Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
ved čo je v dnešnom svete ľahké asi nič mno no bude to tažká skúška, ale my sa sňou popasujeme a poradíme si sňou však krododíly?
u mňa je taký cieľ v novej sezóne min. cieľ sa dostať do playoff taký vyšší cieĺ je dostať sa do finále playoff a max. cieľ je vyhrať titul, ale budem spokojný veľmi ak sa dostaneme, vôbec do play-off
hm a čo vaše ciele kolegovia z tímu nášho do tejto nevej sezóny sú aké? a mimochodom oznam pre všetkých nemyslite si, že zas aj túto sezónu budeme taký krododíly, ako minulú sezónu tak to ste na omile, lebo túto sezónu novú budeme nekompromisný krokodíly ešte viac drzejší a pôjdeme si za svojimi cieľmi a kto nám skríži cestu má smolu...
androj aké plány máš na mysli vyjadri sa konkrétnejšie ja som sa už tu vyjadril, že píšte nejaké názori do novej sezóny, ako chcete aby to fungovalo a podobne, takže sem sa z novími nápadmi a tak
ďalej som aj vravel teda písal ak si myslíte, že by som od novej sezóny nemal byť GM tohto tímu tak povedzte koho chceme a zahlasujeme, alebo sa nejako rozumne dohodneme
bo od novej sezóny tu nebudem už toľko času tráviť, ako túto starú sezónu, lebo ma bude čakať škola vodíčák a iné povinnosti a tak, ale tak nejaký ten čas na HF a na nás by som si našiel, aby to tu fungovala, ako to má, ale ak by ste mali niekto viac času tak ešte lepšie tak teda ja neviem, ako urobíme mno tak zatial sa majte krokodíly :frajer2:
androj aké plány máš na mysli vyjadri sa konkrétnejšie ja som sa už tu vyjadril, že píšte nejaké názori do novej sezóny, ako chcete aby to fungovalo a podobne, takže sem sa z novími nápadmi a tak
diki maro, že nám veríš a fandíš nám moc si to cením :smile03: tak túto new sezónu sa pokúsim-pokúsime našich fanúšikov nesklamať a do playoff sa dostať, takže žiadne preklznutie do play-off si nepripúštame a ak by sa tak stalo tak moje pôsobene v SC končí a poberem sa niekde inde, alebo skončím na trvalo, takže asi tak no a zas maro mlady tím sme možno podľa toho, že sme tu kratší čas, ako druhé tímu, ale v našom tíme sme dosť starí čo sa týka poďľa veku
, ale veď to je jedno a perspektívny tím to sme tiež mno, ale veď uvidíme čo nám prinesie new sezóna
a zas maro všetko to neni na mňe úspech tímu sa prejaví, len vtedy ak do toho pojdeme, ako ozajsný kolektív a tak...
Nejvíc nám prospěješ když zrušíš tým...a bude o konkurenta mí%nmaro píše:No poviem to takto..Ste mlady a perspektivny tim, ale ak sa neudeju nejake zmeny v kadri tak bude to len tesne preklznutie do PO....xmene je to na tebe....Inak vam verim a fandim
dalej som uvažoval o zmene tohto tímu a dospel teda ma napadlo premenovať tento tím na sharks, alebo na killers sharks samozrejme a tomto nápade som povedal svojim tímovím kolegom Cibulovi a androjovi a badhedovi zatial ešte nie, Cibula povedal, že jemu je to jedno fuk, že stále to budeme mi a na výkonoch našich to nič nezmení a k tomu sa on volá teraz dám, len jeho iniciálky S.C. a toto je tím SC dalej androj povedal, že jemu je to tiež jedno a badhed neviem ja som bol tak rozhodnutý, že ak traja z tímu budeme súhlasiť za to, alebo to bude v podstate jedno tak by sme sa premenovali, ale samozrejme by som chcel vedieť ešte nejaké názori na toto naše premonovanie a tak napr. od takého čepiho abo wilda, ale s tým som už debatil na to, alebo janíka, alebo aj iných to je jedno, len chcem vedieť čo vy na to díki toto logo by sme potom napr. použili potom na banneri, alebo tak, ale to by musel nám nejaký grafik upraviť a tak mno http://www.guppyorshark.com/images/shark.jpg
asi teraz niektorích sklamem a hlavne členov z tímu, lebo idem robiť zmenu v zložení viem, že som vravel, že budeme v tomto zložení od novej sezóny ja, Cibula1210, androj, badhed, ale tak nebude podarilo sa mi zohnať jednu posilu do tímu. s ktorou som ani sám nepočítal, že príme moju ponuku v tomto tíme od novej tejto sezóny tipovať nová posila má nik palkovk je z tej dedine z kade som ja a má okolo 25 rokov už neviem presne, ale dá sa povedať, že sa vyzná do nhl aspoň podľa mna a možem mu veriť a tak a poznáme sa a podľa mňa bude posila a túto sezónu chcem pre tento tím titul a spravím pre to všetko atď... preto dám prednosť jemu pred androjom, alebo badhedom jeden z tíchto 2 už od novej sezóny nebude tipovať za tento tím, ale neviem, ktorí budem sa musieť rozhodnúť... a možno opustí tím aj androj aj badhed sorry chlalani...
jaj tak tak ja
aha tak mu povedz ak sním budeš a ak sa ti bude chceť, že by mohol prísť navštíviť našu tému budem to mať tažke sa rozhodnúť medzi ním a androjom a možno ešte zmeny budú v zložení ešte fakt neviem, len viem aspoň ja, že chcem, aby sme boli kvalitný tím... na 100% počítam s Cibulom a ak si to nerozmyslí palkovk tak aj sním a aj sám zo sebou počítam
, ale badhed by bol tiež výborná posila
musím mu už napísať pm
počuj maroši ty si iná kapacita holubAfinogenov61 píše:sewas krokodili....no vraciam sa naforum lebo uz sa v poslednej dobe hrozne nudim...tak Ixo mozeme daco zriesit z mojim navratom ak ces ovsem
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé