Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

Ja som nahral 4 :(
Ja 6 a dokopy sme mali 13 bodov :thumbsdown: ale aspoň že si držíme 1. miesto :clap:
Pokiaľ dobré počítam tak máme 11 bodov :!:

Didi...................... 2body
Come on England... 9bodov :!: (super)
Sopko...................0 :?: :?:
Ja......................... 2body
Kazdy bude mat tak malo, lebo boli zasa prekvapive vysledky
DIDI píše:Kazdy bude mat tak malo, lebo boli zasa prekvapive vysledky
my máme tiež 11 bodov :frajer2:
Tak dnes 20 bodov .

Come on england - 10 b
Sopko- 10 b
Mischelito - 6 b
DIDI - 6 bodov ( preco sa mi nedariii :bitka3: :?: )
DIDI píše:Tak dnes 20 bodov .

Come on england - 10 b
Sopko- 10 b
Mischelito - 6 b
DIDI - 6 bodov ( preco sa mi nedariii :bitka3: :?: )
Aspoň niesi sám komu sa nedarí :bitka3: :bitka3:
Sme celkovo 1. v Konferencii Eagles :cool: :oslava: Este sa hraju 2 kola a potom PO , GO HORNETS GO !!
snaď si udržíme 1. miesto :oslava: a potom rovno do PO :yahoo: GO HORNEEEEEEETS :!: :!: :!:
nahral som neuveritelnych ..... 0 bodov !! :cool:
:clap: :clap: :clap: potlesk ti pravom patri
Dnes .
Spolu 10 bodov
Come on england - 4
Sopko - 6 ( :thumbsup: )
DIDI- 4
Mischelito -2 body

Udrzali sme si 1. miesto v 6. kole a zaroven aj celkovo v Konferenci Eagles , lebo Steelers A nepredbehli Hockey Kent. Hurá do playoff !! :oslava:
tak ako nemseremed turbo ? :D
tesite sa na nas ? :box:
Tak chalani je treba sa dohodnut kto ostava v tyme kedze ja sa vraciam.Chcem aby ste sa tu kazdy vyjadrili a snazte sa co najskor lebo chcem spravit bannery :)
Ostavam ;)
DIDI píše:Ostavam ;)
Si robíš srandu :? , však máme vytvoriť Golden Knights, ale ak nechceš, tak zoberiem iného tipéra.
Tak ja teda odchadzam , bez sopka to tu nebude ono :(
Zaujmave prestupy este nech povie England ze konci a Mischelito a mozem sam tipovat to bude pecka
Já jsem dostal několik nabídek na přestup, řekl jsem že to ještě proberu se zbytkem týmu - takže v tomto týmu zůstanu pouze tehdy, jestliže budeme od začátku do konce 4 a tito 4 členové týmu budou VŽDY tipovat. Protože jinak je to o ničem...... :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
dalsiu sezonu je cas riesit cca o 6 mesiacov :D :wink: ved ktovie ci vobec nejaka bude (vselico sa moze za pol roka stat)

ale ak odchadza sopko aj DIDI a okrem michala nebude potvrdeny ziadny iny tiper tak by som na mieste Come on Englanda radsej kyvol na ponuku nejakeho ineho teamu... :| :angel:
Petrik ty mi ho neodhovaraj ja chcem vediet ci ostava a chce byt srdcom tymu a nie ze mu pride ponuka a zbabele odide.Ja ti zarucujem Engladn ze budem 4 :wink:
no vyzerá to tak že som v tomto tíme ostal sám :cry: je to škoda ale nič sa nedá robiť
Mischelito44 píše:no vyzerá to tak že som v tomto tíme ostal sám :cry: je to škoda ale nič sa nedá robiť
z toho si nic nedělej,však teprav skončila sezóna, a do další zbývá ještě hodně času... :) :smile03:
presne tak, nevešaj hlavu brácho, ešte si budete vyberať. Voľných dobrých tipérov bude určite dosť. :yes:
Ak dobre pozerám, tak ste traja a budete potrebovať jedného do partie, to nebude problém.
Neboj Mischelito ja som v tyme ty a este England a stvrteho tipera zozenieme neboj :smile03: sezona este nezacala
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO