Nuž a čo crazy trade proposal? Doplnil som aj neskôr, sorry.
RE: mt-svk - no veď to som ani len nenaznačil, ale...ale.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Getzo5 píše:No neviem, ja by som z toho priliš odvarený nebol. Váš názor?If Winnipeg cuts Craig Ramsay free, don't be surprised if he winds up behind bench of New Jersey Devils. He is high on their list. about 3 hours ago via web
Therrien sa nespomínal, Haviland sa nespomínal a o megatonovom Carbonneauovi som nepočul ako je rok dlhý. Moje preferencie sú jasné, čo vaše? (rebríček)So basically it's Muller, DeBoer, Hitch, or Ramsay.
Therrien snad trenuje ve švajcu a vyjadril se, ze smlouvu (na dva roky myslim) chce dodrzet, Guy Carb asi ciha nekde v zaloze. Pokud bych mel volit z tebou nabizenych treneru tak poradi je nasledujici:Getzo5 píše:Zabite ma, ale ja by som dal šancu Mullerovi. MacLean sa nebude opakovať. Chcem dlhodobé riešenie.
Inak podľa toho, čo sa dopočul McKenzie o výberoch tímov, nám zostáva:Therrien sa nespomínal, Haviland sa nespomínal a o megatonovom Carbonneauovi som nepočul ako je rok dlhý. Moje preferencie sú jasné, čo vaše? (rebríček)So basically it's Muller, DeBoer, Hitch, or Ramsay.
Dobre povedané, ale tam by bol HC skôr Larry.dunim píše:rebricek moc nemam,volnych trenerov nesledujem, spolieham na akykolvek vyber loua ze bude dobry.
ak si mam vybrat tak:
1. Ramsay(v kombinacii s robinsonom to podla mna vyzera dobre)
2. MacTavish (ak je volny,bo s wild som cital ze ho spajaju dakde-nepamatam)
3. Andy Murray
4. DeBoer
5. Hitch
6. Muller
len aby nas to meno neprekvapilo vsetkychak uz mal lou rozbehnute jednania a az potom do toho skocil ramsay tak becakam ze by vsetkym vypalil rybnik..
Tak a my dvaja s megatonom by sme už boli spokojní. Neviem ako dunim.Rumors out of Montreal has us possibly landing Muller as our new HC and he'd have Carbonneau as his assistant. Not the best source in the world but I wouldn't mind one bit.
Muller, Carbo and Big Bird behind the bench would be pretty solid.