Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jako když mohl trénovat člověk, který nestál na střídačce x-let a jenom o tom kecal z TV, tak Dave by si určitě nevedl hůř :)
Jenže to nevidím na brzkou budoucnost.....o Prospalovi sem to psal už vedle k Rangers, Prospal spokojený, hraje pod Tortsem, bude brát 2.77M (1.1M+1.67M od nás), Rangers spokojení za takový steal, a jenom Tampa je zase za největší kretény.
Nevim proc mne napada slovo "bonehead" pri cteni rozhovoru s Fedorukem:

Tampa Bay: What are you most excited to do when you get to Tampa?

Todd Fedoruk: Fishing. Grouper, bonefish, anything. Whatever is down there.

podle toho ze s nim web dela rozhovor to vypada, ze ten ... Fedoruk by snad mel hrat. Ach jo ...
Pro něho by to mělo znít:
"What are you most excited to do when you get to Norfolk?"
"Battle for the first team spot!"
Ale bohužel, i Lawton říkal když ho přivedl, že může bojovat i o 3.lajnu, tzn. určitě bude hrát, nejhůř ve 4.lajně....
Jo, to sme celí my, u nás hraje slabý hráč, za 1M, 4.lajnu, v Rangers bude hrát celkem dobrý hráč, taky za 1M, v top6. Úžasné.
mountain píše:Pro něho by to mělo znít:
"What are you most excited to do when you get to Norfolk?"
"Battle for the first team spot!"
Ale bohužel, i Lawton říkal když ho přivedl, že může bojovat i o 3.lajnu, tzn. určitě bude hrát, nejhůř ve 4.lajně....
Jo, to sme celí my, u nás hraje slabý hráč, za 1M, 4.lajnu, v Rangers bude hrát celkem dobrý hráč, taky za 1M, v top6. Úžasné.

pekne si to vystihol...
Tak jak jinak taky :-( nezbývá nám než doufat,že to vyjde s tím Espositem.Pak bychom snad mohli zas normálně fungovat,Esposito by snad všechny ty kretény vyhodil ...
To este nevis co ma Esposito znamejch ze starejch casu. Mimochodem, neni nahodou Fedoruk taky akcionarem Bear Mountains Resort ?
Hele nebuďte z Fedoruka zas tak zklamaný.... Tuhle sezónu sice nehrál nic moc, mno ale pod Gretzkym se takovejhle hráč nemohl uplatnit... podle mě rok předtim nehrál zas tak špatně.... na to že je to bitkař... Je jasný, že to neni náhrada za Propsala... ale do 4. řady je to dobrej hráč... Pamatuju časy, kdy hrál v Minnesotě druhou lajnu.... a nebylo to jenom na jeden zápas.... a Minnesota v tý době nebyla vůbec špatná.... :!:
No snad máš pravdu ... já si stále opakuji,horší jak Kočí zcela určitě nebude :!:
Mmno pockej, k cemu je nam bitkar kterej ma od doktora zakazany bitky ? Mmno ... jsem na to teda zvedavej ... kdyby mel aspon dvoucestnou smlouvu...

Jinak clanek o TBL:

http://www.thehockeynews.com/articles/2 ... 00910.html
Jako přesně tak, takový hráč má mít dvoucestnou smlouvu na minimální možný plat (nějak ty 425tis nebo kolik to je), pak je to ok, ale ne proboha víc než 1M, kde to sme....jo, v Tampě vlastně.
Článek hezký, ale autor asi neví, že v prvním dvou útocích hraje obvykle 6 útočníků, a ne ti 4, co tam zmiňuje. Útok je zatím průměrný, ne-li hůř, protože se neví, jestli si Stammer přenese formu ze závěru sezony. Pokud chcem myslet na PO, tak s tímhle útokem zatím ne. Zase se mu nelíbí golmani. Tam bych zase já problém neviděl, Smitty bude vypadá zdravý, a díky vylepšené obraně by už na něho nemuselo chodit 40+ střel za večer, takže to je ok. A Nitty je určitě kvalitní dvojka, tak 25-30 zápasů odchytá určitě pokud se nezraní.
Pak taky nechápu tohle "The fight for playing time should come down to Foster, Hedman, Krajicek and Hale for the final two spots." Jako absolutně netuším, proč by Krajíček měl bojovat o místo a takový Smaby ho měl mít jisté. Stejně tak s Hedmanem se stoprocentně počítá do základu, aspoň ze začátku, pak se uvidí. Hale je jasný farmář, do prvního týmu přijde Lashoff když už.
....já se prostě s našima zámořskýma kolegama shodnu na máločem. Ale jo, souhlasím s tím, že skončíme líp, jak loni :)
absolutně netuším, proč by Krajíček měl bojovat o místo a takový Smaby ho měl mít jisté.
... videl jsi Smabyho pas ? A Krajickuv ? Proto ...
Ale jo, souhlasím s tím, že skončíme líp, jak loni
... kdo ma bejt trojkou draftu 2010 ?
safa píše:... kdo ma bejt trojkou draftu 2010 ?
Nemá Tocchet syna ?

V Tampě je opět klid,že by snad klid před bouří ? Těžko říct ... pár ''bezvýznamných'' novinek se ale událo ...

Ztratili jsme práva na Justina Courtnalla , kterého jsme draftovali v 7.kole v roce 2007 jako celkovou 210 ... ten by díru do světa neudělal,už jen díky své výšce ...

Na oficiálním webu vyšel celkem zajímavý článek ohledne Blaira Jonese : http://lightning.nhl.com/team/app/?serv ... eid=479811

A po více než měsíci jsem přeci jenom našel něco o Lashoffovi :lol2: http://twitter.com/TBLightning/statuses/3414321516

Opravdu pěkné,že vymetá NHL shopi,že by ho ale Lawton třeba pozval někam na kávu,kde by konečně probrali tu smlouvu,to ne ...
Lawton na to kašle, ten poslal přes agenta faxem klasickou kvalifikační smlouvu a o víc se nestará :?
Dneska sem chvilku prolézal fora, našel sem článek, kde Vinny "zve" přes noviny Tanguaye do Tampy. Sakra jestli se rozhoduje mezi Wild a náma, tak ve vší úctě, to má lepší u nás. On spíš čeká, jestli nějaký tým nevyčistí trochu strop a nenabídne mu víc peněz. Kdy začínají kempy? Do té doby se musí rozhoupat. A pak taky se musíme ještě rozhoupat my, protože podpisem Tanguaye by to v létě určitě skončit nemělo!
No kempy se už pomalu ale jistě blíží,kolega Wanic psal,že ve Phoenixu spolu s mladíky trénoval i Doan nebo Jovanovski ... sezona se pomalu ale jistě blíží .... já bych to viděl na Tanguaye ( nebo Sýkoru ) + a ještě jednu výměnu.Líbil by se mi Eriksson nebo Neal z Dallasu,ale tady si asi můžeme nechat zdát :)
Já nevim, abych pravdu řekl, na Tanguaye bych se už vykašlal. Evidentě je náročnej na prachy a s Tampou se asi nedohodne :thumbsdown: Proto bych sáhl po Sýkorovi (aspon něco) a udělal nějakou výměnu s Meszárošem. Kempy se blíží a Tampa nemá první útok :? ani se nebudu divit když to dopadne tak, že v první lajně bude Ashton s Downie :doh: ten Lawton už mě tak sere, že mě je to fakt už jedno :-(
kisin píše:
safa píše:... kdo ma bejt trojkou draftu 2010 ?
Nemá Tocchet syna ?
... nema, ale Koules ma. Ze by se trojkou draftu prekvapive stal skokan roku Miles Koules ? :frajer2:

Jinak hosi, taky me cekani dvakrat netesi, ale nebudme netrpelivi! Vsechno ma svuj cas, vino taky nezesladne pres noc. Lawton uz nekolikrat ukazal ze v nem neco je, treba nas mile prekvapi.
No kempy se už pomalu ale jistě blíží
... mmno blizi to vim, ale jsou nejaky data (at to nemusim hledat, su line) ? Mel jsem za to ze koncem srpna se neco uz pomalu dit melo, nebo se ?

EDIT: Nedalo mi to a odpovim si sam: Training camp begins Sept. 12 at the Times Forum

Ale ... nebejval pred velkym campem este camp mladiku ? Nebo to byl jakoze ten Fantasy Camp co uz probehnul vic jak pred mesicem ?
safa píše: Lawton uz nekolikrat ukazal ze v nem neco je, treba nas mile prekvapi.
Tak tohle mě teda fakt zajímá, co máš konkrétně na mysli.
Od Lawtona bych bral tak maximálně loni vyměněného Recchiho do Bostonu, což ale zatím nemá žádný efekt, protože ti hráči, co k nám šli, nejsou ještě podepsaní. Pak na jeho poměry není špatný ani ten Ohlund, sice ho trochu přeplatil a podepsal na dlouho, ale jinak by k nám asi nešel. To je tak všecko, co si vzpomínám....jo, ještě Niittymäki byl dobrý podpis.
Všechno ostatní byly kraviny (pokud jsem na něco nezapomněl - a jestli jo, tak to je tak jedna věc - a pokud nepočítám nějaké nepodstatné podpisy).
painkiller píše:Já nevim, abych pravdu řekl, na Tanguaye bych se už vykašlal. Evidentě je náročnej na prachy a s Tampou se asi nedohodne :thumbsdown: Proto bych sáhl po Sýkorovi (aspon něco) a udělal nějakou výměnu s Meszárošem. Kempy se blíží a Tampa nemá první útok :? ani se nebudu divit když to dopadne tak, že v první lajně bude Ashton s Downie :doh: ten Lawton už mě tak sere, že mě je to fakt už jedno :-(
Ja by som Steveho Downieho nepodceňovala, je to výborný hráč. Len tie jeho skraty... :? Čo sa týka Ashtona, možno by viac zapadol do zostavy (nehovorím do prvého útoku) ako niektorí iní hráči.
mountain píše:
safa píše: Lawton uz nekolikrat ukazal ze v nem neco je, treba nas mile prekvapi.
Tak tohle mě teda fakt zajímá, co máš konkrétně na mysli.
... treba ptave toho Niittiho nebo povedenej draft. Ja vam nevim, mne tahleta cesko-slovenska natura s hlavnim kredem porad si na vsechno stezovat (v zahranici si z nas uz v tomhle ohledu delaj legraci), uz docela leze krkem. Zatim co v Americe je sklenice z pola plna u nas je vzdycky zpola prazdna (vetsinou i kdyz je plna ze 3/4).
painkiller píše::doh: ten Lawton už mě tak sere, že mě je to fakt už jedno :-(
Tady neco ohledne zajmu o Tanguaye:

What Lawton did say, speaking generally, is, "We're still interested. We have an offer out there. ... It takes time. People want to evaluate all their options, and they should. You want to make the right decision. I understand that."

clanek zde:
http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... er-updates

a neco pro Kisina:

Matt Lashoff: The defenseman's agent seemed confident his client ultimately will sign. Tampa Bay wants him to sign a two-way deal that pays less if Lashoff plays in the minors. Lashoff, not surprisingly, would like a one-way.
No huráááá :yahoo: konečně bude Lashoffek podepsanej , i když asi jen dvoucestná smlouva :twisted: tohle je velká škoda ....
Tak to sem rád že ho už podepsal :) ještě mi chybí podpis Karsumse :thumbsup:
Jinak škoda že je to dvoucestná smlouva. Ted ale máme nadbytek obránců. Krajíček podle mě bude vyměněn :-(
Stejně nám tam bude jeden stále navíc (Meszaros) :hmm: Doufám že Lawton vymslí nějakou výměnu, třeba:
Kessel <-> Meszaros, Brown <-> Mesrazos + Krajíček atd. :D
To není o stěžování, ikdyž jsem typově pesimista, tak i při objektivním pohledu na Lawtonovu činnost vidím, že většina jeho akcí nestála za nic. To není stěžování, ale konstatování faktu. V Americe si "nestěžují", protože si myslí, jak není Lawton Tampě prospěšný. Podepíše Smabyho, vymění Vrbatu a hned má pytel plusových bodů....
K Tanguayovi jsem zrovna četl tohle:
"Minnesota or somewhere else will be a place he's going to go to have a career year. We're continuing those discussions, and the Wild is very, very much on his radar."
Nic moc, když k tomu přidám citaci z našeho článku:
"There won't be any increases on offers unless we move existing players," Lawton said.
Jako po tomhle jsem tomu nějak přestal věřit. Ještě včera jsem si říkal, tak hokejově snad Tampa bude lepší, Vinny+Marty+Stammer+Ohlund ... >>>>> Havlát+Koivu+?
Z toho taky vyplývá, že jde určitě o slmlouvu na jeden rok....sakra Lawtone, jestli on půjde k Wild za nějaké 2.5M, taks u mě skončil!
Tak teda nevim no, všude čtu že Tanguay zvažuje smlouvu od Minnesoty :-( opravdu sem zvědavý na naší první lajnu :hmm: Máme pod stropem cca 5,5 mega, neptal bych se a nabídl Tanguayovi smlouvu na 2 roky za 6,5 mega :yes: ten chlap fakt neví co chce :eek2:
painkiller píše:Tak to sem rád že ho už podepsal :) ještě mi chybí podpis Karsumse :thumbsup:
.... kde vidis ze je podepsanej ? Stoji tam jen ze jeho agent silne veri ze se smlouvu podari podepsat ale ze TBL chce pro Lashofa dvoucestnou coz se Lashofovi a hlavne jeho agentovi nelidi. O tom ze by uz byl podepsanej jsem nevidel nikde radecku.

Karsums podle stejneho clanku pravdepodobne bude hrat v Evrope a pro Krajice, Hala, Craiga (hura) a Bochenskiho se hleda novej zamestnavatel. Jinak ja bych toho Tanguae nepreplacel, nevim esli je to takovej zazrak aby mel honorar 6.5 mega ... to bych ho videl teda o dost min ... i vzhledem k tomu ze nikdo nevi v jaky bude zdravotni pohode a kondici a esli mu to pri sezonni zatezi vydrzi. A taky bych setril na Sykorku, no ne ? ;-) Jinak souhlasim, ze T. nevi co chce ... este za nas nehraje a uz mne zacina stvat :evil:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS