Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tyhle časy jsou pro Evropana opravdu na pytel, výhodu mají na Východě, kdy to začne v 1.00 nebo 1.30, potom je ještě do rána dostatek času na spaní. Mně pak ještě docela vyhovuje i ten čas v půl páté, hokej končil v sedm, kdy normálně vstávám. Tohle je asi nejhorší varianta, po skončení je na spánek tak hodinka, sotva se povede po nervovém vypětí usnout, zvoní zas budík...
sidney77 píše:Tyhle časy jsou pro Evropana opravdu na pytel, výhodu mají na Východě, kdy to začne v 1.00 nebo 1.30, potom je ještě do rána dostatek času na spaní. Mně pak ještě docela vyhovuje i ten čas v půl páté, hokej končil v sedm, kdy normálně vstávám. Tohle je asi nejhorší varianta, po skončení je na spánek tak hodinka, sotva se povede po nervovém vypětí usnout, zvoní zas budík...
Mne to nevadilo, aj keď som malý, stačí mi 5 hodinový spánok. Večer som zaľahol o 20:00 alebo 21:00 a potom som vstal na zápas, nerobilo mi to problémy. Poobede som bol stále živý, občas som si zdriemol na 30 minút a to mi úplne stačilo. 15 minút poobedného spánku sa rovná 2 hodinám nočného spánku a zdá sa mi, že je to pravda :good: :good:
Já bych v osm v devět neusnul... Kvůli vstávání na hokej jsem se naučil chodit spát aspoň nejdéle v jedenáct, loni jsem viděl nějakých 55-60 zápasů, takže jsem takhle málo spal tak 2-3x týdně. Před 2 lety jsem byl rád, když jsem vstal na 4-5 zápasů za sezónu, teď už mi to docela nevadí, i když odpoledne po zápase většinou nic moc.
sidney77 píše:Já bych v osm v devět neusnul... Kvůli vstávání na hokej jsem se naučil chodit spát aspoň nejdéle v jedenáct, loni jsem viděl nějakých 55-60 zápasů, takže jsem takhle málo spal tak 2-3x týdně. Před 2 lety jsem byl rád, když jsem vstal na 4-5 zápasů za sezónu, teď už mi to docela nevadí, i když odpoledne po zápase většinou nic moc.
uplny zapad ako california alebo vancouver to maju este dobre, hraju az nadranom. clovek vstane v normalnu dobu a vidi poslednu tretinu.najhorsie su tie casy o 2-3.00.
JJ přesně tak... ve 3 je úplně nejhorší čas.... aspoň že venkovní zápasy hrajeme v přijetelnější dobu..... Zápasy se San Jose budou vždycky asi největším lákadlem, kvalitní rival, vyhovující čas a ve vzduchu důležité dva body ;)))

Co koukam na ten rozpis tak z posledních 15 zápasů hrajeme jenom 5 doma... doufam, že to nepoznamená náš play off rush (jestli vůbec v tu dobu ještě nějaký bude teda.....)
Toto bolo naše:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h0WF2AhTj8w&co ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h0WF2AhTj8w&co ... edded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Tie jeho K.O. stoja za to. :box:
Keith Yandle podepsal s Phoenixem dvouletou smlouvu
Smlouva: Podmínky smlouvy nebyly zveřejněny

- Keithovi je 22 let, a je skvělou ofenzivní perspektivou naší obrany... Důležitý podpis, který však byl již dříve avizovaný.... Sám Maloney řekl, že Yandle bude hrát velkou roli v našem týmu....

A tak to bude i podle mě ;))) ... Možná né už příští sezónu, ale pomalu a jistě začne nahrazovat Jovanovskiho a jednou to bude hráč, který bude posílán na přesilovku jako muž číslo 1....

Už statistiky z minulé sezóny mluví za vše:
4 góly, 26 asistencí (30 bodů) v 69 zápasech. Na to že Keith hrával 3. lajnu a na přesilovce rozehrával až druhou formaci, je to ve 22 letech uctihodný výkon... Jen tak dál Keithe.....

Práva na Nigela Dawese získalo Calgary
- Nigel požadoval arbitráž jako chráněný volný hráč, když údajně chtěl pouze jednocestnou smlouvu na rok s platem méně jak 1 000 000 dolarů, ale i tak byl umístěn Phoenixem na waivers listinu, z té si ho dnes stáhlo Calgary.....

No Nigel by se do naší sestavy nevešel, a největší problém byl asi návrh na jednocestnou smlouvu... so let him go.....
Paráda Wanicku... Celý deň chodím už aj ja na tú stránku azcentral :D, či sme nepodpísali Upshalla a nezískali Tungaya. Už len tie dva podpisy a budem šťastný :)
tak tak, a může se jít s klidnym spaním užívat zbytek léta ;)))) ....
btw. znáš tuhle stránku?
http://coyotes.wz.cz/

přes sezónu moc aktualizovaná nebejvá... ale teďkon v létě docela jo.... a informace jsou tam docela rychle ;)).... takže tam si můžeš pročíst většinu článků které vyjdou v americe a to ještě s tou výhodou, že nejsou jenom zkopírovaný, ale že je to většinou celý vlastní výtvor autora, (kterej je mimochodem taky srdcař Phoenixu) který jenom bral informace ze všech možných zahraničních serverů......
Wanic píše:btw. znáš tuhle stránku?
http://coyotes.wz.cz/

přes sezónu moc aktualizovaná nebejvá... ale teďkon v létě docela jo.... a informace jsou tam docela rychle ;)).... takže tam si můžeš pročíst většinu článků které vyjdou v americe a to ještě s tou výhodou, že nejsou jenom zkopírovaný, ale že je to většinou celý vlastní výtvor autora, (kterej je mimochodem taky srdcař Phoenixu) který jenom bral informace ze všech možných zahraničních serverů......
Tak toto nepoznám, pozrem sa tam :yes: Dík za web.
Nemám moc dobré správy, Alex Tungay by mal podľa všetkého zakotviť v tíme Floridy, aj keď to ich asistent generálneho manažéra popiera. Dúfajme, že má ich asistent pravdu a naozaj ho nezískali.
yzy19 píše:Nemám moc dobré správy, Alex Tungay by mal podľa všetkého zakotviť v tíme Floridy, aj keď to ich asistent generálneho manažéra popiera. Dúfajme, že má ich asistent pravdu a naozaj ho nezískali.
kdes to četl?
Wanic píše:
yzy19 píše:Nemám moc dobré správy, Alex Tungay by mal podľa všetkého zakotviť v tíme Floridy, aj keď to ich asistent generálneho manažéra popiera. Dúfajme, že má ich asistent pravdu a naozaj ho nezískali.
kdes to četl?
Na nhlpro.cz, ale len dnes som tam začal chodiť, tak im neverím až na 100%, uvidíme.
Nojo koukam... :/ .... no na azcentral... v diskuzi pod tématem někdo psal, že Erklund říkal, že Tanguay jde do Floridy... :/ nebral jsem to moc vážně, ale když už to maj i na NHLpro :/.... Neuvěřim, dokaž to nebude na 100%, ale když už o se o tom hovoří z tolika stran, bojim se že Phoenix top 6 forwarda z volných hráčů nezíská ....

A jestli ne, tak budeme muset vyměňovat, a výměny byvájí ošemetný .....
thebadone na AZcentral hezky shrnul možnosti Phoenixu..... :good: Neni to jenom pro potřeby Phoenixu, tohle jsou možný hráči pro všechny týmy NHL...... jak vypadá situace na trhu volných hráčů na pozici křídla

Hráči který bysme stále mohli získat na trhu volných hráčů:
Alex Tanguay (free agent) - Neni to zrovna gólový hráč, ale je to skvělý playmaker. Je po operaci obou ramen a po dvou sezónách, kdy nedokázal nazbírat bod na zápas. Tanguay je ale defenzivně zodpovědný, když jeho poslední mínusová sezóna byla v roce 1998 - 1999. Kdy skončil s -2 v 5 zápasech v AHL za Hersey Bears. Zopakoval bych to, neměl mínusouvou sezónu 10 let!!! ... V současné době je to nejlepší křídlo které ještě nikde nepodepsalo smlouvu a jakýkoliv tým by byl lepší, kdyby Alex byl jeho součástí....

Maxim Afinogenov (free agent) - Tenhle kluk má talent na to být skvělým TOP6 křídelníkem, ale vystihuje ho slovo nevyzpytatelný a to neni zrovna nejlepší věc. Měl solidní bodvou potenci už velice brzo ve své kariéře, která ještě víc vzrostla po výluce, ale nyní vypadá jeho hra (jak defenzivně tak ofenzivně) jako by byla na úpadku (poslední dvě sezóny). Může to být Afinogenovem samotným, ale může to být taky Buffalem a jestli je to pravda, že ho Buffalo brzdí, tak by mohl být velice nebezpečný v tom pravém týmu. Myslím, že zkušený tým by udělal dobře, kdyby ho podepsal, ale myslim že by nehrál dobře ve vyvýjejícím se týmu

Todd Bertuzzi (free agent) - Bertuzzi je jeden z lepších silových útočníků na trhu, ale věk a jeho postoj ho začínají ovlivňovat. Na druhou stranu, má velké rozpětí rukou a šikovné ruce, což je velice vzácné, ale může si myslet, že jeho hra voní jako růže a nehrát dozadu tak dobře jako dopředu. Něco jako Afinogenov, udělal by líp, kdyby šel do týmu kde už je prvních 5 forwardů zaběhlích, né do týmu, kde se snaží tvrdě makat v dlouhém play off run (tohle snad překládat nemusim ;))))

Jason Williams (free agent) - Wiliams začal svojí kariéru jako nedraftovaný volný hráč, který podepsal s Red Wings. Po výluce začal pravidelně dávat góly, a jako hráč druhé řady si vedl průměrně, doteť ale adekvátně, obráné povinnosti. Dokáže dávat góly, dokáže tvořit hru a jak se zdá dokáže to i v nedotvořeném týmu (to zní asi divně, no prostě v manšaftu, kterej nemá prvních 5 forwardů pevně danných a kde by byl on jeden z těch, od kterých se něco čeka) ... nebo v týmu který je zrovna v přestavbě. Kdyby se dostal do správného týmu, mohl by to být černý kůň trhu.

Janne Pesonen (free agent) - Personen je jedinečný (skvělý) Evropan, který by mohl být smrtící (doslovný překlad, významově asi elitní) hráč NHL, když se dokáže dát pořádně dohromady. Po tom co průměrně sbíral bod na zápas ve Finské SM-Lize (nejvýše hodnocená Evropská liga), přišel hrát do Pittsburgu, kde na farmě Wilkes-Barre Penguins (v AHL) získal 82 bodů ze 70 zápasů. Nebyl však schopný se prosadit v hlavnim týmu Penguins, kde se objevil v 7 zápasech. Nutno ale dodat, že nebyl správně zapasován do sestavy (byl povolán 5x, což má na hráče velký dopad), aby předvedl co v něm je. Myslim, že nemá zrovna moc zkušeností s tim hrát NHL, mohl by být dobrým doplněním týmu, který potřebuje rychlost a křídelníka jež umí tvořit hru.

Miroslav Satan (free agent) - Kdyby Šatan odehrál 82 zápasů za sezónu, pravděpodobně by 40 bodů nasbíral (Ale jeho budoucí trenéři budou asi doufat, že jich nasbírá alespoň 60). Byl by dobrým doplněním pro jakýkoliv tým, který potřebuje útočníka číslo 4-5, pokud nemají dost lepších hráčů nebo číslo 6-7, pokud mají dostatek lepších hráčů.... Nevím jak moc by bylo bezpečné, dát mu možnost hrát v TOP scoring line.

Petr Sykora (free agent) - Petr je hodně jako Šatan, s vyjímkou toho, že má potenciál vytvořit lepší čísla jak Miro. Nevím jak spolehliví by byl v první řade, ale určitě je z kategorie TOP6 forwardů.

- samozřejmě se taky musim zmíňit o (honorable - teď mi nějak nenapadá české slovo k tomu, prostě vážených ;))) hráčích, jako je Brandan Shanahan či Mike Comrie ....
thebadone na AZcentral taky hezky shrnul možnosti Phoenixu při trejdu..... :good:

Hráči který bysme mohli získat v případném trejdu:
Patrick Sharp (Chicago Blackhawks) - Chicacký RFA omyl (doslovný překlad, význam si domyslete ;)))) po skončení sezóny posunul jejich tým do finančního problému a jestli se Chicago chystá a doufá že podepíše Toewse s Kanem na konci sezóny, budou muset dát pryč jednoho nebo dva hráče a nehldeat za ně nějakou výraznější náhradu. Sharp je víc než jen střelec gólů a playmaker, ale dokáže určitě nasbírat 60 bodů, když zůstane zdravý po celou sezónu. Vypadá to, že on je ten hráč, který bude na odchodu. Stejně jako Kris Versteeg vypadá jako hráč, jež by mohl odejít.

Dany Heatley (Ottawa Senators) - Tato situace je nejsmutnější. Heatly, který je jeden z nejlepších útočníků v lize je rozladěný a chce odejít. Bohužel jeho No trade clausole ho nechává rozhodout o jeho vlastním osudu. Chce jít do západní konfernce, takže to by mohlo jedině pomoc. Samozřejmě Alexei Kovalev by mohl být vyměněn, ale nemyslim si, že by se Ottawa chtěla zbavit hráče, který právě podepsal smlouvu.

Jiri Hudler (Detroit Red Wings, restricted free agent pending arbitration) - Hudler už podepsal dohodu s týmem KHL tuto sezínu, ale KHL řekla, že nejdřív musí vyslechnout výsledek arbitráže. I když na výsledku záleží, Hudler stále může skončit v KHL, skončit v Detroitu, nebo může skončit v jiném týmu přes výměnu s Detroitem a nebo jinak, když skončí jako UFA (kdyby byl schopný se nějak vymanit ze svého kontraktu). Hudler je dynamický a talentovaný hráč, který dokáže udělat 60 bodů, kromě toho už je zralý, ale musí hrát ve svém budoucím týmu větší roli, pokud má být brán vážně. Dokážu si ho představit v týmu který je dobře fyzicky stavěný a potřebuje rychlost a schopnosti.

Phil Kessel (Boston Bruins, restricted free agent) - Kessel byl v centru spekulací o výměnách, ale zatím stále zůstává ve vlastnictví Medvědů. Můžeme si jenom myslet, jaké to pro něj musí být hrát v týmu, kde se ho chtěli zbavit. Nehledě na obavy o jeho zdravotní stav ze začátku sezóny, 21 let starý Phil odehrál 60 bodovou sezónu a předpokládá se, že se stále bude zlepšovat. Tým s dostatkem volnýho místa pod platovým stropem by se ho měli pokusit získat, jako hráče zralého hrát NHL.

Patrick Marleau (San Jose Sharks) - I přesto, že San Jose pravděpodobně nebude chtít posilovat své divizní rivaly, Marleau může být vyměněn za balíček mladých nadějných hráčů. Patrick může být sice občas nedůsledný, ale dokázal předvést vedení první lajny. Opravdu hráč, na kterého by se měli vaše oči zaměřit.

Daniel Briere (Philadelphia Flyers) - Organizace Phoenixu udělala hodně chyb při draftování a následném podepisování hráčů. Ta největší byla když jsme vyměnili Briera za Chrise Grattona. Briere se stal jedním z nejlepších útočníků ligy, zatímco Gratton strávil většinu své kariéry na farmě. Teď už to je jedno, ale zklamání Flayers z minulé sezóny by mohlo vést k přestupu hráče s tak obrovskou smlouvou. Tým s hodně velkým prostorem pod platovým stropem, který potřebuje křídelníka do první lajny by pravděpodobně mohl získat Briera aniž by toho za něj musel hodně nabídnout.

- samozřejmě se taky musim zmíňit o (honorable - teď mi nějak nenapadá české slovo k tomu, prostě vážených ;))) hráčích, jako je Alexander Semin (Washington Capitals), Chris Kunitz (Pittsburg Penguins), Radim Vrbata (Tampa Bay Lightning)

don79 přidal:
Jonathan Cheechoo (San Jose Sharks) - Ještě jeden trejd bych připomenl a to je Jonathan Chcechoo. Věřím, že by se dal získat levně snad jenom za nějaký prostřední draft. SJ se potřebuje zbavit drahých hráčů aby mělo prostor pod platovým stropem. Vím, že byl na sestupu po jeho skvělé 56 gólové sezóně, ale jeho zranění a ztráta místa v první Throntnově řadě byly hlavními důvody. Cheechoo hraje srdcem a nikdy nic nevzdá. Poslední rok hrál v řadě s Gocem a Grierem, proto neudělal tolik bodů. Chceechoo jako křídlo s centrem který umí tvořit hrů může být 25 - 30 gólový hráč. Měli bysme ho získat za malou náhradu, kdyby s náma SJ chtělo trejdovat...
Phoenix podepsal "farmáře" Spinu, Hoggana a Sallivena
- Dave Spina je asi největší nadějí, aby si zahrál NHL konečně rozený Arizoňan. Všichni tři sbírali v San Antoriu skvělá čísla. Jeff Hoggan je dokonce kapitán. Takže důležité podpisi i co se týče našeho "Béčka"

Novinky:
- Na netu se proslíchá, že Nashville hledá zpátky skvělého střelce a že podpis je už naspadnutí... byl bych velmi nerad, kdyby ten přestupující byl Scotie Upshall, který bohužel figuroval ve všech spekulacích ...
- Keith Yandle by si měl za příští dva roky vydělat 2 400 000, což dělá 1 200 000 na sezónu, což je rozumnej plat. Lauri Korpikovski by měl brát 700 000 za sezónu a celkově za dva roky si tak přijít na 1 400 000, což je další skvělá zpráva, že bude brát tak málo
Phoenix potrebuje ak chce uspiet top hraca a hlavne dobreho top hraca.ten prvy zoznam co su tam mena ako bertuzzi, tanguay, satan tak od toho ruky prec. ale ten druhy kde je napriklad heatley, kessel, sharp tam by som sa zameral.
Dmitri Kalinin odchází do ruského Salavat Yulaev :arrow: http://www.iihf.com/home-of-hockey/news ... 8138d15fcd
Wanic, čo povieš? Vrbata je ako na obežníku. Znovu je u nás :D. Čo myslíš, bude pre nás prínos, alebo čo od neho očakávaš? :)
No na Azcentral jsou všichni spokojený s trejdem.... ale já si to musim ještě nechat projít hlavou
No hoši já vám gratuluju, váš GM dokázal téměř dokonale využít blbosti našeho GM a jeho snahy, zbavit se Vrbaty. Když to vezmu platově, tak máte Vrbatu za nějakých 1.3M, to je vynikající.
Nezbavili jste se vůbec ničeho, co by vás mělo bolet (a my naopak nezískali vůbec nic, co by se nám aspoň trošku hodilo, viz. náš topic...) a ikdyby Vrbata nehrál optimálně, udělal řekněme 10-15gólů a 40 bodů, tak pořád je to výborný trade.
O to ani tak nejde... Vrbata jako takovej za Fedoruka a Halea přesně jak píšeš... neztratili jsme nic..... ;))) ... ale všechny trejdy co děláme jsou furt trejdy nižších hráčů. My teď potřebujem TOP 6 forwarda a já když vidim těch trejdů a všechny trejdy druhořadýho charaktu, začínám získávat pocit, že ten vysněnej top forward už nepřijde :/ .....

xxx - Mueller - Doan
Upshall (a to ještě snad) - Lombardi - Průcha
Korpikovski - Hanzal - Vrbata
Tikhonov - Fidler - Winnik

- s tim, že Vrbata a Průcha se asi poperou o post hráče do druhý lajny.....

Jako rezerva: Boedker, Turris
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS