Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

Mňa strašne irituje skutočnosť že z väčšiny hráčov, ktorých som mal v pláne draftovať v tíme mám jediného. Ani to nebude môj tím, ale tím toho, čo zvýšilo. :?
S tým sa ale dalo rátať. Zaujímavé to bude s výmenami. Bude možné meniť útočníka za obrancu? Alebo dvoch útočníkov za obrancu? A čo tak ... popýtam kolegu, aby mi už teraz vymenil svojho hráča za jedného môjho plus mu dám svoj výber ... ??? Ako si tím potom doplním, poskladám?
presne kvoli tomuto som ja minule navrhol, aby sme hrali az na 21 alebo 22 kol. Pretoze ked vymenim mojich 3 hracov za 1 tak nebudem mat kompletny tim. Preto som za to aby sa zvacsil pocet kol.
Presne tak, súhlasím s pánom administrátorom arekom.
Bluesman píše:Mňa strašne irituje skutočnosť že z väčšiny hráčov, ktorých som mal v pláne draftovať v tíme mám jediného. Ani to nebude môj tím, ale tím toho, čo zvýšilo. :?
S tým sa ale dalo rátať. Zaujímavé to bude s výmenami. Bude možné meniť útočníka za obrancu? Alebo dvoch útočníkov za obrancu? A čo tak ... popýtam kolegu, aby mi už teraz vymenil svojho hráča za jedného môjho plus mu dám svoj výber ... ??? Ako si tím potom doplním, poskladám?
S tebou súhlasím, ja som mal zostavené dve lajny a zostali mi z nich len dvaja hráči. :D
podľa mňa tie výmeny si vynútia ďalšie kolá, možno viac než uvádzate... je celkom logické, že viacerí budú chcieť z výmien časom získať hráča, ktorého im niekto vyfúkol. A na to bude po skončení potrebných viacero kôl, nehovoriac o tom, že by som ešte pridal kolo, pre náhradného brankára, ktorý by v žiadnom tíme nemal chýbať.
ja by som bol urcite za toho nahradneho brankara, to bez akejkolvek diskusie :)
tak s brankármi sa v závere 3. kola roztrhlo vrece, z posledných 10 výberov padlo 5 gólmanov a medzi nimi aj jeden z môjho hľadáčika :? Nevadí bojujeme ďalej :hmm:
Takze 20 kol + 5 na vymeny?S tim ze kazdy musi mit bez debat 20 hracu....co na to rikate?
ale aby tam bol aj nahradny brankar, tych je stale dost
cepi píše:ale aby tam bol aj nahradny brankar, tych je stale dost
Veru a v náhradnom mám jasno :)
:good: :yes: súhlasím
tiez suhlasim, ze volit aj nahradneho brankara. Avsak 25 kol nie je vela? Mozno 22-23 by stacilo.
arek píše:tiez suhlasim, ze volit aj nahradneho brankara. Avsak 25 kol nie je vela? Mozno 22-23 by stacilo.
Na vymeny....
No mě se to pozdává.... 20 poviných .... 5 nepoviných .... :good:
Mali by sme urobiť nejaké hlasovanie, v ktorom by mohli hlasovať iba účastníci Král draftu :smile03:.
Jedna otázka. Prečo chcete vymieňať už teraz :?:
kanter píše:Jedna otázka. Prečo chcete vymieňať už teraz :?:
prečo ne? když se najde někdo kdo jim výměnu přijme... tak nechť vyměňují třeba už od prvního kola.....
Zásadná otázka!!!
Je možné aby už teraz prebiehali výmeny, do ktorých by boli zapojené aj výbery v drafte?
Príklad: útočník + výber v 8. kole za obrancu.
Dado píše:
Bluesman píše:Zásadná otázka!!!
Je možné aby už teraz prebiehali výmeny, do ktorých by boli zapojené aj výbery v drafte?
Príklad: útočník + výber v 8. kole za obrancu.
Podla Lea to nie je mozne.
No tohle se dá jednoduše obejít tzn. pozdějším vyrovnáním ;))) ... dva GM se domluví, že udělaj výměnu, která obsahuje výběr v kole v 8 draftu za obránce.... Tak prostě počkaj do 8. kola, až bude draftovat GM kterýmu připadne obránce, tak si zvolí hráče kterýho chce ten druhej a uskuteční výměnu..... ;)))

a btw. ta výměna ani nemusí čekat do 8. kola... může mu dát obránce hned a pak se teprve může trejdnout ten druhej hráč... protože se nikde neřeklo, že ve výměně musí vygurovat min. 2 hráči....
ja uz tym vasim vymenam vobec nerozumiem, asi to prehanate uz. Malo sa zakazat vymienat volby v drafte.
Nie zakázať voľby v drafte, ale zakázať meniť meneného hráča a menenú voľbu ešte raz.
Anulujte všetky výmeny a je to :).
ano, presne tak :D
Já sim myslim, že když je výměna vyrovnaná (1 za 1, nebo 2 za 2), tak neni problém. Zakázal bych výměny typu: 1 za 2, nebo 2 za 4 atp.
troška z toho robíte bordel a nie celkom sa mi to páči, obáva sa, že takýmto spôsobom by sa v tom stratil prehľad a bol by z toho riadny hokej :) . Takže by to bolo dobre ujednotiť, nech je všetkým jasné, čo áno a čo nie v drafte. :?:
Aby to nedopadlo tak, že sa na to v polovici väčšina vybodne, pretože ich to prestane baviť...
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES