Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak zapas so sabres bol zaujimavy, prispeli k tomu hlavne takmer neexistujuce obrany (hlavne ta domaca :sok: ). Tolko precisleni v jednom zapase som videl naposledy v 2008 v All Stars game...

Roo hral opat vyborny zapas, vdaka comu si vysluzil novy nickname: G-sus :good:

Skoda, ze dnes nebude hrat Crosby, na zapas s pens som sa tesil najviac koli nemu.
Obrázek
Obrázek :rofl: :rofl:
som prave dopozeral zo zaznamu buf-phillu a tomu Girouxovi ide ako krv z nosa, slusna forma.

Claude zvladne naprosto vsechno, dokonce i vyhnout se Malkinove prasarne...
Leino dostal 1 zapas za loket na Reada ( zdravime cepiho :fucker2: )
jestlipak se nekdo podiva na tohle? :hmm: :hahano:
Malkina jsem nemel nikdy rad, vzdycky mi prisel ze rozumu moc nepobral a timto si to jiste nevylpsil. Myslim, ze tohle na suspendaci i je. Jeden zapas by si urcite zaslouzil, protoze tohle bylo s umyslem zranit a nebylo to v ramci nejakeho boje pred branou jako Crosby vs Foligno (nebo kdo to byl). Ale ta rychlost se kterou se Roo vyhnul? :klobuk_dole:
megaton píše:Malkina jsem nemel nikdy rad, vzdycky mi prisel ze rozumu moc nepobral a timto si to jiste nevylpsil. Myslim, ze tohle na suspendaci i je. Jeden zapas by si urcite zaslouzil, protoze tohle bylo s umyslem zranit a nebylo to v ramci nejakeho boje pred branou jako Crosby vs Foligno (nebo kdo to byl). Ale ta rychlost se kterou se Roo vyhnul? :klobuk_dole:
Abych byl objektivni, cela situace se vyvijela nasledovne:
Po vhazovani ziskal Giroux puk a dostal sekeru od Malkina na ruku, oplacel tim, ze ho seknul po hokejce/noze (tezko ze zanamu poznat) a pak mu dal jeste rameno. Takze urcitou odvetu ocekaval.
tohle video je objektivnejsi...
TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
Belief is Pronger suffered more than an eye injury when struck by Grabovski's stick. He came back to play but stopped because of a "virus."

TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
Fairly obvious now that the "virus" was in fact post-concussion but Pronger will now get expert medical advice on that in Pittsburgh.

Prongs jde do Pittsburghu(Concussionburghu) pro rady ohledem concussion. Nam pro concussion momentalne chybeji 3 beci + Crosby o tom taky neco vi, ze by mohl psat recenze. Buh s vama, to bude na dlouho asi... Nepreju to nikomu.
Prongs je sice tvrďák, ale mám docela neblahý pocit, aby to nebyl konec jeho kariery, protože je toho najednou opravdu hodně =(
Tak aj Schenn ma otras mozgu :hroza:
Nějaké brzké zprávy ohledně Claudea i Iljy:
Giroux
“Claude was obviously injured late in the second period. He was evaluated by our doctors and held out for precautionary reasons in the third period, and we’ll evaluate him tomorrow and see how he is.

Continued Holmgren: “No not really a headache or anything like that. This really is just the precautionary at this stage where we just didn’t want to put him back in there at that time. It’s a game in December, and obviously he is one of our better players, so were just err on the side of caution here.”

Bryzgalov
“It’s an injury issue, lower body, [it happened] during the third,” added Holmgren. “We don’t think it’s anything serious. It’s an off-day tomorrow for the players… I would assume that he will be fine for our next game.”

Ufff, díky, že to tak dopadlo :poklona:

P.S.:
Hartnell po 28 zápasech: +17, což je v celé lize na třetím místě :slintac: :poklona:
Český forvard tak střelil svůj 656. gól v soutěži a v historické tabulce se dotáhl na někdejšího spoluhráče z New Yorku Brendana Shanahana. Momentálně s ním mezi nejlepšími střelci sdílí 11. příčku.

"Říkal, že mě chce suspendovat" rýpnul si pobavený Jágr do nynějšího šéfa disciplinárky. "Povídám mu: A jak to chceš udělat, když letos nemám jediný hit?"
:D
Flyers GM Paul Holmgren gave the following update on Flyers forward Claude Giroux.

"Claude is continuing to feel better. He will not travel with the team today and will be seen by our doctor again tomorrow."
:hmm:
Rono píše:"Claude is continuing to feel better. He will not travel with the team today and will be seen by our doctor again tomorrow.":hmm:
Obrázek
Rono píše:Flyers GM Paul Holmgren gave the following update on Flyers forward Claude Giroux.

"Claude is continuing to feel better. He will not travel with the team today and will be seen by our doctor again tomorrow."
:hmm:
Homer je asi najvacsi klamar, pokial sa jedna o zdravotne stavy hracov...
Pronger: mal mat "virus" , ktory sa ale samozrejme zmenil na operaciu kolena, ktora ho mala vyradit minimalne na 4 tyzdne. A teraz podozrenie na otras...
Schenn: "minor upper body injury" sa zmenilo na concussion
A teraz Giroux: ... :modlenie: (ale neprekvapi ma nic, ani ten nestastny otras :? )

Kazdopadne dnes uvidime, co v sebe skryva Couturier co sa tyka ofenzivneho potencialu. Ten defenzivny vidime zapas co zapas :sok:
kajo píše:ale neprekvapi ma nic, ani ten nestastny otras :?
:hroza: som ja ale..
ehm trochu zakrikol :D

S tymi zraneniami sa nejak roztrhlo vrece, vobec sa mi to nepaci....

Inak zdravim, dostal som odkaz na tuto stranku tak sa k vam sem tam pridam do diskusie ako fanda flyers (fandim od 2002) a plus mi este bolo povedane, ze pocas zapasov je nejaky spolocny chat, kde ho najdem? Na nocny zapas sa uz chystam :box:
Vitaj :good:
No co, budeme musiet preckat aj obdobie bez Clauda a dufat, ze ten jeho concussion nebude Crosby-like :?

Spolocny chat: http://hokejforum.com/" onclick="window.open(this.href);return false; , uplne dole :klobuk_dole:
za stavu 5:0 som definitivne zaspal :D som vedel kedy :D, flyers odohrali velmi kvalitny zapas a prvy krat v sezone som mal dobry pocit z bryzgalova
Vyhra na lade craps potesila, hlavne v druhej tretine sme totalne dominovali, s cim sa asi pri absencii Girouxa velmi nepocitalo :good:
GM Paul Holmgren said Claude Giroux has been skating last 2 days and is determined to return to lineup despite concussion. :poklona: sice by to bola upla hlupost a nerozvaznost, ak by siel hrat aj s otrasom (to mu ani nedovolia), ale ten chlapec proste nema chybu :sok:
len netreba zabúdať ako dopadol crosby, pár dní po steckelovi nastúpil a sundal ho hedman :jn:
Joe S. píše:len netreba zabúdať ako dopadol crosby, pár dní po steckelovi nastúpil a sundal ho hedman :jn:
No právě, hodně dobrá připomínka. Ale tím, že chtěl hrát taky asi nevypadá, že by měl chybět až dva měsíce, jak předpokládal deník Sport :D ještě, že tak. jinak Caps jsme solidně vyporovodili a vokoun směšný výkon, především u toho prvního gólu Hartsieho :hehe: :giggle:
Na slová "denník Sport" by tu mala byť cenzúra. :censored: :slap:

Joe má samozrejme pravdu a kajovi jediné - pokiaľ on tvrdí, že je v poriadku a ImPACT nevykazuje známky otrasu, pustia ho. To však neznamená, že nemôže zámerne "klamať" a bolesti hlavy zastierať. To sa IMO stalo Crosbymu a potom tak aj dopadol. Pre Girouxovo dobro dúfam, že návrat neuponáhľa.
Pro me osobne klidne kdyby chybel mesic nebo pulku sezony ale hlavne at je v pohode.
Ano Getzo, toho sa aj ja obavam :? Claude je proste tak "blby" do toho hokeja, ze by to mozno aj urobil.. :ja_neviem:
Ale neverim, ze to uponahlaju...maju uz dost alarmujucich prikladov v podobe Corsbyho, ci Perrona. (Ten sice neuponahlal nic, ale chybal aj tak vyse roka).

No a trosku na pozitivnejsiu vlnu:
Brayden Schenn back on the ice for the Flyers in Montreal
Jaromir Jagr’s legend as a fitness freak is growing.

When the Flyers were staying in California recently, linemates Hartnell, Claude Giroux and Jagr roomed together.

“Me and Claude went to bed at 11:30, and Jaromir put on a 40-pound vest and said he was going for a run,” Hartnell said. “It was like, ‘Holy smokes, this guy is (almost) 40 years old and is doing this. He’s incredible. Me and Claude looked at each other like, ‘Should we go with him?’ We’re his linemates.’

“It’s pretty cool just being a part of him and his legacy," Hartnell added. "I’m just fortunate to be on his line.:

:good: :haha:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING