Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ohlund píše:No Jason bol úspešne kapitán aj v Edmontone a ja som ani nikoho iného neočakával vo Phile.Briere bol kapitán Buffalo,ale podla mňa neni to lepší vodca ako Smith.
Tak Danny podle me ani moc do uvahy nepripadal.Spis jsem myslel,ze se rozhodne mezi Gagnem,Kapanenem a Smithem.Nakonec to neni spatna volba a Jason se jako kapitan jiste osvedci.
phillipo_canya píše:Otazka kapitana na nadchadzajucu sezonu je vyriesena. Do tejto funkcie bol zvoleny obranca Jason Smith. Tak som zvedavy nanho v otvaracom zapase proti Edmontonu :cool:
v noci zo soboty na nedelu na Galaxii :wink:

som z toho dost prekvapeny ze prave jeho ste si zvolili :idea: , ale drzim palce
photo momentka z posl. pripravneho :frajer2:

Obrázek
Flyers pridavaju trocha betonu a poctivej drevorubacskej prace. Mame tu novych hracov. Center Jim Dowd a kridlo Jesse Boulerice.
No to je mi panecku zacatek :clap: Phillka si veze vyhru z Calgary a to se ceni!Danny navic zacal ve velkem stylu a to dvema goly!Fantazie :thumbsup: Jen tak dale kluci! Go Flyers Go!
Je to tak Baffy, opravdu skvělý začátek........... :cool: :cool: !!!!
Bohuzel nezbyva nez pogratulovat arekovi k vyhre Oilers nad Phillkou. :( Skoda,veril jsem,ze by mohli vyhrat i podruhe,ale nic se nedeje.Ten Briereuv gól byl sice famozni,ale celkove byla prvni rada u tri branek Edmontonu s nelichotivou bilanci -3,to neni dobre.Budou to muset zkusit ve stredu v Ohlundove Vancouveru,tam snad nejaky bodik urvou. 8) :good:
Tak mu mame skvely start dnesneho dna. Canucks dostali kapky :clap: a osem klackov k tomu. I like this shit :D
:clap: Fantazie!To musela byt pro Ohlunda dosti kruta podivana,destrukce Kosatek pred domacim publikem. :good:
hohohoo, tak letci pustili na kosatky inu kanonadu..co dodat, smekam..
jj - poskvrnil julen ten nepekny kroscheck boulericea na kesslera :thumbsdown:

ale ak mu naparia ocakavany exemplarny trest (aspon to co dostal downie) tak by to mohla byt sanca pre Steva Ruzicku uchmatnut si flek v prvom tyme :) tak som zvedavy
petrik píše:poskvrnil julen ten nepekny kroscheck boulericea na kesslera :thumbsdown:

bez komentara..
P*dele! :twisted: To si robi srandu... za stavu 7:2 (a v podstate za akehokolvek stavu)... recidivsta, takeho rovno vyhodit a nech to hraju hokejisti, nie dobytok.
Jsem znechucen :?
Ako keby im nestačilo že tam majú Downieho,tak ešte aj Boulerrice a Eager,sú :censored:
Ale presne o tomto som písal ked Rypien narazil o mantinel Roy,že pekne sa nato pozerá ale len z jednej strany,tej ktorá do novej NHL nepatrí.
No dobre mu hokejkou napral do ksichtu, nechcel by som. Dostal 25 zapasov takisto jak Simon.
ma to svoje plus ale do prveho tímu bol povolaný Ružička a ma šancu sa presadiť...na farme sa mu darí tak prečo ho nevyskušať...
:yahoo: Letci jedou!!Radsi to s tim vychvalovanim nebudu prehanet,ale mam z kluku letos moc dobry pocit a verim,ze jim forma a ta herni pohoda se kterou hraji,vydrzi co nejdele.Biron potvrzuje sve kvality a stava se velkou oporou Flyers,jen me trochu mrzi smutna role Niittyho na stridacce,ten kluk by mel chytat,ale s tim se neda nic delat,Marty ma formu a tak bude muset Antero na svou dalsi sanci znovu trpelive cekat.Let´s Go Flyers
:box: :good: :taptap:
Obrázek
ziadne prekvapko 8) letci slapu v absolutnej pohodicke..skvely golmam Marty je oporou timu..v zaverecnych sekundach I tretiny iny zakrok vytiahol..

:arrow: http://scores.espn.go.com/nhl/recap?gameId=271016015

ale tak to je radost chytat za tak fungujucou obranou..Niitty, toto sa mi veru nepaci, 2jka v jeho pripade neprijatelna!..uvidime co prinesie buducnost..

neda mi, aby som nevyzdvihol aj Martyho osatenie..pozdava sa mi od masky, az po betony..par jeho photo aj z posl. suboja zhliadnete :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=60&t=2186
tak Philka sa mi čím dalej tým viac lubi...a už len preto že Biron chyta fakt skvele a dnes to už šlo na prvý shutou v sezone a ten jeho zakrak proste parada...necem to cele ale zakriknuť...no rozhodne im držím palce chalanom...maju na vela tuto sezonu
Tak pozriem sa další shutout pre Birona :cool: toť neuveritelne ...zastavených 38 striel...a proti ofenzíve New Jersy..proste parada...4:0 o5 Philadelphia valcuje jedneho za druhým...len tak dalej Go Flyers GO.Čosa týka New Jersy o5 zbabraný zapas...z 38 striel nedať gol to je hanba veru a z 18 dostať 4 je ešte väčšia..očakaval som na tuto sezonu horšie výkony ako minulý rok no nie až taketo hrozne
Tak to hej Biron odchytal parádny zápas,síce som vydel len highlighty,ale tam mal dobré zákroky.
Gól S.Kapanena bol pekný,pekne unikol a príklep nemal chybu...
Vidno, že Philly kupovala koncepčne a nie hŕŕ... :)
Tak Letci zvládli další těžký zápas s rozjetými Hurikány a dávají všem najevo,že letos je to opravdu jiná Philadelphia,nežli tomu bylo posledně.Tým hraje s velkým nasazením,dobře kombinuje,obrana hraje zatím zodpovědně,líbí se mi hlavně Randy Jones a taky Hatcher se hodně zlepšil,no a v neposlední řadě to odzadu jistí jistý Marty Biron,chytající v naprosté pohodě.Jo,to je oproti minulé sezoně obrovský rozdíl! :clap: :super: :groupwave:
:arrow: Biron: Cieľom je rekordné zlepšenie v porovnaní s min. sezónou

Na čo má tento zmenený tím Philadelphie :?:

Všetci sme sústredení na to, aby sme dosiahli v porovnaní s predošlým rokom najlepšie zlepšenie v histórii ligy. Chceme sa vrátiť do play-off a naše očakávania sú vysoké. Máme ale veľmi ťažkú divíziu, v ktorej hrajú Pittsburgh, tímy z New Yorku a Devils. V prvom rade sa teda musíme snažiť vyhrať divíziu. Potom môžeme myslieť na konferenciu a na ďalšie fázy sezóny.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
No nic,dnes se s Ohlundovými oblíbenými týmy střetávám jak na Východě,tak na Západě,takže Flyers,jedeme si na Floridu pro bodíky!!!Marty znovu postaví zeď a o zbytek už se postarají Simon,Danny,Jeff a Richie. 8) :wink: :box: Let´s Go Flyers!
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS