.

Jinak Anisimov to pěkně zavěsil. Ale gól večera má v kapse Tatar. :klobuk:
Bohuzial, nemozem sledovat Columbus, kedze v noci musim dbat na zivotospravu, a to plati aj o NHL ako celku. Moze mi niekto povedat ako hrame?
mt-svk píše:Moze mi niekto povedat ako hrame?
Popsal bych to asi tak, že při vší té smůle, jakou máte, hrajete prostě tak, na co máte a přizpůsobujete se aktuální situaci. Hrozná škoda je, že většinu sezóny jsou/byli zranění dva nejlepší hráči týmu Gáborík a Horton. Snažíte se to hrát tak, že strašně znepříjemňujete hru soupeři, snažíte se dobře napadat, dáváte do hry hodně energie a vyvíjíte tlak na soupeře a čekáte na jeho chybu. Tím vynahrazujete nedostatek skillu. Mi osobně se to třeba líbí a rád vás sleduju, ale někdo jinej to klidně může nazvat holomajznou.
Hlavní váš problém ale je v udržení koncentrovanosti. Strašně moc gólů dostáváte v posledních minutách třetin a jste schopní ztratit dobře rozehraný zápas, ve kterém vedete i o dva nebo tři góly. I komentátoři už trnou při každé střele v poslední minutě.

Ono navíc krom Gabbyho a Hortona měsíc chyběl i Bob a nějakou dobu i Wisniewski, což byly taky dost velké ztráty. Bob navíc letos nemá tu vezinovskou formu z loňska, nicméně i tak pořád je velkou oporou, což potvrdil teď v tom prvním zápase po zranění s Rangers, kde vás hodně držel nad vodou a vyhráli jste hlavně díky němu. Věřím, že kdyby se Columbusu vyhýbaly ty zdravotní trable, tak úplně klidně uděláte play-off.

EDIT: Plus bych ještě doplnil, že tam podle mě Davidson s Kekäläinenem odvádí velmi dobrou práci a staví konkurenceschopné mužstvo, které by postupem času mělo minimálně každý rok hrát play-off. To, že takové mužstvo dokážou vytvořit potvrdili už v St. Louis, kde se oba podíleli na rebuildu, z kterého vznikli současní Blues. Jejich tahy se mi fakt zamlouvají, povedl se jim loňský draft, zisk Hortona z FA byl výborný krok... Budu jejich tahy nadále rád sledovat, stejně jako celý Columbus.
honziss píše:
mt-svk píše:Moze mi niekto povedat ako hrame?
Popsal bych to asi tak, že při vší té smůle, jakou máte, hrajete prostě tak, na co máte a přizpůsobujete se aktuální situaci. Hrozná škoda je, že většinu sezóny jsou/byli zranění dva nejlepší hráči týmu Gáborík a Horton. Snažíte se to hrát tak, že strašně znepříjemňujete hru soupeři, snažíte se dobře napadat, dáváte do hry hodně energie a vyvíjíte tlak na soupeře a čekáte na jeho chybu. Tím vynahrazujete nedostatek skillu. Mi osobně se to třeba líbí a rád vás sleduju, ale někdo jinej to klidně může nazvat holomajznou.
Hlavní váš problém ale je v udržení koncentrovanosti. Strašně moc gólů dostáváte v posledních minutách třetin a jste schopní ztratit dobře rozehraný zápas, ve kterém vedete i o dva nebo tři góly. I komentátoři už trnou při každé střele v poslední minutě.

Ono navíc krom Gabbyho a Hortona měsíc chyběl i Bob a nějakou dobu i Wisniewski, což byly taky dost velké ztráty. Bob navíc letos nemá tu vezinovskou formu z loňska, nicméně i tak pořád je velkou oporou, což potvrdil teď v tom prvním zápase po zranění s Rangers, kde vás hodně držel nad vodou a vyhráli jste hlavně díky němu. Věřím, že kdyby se Columbusu vyhýbaly ty zdravotní trable, tak úplně klidně uděláte play-off.

EDIT: Plus bych ještě doplnil, že tam podle mě Davidson s Kekäläinenem odvádí velmi dobrou práci a staví konkurenceschopné mužstvo, které by postupem času mělo minimálně každý rok hrát play-off. To, že takové mužstvo dokážou vytvořit potvrdili už v St. Louis, kde se oba podíleli na rebuildu, z kterého vznikli současní Blues. Jejich tahy se mi fakt zamlouvají, povedl se jim loňský draft, zisk Hortona z FA byl výborný krok... Budu jejich tahy nadále rád sledovat, stejně jako celý Columbus.
dakujem, to ma moc tesi :)
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA