Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Takze po tyzdnovom bojim s cepim som bola necakane uspesna :sok:, doteraz sa z toho neviem spamtat, tak podme aspon bilancovat

:plus:
- produktivita Vaneka 5+5
- Parenteau 4+1
- jemne sa prebral Dupuis 1+3
- odchadzajuci Hudler 2+2

Tento tyzden mi nesli velmi vhadzovania, na tie ma tahali len Grabovskij a Kopitar, co sa tyka Hadzusa tam bolo iba 16 vyhratych faceooffs, uvidime co prinesu nove posily
- v hitovani je kralom Emelin.....na krk mu dycha len B(P)rassard s Dupuisom po 6, no toto kolo blo brutalne slabe na strely, hity, vhadzovania i bloky, no zas s tymi strelami som spokojna kedze celkova produktivita 18+21 to jest 39 bodov :!:

- v Branke stabilita menom Andersson

:minus:

nepaci sa mi hra T.J. Galiardiho, Sbisu, ani Giordana, posledni dvaja su obracnovai, ak by niekto chcel jednheo z nich nech sa ozve cez pm :)
do obrany mse ziskali poilu Russela, na hity a bloky je dobry, takze sme spokojni

uvidime ci nam schvalia trejd, uvidme ako mse sa posilnili

Dovidenia sme povedali Kindlovi :salute:

takze asi tak celkovo spokojnost s tyzdnom az nadpriemerna, prekvapujuca, zostavame vsak dole, najblizsom tyzdni nas caka dalsi super Dunim, tak prajem svojim hracom nech sa mi nezrania, nech hraju svoj hokej s rozumom.

:klobuk:
Výhra 12:4 nad Preshowom, takže spokojnosť. Akurát by som čakal trochu viac gólov. Nejakým omylom som vyhral +/- štatistiku. :D

Bobby Ryan 1+5
Nicklas Backstrom 1+4 a 37 FW
Najlepší strelec - Matt Frattin stiahnutý z FA 3+0. :hmm:
A. Greene 1+2, 10 BLK
Potešilo ma, že sa mi podarilo otočiť štatistiku hitov. Zabral M. Weber, ktorého som kvôli tomu zobral z FA - 2 zápasy - 10 hitov. Ryan a Neal 8 hitov, Robidas 7, Ullstrom 6, viacero hráčov sa tento týždeň rozhodlo hrať tvrdo.
Crawford 1.39 a 93.6% a pritom si nepripísal ani jednu výhru. Naopak Howard s o dosť horšími číslami si pripísal 2 výhry.

Penner 0+0
Backlund 0+0, ale aspoň prihodil nejaké SOG a FO.
Seabrook 0+0, ale aspoň 7 BLK.
Povedal by som, že viacero hráčov hralo pod svoje možnosti, ale pri takomto výsledku sa sťažovať nebudem. Akurát Nugát - Hopkins by sa mohol spamätať. A sklamal aj Neal. Od 1. voľby sa čaká viac ako 1+1, najmä pri tom množstve gólov čo PIT nastrieľal.
Popradcan píše:14:2 :poklona:

Aj tento tyzden sa zadarilo a co viac,bez podvodov :yes:
Mno tak ja myslim ze uz se moc rozepisovat nemusim pri tomhle debaklu nema cenu ani nikoho vyzvihovat. Brankari si svoje odvedli, bohuzel souperovi byli ve vsem o chlup lepsi. Co se tyka zraneni tak 3 borci na IR ( 2. a 9. pick :slap: ) a 1 DTD. Tenhle tyden to chce vyhru, protoze 18.misto neni zrovna to po cem bych touzil.
Tenhle tyden sem uz veril ! :))
vyhra nad edmonton oil barons 8:6

spokojnost ze ako novacik som vyhral aj svoj druhy match up, ale to je asi tak vsetko. vyrazne som sa pohorsil oproti minulemu tyzdnu okrem brankarskej statistiky snad vo vsetkom. a aj ta brankarska statistika velmi nestacila na superovho dubnyka. zaciatok tyzdna bol strasny na oko, ale v zavere sa vysledok otocil na moju stranu. mohlo to byt veselsie, ak by si v poslednom zapase devils-isles nabokov udrzal 0, mal by som na supera o 3 brankarske statistiky viac(tak to bolo tesne). ale na moju fanusikovsku radost to devils zvladli a navyse vitaznym golom berniera, takze tuto statistiku pre mna ziskal(taka naplast na stratu tych brankarskych rovnakym momentom).

:plus: vsetci brankari, backstrom, nabokov, fasth: 6gs 5w 1,87gaa 93,5% :good:
zetterberg 4+3
ribeiro 1+3
pominville 1+4
a obrancovia edler timonen coburn, green: k vybornym def stats prihodili solidnu ofenzivu 4+5

:minus: oveckin, ale tam nastane zlepsenie
moj vyber z volnych hracov: kaleta weise sa zranili, latestu, benoit, bernier nemali na vysledok nejaky vplyv
myers: -6! za tyzden je fakt dost.ale tam verim v zlepsenie ofenzivy, def stats hit/blk 6/6 mal v pohode

inak mam dost solidnych obrancov(9), takze ak by niekto mal zaujem..
k mojmu matchu som sa uz v podstate vyjadril vcera, tak, ako sa match vyvijal prijatelnu prehru beriem, nijako neublizila a jedno je iste, tak tragicke stats duo M+M uz sotva zopakuje :nono: ti dvaja su fakt experti, v prvom tyzdni sa predbiehali o Vezinu a v tomto v podstate tiez, len z opacneho sudka :giggle:

tento tyzden na mna caka pustny kojot Wanic, ktory sa zatial planta na dolnych poziciach, jeho Vinny bude par dni mimo, co zapada podla planov, pripisat si vitazstvo!

este par dodatkov k borcom, bodovo cele zle, takze sa skôr zamieram na hracov, po ktorych som v priebehu prvych tyzdnov siahol z FA

pusteny k vode, dreva MAB + Kabelka, nahrada viac ako vydarena
Melhot - 9Z - 23 hitov - 13 blokov - 10 striel (0+3)
Schlemko - 8Z - 13 hitov - 26 blokov - 11 striel (0+2)

s obranou vladne maximalna spokojnost, aj ked nechapem, co sa deje s Bieksom 8Z a 0+0 (aspon jeho ostatne stats ako tak ujdu)

utok z FA

Komarov - 3 lajnovy listok a totalna masina na hity - 8Z - 33 hitov :scare:
Prust - v 3 utoku Habs sa nasiel, sice bodovo sa na svojich spoluhracov z 3 lajny nechyta (1+1) ale solidnych 15 hitov, 6 blokov, 7 striel
McGinn - 6Z (1+2) - 7 hitov - 9 striel aa v najblizsom zapse by sa mal predstavit v 1 lajne po boku Girouxa + Briera

co sa tyka zatial totalneho sklamania, bez konkurencne Cleary + Jones, no ak si mam vybrat tak Cleary - 8Z - 0+0 :eek2:
Popradcan píše:14:2 :poklona:

Aj tento tyzden sa zadarilo a co viac,bez podvodov :yes:

za to zápas s Redym si si zazichroval už vopred, aby to bolo nenápadné :nono:

Sa priznaj, čo si robil s Halákom a jeho slabinami ? :dup:
takze s wanicom napokon 12:4. Je to dobre, ale viedol som aj 16:0 :verysad: Aspon mam uz na dosah prvu osmicku, do ktorej sa snad dostanem uz o tyzden po zapase s Joeikom. :box:
Popradcan píše:a co viac,bez podvodov :yes:
co si to dovolujes? chces na budku?

ukaz radsej to podvodnicke pyzamo :!:
Boston Bruins vs. Denver Blizzards 0:15

Co povedat v tejto smutnej chvili? Snad len: Splachnime ho do zachodu :v_hajzli:

Brankari
Ponukli mi srdcervuce okamziky. Teda vlastne len jeden brankar. Ostatni mali volno. Holtby to mal rozbehnute dobre - 1 zapas = 1 vyhra. Bohuzial dostal doveru aj v tom dalsom :hroza: a vykonom nesklamal :hroza: :hroza: :hroza: .

Obrana
Z mojho poctu asi 6 obrancov su dvaja stabilne zraneni a jeden sa poflakuje po Bratislave :hroza: . S takouto obranou sa vazne nedaju robit zazraky.

Utok
Tu sa blisol Matt Duchene s 5 bodmi. Musim ho pochvalit za snahu - chodil na buly a strielal (zbytocne :hroza: ). Nejaku nadej vidim v novacikovi Alexovi Galchenyukovi. Bral 4 body.

No na zaver by som to zhrnul. Ked si uz clovek mysli, ze horsie byt nemoze, tak je na programe dalsi tyzden, ktory tuto hypotezu vyvrati. Takze s radostou do dalsieho kola :hfman:

Na listine zranenych mi ubudlo 2x DTD. Su z nich IR (dokopy 4). Takze uz mam skoro jednu lajnu na invalidnom.

Hovori sa: Nestastie v hre, statsie v laske. Bezim do trafiky kupit karton kondomov :D
arek píše:takze s wanicom napokon 12:4. Je to dobre, ale viedol som aj 16:0 :verysad: Aspon mam uz na dosah prvu osmicku, do ktorej sa snad dostanem uz o tyzden po zapase s Joeikom. :box:
Smith konečně zachytal podle představ a já si poslední den podělam jednu statistiku Bernierem :bitka3: omg... mohlo být aspoň 5:11 ..

Celkově obrovské zklamání, po úvodním zápase jsem očekával hladkou výhru... náš perfektní útok se bohužel nějak zadrhl... doufejme, že se jednalo o krátkodobý výpadek... pokud nebudeme vyhrávat gólové statistiky.. nebudeme vyhrávat vůbec... Tenhle týden čekám velký comeback našeho týmu... suveréní vítězství a navrácení se do play off race... která nám v tomhle zkráceném ročníku začíná nebezpečně unikat...
Jelikož jsem "sumár" :dudo: (souhrn) ještě nepsal, ve zkratce shrnu oba zápasy.

vs. Anty 6:11

Tak tady to už více méně popsal Anty sám. Mít druhého G, mohlo to dopadnout lépe.

vs. megaton 8:6

Ještě v sobotu jsem vyhrával 12:2. Veliká škoda, páč megaton z toho v tu neděli vyždímal Popradčanovo pyžamo. + k tomu ještě samoléčitel MaxPac. S ním by to dopadlo 9:5 :doh: .Jeho ohlášení do sestavy, tesně před samotným zápasem, bylo hodně nečekané.

A k hráčům...

:plus: z FA vytažený John Mitchell: 8GP 4+2=6PTS +7 HIT 18 BkS 12 SOG 11 FW 39 :wave:

:minus: Marcus Johansson: 7GP 0+0 -7 HIT 0 BkS 1 SOG 3 :censored:
Popradcan: TO pyzamo by malo byt ako putovny pohar pre vitaza tejto ligy v kazdom roku..oh wait, nosil by si ho stale len ty :hroza:
alebo dame ako cenu pre vitaza pyzamo so vzorom (pop) vodnika :sarcasm:
Obrázek
:hmm: lepsie som nenasiel, aj ked... :sarcasm:
tento tyzden bol do piatkovej noci hrozostrasny...moji hraci mali neuveritelnych 10 bodov na svojom konte..fakt :klobuk: a brankari nastupili na jeden jediny zapas :cinka: potom vsak za jednu noc 8+6 a neuveritelny druhy brankarsky start :oslava: ale to uz bolo neskoro.. v posledny den ked som zapol yahoo tak v jednom momente bol stav 6:10 :sok: a to mal byt zmeneny strelec golu s Lukasoveho Martina na mojho Kunitza :arrow: 7:9..napokon ale ma tesne dobehol Lukas v hitoch (s cim som nepocital, Ullstrom :? ) a nakoniec aj v +/- a gol opraveny nebol :arrow: 4:10 :| ale vzhladom na to aky bol tyzden som si asi viac nezasluzil ked moji brankari chytali az dvakrat :cool: napriek tomu brankarske stats 2:4

tu svoje "slohove vlohy" velmi neuplatnim
hviezdou sa stal za posledne dve zapasy Kunitz 4(?5?)+3 :frajer2:
Eric Staal 3+2
a tu moj vypocet hracov konci..dajme tomu este Desharnaisove prebudenie 3+0
a zranenie Redyho Halaka :hehe: Elliot come on :!:

tak a sme doma neviem ci mam k dispozici tolko znakov tak aspon par hracov
Schneider ..................................................................ano je to tak viac napisat ani nemozem ono totiz viac zapasov odchytal aj Budaj :paperbag:
Gaborik 0+0 proste fantazia v pohybe (minuly tyzden 5+3)
Girardi 0+0, len 4 hity a 3 bloky
Jokinen ma aj po tomto tyzdni 0+0 keby nechodil na buly tak by som ho davno poslal do extraligy
a viac sa mi k tomuto pisat uz radsej ani nechce

a este musim spomenut trejd s Cathy..jedno je iste stratim FW..chcel som ziskat nejake body naviac ale ako to uz byva hned ako som ponukol trejd tak Hagelin prve body (1+1)..snad nebudem banovat nad vymenou Koivua myslim si ze sem tam nejaky bod este da ale tak produktivny uz nebude (tento tyzden 0+2) a Couturier? tazko povedat na buly je urcite solidny a obcas nejaky bodik prida.. do timu pride Alfredson toho som chcel hlavne z dovodu chybajuceho tretieho praveho kridla uvidime ako mu to pojde bez Spezzu ale myslim ze by mohol byt najlepsim hracom vymeny..Hudler zacal skvele v troch zapasoch 5 bodov ak bude v tom pokracovat tak vyborna posila..a nakoniec Handzus ten by mal nahradit buly od Couturiera

dalsi tyzden petrik tak good luck a radsej moj sloh ani necitajte strata casu :ciga:
Moji hráči po 2 dňoch nedali ani jeden gol :nervozny: , ale aj napriek tomu momentálne vediem 9:4, na hity a +/- má dejf už velký náskok a určite otočí aj niektoré G stats... toto asi nedám :doh: dejf podvádza
ach ten Elliot dostat 4 goly z 11 striel proti Nashvillu? :evil: ja nemam jedneho normalneho brankara
potesili aspon hraci z trejdu Handzus ktory doteraz nebodoval 1+1 a aj Alf dal gol..Gabby zase 0+0 :bitka3: ani Hossa nic to zas bude tyzden
Anty píše:ach ten Elliot dostat 4 goly z 11 striel proti Nashvillu? :evil: ja nemam jedneho normalneho brankara
potesili aspon hraci z trejdu Handzus ktory doteraz nebodoval 1+1 a aj Alf dal gol..Gabby zase 0+0 :bitka3: ani Hossa nic to zas bude tyzden
konecne trosku stastia v brankarskych stats aj u mna :giggle:
moj problem ale je ze Avs uz maju tentot yzden iba jeden zapas - dnes s ducks - a dalsi az v pondelok... canes maju este zapasy dva, dufam ze oba odchyta ward. to by mi dalo spolu 5GS... snad to bude stacit. tebe este nucks aj blues maju po 2 zapasy a tampa dokonca 3 vratane back-to back :nervozny: garon ti teda asi minimalne 1 start da, ak daju elliott so schneiderom z tych 4 zapasov aspon 3 starty, co je celkom realne, tak v kvantitativnych goalie stats neprehras... kua

ale moje lamy v poli to tento tyzden celkom slusne rozohrali, hlavne z tolkych asistencii mi padla sanka, tak dufam ze to minimalne udrzim na sucasnom skore - win by sa mi uz zisiel ako sol
tak po tomto vykone ktovie ci Elliot odchyta vsetky ostatne..Schneider nechytal uz asi 4 zapasy za sebou..tipujem ze Schneider a Garon odchytaju raz a Elliot snad dvakrat
Anty píše:tak po tomto vykone ktovie ci Elliot odchyta vsetky ostatne..Schneider nechytal uz asi 4 zapasy za sebou..tipujem ze Schneider a Garon odchytaju raz a Elliot snad dvakrat
schneider je wild card... ak ho daju chytat prvy z tych dvoch a zachyta dobre tak IMO bude aj druhy... tajne dufam ze halak by sa mohol dat do sobotneho zapasu dokopy... :pray:
Minulý týžden sa mi v G stats velmi darilo a vyhralo mi to zápas, tento týždeň sa to úplne otočilo a mám riadny problém, Hitlerík stratil pozíciu 1ky a Fasth chytá vynikajúco zatial :slap: , za Vacouver zas bude chytať Schneider proti Minnesote... Takže sa musím báť či vôbec dosiahnem 2 štarty :nervozny: .
uvodnu stratu sa mi podarilo bleskovo vymazat, vediem 7:6 ale pôjde zrejme o vyrovnany suboj az do posledneho kola
v bodovych stats musim dohanat, ale nejde o nezmazatelnu polozku, chlieb sa bude zrejme lamat v Goalie stats
tak Wanicov G, tak aj moji sa na uvod celkom cinili, u mna teda Marty, ale dnes ocakavam v kleci okrem Martyho, aj Millera.....tak BUF + NJD hraju doma, PHX tiez, ale privita CHI....nebolo by zle odskocit...

mrzi strata Schlemka (rameno), zatial mi sveti ako DTD, ale ocakavam jeho zaradenie na IR :| (ak uz tak kua cim skôr!) 9Z - 13 hits - 12 sog, no najmä 26 bks budu chybat
Zatím je to pro mě trochu frustrující start do sezóny... V prvním zápase pohádkový výkon útoku a Smith vyhoří... výsledek plichta... druhý zápas Smith konečně předvede co má .. vyhoří útok... = devastující porážka... V zápase s Cepim je do konce ještě daleko... dneska je hlavní zápasový nápor a to samí se dá očekávat v sobotu... takže brzo hodnotit... předpokládam ale, že útok bude i nadále šlapat.. a pak už jak psal i Cepi sám.. rozhodovat se bude v goalie stats... ještě že máme proti sobě zrovna dva týmy.. proti kterým jsou shutout a dobrý statistiky téměř jistota (Chi, SJ) :sarcasm: :bitka3: :bitka3: Smithy čaruj :pray:
Ohlund píše: za Vacouver zas bude chytať Schneider proti Minnesote...
aké zas? konecne bude chytat :bitka3:
Kazde rano zo strachom klikam na Yahoo Fantasy a cakam, co zas vyviedli moji brankari. Po dnesku ma Holtby v kolonke zapasy nula, ale v kolonke priemer inkasovanych golov 6,66 s uspesnostou 82,4%. A co o nom pise Yahoo? "He ranks dead last in save percentage and has negligible fantasy value at this point in the season". Damy a pani - to je moj brankar cislo 1 - t.j. moj najlepsi brankar edit: brankar, na ktorom stoja moje brankarske statistiky! :hroza: :D

Visnovsky je uz na supiske! :good:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS