Tak jsme tam....NocnyVlcik píše:Tak jednou nohou uz sme v PO....
Jen doufám, že bude Holtby fit...
Vypadá to, na natažená třísla...
Proti Bostonu bych dal do brány Peterse, ať si Holtby před play off trochu odpočine...
GO CAPS GO!!!!!!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jo, jo...Zdenko píše:Playoff začína myslím 15eho, neviem, či chcem, aby chytal Holtby 1. zápas PO po 9 dňovej pauze...
oddýchnuť mu ale treba... za mňa proti Bostonu Peters a na Rangers Holtby.
Atlantik píše:Tvrdil jsem to minulou sezonu a vyslo mi to.. Klidne do toho pujdu zas.XruC píše: PS1: tento rok PO dame, to sa s tebou kludne stavim
Chcel som pockat kym date PO, lebo kopanie do mrtvol nechavam pre teba, ale nejako sa k tomu nemate. Uprimne..to je take Pittsburgske, (arogancia vam je evidentne velmi blizka) ale pride mi to blbe vyhlasovat v Novembri kto do PO patri. Na buduci rok to skus na zaklade pripravnych zapasov. :frajer2:XruC píše:A co sa tyka toho ci to PO dame alebo nie, hovorim ze ano a budem si stat za slovom nie ako ty, ze si minuly rok okolo vianoc pisal ze to PO dame a v Januari ze zase nie. Uz sme to preberali, ja som ti tie tvoje komenty linkol, myslim ze to nemusim riesit znova, ale ked mas kratku pamat rad ti to sem hodim..je to nejakych cca 20 stran dozadu. Tak sa tu nehraj na Sibilu, ked raz napises tak, druhy krat zase inak
Ok, fajn. Dalsi vec co tehdy mozna sehrala roli bylo to, ze jsem podcenil hlavne Orpika a nebyl jsem si jisty ani u Niskanena. Oba ale hrajou solidne a zapadli.. Tak nejak naivne jsem veril (resp. chtel jsem verit), ze vas stahnou dolu, hlavne Orpik. Tu se opet ukazuje jaky dopad ma dobry trener a dobry system. I kdyz, u tech kontraktu bude jeste hrat roli ta delka.XruC píše:OK, zobral som to.
Islo tu ale o nieco ine, ma stvalo to ako menis nazor (minula sezona) a potom tvrdis aky si skvely v prognozach. To sa neda prognozovat (ani ty to nedas). Ja sledujem NHL kolko? Nejakych 18 rokov, tento rok si hovorim ze ved to vyuzijem, skusim stavkovat (nikdy predtym som nestavkoval) a neviem trafit zapasi ani v ten den, nie este prognozovat na zaciatku sezony PO. A tu skor islo o to akym stylom si to v tedy napisal, ze na to PO nemame, bez toho, aby si dal tomu timu trochu casu - to ma vytocilo.
Ale v pohode, hadzem to za hlavu
Jo, jo..Byl fantastický...Pali_Caps píše:my sa tu o Holtbyho bojime a on si vychya nulu
Tak a je v prde.li....Pali_Caps píše:Steve Moses konci v Jokerite a dalsiu sezonu uz by mohol byt v nhl, myslim, ze by sme po nom jednoznacne mali ist, to by mohol byt v druhej lajne strelec konecne, vela penazi by urcite nestal, ale cakam, ze po nom pojde tak polka ligy.
To bol/je taký fail, že táto téma sa uzavrie až keď F. Forsberg ukončí kariéru. Dovtedy ich to bude mátať vo snoch vždy. Veď ja mám z toho nervy čo nie som fanda caps. To bol fail desaťročia minimálne.Finch182 píše:ved ste tuto temu uz zavrhlinechapem co si zase sypes sol do rany