Doufam, ze se potkame ve finale teda a ja si dam "do tretice vseho dobryho"! Tusim, ze ses jedinej, koho sem letos ani jednou neporazil, a to by bylo, aby tenhle stav vydrzel az do konce sezony!Anty » pon bře 16, 2015 12:08 pm píše: moje vysledky z timami ktore postupili do PO:
Halifax 10:6, 9:6
Alaska 9:7, 8:7
Boulder 5:12
Humenne 8:7, 12:3
Chugwater 12:4, 5:8
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Organizační záležitosti
Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.
fantomas píše:Doufam, ze se potkame ve finale teda a ja si dam "do tretice vseho dobryho"! Tusim, ze ses jedinej, koho sem letos ani jednou neporazil, a to by bylo, aby tenhle stav vydrzel az do konce sezony!Anty » pon bře 16, 2015 12:08 pm píše: moje vysledky z timami ktore postupili do PO:
Halifax 10:6, 9:6
Alaska 9:7, 8:7
Boulder 5:12
Humenne 8:7, 12:3
Anty píše:stale plati "v niecom som uz dohral" .. ten ovlada klasicku fantasypetrik píše:Anty píše:hmm ked vidim dobre tak dostanem jedneho z dvojice parek (haxballovy kapitan)/veternik (KTL kapitan)
jedno je iste ... v niecom som uz dohral
edit: ale este mozes dostat Lukasa
no ved hadam by si nechcel v jednej sezone vyhrat vsetko... (tento rok ti bude musiet stacit titul z KTL)
no tak ak sa mi nejakym zazrakom toto podari vyhrat tak to bude "proklate tesne"... 
zatial vidim sance tak 2:1 pre Antyho. nutne potrebujem z brany vytazit viac ako sucasny stav 2:1 pre mna a spoliehat sa na haluzne stats ako SHP a GWG a ze nejako urvem vacsinu zo zatial vyrovnanych +/-, PPP, strely a bloky ...
zatial vidim sance tak 2:1 pre Antyho. nutne potrebujem z brany vytazit viac ako sucasny stav 2:1 pre mna a spoliehat sa na haluzne stats ako SHP a GWG a ze nejako urvem vacsinu zo zatial vyrovnanych +/-, PPP, strely a bloky ...
Ne že bych si teda jinak neporadil, ale za jednodenní hostovačku Clutterbucka se musim veřejně pochválit - skrze GWG mi vyhrát i SHP, dvě v jednom, to teda klobouček.
:frajer2:
A teď na petrika, nejhůř postavenýho semifinalistu. Pochopitelně cokoliv mimo celkovýho triumfu se bude rovnat megazklamání.
:frajer2:
A teď na petrika, nejhůř postavenýho semifinalistu. Pochopitelně cokoliv mimo celkovýho triumfu se bude rovnat megazklamání.
Tak postup do finale samozrejme potesil, ale jednym dychom musim povedat ze vykon v semifinale bol mizerny… s Antym to bol suboj jednookeho so slepym, jeho hraci boli z formy este viac ako ti moji a este aj tie zmatky s brankarmi vracajucimi sa z IR sa mu do toho priplietli a bolo to
Ak chcem mat nejaku sancu aj vo finale, opat budem potrebovat ovladnut brankarske stats… od hracov v poli sa vela cakat neda, v semi nazbierali fantomasovi hraci 2x tolko bodov ako moje lamy
tak trosku pocitam s debaklom… ale zase v ZC som uz chugwater 2x porazil, takze preco nie aj do tretice? 
Este otazocka – finale konci v nedelu alebo sa hra az do konca ZC NHL? Asi by som si to vedel niekde najst, ale nechce sa mi hladat…
Ak chcem mat nejaku sancu aj vo finale, opat budem potrebovat ovladnut brankarske stats… od hracov v poli sa vela cakat neda, v semi nazbierali fantomasovi hraci 2x tolko bodov ako moje lamy
Este otazocka – finale konci v nedelu alebo sa hra az do konca ZC NHL? Asi by som si to vedel niekde najst, ale nechce sa mi hladat…
Standardně do neděle. Poslední týden už se záměrně vynechává, protože tam mnohdy týmy šetří svoje nejlepší hráče a dochází kvůli tomu k nepříjemnému ovlivňování matchupu.petrik píše:Este otazocka – finale konci v nedelu alebo sa hra az do konca ZC NHL? Asi by som si to vedel niekde najst, ale nechce sa mi hladat…
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé