Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pěkná mela včera na konci zápasu s Phily. Doufám, že to vyjde a dostanete je v prvním kole, bude to parádní hokej!
PainKiller píše:Je to jen můj názor... sezona ještě neskončila, takže 40 fíků ještě nemá zdaleka jistých. Potom je to teprve první sezona ze čtyř, kde hraje dobře. Navíc, vzpomeňmě si na Takovýho Leina třeba, jedna super sezona, dostal 4.5 mega a teď je na úrovní 3-4 linera :roll: U Neala takový výrazný pokles IMO nehrozí, ale určitě bych nedával takovou smlouvu za zásluhy v 70% sezony jediného roku. Mohl dostat smlouvu podobnou co Purcell - tj. na 1-2 roky kolem 3 mega aby ukázal, že to nebyla náhoda.
A máš to tady! :-P Neal splnil očekávání, které jsem do něho troufale vložil před sezonou a v pohodě pokořil čtyřicítku! Navíc se teď hodně zlepšil i v kombinaci a momentálně je myslím zaslouženě na 5. místě kanadského bodování s bilancí 40+41.

Mladý hráč, furt s potenciálem progresu, s brutálním wristerem, skvělý do party a navíc skvěle fyzicky připraven, což se projevuje v tom že u něho prakticky nejsou žádná zranění (klop-klop). Za tohle dávat ty zmiňované 3 mega na 1-2 roky je nonsens. :bitka3:

Buďme sakra rádi, že ho máme podepsaného za 5M, jeho cena je a ještě jen bude o hodně hodně vyšší! Nealzy :klobuk_dole:

Co se týče herního projevu, je to furt to samé... Hrajeme na to, aby jsme soupeře gólově prostříleli a pokud gólman náhodou nějakou tutovku po tradičních defenzivních kolapsech i chytí (jako dnes Johnson) tak to zpravidla stačí na výhru, která se pak jeví jako impresivní.

Ale jen jeví, ta obrana je totiž furt katastrofální a pokud bude rybník pokračovat, tak se brzy střetneme na golfu pánové... Největší naděje vkládám do Crosbyho, pokud se on "zblázní", což není při pohledu na jeho poslední výkony vyloučeno, můžeme teoreticky postoupit jen na základě ultraproduktivní ofenzivy a normálního goaltendingu (bez defenzivy)... Ale na tohle se spoléhat je sakra hazard :scare:
No a možná nakonec Pain Killer bude ten, kdo bude brečet. St. Louis po čase skončí, a Purcell by mohl převzít štaci v první lajně a pokud mu to bude klapat tak, jako teď, tak za ty dva roky si řekne o XXX mega a vy na to mít nebudete a pláchne vám. Takhle, kdyby jste si šáhli do kapsy teď a on hrál jak pán, tak jste páni.Podpis každé smlouvy je risk a i u hokejistů, jako Ovechkin nikdy nevíš, zda se zvednou ještě k lepším výsledkům, nebo spadnou do jámy že Ovce? :-P
Reeper, já určitě brečet nebudu :) Až Marty skončí, uvolní se skoro 5.5 mega pod stropem, takže pro Purcella bude hafo místa :thumbsup: Tohle ale patří do topicu Bolts. Nicméně důvod toho co sem psal o Nealovi je hlavně v tom, že bude záležet na tom, jestli další sezonu dokáže hrát na stejný úrovni jako letos. Pokud tuhle sezonu nastřílel 40+ branek a získal 80+ bodů, tak podobná čísla se budou očekávat i v dalším roce... ne-li větší. Šlo mi jen o to, že tohle je Nealova první "super" sezona. Každý GM má ale svůj styl. Buď rovnou toho hráče podepíše na 5-6 let dopředu za prachy, který by si zasloužil momentálně, nebo jako to dělá SFY - smlouva na 1-2 roky s menším platem aby hráč ukázal, že jeho "super" sezona nebyla náhoda.
No vzdycky zalezi na tom, jakou mas vyjednavaci pozici vzhledem ke statusu hrace (coby volneho agenta), jaky mas jiny moznosti, jaky mas cile...
PainKiller píše: Nicméně důvod toho co sem psal o Nealovi je hlavně v tom, že bude záležet na tom, jestli další sezonu dokáže hrát na stejný úrovni jako letos. Pokud tuhle sezonu nastřílel 40+ branek a získal 80+ bodů, tak podobná čísla se budou očekávat i v dalším roce... ne-li větší. Šlo mi jen o to, že tohle je Nealova první "super" sezona. Každý GM má ale svůj styl.
Není to úplně tak... Podobná čísla produktivity by se čekaly, pokud by takovou smlouvu podepsal za dejme tomu 7M - to je totiž hodnota mladého 40-ti gólového snipera. Neal totiž šel vzhledem k letošním výkonům hodně pod cenu a na trhu mohl v pohodě vyjednat víc. Za tyhle prachy co dostal postačí pokud zůstane zdravý a bude produkovat pravidelně 30+ gólů (já osobně vzhledem k jeho potenciálu samozřejmě čekám o něco víc, tak jako letos).

Jaká bude budoucnost ukáže až samotnej čas, ale v tuhle chvíli si opravdu nedovedu představit že by Shero mohl z toho vytřískat víc! Nežijeme přece v perfektním světě, mechanismus nabídky a poptávky je tvrdej a já myslím, že my jsme v tomhle případě udělali absolutní maximum. Jak říkají ekonomové, "there is no lunch for free"...
Nahodou ja si myslim ze Pitsburgh je platovej slozenej dost dobre mozna az na Michalka kterej ted hraje trosku hur nez bych cekal.

A Neal je dobrej Kauf za 5Mega.
“Crosby gets cross-checked, big whoop,” Milbury said during the interview. “He said after he came back from his 35th concussion, ‘I’m not going to do this anymore, I’m not going to get into those scrums, I’m going to stay away from that stuff’ but he couldn’t help himself because there is a little punk in Crosby. He’s not the perfect gentleman, he’s not that little sweet kid you see in all those interviews with his hat pulled down over his eyes. I say screw him, hit him.”
QFT :arrow: Mike Milbury after the Penguins - Flyers game.

:cookies: nom nom.
http://slovaknhl.sk/12171-tortorella-pe ... m-nhl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://slovaknhl.sk/12156-berube-crosby ... hraci.html" onclick="window.open(this.href);return false;

no..robia si kamaratov vsade kam pridu :frajer2:
Torts je užasný :klobuk_dole: "Pánové, tak já jsem největší mistr brečení v lize, ale teď si jdu pobrečet jak jsou Penguins hnusní a jdu si pobrečet jak mají Penguins dvě ubrečené hvězdy a brečím proto, protože oni by taky brečeli a taky proto že je to nejubrečenější organizace". Luxus, Tortsi, luxus! :lol2:

Jak já si strašně přeji nějak se dostat přes Phillu a jít na Tortsovy služebníky a ukázat jim jak jsou neschopní... 4-krát v řadě jsme Rangers porazili s prstem v nosu, úplně bez nejmenších problémů. Orpik to přehnal, ale tak strašné to zas nebylo jak to Tortorella vykřesluje. Nejdřív Stepan vypadal jako by ho někdo zabil a když zaslechl verdikt 5+DKZ, tak byl na střídačce s úsměvem...
Že Torts nie je o nič menší mistr v brečení (než Penguins a ich hviezdičky) je svätá pravda. Bohužiaľ pre vás, aj to, čo hovorí sa tak dá označiť. :fucker2:

Výhra samozrejme potešila.
Ehm, no... Jak říkám, jde playoffs a nenávist ostatních mi dělá svým způsobem i dobře. Hlavně když vidím nasraného Tortse tak dvojnásob. Ale přece jen, dávat věčného "diplomata" Crosbyho a ojediněle anglicky mluvícího Malkina na stejnou úroveň v brečení jako mistra Tortse je trochu silné kafe. But whatever...
Môžme sa hrať na slovíčka aj hodiny, vieš, že mne to problém nerobí. Či sa jedná o "víno káže, vodu pije", "brečení do médií" alebo "psie oči na rozhodcu" závisí len na otázke. Kto sa v tejto téme orientuje (väčšina), pochopí na akej úrovni sa dajú porovnať a na akej nie...
No ten postoj vsichni jsou proti nam je fajn (my si to taky radi uzivame), ale ma to sve meze. Pokud jsou opravdu vsichni proti vam, dostanete se do stavu, ze napriklad vas :cup: malokdo uznava, protoze vsichni vi, jak jste se k nemu dopracovali.
Muzes argumentovat cim chces, ale postoj lidi pak uz nezmenis...
Dnes měl Crosby na tohle téma rozhovor, uvedu to i s mým překladem:

Co říkáš na to, že jseš zmiňován jako hráč, který často jedná s rozhodčími?
Nic nebudu zakrývat a budu ten první kdo přizná, že v mých prvních sezonách jsem to nezvládal a přikládal jsem tomu příliš velký význam. Byl jsem tvrdý na rozhodčích. Od té doby jsem ale prošel dlouhou cestu a poučil jsem se. Pochopil jsem, že je to zbytečná ztráta energie a k ničemu to nevede. Verdikt sudího tím už nezměním, nemusí se mi líbit, ale nezměním ho. Nepomáhá to fakt ničemu. Byla to chyba greenhorna, ale čas a zkušenosti to změnily. Mužete na mně teď pověsit kameru a sledovat mně celej zápas, jsem přesvědčen že ten rozdíl tam uvidíte.

A co koment Tortorellu, že jste spolu s Malkinem extremně "ubrečení"?
Nevím o čem mluví. Někdy za sudím jako kapitán prostě musím jít, některé věci jsou potřeba vysvětlit. Ještě jednou, zkuste kamerovat mě, Malkina a kapitána NYR (Callahana). Uvidíte kdo to řeší víc. Torts by se měl občas podívat i do svých řad... Ale nemá smysl, abych tu teď seděl a bránil se proti těm sračkám, které na mou osobu plynou i přesto že si myslím že jsem se změnil. Pokud to někdo chce dělat, bude to dělat, OK, nezabráním mu v tom. Nemám chuť to furt dokola vysvětlovat, už mě to nebaví.

Budeš hrát zítra proti Flyers a jak ten zápas berete?
Chci hrát a těším se na to. Momentum je klíčová věc, která by se nám hodila. Flyers mají výborný team, který nesmírně respektujeme. Je to motivace a my určitě chceme vyhrát a udělat si chuť na playoffs. Na druhou stranu, chceme hrát fair, nechystáme se zítra nic hrotit a iniciovat...
A teraz zrkadlo: Crosby už sudímu vyplakáva menej často, tie nevinné psie oči po každom postrčení ale stále ukazuje (see: Burrows, Sedins & Kesler), takže pokojne, dajme si Crosby cam. Chlapec si to ešte stále očividne neuvedomuje. Tiež by ma zaujímalo, z akého titulu sa kedysi vôbec odvažoval k citujem "kritike" rozhodcov. Titulu pupku sveta? Greenhorn mistake my ass.

Pokiaľ ide o ten komentár, tak to Tortorella samozrejme v návale emócií celé pomixoval. Tým "whining stars" myslel špeciálne Crosbyho komentáre k problému headshots a to ako sa správal sám po návrate na ľad (kritizoval to Cherry, analytici i hráči). Malkin s tým samozrejme nemá nič spoločné (k nemu sa viažu tie Berubeho komentáre). Zároveň do toho zamiešal komentáre Shera a Lemieuxa z minulosti v súvislosti s prehreškami hráčov Penguins. Chyba Tortorella, ale znova. Pre nás, ktorí vieme vo co go to nie je problém identifikovať a posúdiť. Mala tá Crosbyho reakcia nejako zmeniť pohľad na vec (Crosby to označil za "sra*ky", ono to ale "sra*ky" nie sú - ak by to povedal Malkin, dalo by sa to v kontexte pochopiť), alebo si ju sem dal čiste informatívne? :ja_neviem:

Aj Callahan je slušná plačka, ale hrať sa na škôlku (ale ale ale aj on cikal na koberček!) hádam nemusíme.
Getzo5 píše: Mala tá Crosbyho reakcia nejako zmeniť pohľad na vec, alebo si ju sem dal čiste informatívne? :ja_neviem:
Čistě informativně, prostě mi ten rozhovor přišel zajímavý a navazoval na některé věci... Pohled na věc byl/je/bude u každého jiný - ale měl by být poměrně pevný, bez ohledu na tyhle rozhovory. Tohle na věci snad až tolik nezmění...

Já ještě tolik, že souhlas s těma "očima" Crosbyho. Celkově se zlepšil, to uzná většina, tohle ale opravdu furt dělá. Takových je ale mnohem víc a i mnohem horších. Nemusíme zacházet daleko, postačí nám kamarád Ovechkin(ten hledá konkurenci ohledně whiningu jen těžko) nebo právě zmiňovaný Cally. Na Crosbyho v některých věcech prostě vždycky byl a bude jinej, poněkud přísnější metr.
Nejvyšší čas těsně před sérií s Flyers zhodnotit sezonu, pak už pujde všechno bokem... Tak pěkně postupně. Se hrou musím vyjádřit spokojenost, i když jen částečnou. Bavili jsme svým projevem celou ligu, ofenzíva byla brutální. Ale opět se opakovaly problémy v defenzivě a to nás nakonec stálo divizní titul, i když podle mě nezaslouženě...

Marc-André Fleury 63z, 91,4%, 42 wins
Spolehlivá ikona v bráně, o čemž svědčí počet vychytaných výher. Chytal solidně celou sezonu, první krize přišla dost nevhodně právě před týdnem. Při absenci spolehlivé dvojky dostával obrovskou zátěž a vyrovnal se s tím dobře. Při našem rybníkovém hokeji sice nemusel často čelit spoustě střel, ale většinou šlo o hodně nepříjemné situace. Oproti minulé sezoně limitoval počet hrubých chyb, byl schopen vytáhnout klíčové a mnohdy velmi atraktivní zákroky. Spokojenost, ale bude to muset ustát proti Flyers v play-offs, tam to bude pro Flowera zkouška ohněm. Hodnocení za 2

Brent Johnson 14z, 88,4%, 5 wins
Mírné zlepšení naznačil až teď v posledních 2 zápasech, jinak nedosahoval úrovně NHL a jeho výkony byly velkým zklamáním. Působil chaoticky a člověk při každém jeho pohybu zažíval srdcové kolapsy. Hodnocení za 4

Evgeni Malkin 74 49+58 107, +16
Malkin naplnil očekávání do něj vkládané. Jeho comeback jsem avizoval a nezklamal. Je to čistej talent, letos ale konečně zlepšil i přístup a pracovní morálku na ledě. S Jamesem Nealem vytvořil nejlepší duo ligy a při absenci Sida táhl team na vrchol. Vytknout mu mohu několik defenzivních hrubek a fakt, že někdy se nechává lehce rozhodit soupeřem a oplácí - což vede k zbytečným vyloučením. Byl vynikající a posbírá spoustu trofejí, ale já myslím že by mohl být ještě lepší. 1-

James Neal 80 40+41 81, +6
Tohle čekal jen málokdo, já jsem byl jeden z mála který Nealzymu věřil. Naplnil všechen potenciál beze zbytku a celou sezonu hrál na 100%. S Malkinem si hráčsky i lidsky skvěle sedli a předváděli lahudkové kombinace. Jsem toho názoru, že Neal má top 3 wrister v lize, když to od kruhů ze své parkety trefí, nedá se to chytat. K ofenzivnímu talentu přidal fyzický projev a poctivej back-checking, kterým překvapil i mně. K dokonalosti chybí už jen trochu rychlosti a víc sebedůvěry v soubojích 1 na 1, ale dá se žít i bez toho. Nemám co vytknout, čistá a podtržená 1.

Chris Kunitz 81 25+34 59, +14
Koon odehrál opět svůj poctivý standart, přesně to samé co loni a předloni. Tímhle si vyslouźil prodloužení smlouvy na další 2 roky za stejnou sumu... Svou drzostí vytvářel prostor pro Malkina s Nealem, velmi dobře formaci doplňoval, dělal černou práci. Předvedl přesně to co se od něho čekalo a vyžadovalo. Byl spolehlivý, vyhnul se zraněním. Měl pár hluchých období, několik gólů mu rozhodčí neuznali, ale jinak byl neoddělitelnou součástí orchestru. Hodnocení - solidně za 2.

Pascal Dupuis 81 24+34 58, +18
Největší a nejpříjemnější překvapení sezony. V létě prodloužil smlouvu jako patriot za skromných 1.5M, aby pak v každém zápase odevzdal na ledě celé své srdce. Nejoblíbenější chlapík v kolektivu, poctivý dříč, skvělý penalty-killer přidal k těmhle vlastnostem nečekané útočné prvky. Na přesilovkách se neobjevoval, kdyby se udělala tabulka produktivity 5 na 5, atakoval by první desítku. Momentálně stále pokračuje v sérii, kdy boduje 16 zápasů v řadě... Tady prostě není co řešit - 1++.

Jordan Staal 61 25+23 48, +11
Jordan pokračuje v progresu. Ani on se nevyhnul zraněním, ale velkým příslibem je jednoznačné zlepšení se v ofenzivní činnosti. V defenzivě byl spolehlivý vždycky, letos k tomu přidal schopnosti power-forwarda, má výbornou střelu a velmi dobrou stabilitu s pukem, je silný při mantinelech, umí i obejít hráče 1 na 1. Při absenci Crosbyho jasně ukázal, že na post 2.centra je plně připraven, ale momentálně už opět centruje 3.formaci. Možná bych Jordanovi vytknul, že letos jeho defenziva sice furt byla velmi dobrá, ale už ne úplně na úrovni nejlépe bránícího útočníka ligy. Proto hodnocení 1-.

Steve Sullivan 79 17+31 48, -3
Prošel si určitýma fázema, aby se nakonec chytnul a stabilizoval. První polovinu sezony měl nevýraznou, na přesilovkách i 5 na 5 prohrával souboje u mantinelu, dělal chyby a ofenzivně se trápil. Nebyl schopen najít své místo v teamu, čímž se dostal pod zaslouženou palbu kritiky. Ve druhé polovině sezony nastal radikální obrat, Sully se dostal do náramní pohody a momentálně patří k duležitým postavám ofenzivy. Získal si respekt v teamu i u fans. Jeho rychlost i ve věku 37 let na obrany soupeře platí, přehled a inteligenci ve hře je furt schopen uplatnit. Na to že podepisoval za skromných 1.5M jako hráč, který má problém odehrát polovinu sezony, rozhodně předčil očekávaní... Hodnocení 2

Kristopher Letang 50 10+31 41, +19
Jeden z nejklíčovějších hráčů v teamu. Kris pokračuje ve svém plynulém herním vzestupu a vypracoval se na uznávanou a respektovanou hvězdu ligy. K elitním ofenzivním schopnostem letos přidal skvělé defenzivní zásahy, kdy několikrát akrobaticky zachraňoval skoro jisté góly soupeře. Jedinou skvrnou jeho sezony jsou 2 otřesy mozku, za které si muže dost i sám. jeho herní styl ho vystavuje do spousty situací, kdy se stává lehkým a otevřeným terčem pro soupeře. Na tohle si musí Tanger dát bacha, je to jediná věc, která mu může zabránit v pruniku k absolutní elitě ligy pro příští dekadu. Hodnocení 1-

Matt Cooke 81 19+19 38, +5
Z Cookie monstra se stal plyšovej beránek... Neskutečná proměna, i těch pár vyloučení co měl bylo většinou neškodných a přísných. Neudělal jedinej horší zákrok za celou sezonu, někdy je to možná až trošku škoda. Každopádně si hodně vyžehlil svou pověst a soustŕedil se více na hokej. Ukázal dobrou defenzivu i několik útočných tahů. Umí si dobře vyčíhat pozici a dobře zakončit. Kombinačně nikdy nebude zázrak, ale fungoval jako poctivý a spolehlivý 3rd liner. Hodnocení 2

Sidney Crosby 21 7+28 35, +13
Po obrovských problémech s otřesem mozku a pak zakamuflovaným zraněním krčního stavce se Sid konečně vrátil. A vypadá to, že je v pohodě, čerstvý, mnoho ze svého lesku rozhodně neztratil. Když je na ledě, vždycky se něco děje. Je poctivý v defenzivě, kreativní v ofenzivě. Jediné co mu neklapalo byla lehkost v koncovce, kterou např. loni měl. Při svém prvním comebacku byl jako utržený z řetězu a vyhledával šarvátky a souboje u mantinelu. Po druhém comebacku hraje trochu jinak, rozumněji. Furt je to nejlepší hráč na světě. Hodnocení 2

Tyler Kennedy 59 11+22 33, +10
Tyler neměl optimální sezonu, po loňsku se čekalo o něco víc. Měl několik zranění, putoval sestavou, hrál někdy až příliš naivně a jednoduše. Poslední dobou ale začíná naznačovat zlepšení, přibývají i body, ukazuje dobré nasazení a rychlost. Hodnocení 3.

Paul Martin 72 2+25 27, +7
Jeden z nejkritizovanějších hráčů v teamu. Prvních 50 zápasů sezony hrál opravdu strašně, nedůrazně, špatně pozičně, laxně. Veřejnost v Pittsburghu si žádala jeho výměnu. Od 5-milionového beka by se čekalo mnohem víc. Po přesunutí k Letangovi našel svou tvář, začala mu fungovat rozehrávka, výborné využíval v obraně hokejku, situace neřešil fyzicky ale právě jeho hokejka byla často tam kde měla být. Začal se osmělovat i v útoku. Poslední dobou střídá dobré výkony se slabšími. Hodnocení 3

Matt Niskanen 75 4+17 21, +9
Stabilní, solidní výkony během celé sezony. Výrazně nevyniká v ničem, ale je spolehlivý ve všem, bez výrazné slabiny. Po Letangovi má asi nejsolidnější střelu z obránců. Hodnocení 2

Craig Adams 81 5+13, -6
Klasický defenzivní pes v teamu. Na PK odvádí penzum práce, 5 na 5 je to už horší. Bylsmův oblíbenec, na můj vkus ale až příliš nehokejový. Hodnocení 3

Brooks Orpik 72 2+16 18, +19
Úvod jeho sezony poznačilo zranění a pak naskakoval do rytmu velmi pozvolna. Byl konstantně pozičně mimo a nechával se často přebruslit... Postupem času se ustálil na svém standardu, hraje ostře jako břitva, patří k absolutně nejvíc hitujícím bekům ligy. V útoku nikdy nevynikal, ale v podstatě teď už hraje to co se od něho čeká. Občas se mu přihodí slabší zápas. Hodnocení 2-

Deryk Engelland 72 4+13 17, +11
Engo se loni proslavil jako jeden z nejobávanějších bitkařů ligy, letos od toho upustil. Stal se z něho solidní bek, hodné se zlepšil. Z dřeváka se stal legitimní hráč, který je schopen někdy i nečekaně zaútočit. Rychlost není jeho ozdobou, ale jak nabírá zkušenosti, dokáže dobře číst a vyhodnocovat defenzivní situace. Hodnocení 2

Arron Asham 63 5+10 15, -6
Převzal roli hlavního rváče v teamu, má výrazné slovo v kabině. Herně teoreticky má i na víc jako je 4.formace, hlavně jeho střela je hodně ostrá. Ale v lajně s Adamsem a spol. to má těžké. Byl bych rád, kdyby jsme ho prodloužili. Herně je to OK a díky němu nemusíme v teamu držet jinak herně neschopné gorily typu MacIntyre. Hodnocení 2-

Richard Park 53 7+7 14, -1
Korejec celkem příjemně překvapil. Je dobrý na PK, není úplně mimo mísu ani v útočném pásmu. Na svůj věk(35) celkem stíhá NHL tempo. Dobrý depth complementary player.

Joe Vitale 67 4+10 14, -5
Po výborném kempu se celkem pevně usadil ve 4.formaci. Velmi solidní na bully, motorová myš, dohrává souboje do konce, vždycky odevzdává 100%. Ideální 4th liner a svým stylem se stal okamžitě miláčkem fans. Perličkou byl poslední zápas s Flyers, kde rozproudil vášně. Hodnocení 1-

Zbyněk Michálek 61 2+11 13, -1
Pro mně asi největší zklamání sezony. A to i přesto, že se přece jen v posledním období trochu zlepšil. Čekal jsem od něho jednak o něco větší příspěvek v ofenzivě. Prakticky náš pobyt v útočném pásmu končí pokud se Zbyněk dostává k puku, tohle mají s Orpikem společné. Jeho defenzivní styl mu sice nemůžu upřít, snaha tam je, ale úplně efektivní to není. Snaží se o blokování střel, postrádá ovšem fyzickou prezenci. Často nechává volně dorážet soupeře před Fleurym. 3-

Zbytek byli nestabilně hrající hráči z farmy, kteří si své odehráli a nepůsobili špatně. více se čekalo od Tangradiho(přece jen se ale i on posunul v hierarchii výš a poslední dobou hrál poměrně stabilně ve 4.formaci). Své si odehrál 7.bek Lovejoy a především obrovský talent a potenciál ukázal mladý Després, který by měl od příští sezony patřit k víc a víc stabilním kamenům defenzivního systému Pens.
Na naše zápasy do Consol Energy Center přišlo v letošní sezoně celkem 761 224 diváků, což je průměr na jeden zápas 18566. :clap: Jinak, když vezmeme i starou Melloon, tak zápasy Penguins jsou v Pittsburghu vyprodané už 216krát v řadě. Naposledy nebylo vyprodáno v roce 2007 :good:
Bob McKenzie ‏ @TSNBobMcKenzie
PIT 2010 1st rounder Beau Bennett is leaving Univ of Denver, has signed with the Penguins.
Dave Molinari ‏@MolinariPG
Bennett deal: 3 years, avg. salary-cap hit believed to be $840,000.
Beau Bennett ‏ @BeauBennett78
Black and yellow, black and yellow, black and yellow...#yeaaabuddy
Od Bennetta očekávám celkem dost. Letos měl zranění zápěstí, ale dokud hrál, byl údajně skvělej. Není náhoda, že ho bereme do profi hokeje o rok dřív, než se plánovalo. Jeden rok v AHL a pak postupně očekávám zafixování naší pozice křídla do budoucna. Talentu má na rozdávání. Tenhle klučina, Joe Morrow a Simon Després jsou naše perspektiva.

Obrázek
Pokud to v PO rychle skončí, což vypadá že skončí, budou to hromy-blesky a čistky. To je na 99% jasné už teď. Jednoznačně jsem očekával řešení brankářské pozice, odchod někoho(MINIMÁLNĚ jednoho) z tria Martin/Michálek/Orpik za téměř cokoliv, odchod Sullivana, Ashama, Parka ++...

Obecně celkem spolehlivý reportér Mark Madden zašel ještě dále.
If the Pens go out in the 1st round, expect a MAJOR MOVE. Listen tomorrow, 3-6pm on 105.9 The X. Here's a hint. It'll be one of the six guys on the billboard."
Velkou tradiční šestkou se myslí:
Obrázek

Obrázek
:sarcasm: :sarcasm: :cry: :eek2:

Nejpravděpodobnější kandidát je tedy Orpik, ale pozor zdaleka v tom není sám!
Alan Robinson ‏ @alanrobinson22
Have heard from multiple people Staal not content to remain in current role much longer. He could be No 1 center in a lot of cities.
Staalzy :hmm: Makes sense... I mě se poslední dobou několikrát zdál rozladěnej v rozhovorech, takovej divnej... Bude mu plynout poslední sezona kontraktu, pak bude UFA. Teď bude poslední šance efektivně ho vyměnit. Cenu má po výborné sezoně velkou, mohli by jsme pořešit díry v sestavě... Team hraje na houby a Jordan furt hraje 3.formaci, přičemž v play-offs např. jednoznačně přehrává Malkina. Kdyby mu docházela trpělivost, nedivil bych se. Flyers-like off-season coming? Myslím, že ano...
Z vasich hracu mam uplne nejradsi Staala.Ten kluk je vybornej ve vsech smerech a jeste k tomu skvele fyzicky vybavenej.Navic ma na vic nez 3 Lajnu.

Pro me osobne by jeho odchod mel logiku v ramci "chceme za hrace vytriskat co nejvic" Ovsem pokud bych si chtel nechat dobry hrace za rozumnej peniz nechal bych si ho a pustil Malkina za kteryho by se vytriskalo jeste vic a navic by se ubrala velka castka z plat stropu (8.7??) jako obchodni partner by se dalo uvazovat o Torontu.
Ja si Malkina v inom drese predstaviť nedokážem. :ee: Staal je najlogickejšia voľba nielen z pohľadu hodnoty, ale aj využiteľnosti.

Jednak má na viac. V druhom rade je na svojej pozícii nahraditeľný. Horšie už bude, keď znova niekto zazvoní na Crosbyho helmu.

S rizikami sa ale rátať musí. Aj preto sa priviedol Neal.
To mas pravdu ale Malkina si taky neumim jinde moc predstavit ale zase pochybuju ze by vymenili Crosbyho to asi je jen scifi.Potom teda obranci nebo Staal a ten je tim nejpravdepodobnejsi resenim.I tady si myslim ze bude mit zajem Toronto.

Kazdpopadne zmeny v Pitsburghu urcite prijdou o tom nepochybuju.Ted jde jen o to jak moc radikalni budou.
Anger píše:... I tady si myslim ze bude mit zajem Toronto...
To je jasne :D A myslim ze este Rangers :lol2:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS