Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Anty » pon bře 16, 2015 12:08 pm píše: moje vysledky z timami ktore postupili do PO:
Halifax 10:6, 9:6
Alaska 9:7, 8:7
Boulder 5:12
Humenne 8:7, 12:3
Chugwater 12:4, 5:8
Doufam, ze se potkame ve finale teda a ja si dam "do tretice vseho dobryho"! Tusim, ze ses jedinej, koho sem letos ani jednou neporazil, a to by bylo, aby tenhle stav vydrzel az do konce sezony!
fantomas píše:Doufam, ze se potkame ve finale teda a ja si dam "do tretice vseho dobryho"! Tusim, ze ses jedinej, koho sem letos ani jednou neporazil, a to by bylo, aby tenhle stav vydrzel az do konce sezony!
eee, to budem asi ja... :giggle:
fantomas píše:
Anty » pon bře 16, 2015 12:08 pm píše: moje vysledky z timami ktore postupili do PO:
Halifax 10:6, 9:6
Alaska 9:7, 8:7
Boulder 5:12
Humenne 8:7, 12:3
Doufam, ze se potkame ve finale teda a ja si dam "do tretice vseho dobryho"! Tusim, ze ses jedinej, koho sem letos ani jednou neporazil, a to by bylo, aby tenhle stav vydrzel az do konce sezony!

hmm ked vidim dobre tak dostanem jedneho z dvojice parek (haxballovy kapitan)/veternik (KTL kapitan) :nervozny:
jedno je iste ... v niecom som uz dohral
Anty píše:hmm ked vidim dobre tak dostanem jedneho z dvojice parek (haxballovy kapitan)/veternik (KTL kapitan) :nervozny:
:hehe:
edit: ale este mozes dostat Lukasa :jn:
petrik píše:
Anty píše:hmm ked vidim dobre tak dostanem jedneho z dvojice parek (haxballovy kapitan)/veternik (KTL kapitan) :nervozny:
stale plati "v niecom som uz dohral" .. ten ovlada klasicku fantasy :|
Anty píše:
petrik píše:
stale plati "v niecom som uz dohral" .. ten ovlada klasicku fantasy :|
:neviem:
no ved hadam by si nechcel v jednej sezone vyhrat vsetko... (tento rok ti bude musiet stacit titul z KTL)
o co hrajou nepostoupivsi? Tedy krome me a naniho?
megaton píše:o co hrajou nepostoupivsi? Tedy krome me a naniho?
Ten samý pavouk jako hrajou 1.-6. Vy dva budete hrát příští week s těmi co postoupí v tom pavouku. Hraje se o umístění. Takže ten kdo skončil 12. teď klidně může bojovat ještě o konečné 7. místo.
honziss píše:Ten samý pavouk jako hrajou 1.-6. Vy dva budete hrát příští week s těmi co postoupí v tom pavouku. Hraje se o umístění. Takže ten kdo skončil 12. teď klidně může bojovat ještě o konečné 7. místo.
OK. Dik.
Tie moje ofenzívne hviezdy sa na PO uplne :censored: .
:ciga:
Parek dostal co sa donho zmestilo, zlatym klincom do jeho rakvy boli 2 sobotne shutout v podani Halaka a Rinneho :petrik:

A teraz uz ide do tuheho, cesta do finale vedie cez vitaza ZC Antyho… :box:
Skoro to vyšlo, ešte nejaký haluzný GVG, SHG alebo SO od Bishopa a mohol byť obrat.
takze vetrik :box:

v zakladnej casti to bolo dost vyrovnane..udrzi si Hammond a Talbot formu z poslednych tyzdnov? ak ano postupim
Ok, je načase vrátit Humennému tu šílenou ostudu ze základní části (2:14), která mě v podstatě připravila o pole position.
:box: :povzbudzovanie:
LOL, stav 0:14 a strata 8 kanadskych bodov hned po prvom dni v ktorom ani nebolo extra mnoho zapasov ? :rofl: :hahano:
petrik píše:LOL, stav 0:14 a strata 8 kanadskych bodov hned po prvom dni v ktorom ani nebolo extra mnoho zapasov ? :rofl: :hahano:
a to si mal stastie ze som Moulsona zobral z FA o den neskor..kazdopadne dobry zaciatok :jn: ktory ale nic neznamena
no tak ak sa mi nejakym zazrakom toto podari vyhrat tak to bude "proklate tesne"... :nervozny:
zatial vidim sance tak 2:1 pre Antyho. nutne potrebujem z brany vytazit viac ako sucasny stav 2:1 pre mna a spoliehat sa na haluzne stats ako SHP a GWG a ze nejako urvem vacsinu zo zatial vyrovnanych +/-, PPP, strely a bloky ...
no moji brankari samozrejme stratili formu z posledneho mesiaca kedy som v brane dominoval :cry: snad to este zvratia..ja vidim sance 50 na 50 kedze je strasne vela stats vyrovnanych
Ne že bych si teda jinak neporadil, ale za jednodenní hostovačku Clutterbucka se musim veřejně pochválit - skrze GWG mi vyhrát i SHP, dvě v jednom, to teda klobouček.
:frajer2:

A teď na petrika, nejhůř postavenýho semifinalistu. Pochopitelně cokoliv mimo celkovýho triumfu se bude rovnat megazklamání.
:nono:
obrovske sklamanie :-( nacasovanie formy brankarov totalne nevyslo a navrat Lundqvista a Andersona mi iba uskodil... a nemam k tomu uz viac co dodat
Tak postup do finale samozrejme potesil, ale jednym dychom musim povedat ze vykon v semifinale bol mizerny… s Antym to bol suboj jednookeho so slepym, jeho hraci boli z formy este viac ako ti moji a este aj tie zmatky s brankarmi vracajucimi sa z IR sa mu do toho priplietli a bolo to
Ak chcem mat nejaku sancu aj vo finale, opat budem potrebovat ovladnut brankarske stats… od hracov v poli sa vela cakat neda, v semi nazbierali fantomasovi hraci 2x tolko bodov ako moje lamy :samovrazda: tak trosku pocitam s debaklom… ale zase v ZC som uz chugwater 2x porazil, takze preco nie aj do tretice? :)

Este otazocka – finale konci v nedelu alebo sa hra az do konca ZC NHL? Asi by som si to vedel niekde najst, ale nechce sa mi hladat… :giggle:
petrik píše:Este otazocka – finale konci v nedelu alebo sa hra az do konca ZC NHL? Asi by som si to vedel niekde najst, ale nechce sa mi hladat…
Standardně do neděle. Poslední týden už se záměrně vynechává, protože tam mnohdy týmy šetří svoje nejlepší hráče a dochází kvůli tomu k nepříjemnému ovlivňování matchupu. :)
Nooo, kym chugwateru nenastupia brankari tak mam sancu… :dudo:
petrik píše:Nooo, kym chugwateru nenastupia brankari tak mam sancu… :dudo:
Ono to sice na první pohled vypadá, ale všechny tři týmy mých golmanů ještě hrajou tři zápasy - akorát je maj natlačený do druhý půlky tejdne. Takže bych neměl mít problém aspoň pět startů nashromáždit.
:)
787 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES