To bola reakcia na tu velkost ladovej plochy v Soci...proste jeto pre nich obrovske letisko, a hraci z NHL kym si zvyknu, hlavne pre obrancov bude prvy zapas narocny
Rusi zvolili najširší možný variant, aký im pravidlá povoľujú. Plocha má 60 x 30 metrov. Na porovnanie Slovan Bratislava hrá na 60 x 28 metrov a arény v NHL majú 60 krát 25 metrov.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SLOVENSKO
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Už dávnejšie som čítal že SZLH odmietol udelit resp. neudelil výnimku pre synov Stastneho a takisto Thomasa Vaneka (tiež má SK pôvod) z podmienky štartu v juniorskej resp. dorasteneckej lige na SKGetzo5 » pon úno 10, 2014 12:29 pm píše:Šťastný keď chcel pomôcť slovenskému hokeju tak nemal len syna učiť slovensky ale mu aj dohovoriť koho má reprezentovať. Nech si tam v Bruseli pekne šprtá v nose sponkami a drží hubu, už sa tie jeho žvásty nedajú čítať podobne ako Golonkove a Lukáčove.
Chcel si povedat IIHF.Kower píše:Už dávnejšie som čítal že SZLH odmietol udelit resp. neudelil výnimku pre synov Stastneho a takisto Thomasa Vaneka (tiež má SK pôvod) z podmienky štartu v juniorskej resp. dorasteneckej lige na SKGetzo5 » pon úno 10, 2014 12:29 pm píše:Šťastný keď chcel pomôcť slovenskému hokeju tak nemal len syna učiť slovensky ale mu aj dohovoriť koho má reprezentovať. Nech si tam v Bruseli pekne šprtá v nose sponkami a drží hubu, už sa tie jeho žvásty nedajú čítať podobne ako Golonkove a Lukáčove.
Co sa tyka nasej zostavy, som rada, ze Zaborsky je len nahradnik a nebude na lade, iba by prekazal, no zaraza ma dvojicka Meszaros-Baranka, neviem ako hra Meszaros, ale Baranka a obrana spolu nejde, tolko chyb, kolko vyprodujkuje Ico sa zapas, vyprodukuje iny obranca za sezonu. Hoci mozno mu styl Vujteka sadne a Ivan sa chyti, v co dufam, ako hraca som ho vzdy mala rada.
Ja nechapem jak ho to mohlo napadnut, zacinam mat pocit ze najlepsi treneri na svete sa nachadzaju na tomto fore lebo co niekedy napadne tych trenerov
To mi pride jak keby nevideli ani jeden zapas Mesza alebo Baranku a maju to nezmapovane a nominacie boli na zaklade statistik co si pozreli rano na teletexte
Nepovedala by som, ze to musi byt tragedia, nezabudaj, ze su obrancovia, ktori musia mat presne postavenu hru v obrane, inak hraju nie prilis dobre. A v ufe/omsku take nieco nebolo, preto Ivan nehral idealne, ked sa hra naladila, zranil sa a do konca sezony nehral. Podobne to moze byt aj s Meszom. Plus reprezentacia casto robi s hracmi divy.Anty píše:Mesz-Baranka to je pre mna najhorsia kombinacia...vidim to tak ze Chara so Sekerom z toho z ladu prakticky nezlezu teda aspon v to dufam
Ale zaroven som povedala, ze v Ufe a Omsku nie je vypracovana obrana, takze casto sa stane, ze obranca je postaveny pred ulohu... a co robit s dvoma hracmi pred brankarom, ked ja som sam. :frajer2: Plus ak je kvalitny trener, aj hra hraca sa meni.kajo píše:Ja len idem z tvojich vyjadreni, ale Baranku poznam ako defense first obrancuPreto mi na prvy pohlad Mesz-Baranka neprislo zle, ale ked vravis, ze Ivan je turnover machine...
pokial viem, na vaznych repre turnajoch nesklamal a mozno mu bude vyhovovat prave to letisko
u neho obavy nemam, padol ofenzivne ladeny bek Visna, popri Sekerovi by to aj Mesz mohol potiahnut smerom hore, ci je idealne kombo prave s Barankom, to je uz druha vec
osobne sa skôr obavam dua Marincin-Jurcina
u neho obavy nemam, padol ofenzivne ladeny bek Visna, popri Sekerovi by to aj Mesz mohol potiahnut smerom hore, ci je idealne kombo prave s Barankom, to je uz druha vec
osobne sa skôr obavam dua Marincin-Jurcina
uz som zistil preco. zapsy slovenska pojdu na markize a nie dajto....maju stastie. Normalne som si na chvilu myslel ze oni nas radsej daju vecer zo zaznamu ale v hlavnom vysielacom case 
Zajtra na to cumim v praci cez voyo, dufam ze tam maju kvalitnu stranku a udrzi to napor. pre istotu si to necham zapnute uz od rana
Zajtra na to cumim v praci cez voyo, dufam ze tam maju kvalitnu stranku a udrzi to napor. pre istotu si to necham zapnute uz od rana
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé