Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

a mozte mi ten vtip niekto vysvetlit? :D lebo ja som ho nepochopil :lol2:
To bola reakcia na tu velkost ladovej plochy v Soci...proste jeto pre nich obrovske letisko, a hraci z NHL kym si zvyknu, hlavne pre obrancov bude prvy zapas narocny

Rusi zvolili najširší možný variant, aký im pravidlá povoľujú. Plocha má 60 x 30 metrov. Na porovnanie Slovan Bratislava hrá na 60 x 28 metrov a arény v NHL majú 60 krát 25 metrov.
Getzo5 » pon úno 10, 2014 12:29 pm píše:Šťastný keď chcel pomôcť slovenskému hokeju tak nemal len syna učiť slovensky ale mu aj dohovoriť koho má reprezentovať. Nech si tam v Bruseli pekne šprtá v nose sponkami a drží hubu, už sa tie jeho žvásty nedajú čítať podobne ako Golonkove a Lukáčove.
Už dávnejšie som čítal že SZLH odmietol udelit resp. neudelil výnimku pre synov Stastneho a takisto Thomasa Vaneka (tiež má SK pôvod) z podmienky štartu v juniorskej resp. dorasteneckej lige na SK
Kower píše:
Getzo5 » pon úno 10, 2014 12:29 pm píše:Šťastný keď chcel pomôcť slovenskému hokeju tak nemal len syna učiť slovensky ale mu aj dohovoriť koho má reprezentovať. Nech si tam v Bruseli pekne šprtá v nose sponkami a drží hubu, už sa tie jeho žvásty nedajú čítať podobne ako Golonkove a Lukáčove.
Už dávnejšie som čítal že SZLH odmietol udelit resp. neudelil výnimku pre synov Stastneho a takisto Thomasa Vaneka (tiež má SK pôvod) z podmienky štartu v juniorskej resp. dorasteneckej lige na SK
Chcel si povedat IIHF. :wink:
Co sa tyka nasej zostavy, som rada, ze Zaborsky je len nahradnik a nebude na lade, iba by prekazal, no zaraza ma dvojicka Meszaros-Baranka, neviem ako hra Meszaros, ale Baranka a obrana spolu nejde, tolko chyb, kolko vyprodujkuje Ico sa zapas, vyprodukuje iny obranca za sezonu. Hoci mozno mu styl Vujteka sadne a Ivan sa chyti, v co dufam, ako hraca som ho vzdy mala rada. :)
mt-svk píše:zaraza ma dvojicka Meszaros-Baranka, neviem ako hra Meszaros, ale Baranka a obrana spolu nejde
V tom pripade si budu rozumiet :giggle:
kajo píše:
mt-svk píše:zaraza ma dvojicka Meszaros-Baranka, neviem ako hra Meszaros, ale Baranka a obrana spolu nejde
Tak suzvuk dusi je pre uspesny start velmi dolezity. :good:
mt-svk píše:
kajo píše:
Tak suzvuk dusi je pre uspesny start velmi dolezity. :good:
Obrázek
Mesz-Baranka to je pre mna najhorsia kombinacia...vidim to tak ze Chara so Sekerom z toho z ladu prakticky nezlezu teda aspon v to dufam :D
Ja nechapem jak ho to mohlo napadnut, zacinam mat pocit ze najlepsi treneri na svete sa nachadzaju na tomto fore lebo co niekedy napadne tych trenerov :lol2: To mi pride jak keby nevideli ani jeden zapas Mesza alebo Baranku a maju to nezmapovane a nominacie boli na zaklade statistik co si pozreli rano na teletexte
Anty píše:Mesz-Baranka to je pre mna najhorsia kombinacia...vidim to tak ze Chara so Sekerom z toho z ladu prakticky nezlezu teda aspon v to dufam :D
Nepovedala by som, ze to musi byt tragedia, nezabudaj, ze su obrancovia, ktori musia mat presne postavenu hru v obrane, inak hraju nie prilis dobre. A v ufe/omsku take nieco nebolo, preto Ivan nehral idealne, ked sa hra naladila, zranil sa a do konca sezony nehral. Podobne to moze byt aj s Meszom. Plus reprezentacia casto robi s hracmi divy.
Ja len idem z tvojich vyjadreni, ale Baranku poznam ako defense first obrancu :neviem: Preto mi na prvy pohlad Mesz-Baranka neprislo zle, ale ked vravis, ze Ivan je turnover machine... :nervozny:
Zase nedelejte z Mesze nazdarka.. :slap:
kajo píše:Ja len idem z tvojich vyjadreni, ale Baranku poznam ako defense first obrancu :neviem: Preto mi na prvy pohlad Mesz-Baranka neprislo zle, ale ked vravis, ze Ivan je turnover machine... :nervozny:
Ale zaroven som povedala, ze v Ufe a Omsku nie je vypracovana obrana, takze casto sa stane, ze obranca je postaveny pred ulohu... a co robit s dvoma hracmi pred brankarom, ked ja som sam. :frajer2: Plus ak je kvalitny trener, aj hra hraca sa meni.
AndyF píše:Zase nedelejte z Mesze nazdarka.. :slap:
Moc dobře víme, že jeho obrana je ještě horší než ta Kimmova/Streitova v obranné zóně. :giggle:
Ale :ho*no: taky se musis divat s kym hraje a jakou ma ulohu.
pokial viem, na vaznych repre turnajoch nesklamal a mozno mu bude vyhovovat prave to letisko
u neho obavy nemam, padol ofenzivne ladeny bek Visna, popri Sekerovi by to aj Mesz mohol potiahnut smerom hore, ci je idealne kombo prave s Barankom, to je uz druha vec
osobne sa skôr obavam dua Marincin-Jurcina
no ja by som radsej videl hrat Starostu ako Jurcinu..ak uz ma byt prva obrana Chara-Sekera tak ja by som dalsie dve poskladal v zlozeni Meszaros-Marincin Starosta-Baranka ale tak Vujtkovi verim
Obrázek
Prekvapko sa nekonalo, proti USA bude hrat Halak.

A ausgerechent zapas neuvidim, ditko ma frazcuzstinu, musim ist s nim. :evil:
my hrame o pol druhej nie? preco to dajto furt reklamuje na 20:30? :D
lebo kvalita na komerčných TV staniciach ide len v prime-time :dudo:
uz som zistil preco. zapsy slovenska pojdu na markize a nie dajto....maju stastie. Normalne som si na chvilu myslel ze oni nas radsej daju vecer zo zaznamu ale v hlavnom vysielacom case :lol2:
Zajtra na to cumim v praci cez voyo, dufam ze tam maju kvalitnu stranku a udrzi to napor. pre istotu si to necham zapnute uz od rana
Parise – Backes – Callahan
Brown – Kesler – Kane
JVR – Pavelski – Kessel
Pacioretty – Stastny – Oshie

Suter – Martin
Fowler – Carlson
McDonagh – Shattenkirk

Kvik

:nervozny: cez tu ich obranu by sme ale mohli nieco vymysliet
no nic pomaly ale isto balime :oslava:
Ja verím, že dnes vyhráme! :slovakia2:
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS