A dobre by udelalJoe S. píše:AndyF píše:Tak stesti preje jinym, ale porad se 7 bodu da jeste stahnout... Tak rozum do hrsti a neco tam nahazejte..
Meanwhile in Říčany:zobral deťom krabicu s hrou Človeče nezlob se, vybral z nej pána Kostku, pár razy ním hodí o stôl a čo padne to zadá ako tip
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HUNGRY PIRANHAS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No 1. misto ve 4 kolech znamena prakticky jistotu PO. Tak jeste 1 podobny vysledek bude taky stacitBluesfan píše:No ja som s umiestnením po 1. kole spokojný. Ako som povedal. Dlho to vyzeralo na trápenie. 2. miesto je preto super.
Uvidíme čo prinesie ďalšie kolo. Dnes sú podľa mňa dosť náročné zápasy a treba vstúpiť úspešne. Držím Vám palce.
Skvela praca, chalani! Povodne som vas chcel vsetkych vyhodit, ale nakoniec ste ma peknym umiestnenim presvedcili, ze to mam s vami este skusit
V tomto kole treba makat hned od uvodu, takze by nebolo zle, keby sme si dnes pochutnali na diabloch. Cepi sice skoncil v individualke na nejakom 29. mieste, ale uz je stary, staci jeden
a sezona prenho skoncila
Takze treba hrat tvrdo a vyhra by mala byt nasa
V tomto kole treba makat hned od uvodu, takze by nebolo zle, keby sme si dnes pochutnali na diabloch. Cepi sice skoncil v individualke na nejakom 29. mieste, ale uz je stary, staci jeden
A budou aspon stravenky??Ivan píše:Skvela praca, chalani! Povodne som vas chcel vsetkych vyhodit, ale nakoniec ste ma peknym umiestnenim presvedcili, ze to mam s vami este skusit![]()
V tomto kole treba makat hned od uvodu, takze by nebolo zle, keby sme si dnes pochutnali na diabloch. Cepi sice skoncil v individualke na nejakom 29. mieste, ale uz je stary, staci jedena sezona prenho skoncila
no za minule kolo by ste si ich zasluzili, ale rozhodnem sa podla toho, ako dnes zahras a ako sa vyspimAndyF píše:A budou aspon stravenky??Ivan píše:Skvela praca, chalani! Povodne som vas chcel vsetkych vyhodit, ale nakoniec ste ma peknym umiestnenim presvedcili, ze to mam s vami este skusit![]()
V tomto kole treba makat hned od uvodu, takze by nebolo zle, keby sme si dnes pochutnali na diabloch. Cepi sice skoncil v individualke na nejakom 29. mieste, ale uz je stary, staci jedena sezona prenho skoncila
este bud rad, ze nemusis davat ty jemu stravenky, Ivanovi HroznemuAndyF píše:A budou aspon stravenky??Ivan píše:Skvela praca, chalani! Povodne som vas chcel vsetkych vyhodit, ale nakoniec ste ma peknym umiestnenim presvedcili, ze to mam s vami este skusit![]()
To co malo vcera znamenat? Sak vy ste sa na tom lade krutili ako baletky, ziadny zapal pre hruAndyF píše:OT WIN, na zacatek lepsi, nez rezatym dratem do oka, ale musim se zlepsit.
Ale aspon, ze si Ivan taky zvednul prdel z kresla v kanclu a prisel mezi nas na ledovou plochu..
(Se stravenkama prirozene nepocitam)
Som rad AndyF, ze si to s tymi stravenkami pochopil
Dnes nas cakaju anjeli, ocakavam plny bodovy zisk. Berem si na starost areka, vyradim ho z hry jednim z mojich zakernych
AndyF píše:Nesouhlasim!petrik píše:![]()
good job
teplu vodu na 30 sekund ma po zapase IvanI sami s Danchezem bysme tu chatru porazili!
Navic jsem cely vecer padal do strel a vykryval nesmyslnyma jednickama..
Dnes nas cakaju petrikovci, potrebujeme sice 3 body, ale na petrika nesmieme hrat tvrdo, lebo inak budeme hrat celu sezonu zadarmo
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé