Škoda, dosť mu ide karta a takto "zažiari"..
Tu je to trochu v lepšej kvalite: http://www.youtube.com/watch?v=u_dAYLIG ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale hlavne sa mi páči, ako tam už vyskočí Goal a nakoniec nič.. Taká nepekná škodoradosť, ale dostalo ma to..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NASHVILLE PREDATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ok, je to od eklunda, ale da sa to najst aj u inych (otazka kto to prebral od koho?
)
udajne by sa do NHL mohol este tuto sezonu vratit Radulov
ufa vypadla z KHL PO, radulov ma stale platnu zmluvu s nashville takze sa nanho nevztahuje to ze je uz po TD a nemusel by ist ani cez waiver...
to by bola ina bomba
udajne by sa do NHL mohol este tuto sezonu vratit Radulov
ufa vypadla z KHL PO, radulov ma stale platnu zmluvu s nashville takze sa nanho nevztahuje to ze je uz po TD a nemusel by ist ani cez waiver...
to by bola ina bomba
Sice Ufa vypadla, a Radulov nehral udajne vobec dobre, ale v Rusku su treningy do 30. aprila, sezona tam nekonci vypadnutim z PO, takze by sa museli Preds dohodnut s Ufou. Ale... je to mozne, kedze ak by sa Radulov vratil, dokoncil by si zmluvu a na buduci rok by mohol podpisat vyssiu.
Tak už sa čaká na súhlas od NHLPA a Radulov môže prísť a kľudne pokračovať a pomôcť Preds v Play-off...Veľmi sa teším, a z hráčmi ako Erat bratia Kosticinovci Fisher Legwand + defenzívny Gaustad v obrane Suter Weber a hlavne Rinne v bráne to je super zloženie ktoré môže v Play-off dojsť daleko!
Držím im palce
Těším se na něho a jsem zvědavý jak si povede.
Jsem teď sice zanaprázdněnej prací, školou a i také Českou extraligou, ale ve čtvrtek se určitě kouknu. Přeci jen play off se blíží a měl bych si svůj druhý nejoblíbenější tým proklepnout ještě více.
Každopdáně Radulov a Predátoři do toho!
Jsem teď sice zanaprázdněnej prací, školou a i také Českou extraligou, ale ve čtvrtek se určitě kouknu. Přeci jen play off se blíží a měl bych si svůj druhý nejoblíbenější tým proklepnout ještě více.
Každopdáně Radulov a Predátoři do toho!
Jj ,to byl neskutečný zákrok,Peks chytá famózně,k tomu i pěkná klika v podobě dvou tyčí za bezbrankového stavu a další důležité body měli v kapse... ..hrají výborně,opravdu :klobuk_dole: ,vypadá to už,že si to dáme hned v 1.kole,velký respekt k nim,bude to velmi nepříjemný soupeř ..... uvidíme
Jak už jsem tu zde několikrát zmínil - Predátoři v hokejovém srdíčku jsou ihned za Modrokabátníky a jelikož jsem je na konci sezóny, ale ono i po čas celého ročníka sledoval pravidelně a tak bych rád něco napsal k základní části.
Predátoři během svého působení v NHL byli známi svojí poctivou hrou, která je založena především na perfektní defenzivě a ještě lepším brankáři. K tomu se samozřejmě musí přidat ještě touha po vítězství a pracovitost. Bohužel jen útok trochu skřípal.
Udělejme čáru a podívejme se jak hráli a s jakým hokejem se prezentovali v letošní sezóně (ona už minulá byla této hodně podobná)....
Predátoří během svého působení v základní části 2011/2012 produkovali hokej, který má jednoznačně úspěch a který já vlastně mám rád.
Výborná defenziva podpořena naprosto famózním brankářem. Všichni hráči si plnili to co měli a dodržovali jasně danou taktiku.
Zkrátka playeři, kteří vybojovali nádherné 2 místo v divizi a celkově 4 v konferenci ukázali, že ví co hrát a že svému trenérovi a zavedenému systému věří.
Hráli disciplovaně, bojovali. Prostě předváděli to co každý fanoušek chce vidět - Tvrdou práci, bojovnost...Zkrátka že to nejsou paničky, ale hráči, kterým záleží na výsledku týmu!
A i často kritizovaná ofenziva Predátorů makala tak jak měla.
Suma sumárum - Nashville Predators prožili vynikající základní část a do play off jdou s hlavy nahoře a rozhodně by se Detroitu neměli bát. Tenhle rok na ně mají s přehledem a věřím, že do třetice už je porazí!!!
Predátoři během svého působení v NHL byli známi svojí poctivou hrou, která je založena především na perfektní defenzivě a ještě lepším brankáři. K tomu se samozřejmě musí přidat ještě touha po vítězství a pracovitost. Bohužel jen útok trochu skřípal.
Udělejme čáru a podívejme se jak hráli a s jakým hokejem se prezentovali v letošní sezóně (ona už minulá byla této hodně podobná)....
Predátoří během svého působení v základní části 2011/2012 produkovali hokej, který má jednoznačně úspěch a který já vlastně mám rád.
Výborná defenziva podpořena naprosto famózním brankářem. Všichni hráči si plnili to co měli a dodržovali jasně danou taktiku.
Zkrátka playeři, kteří vybojovali nádherné 2 místo v divizi a celkově 4 v konferenci ukázali, že ví co hrát a že svému trenérovi a zavedenému systému věří.
Hráli disciplovaně, bojovali. Prostě předváděli to co každý fanoušek chce vidět - Tvrdou práci, bojovnost...Zkrátka že to nejsou paničky, ale hráči, kterým záleží na výsledku týmu!
A i často kritizovaná ofenziva Predátorů makala tak jak měla.
Suma sumárum - Nashville Predators prožili vynikající základní část a do play off jdou s hlavy nahoře a rozhodně by se Detroitu neměli bát. Tenhle rok na ně mají s přehledem a věřím, že do třetice už je porazí!!!
“The meetings were very, very good. They were very positive and very constructive and went through a lot of things,” Poile said Friday. “There’s no negatives that I hear in terms of what would be a reason to not come back to Nashville. Having said that, we still don’t have a deal, but I’m still optimistic and still going to keep constant dialogue in this process.”
“They went well. We felt that it was worth continuing discussion. We were candid with each other, and our discussions are going to continue to be ongoing,” Sheehy said. “I think we’ve been very candid with each other, and you’re always looking for solutions and that’s why we’re continuing to have dialogue.”
“The sooner the better, and he knows how I feel from that regard,” Poile said Friday. “Say we get a commitment from him — the better it would be for our franchise, and allow more opportunities to do more things. Having said that, I don’t control that.”
http://tvasports.ca/videos/video-sergei ... -abandonne" onclick="window.open(this.href);return false;
Neskutečné. Vyhodit, první letadlo směr Minsk..
Neskutečné. Vyhodit, první letadlo směr Minsk..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé