Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ja jsem ten draft letos pekne odflakl, prisel jsem v 9.kole a hned bral golmany, kteri maji sanci aspon obcas chytat, ale stejne to bude moje nejvetsi slabina, uprimne receno jsem v prdeli a letos to vidim hodne spatne :eek2: Mel jsem nadraftovane jen 3 utocniky ale uz 5 beku, proste takova kopie lonskeho Skorpiona :-D A i behem nasledujicich kol jsem delal spoustu veci takze parkrat mi to jeste autopicklo ( urcite Salo ) a hrace co jsem vybiral ja jsem ani nesledoval jejich statistiky z minule sezony a bral to vylozene jen podle jmen. Navic jsem byl vytoceny z odpoledniho fotbalu, teda spis grotesky a po zapase priznejme si to byl i nejaky ten panacek slivovicky na uklidneni, ale nepomohlo, este ted jsem nasrany.

A tu je ta moje sestava snu :jn: :lol:

1. (15) Evgeni Malkin C,RW
2. (26) P.K. Subban D
3. (55) Jordan Eberle RW
4. (66) Bobby Ryan LW,RW
5. (95) Ryan Suter D
6. (106) Duncan Keith D
7. (135) Keith Yandle D
8. (146) Andrei Markov D
9. (175) Ray Emery G
10. (186) Michal Neuvirth G
11. (215) Matt Read RW
12. (226) Teemu Selanne RW
13. (255) Robin Lehner G
14. (266) Olli Jokinen C
15. (295) Martin Havlat RW
16. (306) Jiri Hudler LW
17. (335) Aleksander Barkov C
18. (346) Emerson Etem LW,RW
19. (375) Zach Bogosian D
20. (386) Sami Salo D
21. (415) Kyle Palmieri C
22. (426) Andrei Loktionov C
23. (455) Alex Burmistrov C,RW
24. (466) Ville Leino C,LW
25. (495) Ryan Malone LW
Já jsem s draftem spokojenej... letos jsem se zaměřil hlavně na secondary stats (hits, blocks, FOW)

v útoku máme dobrou first line, kvalitně pořešenej post centra, perfektní takřka celou obranu a stabilní jedničku... trochu horší to asi bude se secondary scoring, protože většinu křídel sem bral až v posledních kolech, kdy už nic moc k mání nebylo.. takže tady nás určitě bude trochu tlačit bota... mno stejně jako loni sem dal v bráně přednost formátu: jednička - dvojka (a to uvidíme jak to s tim Markstromem dopadne), dvojka; nebude to na dominanci v golmanských statsech, ale určitou úroveň by udržet měli...

Navíc mam v týmu několik příslibů... Zkusil jsem Hertla (já věřim, že steal draftu :slintac: ), ale třeba i Bozak, či Fisher, jako dva first line centři, vzhledem k místům, z kterých jsem je bral je určitě zajímavou variantou...

Celkově spokojenost...

A co že vás bude čekat, když přijedete do slunné Arizony?

Rozhodně budeme velice těžkej tým to play against. O výhrách či prohrách by se měly rozhodovat dva faktory... jako už je v hokeji zvykem... golman nám musí dát šanci vyhrát zápas (tj. alespoň 2 goalie stats musí pořešit vítězstvím), občas by měl umět urvat i zápas (tj. když se povede týden vyhrát až 4 stats) a klíčovej otazník bude v oblasti scoring stats... Jestli se našim klukům bude dařit mít tyhle stats aspoň vyrovnaný se soupeřem... secondary stats snad překloní vítězství na naší stranu...

Suma sumárum: Předem se všem omlouvam za ten debakl, kterej jim uštědříme... neberte si to tak... je to jenom hra (kterou na neštěstí vyhrajem my :jn: ) :petrik:

btw. dam týhle sestavě 3 - 4 kola a uvidíme jak se to bude vyvíjet..
NoBa Witchers
1.(9) Patrick Kane(Chi -C,RW)
2.(32)Zach Parise(Min - LW)
3.(49)Kari Lehtonen(Dal - G)
4.(72)Martin Brodeur(NJ - G)
5.(89)Dustin Brown(LA - LW,RW)
6.(112)Drew Doughty(LA - D)
7.(129)Alexander Edler(Van - D)
8.(152)Chris Stewart(StL - RW)
9.(169)Patrik Berglund(StL - C)
10.(192)Adam Henrique(NJ - C)
11.(209)Ryane Clowe(NJ - LW,RW)
12.(232)Jay Bouwmeester(StL - D)
13.(249)Tuomo Ruutu(Car - C,LW)
14.(272)Devin Setoguchi(Wpg - RW)
15.(289)Travis Hamonic(NYI - D)
16.(312)Jeff Petry(Edm - D)
17.(329)Dustin Penner(Anh - LW)
18.(352)Jay Harrison(Car - D)
19.(369)Chris Kelly(Bos - C)
20.(392)Pierre-Marc Bouchard(NYI - RW)
21.(409)Valeri Nichushkin(Dal - RW)
22.(432)Robert Bortuzzo(Pit - D)
23.(449)Tommy Wingels(SJ - C)
24.(472)Reto Berra(Cgy - G)
25.(489)Jaden Schwartz(StL - C)

tak na buduci draft si robim zoznam, po vcerajsej skusenosti. draftoval som z pozicie 9 a potom som vzdy dlho cakal(striedavo 17 a 23 kol co bola katastrofa). tazko som si mohol niekoho naplanovat. a hlavne tazko som mohol reagovat na brankarsky armagedon, ked vsetci naraz rad za radom zacali pickovat golmanov a samozrejme ani len nehrozilo ze budem na rade. v tomto smere som mal nakoniec stastie oproti niektorým. branu nemam nic moc ale mam dve 1ky(ani som ich nevyberal, proste mi ostali ako poslední vo svojej kvalitativnej kategorii). plus som riskol na zaver berru-min rok som mal stastie s fasthom, tak snad..
s obranou som absolutne spokojny, 4ria by mali hrat 1.pp vo svojich timoch, vsetci hituju,blokuju a pridaju aj par bodov.
utok neviem odhadnut, bral som ako minuly rok, hracov prvych 2 formacii co hraju v special teams, maju ofenzivu a aj hituju.
ocakavania pred sezonou nemam velke,rad by som sa vyhol boju o zachranu a drzal sa aspon na dohlad PO.
Halifax Royals

1. (19) Henrik Sedin (Van - C)
2. (22) Jimmy Howard (Det - G)
3. (59) Evgeni Nabokov (NYI - G)
4. (62) Alexander Semin (Car - LW,RW)
5. (99) Jeff Carter (LA - C,LW,RW)
6. (102) Marian Hossa (Chi - RW)
7. (139) Mike Green (Was - D)
8. (142) Wayne Simmonds (Phi - RW)
9. (179) Dany Heatley (Min - LW,RW)
10. (182) Alexandre Burrows (Van - LW,RW)
11. (219) Artem Anisimov (Cls - C,LW)
12. (222) Colin Wilson (Nsh - LW)
13. (259) Paul Martin (Pit - D)
14. (262) Patric Hornqvist (Nsh - RW)
15. (299) Tyler Toffoli (LA - C,RW)
16. (302) Cody Eakin (Dal - C)
17. (339) Matt Frattin (LA - RW)
18. (342) Raphael Diaz (Mon - D)
19. (379) Mikael Granlund (Min - C)
20. (382) Boone Jenner (Cls - C)
21. (419) Jake Gardiner (Tor - D)
22. (422) Joe Corvo (Ott - D)
23. (459) Nikolai Khabibulin (Chi - G)
24. (462) Clayton Stoner (Min - D)
25. (499) Danny DeKeyser (Det - D)

Pre túto sezónu som zvolil odlišnú stratégiu. Vždy som vsádzal na skúsených veteránov, tento rok dostane prednosť mladícka dravosť. :-D Boone Jenner by mal začať v 1. útoku, snáď tam vydrží celú sezónu. Granlund a Eakin by mali hrať 2. centrov. Danny DeKeyser je nový žolík, keďže hrdinu minulého finále Pageaua mi ktosi vyfúkol. S Toffolim som sa asi ukvapil, ale očakávam ho do 2 týždňov v 1. tíme. Možno ho nakoniec vyhodím a zoberiem niekoho na hity. Tam mám tradične veľké rezervy, podobne na vhadzovaniach a tento rok asi aj na blokoch. U Wilsona a Anisimova čakám prvú 50+ bodovú sezónu . Brankári - Howard je opora z minulej sezóny a Nabokov by mal, keď už nič iné, aspoň pravidelne chytávať. Inak okrem Howarda zostal z víťazného tímu aj Carter, Martin, Frattin a Stoner.

EDIT:Tento rok mám nejako veľa krídel, takže keď tak nejakého vymením za centra. Rok čo rok som mal problém zohnať aspoň 3 RW a teraz ich mám 7. :-D
Chicoutimi Bandits tento rok draftovali tychto hracov:

1. John Tavares (C)
2. Jonas Hiller (G)
3. Thomas Vanek (LW, RW)
4. David Krejci (C)
5. Nazem Kadri (C)
6. Pascal Dupuis (LW, RW)
7. Dennis Seidenberg (D)
8. Sam Gagner - (C, LW)
9. Kevin Shattenkirk (D)
10. Slava Voynov (D)
11. Tomas Kopecky (RW)
12. Carl Hagelin (LW)
13. Anton Khudobin (G)
14. Johny Oduya (D)
15. Mark Giordano (D)
16. Andrew Ference(D)
17. Andrew Cogliano (C, LW)
18. Grant Clitsome (D)
19. Jakub Kindl (D)
20. Maxime Lappiere (C, Rw)
21. Daniel Paille (LW)
22. Eric Fehr (RW)
23. Jason Chimera (LW)
24. Ryan Spooner (C)
25. Kyle Chipchura (C)

Ja som nerobila ziadnu extra pripravu na draft, dokonca som na to mierne zabudla a dosla som presne o pol deviatej, ale myslim ze so celkom spokojna, trosku viac obrancov mam ale to sa vykrysdtalizuje v priebehu prvych zapasov ze co a jak. Mam aj par cuciek, a vyslovene Spooner je zo srandy zobraty, viem isiel na Farmu tak uvidime jak to dopadne. Snazila som sa aj vedlajsie statistiky brat, tak uvidime no....brankarske kombo je zaujimave, ale myslim si, ze nemusi byt zle :)
vidim to podobne ako uviedol dedek, v podobe Masona som mal akoby väcsiu istotu, aj ked u pomarancov co sa tyka brankarov jeden nikdy nevie :jn:
mna pobavilo to, ked sa arek, ci kajo vypytovali, ako to vidia ostatni GM´s u spominanych brankarov, tam idu kamaratske rady bokom a ak ti poradia tak to stoji za to :cool: obzvlast ked cakas na svoj tah. ako ked som ja cakal, koho si arek vyberie, pricom som uz mal zaradeneho Masona.....podobne ako kajo, aj ja som v jednej chvili spekuloval nad tou 2jicou listov, potreboval som niekoho aj z Vychodu, kedze zo Zapadu som uz 2jicu mal

pride mi, ze pomaly kazdy jeden tim je nabuchany :hmm: mne tam chyba vyslovene produktivne eso, papierovo by mi mal zriesit najviac bodov D Karlsson, co asi nie je najlepsou vizitkou, no a potom je to take vselijake; na zbieranie bodov v pocte G+A sa veru nebudem môct spoliehat :| nechapem preco som dal prednos Plekymu pred St.Louisom :doh:
nic to, treba bojovat, bude to urcite narocnejsi boj ako minulu sezonu, ked som sa od 1.kola drzal na hornych prieckach, uspechom bude urcite postup do PO, clovek si nan zvykne, tak nerad by klesol o stupienok nizsie :nono:
Vymenim Fleuryho za niektoreho z tychto brankarov:

- Lundquist
- Quick
- Niemi
- Crawford
- Rinne
- Howard
- Anderson
- Backstrom

pri absencii Vokouna bude Fleury urcite chytat kvantum zapasov. Nevahajte :tada: :)
No ono je chytat a chytat. Bryz u nás taky chytal dva roky, ale do yahoo bych si ho nikdy nevzal.
Silesia Ice Miners :arrow:

1. (10) Jonathan Quick (LA - G)
2. (31) Anze Kopitar (LA - C)
3. (50) Loui Eriksson (Bos - LW,RW)
4. (71) Tim Thomas (Fla - G)
5. (90) Brad Richards (NYR - C)
6. (111) Dan Girardi (NYR - D)
7. (130) Jarome Iginla (Bos - RW)
8. (151) Troy Brouwer (Was - RW)
9. (170) Travis Zajac (NJ - C)
10. (191) Brandon Dubinsky (Cls - C,LW)
11. (210) Ladislav Smid (Edm - D)
12. (231) Martin Erat (Was - LW,RW)
13. (250) David Legwand (Nsh - C)
14. (271) Jannik Hansen (Van - RW)
15. (290) Andrew MacDonald (NYI - D)
16. (311) Dave Bolland (Tor - C)
17. (330) Sean Couturier (Phi - C)
18. (351) Erik Johnson (Col - D)
19. (370) Brenden Morrow (StL - LW)
20. (391) Matt Greene (LA - D)
21. (410) Dainius Zubrus (NJ - C,RW)
22. (431) Brad Stuart (SJ - D)
23. (450) Jim Slater (Wpg - C)
24. (471) Jared Cowen (Ott - D)
25. (490) Jean-Gabriel Pageau (Ott - C)

Já jsem vcelku spokojený. Řekněme tak z 85%. :-D Oproti minulé sezóně mnohem lépe vyřešen brankářský post. Trochu jsem oželel beka na přesilovku, ale to není nic hrozného. Na draftu mě asi nejvíce štval dunim, páč mi cca 3x těsně před nosem někoho odstřelil. Tuším, v 5. kole jsem měl předpřipraveno: Couture, Brown, Kesler, Pavelski - všichni se sice v onom pátém kole střetli, ale nikdo nedokráčel až do mé ohrádky. Vylezl z toho B. Richards. Nejvíce mě mrzí asi pick Erata. Místo něj jsem mohl k sobě pozvat třeba Hornqvista (ještě jeden střelec mi právě chybí) a také Laich. Toho jsem měl v hledáčku už při výběru Legwanda, akorát jsem nějak nedokázal určit jeho zdravotní stav, tož proto jsem ho asi zazdil nadobro. :neviem:
Z minulého ročníku u mne zůstali: Brouwer, Zajac & MacDonald.
Když je někod pi*a, tak je holt pi*a. :cry: :mad: Já si na ten draft vzpomněl právě teď. :lol3:

EDIT: Tak nakonec mám asi lepší tým než bych si nadraftoval sám. :rofl: :cool: Rinne, S. Jones, Voráček, RNH, St. Louis, Sharp, Tarasenko, Boyle, Marleau, Huberdeau :good: Ale ta obrana nic moc. Takže jsem ochotný vyměnit útočníka/y za obránce... :jj:
Kukni na Megatonov autopick :D
Cathy píše:Kukni na Megatonov autopick :D
Po prvních autopicks jsem valil oči, ale pak ten zbytek :rofl:
Poprad Blackhawks®
1. (7) Claude Giroux
(Phi - C,RW)
2. (34) Mike Smith
(Pho - G)
3. (47) Cam Ward
(Car - G)
4. (74) Chris Kunitz
(Pit - LW)
5. (87) Milan Lucic
(Bos - LW)
6. (114) Scott Hartnell
(Phi - LW)
7. (127) Mike Richards
(LA - C,LW)
8. (154) Jiri Tlusty
(Car - LW)
9. (167) Michael Ryder
(NJ - RW)
10. (194) Radim Vrbata
(Pho - RW)
11. (207) Alexander Steen
(StL - C,LW)
12. (234) Kyle Okposo
(NYI - RW)
13. (247) Milan Michalek
(Ott - LW,RW)
14. (274) Bryan Bickell
(Chi - LW)
15. (287) Jussi Jokinen
(Pit - C,LW)
16. (314) Clarke MacArthur
(Ott - LW)
17. (327) Mats Zuccarello
(NYR - LW)
18. (354) Chris Higgins
(Van - LW)
19. (367) Mikael Backlund
(Cgy - C)
20. (394) Nicklas Grossmann
(Phi - D)
21. (407) Jason Demers
(SJ - D)
22. (434) Ryan Murray
(Cls - D)
23. (447) Alexei Emelin
(Mon - D)
24. (474) Michal Rozsival
(Chi - D)
25. (487) Ryan Ellis
(Nsh - D)

Ja som Bohuzial musel robit 2 drafty naraz,zo zaciatku som nemal strach,ale ked prisiel cas na draft numero 2,zacal som obcas aj panikovat,hlavne,ked sa tu v nasej lige zacali tahat goalies ,nepamatam kedy som tak na drafte panikoval,brutal..Uz nikdy viac nebudem hrat v ligach,kde sa draft prekryva..TFUJ TAJBL :!: ani som neobedoval,obed mi vychladol,takze ostal az na veceru,zbytocny stres :hroza:

Inac som celkom spokojny,len dufam,ze Ward ma nesklame :)
minuly rok bolo pri rosteroch tlacitko, kde automaticky nastavilo aktivnych hracov na ten den. Viete niekto, kam ho dali? :x Okrem toho ten novy dizajnje dost neprehladny :thumbsdown:
Nejake takove tlacitko bylo? :oops: Ten novy design bude spis o zvyku, neni to spatne.

Dnes jsem si stahl "Yahoo Fantasy Hockey" aplikaci do telefonu (android) a musim rict, ze je velmi povedena. Vyzkousejte. :thumbsup:
Viktor Stalberg + Nick Bjugstad :hroza:
Rono píše:Když je někod pi*a, tak je holt pi*a. :cry: :mad: Já si na ten draft vzpomněl právě teď. :lol3:

EDIT: Tak nakonec mám asi lepší tým než bych si nadraftoval sám. :rofl: :cool: Rinne, S. Jones, Voráček, RNH, St. Louis, Sharp, Tarasenko, Boyle, Marleau, Huberdeau :good: Ale ta obrana nic moc. Takže jsem ochotný vyměnit útočníka/y za obránce... :jj:
Tak si pozri môj tím ja mám zas obrancov dosť, neako sa dohodneme.
dejf » Uto Okt 01, 2013 12:07 pm píše:Viktor Stalberg + Nick Bjugstad :hroza:
už to začalo? :lol2:
ešte sa ani zápas neodohral a u mám 2 na IR :cool:
aj ja :D
Skorpion píše:minuly rok bolo pri rosteroch tlacitko, kde automaticky nastavilo aktivnych hracov na ten den. Viete niekto, kam ho dali? :x Okrem toho ten novy dizajnje dost neprehladny :thumbsdown:
Fakt? Ja som si to tlacitko tiez nikdy nevsimol. Dost slabo je teraz vidiet, kt. hrac v ten den hra.

to Heny. Toho Richardsa by som mozno bral, pozri sa koho by si za neho chcel.
inak prečo musím vždy začínať s redym? :nervozny: dajaký ľahší súper na úvod nemohol byť?
Lukas33 píše:
Skorpion píše:minuly rok bolo pri rosteroch tlacitko, kde automaticky nastavilo aktivnych hracov na ten den. Viete niekto, kam ho dali? :x Okrem toho ten novy dizajnje dost neprehladny :thumbsdown:
Fakt? Ja som si to tlacitko tiez nikdy nevsimol. Dost slabo je teraz vidiet, kt. hrac v ten den hra.

To tlacitko som ani ja nikdy nevidel :D teraz je otazne, ci Skorpi si vymysla, fetuje alebo sme my analfabeti :D Ale kedze Lukas aj Redy su spoluhraci z DD, ta tretia moznost bude asi najrealnejsia :nervozny:
kajo » Uto Okt 01, 2013 6:04 pm píše:
Lukas33 píše:

To tlacitko som ani ja nikdy nevidel :D teraz je otazne, ci Skorpi si vymysla, fetuje alebo sme my analfabeti :D Ale kedze Lukas aj Redy su spoluhraci z DD, ta tretia moznost bude asi najrealnejsia :nervozny:
ani ja som to nevidel :sok: wtf is that :lol2:
Podle mě si to jen Skorpi myslí, že něco takového existovalo, takže ani neví, že půl sezony neměl danou sestavu. :-D
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING