Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Edmonton Losers, darmo, toto ezozvysku plati. Hacik je v tom, ze malicky Gagner skutocne hviezdi.
ako inac ak nie v sn mohli olejari uspiet :roll:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

3 body od PO :)
uz sme mohli byt na PO prieckach keby sme neprehrali tie dva domace zapasy. Souray po navrate odohral cez 27 minut. Pitkanen este viac. A Pisanimu sa icetime tiez kazdym zapasom zvysuje a dnes dal aj dolezity gol :clap: . Teraz budu 4 tazke zapasy - Detroit, Vancouver, Dallas, New Jersey
S Detroitem nevím,ale očekávám,že Vankáč by měli porazit když je Luongo zraněný.Oliers mají celkem kvalitní útok a tet s podporou Sheldona Souray který je známy svou kvalitní střelbou od modré to bude ofenzivně velmi silné mužstvo.(pokud se zas někdo nezraní :? )
takze s Detroitom vyhra. Super, aj som to cakal :thumbsup: . Len skoda ze vsetko vyhravame az po predlzeni. Fernando dal dnes opat gol :clap: . Teraz nas cakaju 3 domace zapasy, treba to vsetko vyhrat :twisted: :twisted: :twisted:
su olejari niecim zaujimavi, vynimocni, okrem samostatnych najazdov :D Hemsky je u mna sn_typek Numero Uno

no, ak sa Vam podari zabodovat v 3 domacich matchoch (trebars aj po tych sn :roll: môze to byt vo Vasej divizii opät o nieco zaujimavejsie, zamotanejsie..
Tak dufam ze sa dnes edmonton rozbehne a ukaze ze mysli na vyradovacie boje a ze sa snim pocita mal by k tomu pomoct aj uzdraveny Sheldon Souray ktory sa len prednedavno vratil do zakladnej zostavy a bude davat jeho skvele goly od modrej.Len dufam za za Edmonton bude chytat Roloson lebo Garon sa mi nejak nezda ale ma urcite niejake tie kvality nie je kazdy dokonaly.Vancouer bude naladeny na vyhru ale Edmonton moze uspiet svojim kolektyvnym vykonom samozrejme ze aj Vancouer ma svojho tymoveho ducha ale Edmont ma vyrovnane rady Vancouer sa spolieha len na 2 Line a na Luonga tak Edmonton ukazte sa a uvidime ci potvrdite moje slova. :clap:
cepi píše: no, ak sa Vam podari zabodovat v 3 domacich matchoch (trebars aj po tych sn :roll: môze to byt vo Vasej divizii opät o nieco zaujimavejsie, zamotanejsie..
No a aj sa im podarilo a bolo to po tých :censored: nájazdoch,teraz Sanford dokonca zastavil aj Hemského a vdaka Keslerovi sme viedli po druhej sérii 1:0,ale potom Pyatt nič a Horcoff vyrovnal.

Vždy ked sme prehrali po nájazdoch bolo naše forum plne tém, že prečo nedal tohto a jak je možné že poslal tohto...Ale VŽDY velice chceli Burrowsa.
A teraz konečne v 4. sérii aj išiel a tak to aj dopadlo,nič nepredviedol len strelu s ktorou nemal Garon problem, potom išiel Pisani a ukončil to, právom nahnevaný Sanford treskol hokejku o lad a odišiel.
Edmonton si z nas snad robi dobry den. To uz nie je mozne aby niekto furt vyhraval na najazdy. Ako je mi v podstate jedno ze edmonton vyhral dokonca som chcel aby vyhral ale nie po remize. Zas ma Vancouver bod.

Prave som si pozrel statistiku je to desiata vyhra po najazdoch.
Tak dneska porazy Dallas a je to v suchu Roloson sa vytiahne proti hviezdam z dallasu a su to 2 body a to ich uz dufam rozbehne na lepsie casy a na postup do play off.
Obrázek
Tazky zapas Dallas je taky moj cierny kon. Edmonton je vsak na tom psychicky docela dobre, nie nejako super, ale niesu v nejakych tazkych poprehrovych depresiach. Uz maju uzdraveneho Souraya a obrana neni zla len ten tim je malo fyzicky na co doplacaju navyse najlesi bitkar je stortini co teda neni bohvieaka vizitka. Blba sprava pre oilers je ze Torres sa dlhodobo zranil.
cepi píše:ak sa Vam podari zabodovat v 3 domacich matchoch (trebars aj po tych sn :roll: môze to byt vo Vasej divizii opät o nieco zaujimavejsie, zamotanejsie..
ak ta Xka padne aj 3x v rade klepne ma :D ale co to, co to :o puk, puk po s.n?!! neviiiidane, no ale tak, ked uz to ani Alesovi nepadlo, tak sa ani prilis necudujem..môj remizovy konik v sezone 07/08 je jasny :)
tak a je to tu remiza s dallasom ako visita nechcapem co nevedia dat uz aj 4 goly v jednom zapase gm by si mal otvorit oci a nakupit niejakych srelcov obrana je skvela ale utok nulovy.
my sme prehrali na najazdy :cry: :cry: :cry: . No nic, kazda seria raz musi skoncit. Zubov ako jediny premenil najazd.
Brankář Dwayne Roloson se nemůže kvůli chřipce postavit do branky Edmontonu a vedení proto hledá náhradního gólmana, který po dobu nemoci bude krýt záda Mathieu Garonovi. Namísto povolání některého muže s maskou z farmy, podepsali Oilers amatérskou zkušební smlouvu s Aaronem Sorochanem. Dvacetiletý mladík chytá univerzitní kanadskou soutěž za Albertu, v jejímž dresu si připsal 11 výher ze 14 utkání.

Zaujimave riesenie...hmmmm :sad2:
no sak Lowe....nechapem preco nepovolal z farmy :idea:
Cha! Body s Ottawou sme potvrdili s najslabsim Edmontonom! krasne Vianoce, aspon po tejto stranke. Odolavali, ale padli, huraaa!
gratulujem k vitazstvu chorche.
Teraz nas caka domaci zapas s Ducks a potom 4 zapasy vonku :!: . Vonku sa nam dari, ale uz to hadam budu vitazstva v riadnej hracej dobe.
Dakujem! Ty si omnoho sportovejsi ako ja. :frajer2: Ked skratka Losers nedoprajem, pardon.... No, ale tak nech daco zahrate proti tej hydine. Tie zapasy su velmi specificke. Ja Prongerovi fandim, za to, ze ma hlupu manzelku, ho predsa nebudem nenavidiet. Hoci mohol si vybrat aj OMNOHO lepsie timy...Dobre, kvalitou ich vela lepsich nie je, ale charakterom urcite.
ale zena chcela teplo. Takze urcite Anaheim lepsi ako LA, Phoenix alebo Florida
Neuraz sa, ale to urcite nie. A Pronger mal rozmyslat ako hokejista. je to obycajny podpapucnik, ktory sa na lade prejavuje obcas ako hrubian. A vobec nemusi! Inak Losers dost skaredo stratil zapas s Wild....
A Pronger mal rozmyslat ako hokejista. je to obycajny podpapucnik
to myslis tak ze mal dat prednost klubu pred zenou? :D

K minnesote. No potopil nas Nummelin, neviem preco akurat teraz musel strelil svoj prvy gol. :thumbsdown:
Dnes musime vonku porazit Columbus, hranica PO je daleko
dufam ze tento team dnes vyhra lebo som si na forum tipol na nich :wink: ale nie len preto ale tento team si ma ziskal aj moj obdiv a tak dufam ze porazi este v starom roku columbus velmi by ma to potesilo a isto aj areka tak je arek nie ved povedz daco ty na to :D a tak isto dufam ze v novom roku bude edmonton len vyhravat :good: len je skoda a mrzi ma ze je zraneniy Raffi Torres toto je dost velka strata pre edmonton ake snad to dako zvladnu aj bez neho a rozdrtia columbus v riadnom hracom case :wink:
x-men píše:dufam ze tento team dnes vyhra lebo som si na forum tipol na nich :wink: ale nie len preto ale tento team si ma ziskal aj moj obdiv a tak dufam ze porazi este v starom roku colummbus velmi by ma to potesilo a isto aj areka tak je arek nie ved povedz daco ty na to :D a tak isto dufam ze v novom roku bude edmonton len vyhravat :good: len je skoda a mrzi ma ze je zraneniy Raffi Torres toto je dost velka strata pre edmonton ake snad to dako zvladnu aj bez neho a rozdrtia columbus v riadnom hracom case :wink:
no som sa kus sekol edmonton hra proti columbus zapas na novy rok nie v starom :lol: :hanba: tak ale ako sa hovori ak vyhraju na novy rok tak po cely rok :biglol: ale po druhej tretine je stav 2:2 :evil: ale to edmonton vyhra :wink: aspon dufam :)
edmonton ma kus sklamam hned na novy rok prehrali a columbusom :o ale snad uz buduci zapas vyhraju :roll2:
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS