Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lenze Benetta proste nedostaneme, ale... mozno by stacilo sa poobzerat po Europe :hmm: mnohi hraci su zbytocne podcenovani
Obrázek

Letestu si to u vas evidentne uziva, jak se rika se vsim vsudy :slintac:
Umberger, Brassard, Aucoin, Savard a Prospal vymenit uz teraz. Nikitin mozno po sezone a od dalsej sezony nejak takto

Dubinsky - Johansen - XXX
Calvert - Anisimov - Atkinson
XXX - Jenner - Letestu
Dorsett - MacKenzie - Boll

Johnson - Murray
Tyutin - Wisniewski
Erixon - Moore/Prout/Goloubef

Bobrovsky
XXX
CBJ po rokoch s realnou sancou na PO, tromi 1st roundermi vo vrecku, pokkt cap space a novym GM ktory by sa mohol snazit predviest... vychadza mi z toho ze zajtra by mali patrit k najvacsim buyers... ci nie? :hmm:
Mikey09 píše:Umberger, Brassard, Aucoin, Savard a Prospal vymenit uz teraz. Nikitin mozno po sezone a od dalsej sezony nejak takto

XXX - Jenner - Letestu

Johnson - Murray
Tyutin - Wisniewski

Bobrovsky
XXX
Foligna si kde nechal? :-P
mt-svk píše:
Mikey09 píše:Umberger, Brassard, Aucoin, Savard a Prospal vymenit uz teraz. Nikitin mozno po sezone a od dalsej sezony nejak takto

XXX - Jenner - Letestu

Johnson - Murray
Tyutin - Wisniewski

Bobrovsky
XXX
Foligna si kde nechal? :-P
Haha..vedel som ze som na niekoho zabudol :D pre neho sa tam miesto urcite najde... v tom pripade Dubinsky v tretom s Jennerom a Letestuom a Foligno na pravom kridle Johansenovej lajny :-)
petrik píše:CBJ po rokoch s realnou sancou na PO, tromi 1st roundermi vo vrecku, pokkt cap space a novym GM ktory by sa mohol snazit predviest... vychadza mi z toho ze zajtra by mali patrit k najvacsim buyers... ci nie? :hmm:
Uprimne si nemyslim ze by mali byt buyermi. O Umbergerovi sa hovori uz dlho a v jeho vymenu som uz dufat prestal. Aucoin pojde v zavislosti od sance na PO a aj to musi povolit. Prospal chce ukoncit karieru v CBJ. Vychadza mi z toho ze jediny realny by mal by Brassard. Vraj by sme mali vymenit 1.kolo LA a medzi spominanimy je Cammalleri. Neviem co si o tom mysliet, tento draft bude velmi silny a Johansen by sa v nom nachadzal okolo 10-15 miesta, v draftovom roku :)
A vítězem letošní trade deadline se stávají...Blue Jackets. :wave:

Zatím jen v rychlosti...o víkendu se o aktuálním dění rozepíšu více, ale můžu říct, že absolutní spokojenost a to po všech stránkách (trade deadline, výkony, výsledky). :jupi:

Momentálně je tohle pro mě druhé nejlepší (spokojené) období v celé historii klubu. :yes:

Jackets do boje!!! :box:
Majo v premiére 1+1, navyše to bol GWG. Parádny začiatok. :jupi:

Obrázek

Tie lajny nevyzerajú vôbec zle a to ešte chýba Comeau. :hmm:
Howson urobil zaklad timu, ktory slapal, Daidson pridal vitaznu atmosferu a snajpera, ktory tu chcel hrat.

Ha, ha.... som zvedava, ci este teraz tak negativne primate cenu za Bobrovskeho a Nasha.... :lol: Anisomov paradny center, Erixon mlady vyborny obranca.... no a vdaka tomu sme mohli vymenit Mooreho a Brassarda za Gaborika, ktory, ak sa nezrani, je lepsi ako Nash a najma... potreboval zmenu. :D
mt-svk píše:... Gaborika, ktory, do chvile nez se znovu zrani, je lepsi ako Nash a najma... potreboval zmenu. :D
FTFY

Ale přivolávat nic nechci.
mt-svk píše: Ha, ha.... som zvedava, ci este teraz tak negativne primate cenu za Bobrovskeho a Nasha.... :lol: Anisomov paradny center, Erixon mlady vyborny obranca.... no a vdaka tomu sme mohli vymenit Mooreho a Brassarda za Gaborika, ktory, ak sa nezrani, je lepsi ako Nash a najma... potreboval zmenu. :D
Nash je nejlepsi Ranger a Brassarda skautovali uz dlouho a hned zazaril (coz v jeho pripade jeste nic nemusi znamenat). Zatim se to vsechno jevi jako win-win, krom Bobra, kde je to jasnej steal. Mate mou podporu, nicmene karty nemate furt na PO rozdany nejlip. Obrovska skoda toho zacatku, ted vede jedina cesta asi jen v boji na dalku pres Detroit.. Ale pristi rok se na vas v nasi divizi vubec netesim :bee:
Atlantik píše:
mt-svk píše: Ha, ha.... som zvedava, ci este teraz tak negativne primate cenu za Bobrovskeho a Nasha.... :lol: Anisomov paradny center, Erixon mlady vyborny obranca.... no a vdaka tomu sme mohli vymenit Mooreho a Brassarda za Gaborika, ktory, ak sa nezrani, je lepsi ako Nash a najma... potreboval zmenu. :D
Nash je nejlepsi Ranger a Brassarda skautovali uz dlouho a hned zazaril (coz v jeho pripade jeste nic nemusi znamenat). Zatim se to vsechno jevi jako win-win, krom Bobra, kde je to jasnej steal. Mate mou podporu, nicmene karty nemate furt na PO rozdany nejlip. Obrovska skoda toho zacatku, ted vede jedina cesta asi jen v boji na dalku pres Detroit.. Ale pristi rok se na vas v nasi divizi vubec netesim :bee:
Ibaze jeden hrac, ktoremu sa u nas proste nechcelo hrat za troch kvalitnych, vdaka comu mame skvalitnene dva utoky a este si mozeme dovolit vymenit mladeho obrancu? Brassard zaziaril proti vam, ked ziaril cely tim, mne je to ale jedno, ja ho nemam rada, tak ako Dorsetta a pricnou nie je hra. Inak, ked vsetci na nasom fore Brassarda obsierali ja som sa ho tam ako jedna z mala zastala, a mala som pravdu, hoci ako bude hrat uvidime neskor.
Ten steal bol neskutocne kritizovany fanusikmi a na Howsona sa sypali hory-blesky.... ukazuje sa, ze ked dostal volnu ruku zlozit novy tim a nie stale kupovat veteranov lebo majitel chcel PO, ukazal svoje kvality!!!
NEJVĚTŠÍ ZÁPAS SEZÓNY!!! KLUCI BOJOVAT, KLUCI BOJOVAT!!!

Dnes ať se děje co se děje musíme zvítězit. Hra s číslem 38. je přímo kritická. Jde o hodně a Columbus to z mnoha důvodů prostě musí urvat!!! Což nebude žádná sranda. St. Louis hrají dobrý, pěkný hokej.
!!!KLUCI BOJOVAT!!!

Jsem nervózní, jsem natěšený a ve velkém očekávání. Závěr sezóny jak se patří. Těch pár zápasů do konce zákl. části bude velký záhul na nervy a to nejen při sledování mých oblíbených Jackets. Věřím, že jeden tým z té 8. vypadne a Jackets budou šťastnějším týmem. Bitva o play off bude pekelně ostrá (Detroit, Edmonton, Phoenix a Columbus)!!!
No, konečně po dlouhé době si sezónu užívám a především ten finiš má pořádnou šťávu a JACKETS JSOU STÁLE VE HŘE!!! KLUCI BOJOVAT!!!
Dawe4 píše:Dnes ať se děje co se děje musíme zvítězit. Hra s číslem 38. je přímo kritická. Jde o hodně a Columbus to z mnoha důvodů prostě musí urvat!!!
Jestli prohrajou i Dead Wings i vy, tak vám to neublíží.
Dawe4 píše:
NEJVĚTŠÍ ZÁPAS SEZÓNY!!! KLUCI BOJOVAT, KLUCI BOJOVAT!!!

Dnes ať se děje co se děje musíme zvítězit. Hra s číslem 38. je přímo kritická. Jde o hodně a Columbus to z mnoha důvodů prostě musí urvat!!! Což nebude žádná sranda. St. Louis hrají dobrý, pěkný hokej.
!!!KLUCI BOJOVAT!!!

Jsem nervózní, jsem natěšený a ve velkém očekávání. Závěr sezóny jak se patří. Těch pár zápasů do konce zákl. části bude velký záhul na nervy a to nejen při sledování mých oblíbených Jackets. Věřím, že jeden tým z té 8. vypadne a Jackets budou šťastnějším týmem. Bitva o play off bude pekelně ostrá (Detroit, Edmonton, Phoenix a Columbus)!!!
No, konečně po dlouhé době si sezónu užívám a především ten finiš má pořádnou šťávu a JACKETS JSOU STÁLE VE HŘE!!! KLUCI BOJOVAT!!!
dobre napísané, dnes to bude naozaj 6-bodový zápas a očakávam poriadny súboj, pevne však verím, že dnes bude šťastnejší pre nás :wink2:
:? To je škody, to je škody.

Zápas se herně povedl. Utkání to bylo vyrovnané a oba týmy si zasloužily bodovat. Ale štěstí se přiklonilo na stranu Blues. Dnešní match rozhodl tento faktor a k tomu skvělý Allen. K tomu Detroit také vyhrál. :-( Zkrátka včera se štěstí od nás odklonilo. :?

Ale nevadí. Šance tu stále je. Sice malá, ale stále je!!! TAK KLUCI BOJOVAT!!!
Hra sa, ak sa nemylim, okolo 50 zapasov, myslim, ze 52, alebo 54 ... takze sanca tu je a nie zase tak mala ... plus tim ma dobreho brankara a to je dolezite... taktiez by som nepodcenovala Leightona, v Phille ukazal, ze sa mu na novom posobisku zvykne zo zaciatku darit. :)
mt-svk píše:Hra sa, ak sa nemylim, okolo 50 zapasov, myslim, ze 52, alebo 54 ... takze sanca tu je a nie zase tak mala ... plus tim ma dobreho brankara a to je dolezite... taktiez by som nepodcenovala Leightona, v Phille ukazal, ze sa mu na novom posobisku zvykne zo zaciatku darit. :)
To se bohuzel mylis. 48
AndyF píše:
mt-svk píše:Hra sa, ak sa nemylim, okolo 50 zapasov, myslim, ze 52, alebo 54 ... takze sanca tu je a nie zase tak mala ... plus tim ma dobreho brankara a to je dolezite... taktiez by som nepodcenovala Leightona, v Phille ukazal, ze sa mu na novom posobisku zvykne zo zaciatku darit. :)
To se bohuzel mylis. 48

Praveze sa nemyli, Leighton ked prisiel do Philly mal vybornu sezonu aj PO ale dalsiu prilezitost uz nedostal, miesto toho ste z neho spravili farmara a teraz uz chytal tak ako chytal, mozno potrebuje len novy impulz. Kazdopadne horsi ako Mase nebude :-)
Mylila som sa v zapasoch :wink: No, takze este 10 zapasov, hrame teda o 20 bodov.... sanca este je, a nie mala... a aj keby sme sa do PO nedostali, pre mna je dolezitejsie to, ze sme vyhravali ako nejake chimerne drafty, za ktore sice mozeme ziskat buduce hviezdu, ale ani buduca hviedza nepomoze, ak v time nie je vitazna atmosfera... a prave takato hra je zakladom :!: :!: :!:
Mikey09 píše:Praveze sa nemyli, Leighton ked prisiel do Philly mal vybornu sezonu aj PO ale dalsiu prilezitost uz nedostal, miesto toho ste z neho spravili farmara a teraz uz chytal tak ako chytal, mozno potrebuje len novy impulz. Kazdopadne horsi ako Mase nebude :-)
preco som si toto vsimol az teraz? :rofl: kazdy je lepsi ako MFL, nam sa oplatilo dat Columbusu uz to tretie kolo len za to, ze ho vzali :psst:
A v 2010 nas Leighton nedostal tam, kde sme boli...to Pronger, Kimmo, Richie a spol dostali Leightona, tam kde sa uz nikdy nepozrie. Mat tam vtedy aspon takeho Lindbacka, bohvie ako by to finale skoncilo..
kajo píše:
Mikey09 píše:Praveze sa nemyli, Leighton ked prisiel do Philly mal vybornu sezonu aj PO ale dalsiu prilezitost uz nedostal, miesto toho ste z neho spravili farmara a teraz uz chytal tak ako chytal, mozno potrebuje len novy impulz. Kazdopadne horsi ako Mase nebude :-)
preco som si toto vsimol az teraz? :rofl: kazdy je lepsi ako MFL, nam sa oplatilo dat Columbusu uz to tretie kolo len za to, ze ho vzali :psst:
A v 2010 nas Leighton nedostal tam, kde sme boli...to Pronger, Kimmo, Richie a spol dostali Leightona, tam kde sa uz nikdy nepozrie. Mat tam vtedy aspon takeho Lindbacka, bohvie ako by to finale skoncilo..

Vytlacil Emeryho, cize si to miesto vybojovat musel, urcite ho nedostal zadarmo len preto, ze pred nim bola taka obrana. Ale mysli si dalej ze obrana robi brankara, nerobi, maximalne mu pomaha ale brankar je to na ktorom to stoji a pada, takze ked nechyta brankar moze byt obrana aka chce. A musis uznat, ze sezonu 09-10 mal velmi dobru vo Philly
Bobor nominovany na Vezina Trophy :!: :!: :!: :good:

oprava, len koho preferuje nhl.com, ale aj tak dobre :)
Emery se zranil, byl pak na operaci kycle. Jinak si Leighton ani neskrt.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG