Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ajaj, phillipo nam dnes chybal...
tusim je z toho tesna prehra :(
no co vrabce, tesite sa na prehru :?:
a vy :?:
:D
nie, bo verim, ze neprehrame
kua keby zraloci nevyrovnali tak by sme vyhrali :P
petrik píše:kua keby zraloci nevyrovnali tak by sme vyhrali :P
keby bolo keby, stretli by sa vsetci v nebi :D a keby nebola tam ixa, mal by si NULU :D
co tam po rolete, ale vyhrali by sme :D tak nabuduce... :wink:

mimochodom, arek sa tak zlakol ze nase logo co som prihlasil do sutaze by vyhralo ze radsej zmenil pravidla:

Obrázek
tak to už áno, aj mne sa pozdáva, to je predpokladám psychológ a zároveň fyzioterapeut vášho tímu :shock:
OMG ja som bol celý čas v tom že mám natipované na prvé 2 dni po prestávke, dnes ráno idem skontrolovať body a tipy nikde... :cry: :x :v_hajzli:
A to bol práve taký den kde bolo vyše 10 zápasov.. určite som prišiel o neakých 12-14 bodov, dúfam že nebudú chýbat v dnešnom zápase a FC porazíte aj samy, idem to skontrolovať.

Edit: Tak mafiáni chceli hrať vyrovnanú partiu a tiež tipovali len 3, alebo som Trashera neako 3x prehliadol..
Ked som dnes nezbabral aspon počítanie tak by to malo byť 23:24 pre FC... takže si myslím že určite by sme vyhráli keby nezabudnem..
Doufam ze jsi se Ohlunde nespletl a spocital to dobre, to by pro me tim padem byla skoro snova noc :D
all star brejk nam veru neprospel :P
mozno ten druhy prospeje :D
sup sup vsetci hlasovat za nase logo, nech aspon nieco vyhrame :D
heeej, ved prehravame :shock:

uz aj povinne vsetci clenovia teamu zahlasovat:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=115&t=3642
Ja som hlasoval za vas.. :sad2: aj ked to biele ohranicenie mi tam moc nereze,ale hokejka v pazuroch sokola ma dostala :cool:

edit:ale vase bannery sa mi nelubia
no kua :x nase logo vypadlo o 1 hlas :(
gratulacia superovi k postupu :-P

aspon v KTL sme si to vynahradili a v zapase ktory obidve strany odohrali len s 3 hracmi :?: sme jasne dominovali 9:2 (ak som to teda kóšer spočítal)
tusim sme dnes v trojici porazili leadra vychodnej konferencie :thumbsup:
Tak jste nás dnes dostali o bodík - grats............ :unsure: :?
diky, je to pre nas velmi cenne a dolezite vitazstvo nad kvalitnym superom :D

aspon sa nam na cele divizie o nieco lahsie dycha :clap:
tak som si povedal ci do zaveru rocnika nenasadime novy teamovy image - od zaciatku nasho ucinkovania sa s nasim teamom spaja zelena farba tak som ju skusil zapracovat aj do noveho loga resp. bannerov

rad by som vediet ci sa vam to zda byt lepsie alebo horsie ako to co mame teraz (vitam kazde hodnotenie, nemusia sa vyjadrit len clenovia teamu ;) )

takze:

Obrázek

Obrázek
fuha, no tak necakal som tu 20 reakcii, ale aspon s 2-3 nazormi som pocital...
co uz

saponze dnes sme vyprasili kozuch oslabenym BB :-P
Je to celkom fajn, ale mne sa viac páči to logo ktoré máme pri Topicu a v súťaži čo sme mali. Ale mohol si spraviť aj pre nás a určite by som si ho dal do podpisu.
Ohlund píše:Je to celkom fajn, ale mne sa viac páči to logo ktoré máme pri Topicu a v súťaži čo sme mali.
Přesně tak,mám na to,jestli vám tedy do toho můžu kecat,úplně stejný názor jako Ohlund. Chápu Peťane Tvou snahu o nějakou změnu,ale myslím si,že bys mohl jen upravit barvy na tom původním(třeba do té zelené) nebo jej jen kosmeticky upravit. To současné,je totiž alespoň pro mě-jedno z nejhezčích vůbec.
:thumbsup:
tak dnes tesna prehra v predlzeni (ak som to spravne zratal), uvidime podla vysledkov DD a SB ci mame este sancu zautocit na vyssie priecky ale v prvom rade musime ubranit stvrte miesto pred dobre finisujucimi HK :!: :povzbudzovanie:
Chcem sa podakovať v mene nášho tímu Kent ,za atraktívny program ,ktorý ste nášmu tímu,pred a po dueli u vás pripravili. :good: Návštevy miestnych pamiatok,hradu,plavba na lodi,ubytovanie v najluxusnejšom hoteli v meste a krásne hostesky ,ktoré nás obsluhovali bolo fakt supr. :frajer2: Po dueli sme šli na spoločnú večeru, členovia oboch tímov a ich sprievodné tímy do špičkovej reštaurácie Ritz, kde skvelo varili ,mali sme tam kaviár a všelijaké iné pochúťky urobené z morských živočíchov,potom sme navštívili vedlajšiu diskotéku ,kde nás obklopili krásne dlhonohé miestne krásavice ,alkohol tiekol prúdom a zábava trvala až do neskorých ranných hodín a potom sa tí členovia tímov ,ktorý neboli ženatý(aspon oficiálne to tak píšem, keby to čítali manželky spomínaných hráčov :wink: ) postupne vytrácali na pokoje s miestnymi krásavicami.Ja som nestihol autobus,ktorý odchádzal o 11.00 hod (dúfam, že ostatný členovia tímu áno, nikde ich tu v meste nevidím a mobily sme si zabudli doma :wink:) a som ešte stále v meste,v spoločnosti 2 miestnych blond krásavíc.Ešte sa tu cez den zabavím a odcestujem z mesta až podvečer taxíkom,ktorý po mna pošlú majitelia nášho tímu,aby som stihol dnešný duel proti FC.

Takže ešte raz dakujem chalani. :oslava:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG