Tak Danny podle me ani moc do uvahy nepripadal.Spis jsem myslel,ze se rozhodne mezi Gagnem,Kapanenem a Smithem.Nakonec to neni spatna volba a Jason se jako kapitan jiste osvedci.Ohlund píše:No Jason bol úspešne kapitán aj v Edmontone a ja som ani nikoho iného neočakával vo Phile.Briere bol kapitán Buffalo,ale podla mňa neni to lepší vodca ako Smith.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
v noci zo soboty na nedelu na Galaxiiphillipo_canya píše:Otazka kapitana na nadchadzajucu sezonu je vyriesena. Do tejto funkcie bol zvoleny obranca Jason Smith. Tak som zvedavy nanho v otvaracom zapase proti Edmontonu
som z toho dost prekvapeny ze prave jeho ste si zvolili
pát 05. říj 2007 21:09
Je to tak Baffy, opravdu skvělý začátek...........
!!!!
Bohuzel nezbyva nez pogratulovat arekovi k vyhre Oilers nad Phillkou.
Skoda,veril jsem,ze by mohli vyhrat i podruhe,ale nic se nedeje.Ten Briereuv gól byl sice famozni,ale celkove byla prvni rada u tri branek Edmontonu s nelichotivou bilanci -3,to neni dobre.Budou to muset zkusit ve stredu v Ohlundove Vancouveru,tam snad nejaky bodik urvou.
ziadne prekvapko
letci slapu v absolutnej pohodicke..skvely golmam Marty je oporou timu..v zaverecnych sekundach I tretiny iny zakrok vytiahol..
http://scores.espn.go.com/nhl/recap?gameId=271016015
ale tak to je radost chytat za tak fungujucou obranou..Niitty, toto sa mi veru nepaci, 2jka v jeho pripade neprijatelna!..uvidime co prinesie buducnost..
neda mi, aby som nevyzdvihol aj Martyho osatenie..pozdava sa mi od masky, az po betony..par jeho photo aj z posl. suboja zhliadnete
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=60&t=2186
ale tak to je radost chytat za tak fungujucou obranou..Niitty, toto sa mi veru nepaci, 2jka v jeho pripade neprijatelna!..uvidime co prinesie buducnost..
neda mi, aby som nevyzdvihol aj Martyho osatenie..pozdava sa mi od masky, az po betony..par jeho photo aj z posl. suboja zhliadnete
Tak pozriem sa další shutout pre Birona
toť neuveritelne ...zastavených 38 striel...a proti ofenzíve New Jersy..proste parada...4:0 o5 Philadelphia valcuje jedneho za druhým...len tak dalej Go Flyers GO.Čosa týka New Jersy o5 zbabraný zapas...z 38 striel nedať gol to je hanba veru a z 18 dostať 4 je ešte väčšia..očakaval som na tuto sezonu horšie výkony ako minulý rok no nie až taketo hrozne
Tak Letci zvládli další těžký zápas s rozjetými Hurikány a dávají všem najevo,že letos je to opravdu jiná Philadelphia,nežli tomu bylo posledně.Tým hraje s velkým nasazením,dobře kombinuje,obrana hraje zatím zodpovědně,líbí se mi hlavně Randy Jones a taky Hatcher se hodně zlepšil,no a v neposlední řadě to odzadu jistí jistý Marty Biron,chytající v naprosté pohodě.Jo,to je oproti minulé sezoně obrovský rozdíl!
Na čo má tento zmenený tím Philadelphie
Všetci sme sústredení na to, aby sme dosiahli v porovnaní s predošlým rokom najlepšie zlepšenie v histórii ligy. Chceme sa vrátiť do play-off a naše očakávania sú vysoké. Máme ale veľmi ťažkú divíziu, v ktorej hrajú Pittsburgh, tímy z New Yorku a Devils. V prvom rade sa teda musíme snažiť vyhrať divíziu. Potom môžeme myslieť na konferenciu a na ďalšie fázy sezóny.

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé