Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

leo píše:Doufám, že mě nebude nikdo přesvědčovat o tom, že Theodore Vokouna zaskočí :D
:hroza: Človek so zdravým úsudkom toto povedať nemôže
Moja reakcia bola na tvoje prechadzajuce tvrdenie, ze prave takto sa buduje tim. Ze Tallonove kroky vyzeraju ako nesystematicke, ale o dva, tri roky povyhadzuje zbytocnych hracov a nahradi mladikmi. Ak by si tot nepovedal, nikdy neporovnavam Ottawu a Floridu. No a k tvojmu vyroku, ze Tallonovi by dobry UFA nepodpisal (mam na mysli hviezdu, nie piemer, alebo podpriemer). V Columbuse bola situacia podobna, len trejd Cartera to, zda sa, zmenil. Inak, na nom sa pracovalo uz dlhsiu dobu, od januara. To si ale nikdy nebol ochotny repsektovat, kym pri Floride to chapes.
mt-svk píše:Moja reakcia bola na tvoje prechadzajuce tvrdenie, ze prave takto sa buduje tim. Ze Tallonove kroky vyzeraju ako nesystematicke, ale o dva, tri roky povyhadzuje zbytocnych hracov a nahradi mladikmi. Ak by si tot nepovedal, nikdy neporovnavam Ottawu a Floridu. No a k tvojmu vyroku, ze Tallonovi by dobry UFA nepodpisal (mam na mysli hviezdu, nie piemer, alebo podpriemer). V Columbuse bola situacia podobna, len trejd Cartera to, zda sa, zmenil. Inak, na nom sa pracovalo uz dlhsiu dobu, od januara. To si ale nikdy nebol ochotny repsektovat, kym pri Floride to chapes.
Áno, AJ práve takto sa dá vybudovať tím. Povedal som klady aj zápory a ty si z toho vezmeš len klady a kvôli nim to ideš spochybňovať? Ehm. :eek2:

Podobná, preto som hovoril, že buď preplatíte, alebo pôjdete na trejd, ak chcete uspieť. Presne to isté hovoril aj begbeee, s prostého dôvodu, to su jediné osvedčené recepty. Howson urobil oboje (trejdol za Cartera, preplatil Wizza), tak čo som akože nerešpektoval? Ja som nikdy netvrdil, že sa do Ohia hráći hrnú, bože chráň. Nechápem celkom, čo chceš týmto povedať, veď to ani nie je pravda.
Ale Wiz nam podpisal len vdaka trejdu Cartera. A ja som vravela, ze nemozeme bez rozmyslu trejdovat, pretoze nemozene nahradit z UFA. To, ze ziskame Cartera ma ani nenapadlo, ze vobec bude Philla ho ochotna trejdnut k nam. Je to pre mna prijemne prekvapenie. Takze asi tak.

Ja osobne Tallona chapem, opakujem, moja reakcia bola len na tvoj komentár v chate. Ale o Richardsa sa mohol aspon pokusit, alebo teraz o Connollyho, inak su na tom s centrami biedne. Alebo by som im dala Brassarda za Gudbransona.
mt-svk píše:Ale Wiz nam podpisal len vdaka trejdu Cartera. A ja som vravela, ze nemozeme bez rozmyslu trejdovat, pretoze nemozene nahradit z UFA. To, ze ziskame Cartera ma ani nenapadlo, ze vobec bude Philla ho ochotna trejdnut k nam. Je to pre mna prijemne prekvapenie. Takze asi tak.

Ja osobne Tallona chapem, opakujem, moja reakcia bola len na tvoj komentár v chate. Ale o Richardsa sa mohol aspon pokusit, alebo teraz o Connollyho, inak su na tom s centrami biedne. Alebo by som im dala Brassarda za Gudbransona.
Komentár v chate bol presne taký istý ako je tu hore pod obrázkom. Presne popísané za akých podmienok je to výhodné, na ako dlho a kde môže nastať problém. Ak si z neho vyčítala niečo viac, tak ti s ľútosťou oznamujem, že si bola obeťou vlastného pohľadu a svoju reakciu si zbytočne prehnala. Nemám k tomu viac čo dodať.
Omyl, tvrdil si mi, ze to, co teraz robi Tallon mal robit aj Howson, ze takto sa buduje tim a ze Pantheri budu mat skor PO ako my. Pri vsetkej ucte, ale tak hraci by Columbus nevytrhli z biedy, je to nesystematicke (vzhladom na ich situaciu pochpitelne). Ak im to vyjde, dobre.
mt-svk píše:Ale Wiz nam podpisal len vdaka trejdu Cartera. A ja som vravela, ze nemozeme bez rozmyslu trejdovat, pretoze nemozene nahradit z UFA. To, ze ziskame Cartera ma ani nenapadlo, ze vobec bude Philla ho ochotna trejdnut k nam. Je to pre mna prijemne prekvapenie. Takze asi tak.

Koukám, že s tebou tu má dost lidí problém..
aky problem len si vysvetlujeme dovod mojho komentara
mt-svk píše:Omyl, tvrdil si mi, ze to, co teraz robi Tallon mal robit aj Howson, ze takto sa buduje tim a ze Pantheri budu mat skor PO ako my. Pri vsetkej ucte, ale tak hraci by Columbus nevytrhli z biedy, je to nesystematicke (vzhladom na ich situaciu pochpitelne). Ak im to vyjde, dobre.
Aha, tak toto si myslela. Ale to nie je to, čo si popísala tu hore... :D nevermind. Znova opakujem, aj takto sa buduje tím. Povedal som, že Columbus (nie špecificky Howson) UŽ DÁVNO MOHOL BYŤ takto agresívnejší, to je rozdiel.

Tak to toto ťa naštvalo, už vieme kde je pes zakopaný. :lol3: Ale ako som povedal, stávka o pravdu. A uvidíme ako to dopadne. A znova to isté čo pri Ottawe. Florida a Columbus neboli toto leto, a ani minulé leto na jednej štartovacej čiare. Florida ju už roky mala vlastnú.
Presnejsie, ty si napisal, ze Pantheri budú mat skor SC ako my postupime do PO. :D A je to to iste, lebo si mi argumentoval aj systematickostou, ktoru sice nevidno, ale tu je.
mt-svk píše:Presnejsie, ty si napisal, ze Pantheri budú mat skor SC ako my postupime do PO. :D A je to to iste, lebo si mi argumentoval aj systematickostou, ktoru sice nevidno, ale tu je.
:lol2: nie, to fakt nie. Osobitne PO a osobitne SC, ale toto som nespojil. :wink2: A systematickosť tam je, v podstate jediná možná. Nesystematické by bolo rozdávanie NTCs a preplácanie hráčov, ktorý daný plat výkonnostne dosiahnuť ani nemôžu v porovnaní s trhovými cenami a samotným NUTNÝM preplatením svojich konkurentov na trhu. Súvislosti.
Pozri, zatiaľ samé krídla do útoku, Kopec je výnimka, ale aj on je skor kridlo ako center. To je nesystematicke. Samozrejme, ak niekoho este neplanuje. Ak ziska centra, jeho kroky dostanu zmysel nielen z ohladu platoveho stropu.

No a povedal si to presne takto, ziadne oddelenie. :yes:
mt-svk píše:Pozri, zatiaľ samé krídla do útoku, Kopec je výnimka, ale aj on je skor kridlo ako center. To je nesystematicke. Samozrejme, ak niekoho este neplanuje. Ak ziska centra, jeho kroky dostanu zmysel nielen z ohladu platoveho stropu.
Oni predsa zmysel aj tak majú. Vieš ako sa taký center ťažko zháňa? :| Ideš s tým, čo môžeš/dokážeš.
Mě se zatím Florida vůbec nelibí, zatím to vypadá dost hloupě poskládané. Naopak takové Buffalo vypadá sakra dobře...
neis píše:Mě se zatím Florida vůbec nelibí, zatím to vypadá dost hloupě poskládané. Naopak takové Buffalo vypadá sakra dobře...
Keď nabrali čo sa dalo, asi ťažko pochybovať o tom, ako to vyzerá.

Ale znova ten istý príklad čo mt-svk. Ako môže niekto preboha porovnávať to, čo bolo a je na Floride a to, čo bolo a je v Buffale? Mindblowing :eek2:
Ja som porovnavala na zaklade tvojho komentara, inak by som nič take nepisala. :)
Jasně, není to stejné ba ani podobné, ale na jednom týmu jde vidět systematické doplnění kádru a na druhé chaoz, i když výchozí pozici mají mnohem lepší BUF protože jádro týmu měli a mají zdravé.... šlo jen o srovnání dvou způsobu stavby týmu
Keď máš 80% a potrebuješ dostavať 20%, je to omnoho ľahšie i systematickejšie vyzerajúce než keď máš sotva 15% a potrebuješ dostavať zvyšok, pričom vieš, že to:

- nedokážeš naraz
- nedokážeš doplniť tou hlavnou časťou hneď od začiatku (centri a obrana - čo Buffalo už malo a to je to najpodstatnejšie prečo sa to porovnávať nedalo, nedá a najbližší rok ani dať nebude)

:wink2:
Getzo5 píše:Keď máš 80% a potrebuješ dostavať 20%, je to omnoho ľahšie i systematickejšie vyzerajúce než keď máš sotva 15% a potrebuješ dostavať zvyšok, pričom vieš, že to:

- nedokážeš naraz
- nedokážeš doplniť tou hlavnou časťou hneď od začiatku (centri a obrana - čo Buffalo už malo a to je to najpodstatnejšie prečo sa to porovnávať nedalo, nedá a najbližší rok ani dať nebude)

:wink2:
ale tohle není otázkou roku...Florida svůj tým mrší pěkně dlouho. Po velmi úspěšné sezoně BUF (nevím kdy to přesně bylo) po výměne Briera a Druryho na tom Buf nebylo moc dobře, ale svou tvář si vždy drželo. Ale kde jsou sakra ty drafty Floridy. Všichni hráči co na floridě za něco stáli jsou v pryč (až na Weisse a Bootha), takže oni solidní základ taky měli (Voky,Bou,Horton,Weiss,Booth,Dvořák i ten Frolík a Olesz by něco hráli, kdyby měli ským). Takže by těch 70% klidně taky mohli mít. Přijde mi to jako Tampa před pár lety a jejich zběsilé nákupy, každý z ní byl připosraný a když jsem řekl, že se ani do PO nedostanou, tak jsem byl za blázna...Management Floridy je prostě ligový odpad, možná se tento tým chytne, ale zpúsob jakým toho chtějí docílit je šílený...
neis píše:ale tohle není otázkou roku...Florida svůj tým mrší pěkně dlouho. Po velmi úspěšné sezoně BUF (nevím kdy to přesně bylo) po výměne Briera a Druryho na tom Buf nebylo moc dobře, ale svou tvář si vždy drželo. Ale kde jsou sakra ty drafty Floridy. Všichni hráči co na floridě za něco stáli jsou v pryč (až na Weisse a Bootha), takže oni solidní základ taky měli (Voky,Bou,Horton,Weiss,Booth,Dvořák i ten Frolík a Olesz by něco hráli, kdyby měli ským). Takže by těch 70% klidně taky mohli mít. Přijde mi to jako Tampa před pár lety a jejich zběsilé nákupy, každý z ní byl připosraný a když jsem řekl, že se ani do PO nedostanou, tak jsem byl za blázna...Management Floridy je prostě ligový odpad, možná se tento tým chytne, ale zpúsob jakým toho chtějí docílit je šílený...
Bavil som sa čiste o východiskovej pozícii pred letom, preto tam zaznelo slovo "rok" ;)

Inak samozrejme súhlasím (minulosť) a práve čakám, ako sa to zmení. Tak šialené...iná možnosť v podstate ani nie je. Tam už nie je priestor na "ok, mali sme úspech, tankujeme, tak si dáme okno do 6-7 rokov sa dostať do PO". Vyššie méty, ťažšia realizácia, ale tak to proste chodí.

Inak keby som chcel posrandovať, tak to bol samý Čech a ťahal to tam len Voky. :fucker2: :D
Čechů tam bylo sice dost, ale vše to jsou hráči tak do 3 pětky max 2 a to ještě měli problémy se zraněními, takže to tam na nich určitě nestálo...
Teď se mi Florida vyloženě líbí. Získala opravdu výborné hráče. Hlavně Veerstega:) Akorát bez Vokouna se bojím, že to bude zase bez play off. Theodorovi moc nevěřim :-P
hEmmEr83 píše:Teď se mi Florida vyloženě líbí. Získala opravdu výborné hráče. Hlavně Veerstega:) Akorát bez Vokouna se bojím, že to bude zase bez play off. Theodorovi moc nevěřim :-P
Theodore je v ZČ v poho, no akonáhle príde play-off ... :scare:
OndroNR píše:Theodore je v ZČ v poho, no akonáhle príde play-off ... :scare:
Oni sa doň v prvom rade potrebujú dostať, takže... :ciga: Aj tak s tým tímom viac než na prvé kolo nemajú, ciele treba stavať postupne.
Obrázek

Obrázek

:panika: skoro nestačila miestnosť. Look at those smiles! :D
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS