Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

AndyF píše:Tak stesti preje jinym, ale porad se 7 bodu da jeste stahnout... Tak rozum do hrsti a neco tam nahazejte..

Meanwhile in Říčany: :andy: zobral deťom krabicu s hrou Človeče nezlob se, vybral z nej pána Kostku, pár razy ním hodí o stôl a čo padne to zadá ako tip
Joe S. píše:
AndyF píše:Tak stesti preje jinym, ale porad se 7 bodu da jeste stahnout... Tak rozum do hrsti a neco tam nahazejte..

Meanwhile in Říčany: :andy: zobral deťom krabicu s hrou Človeče nezlob se, vybral z nej pána Kostku, pár razy ním hodí o stôl a čo padne to zadá ako tip
A dobre by udelal :yes: (ale neudela :nono:)
Příjmám rozkazy :poklona: :king:
Ale tieto posledné 2 dni boli na tipovanie extrémne ťažké. Pri rozhodovaní som nemal ani šajnu o tom ako dať vhodný tip. Uvidíme čo prinesie dnešok. Stále máme šancu skončiť prví. Ale ak to aj náhodou nevyjde, sklamaný nebudem. Štart sme mali katastrofálny.
Podle mych propoctu nakonec 2. coz neni spatne.. Skoda, ze jsem ke konci neprispel vic, ale i tak je to slusny zaklad....

Ve slabsi konferenci by nam to stacilo na 1. misto... :neviem: :jn:

2. kolo je na zapasy, takze musime zabrat hned od zacatku...
No ja som s umiestnením po 1. kole spokojný. Ako som povedal. Dlho to vyzeralo na trápenie. 2. miesto je preto super.

Uvidíme čo prinesie ďalšie kolo. Dnes sú podľa mňa dosť náročné zápasy a treba vstúpiť úspešne. Držím Vám palce :wink: .
Bluesfan píše:No ja som s umiestnením po 1. kole spokojný. Ako som povedal. Dlho to vyzeralo na trápenie. 2. miesto je preto super.

Uvidíme čo prinesie ďalšie kolo. Dnes sú podľa mňa dosť náročné zápasy a treba vstúpiť úspešne. Držím Vám palce :wink: .
No 1. misto ve 4 kolech znamena prakticky jistotu PO. Tak jeste 1 podobny vysledek bude taky stacit
Skvela praca, chalani! Povodne som vas chcel vsetkych vyhodit, ale nakoniec ste ma peknym umiestnenim presvedcili, ze to mam s vami este skusit :D
V tomto kole treba makat hned od uvodu, takze by nebolo zle, keby sme si dnes pochutnali na diabloch. Cepi sice skoncil v individualke na nejakom 29. mieste, ale uz je stary, staci jeden :hit2: a sezona prenho skoncila :-P Takze treba hrat tvrdo a vyhra by mala byt nasa :)
Ivan píše:Skvela praca, chalani! Povodne som vas chcel vsetkych vyhodit, ale nakoniec ste ma peknym umiestnenim presvedcili, ze to mam s vami este skusit :D
V tomto kole treba makat hned od uvodu, takze by nebolo zle, keby sme si dnes pochutnali na diabloch. Cepi sice skoncil v individualke na nejakom 29. mieste, ale uz je stary, staci jeden :hit2: a sezona prenho skoncila :-P Takze treba hrat tvrdo a vyhra by mala byt nasa :)
A budou aspon stravenky?? :pray:
AndyF píše:
Ivan píše:Skvela praca, chalani! Povodne som vas chcel vsetkych vyhodit, ale nakoniec ste ma peknym umiestnenim presvedcili, ze to mam s vami este skusit :D
no za minule kolo by ste si ich zasluzili, ale rozhodnem sa podla toho, ako dnes zahras a ako sa vyspim :D
:cosi:
AndyF píše:
este bud rad, ze nemusis davat ty jemu stravenky, Ivanovi Hroznemu :king:
OT WIN, na zacatek lepsi, nez rezatym dratem do oka, ale musim se zlepsit.
Ale aspon, ze si Ivan taky zvednul prdel z kresla v kanclu a prisel mezi nas na ledovou plochu.. :serus:

(Se stravenkama prirozene nepocitam :cry: )
AndyF píše:OT WIN, na zacatek lepsi, nez rezatym dratem do oka, ale musim se zlepsit.
Ale aspon, ze si Ivan taky zvednul prdel z kresla v kanclu a prisel mezi nas na ledovou plochu.. :serus:

(Se stravenkama prirozene nepocitam :cry: )
To co malo vcera znamenat? Sak vy ste sa na tom lade krutili ako baletky, ziadny zapal pre hru :sok: Som to musel odmakat sam .... a ja som vam nechal po prvom kole stale teplu vodu ... Ocividne chyba, ale napravim to, odo dnes cerpame vodu zo Severneho ladoveho oceanu, to by vas hadam mohlo prebrat ...
Som rad AndyF, ze si to s tymi stravenkami pochopil :D
Dnes nas cakaju anjeli, ocakavam plny bodovy zisk. Berem si na starost areka, vyradim ho z hry jednim z mojich zakernych :hit2: . LEn dufam, ze petrik dal rozhodcom nejake tie korunky navyse, 5+ do konca by som veru nechcel dostat :D
o rozhodcov sa neboj, ti su nasi Obrázek :petrik:
na arekovu hlavu vypisujem specialnu premiu - kto ho prvy sunda, ma po zapase na 30 sekund v sprche aj teplu vodu
to sa ale budes musiet Ivan velmi posnazit :nono: petrik ty sa tu neplet, staraj sa o to, ako skrotite divokych konikov..po zapase s nami su riadne splaseni :lol2:
:thumbsup: :moj:
good job

teplu vodu na 30 sekund ma po zapase Ivan
petrik píše::thumbsup: :moj:
good job

Nesouhlasim! :evil: I sami s Danchezem bysme tu chatru porazili!
Navic jsem cely vecer padal do strel a vykryval nesmyslnyma jednickama..
Ivanovi to pěkně vyšlo podle představ :good: Dnes je to na nás s Andíkem :oslava:
AndyF píše:
petrik píše::thumbsup: :moj:
good job

Nesouhlasim! :evil: I sami s Danchezem bysme tu chatru porazili!
Navic jsem cely vecer padal do strel a vykryval nesmyslnyma jednickama..
:blabla: musis sa viacej snazit :razzi:
Dnes nas cakaju petrikovci, potrebujeme sice 3 body, ale na petrika nesmieme hrat tvrdo, lebo inak budeme hrat celu sezonu zadarmo :D Ale zase na druhej strane, minula sezona bola dobre platena, takze ak vam este ostali nejake peniaze (co ale nie je pripad AndyF-a) tak sa mozete do neho poriadne pustit a poslat ho na marodku :nurses:
Ivan píše:Dnes nas cakaju petrikovci
Divil jsem se, ze ti tu teplou vodu pustil :hehe:
AndyF píše:
Ivan píše:Dnes nas cakaju petrikovci
Divil jsem se, ze ti tu teplou vodu pustil :hehe:
Asi mal vela prace s podplacanim a zastrasovanim, tak pozabudol, ze maju hrat s nami :D
jeste ani nezacal posledni zapas a uz mame vitezstvi v ruce...
:cool:
Ale priznejme si, zadna hitparada to nebyla... :doh:
Budme radi za slabe soupere...
Zatial skvela praca, chalani! Treba ale stale makat, lebo slabsia konferencia moc nevyhrava, a daruje nasim superom body :hroza: Rozhodol som sa, ze ak dnes neprehrame, tak vam mozno dam nejake premie :wink2:
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES