Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

norvic píše:
maro píše:... .Sme jeden z malo timov , ktori nevsadza na remizy a svoje body sa snazi ziskavat krvopotne vdaka svojmu umeniu.....
Extreme7 píše:NJD - NYI X
PIT - OTT X
LA - CHI X
CAR - WAS X
BUF - NYR X
TOR - ATL X
PHI - FLO X
MTL - CLB X
TB - BOS X
NAS - DAL X
VAN - DET X

nemam slov :lol3: :lol3: :lol3: ....riadny vlastny gol :lol: :lol:

no norvicku..sme sa nasrali a skusame VASU taktiku..ak ale nepadne aspon 5 xiek tak je to zle..
A co ja ky vlastny gol ked dnes zaciname tu nasu akciu..a si pozri vysie..zem gulata, trava zelena, nebo modre a my po dnesku prviii
Prv ykrat som dal FULL X...ale myslím že týmovo dobrý výkon- 21 bodov,kým IC a Ostravsky mali 17b,čiže nám to celkom vyšlo...
noo dnes pogratulujme wolfikovi za pekny vysledok ..lukas len tak dalej do starych kolajii.. :cinka:
Medik pred podpisom zmluvy na sezonu 08/09 !!!

Z tajnych zdrojov sme sa dozvedeli, ze sa chysta tajne stretnutie nedzi medikom (tiper IC) a marom (GM MB). Ma sa diskutovat hlevne o buducom posobeni tohto bezovskeho tipera v time bykov. Stretnutie sa ma uskutocnit v blizkej buducnosti v Bezovciach. To , co ponuka GM medikovi a ako sa ho pokusa presvedcit sa nam nepodarilo zistit.. Vcas vas ale budeme informovat..
Navrat GM vo velkom style

Ako uz bolo na fore spominane GM MB maro bol istu dobu v istom spolocensko -oddychovom centre z dovodu nabratia sil pred PO.
" Citil som sa tam skvelo. Nasiel som si vela novych priatelov. Co dodat..SOm spat a chcem vyhrat titul.",rozhovoril sa po prichode na letisku Gm.
Zaroven posielame pozdrav a gratulaciu tak od mara ako od nasej redakcie zamestnankyni konkurencneho timu KTL Frederike. GM nam aj prezradil aj co to o tajnych navstevach tejto damy v nadhernom apartmane mara. To , aky bol dovod navstev sme sa nedozvedeli. :frajer:
maro píše:Medik pred podpisom zmluvy na sezonu 08/09 !!!

Z tajnych zdrojov sme sa dozvedeli, ze sa chysta tajne stretnutie nedzi medikom (tiper IC) a marom (GM MB). Ma sa diskutovat hlevne o buducom posobeni tohto bezovskeho tipera v time bykov. Stretnutie sa ma uskutocnit v blizkej buducnosti v Bezovciach. To , co ponuka GM medikovi a ako sa ho pokusa presvedcit sa nam nepodarilo zistit.. Vcas vas ale budeme informovat..
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: JA SA MEDIKA LEN TAK LAHKO NEVZDAM :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

BUDES MUSIET IST CEZ MRTVOLY :buchac: :box: :bitka3: :!:
:D ...
nuuz boj sa moze zacat... :box: :)
huraaaaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa sme 1
a mne sa zacalo darit teraz toto kolo vihrame :clap: :clap: ale musime od seba drzat cicinki :bitka3: :box:
urcite mate prsty v tom, ze tomi netipoval :D len este musim zistit ako ste do dosiahli :lol:

inak som rad, ze MB su spat :wink: snad sa este poprehaname pocas tych 10-tich dni :good: a naberieme formu do PO :)
Nuz neviem presne..ale videl som ho v spolocnosti peknej damy...A hrozne sa podobala nasej starej znamej Frederike..Ze by v tom mali prsty aj CErveny Dabli ? :lol2:
JJ Tesim na pekne suboje.. :box:
a sakra tak to nieje mozne diabli a byci proti macickam?:-D tak toto bude tazky boj ale mi si zavoalme na pomoc tiez niekhoo hoci to ja neviem kokoh :-D ale bude toto kolo este zaujimave a nech ej to virovnane az do konca
Zatial nam to ide dobre..dnes peknych 19 bodikov..
Akurat mato nenatipoval :frajer2: ...ale aj tak sme na tom celkom dobre nech nam tato forma vydrziiii :box:
Moc se Vám všem omlouvám, že jsem dnes netipoval. Myslel jsem si, že už jsem tak udělal, ale mýli jsem se. Už se to nesmí opakovat :bitka3:
Chlapi ....mame na to..maaaame :frajer2: :

Na cele sa to trosku komplikuje , ale verim tomu ze tomuto tlaku odolame..a urobime si dobru naladu pred stvrtfinaaale..
leeeeeeeeeeets gooo byyyci... :biglol:
Panove..som na vas hrdy..Takto som si to predstavoval.. Ste super parta..Dufam ze na konci pozdvihneme nad seba ten vytuzeny pohaaar.. :clap: (Samozrejme po vitaznom finale konferencie sa ho ani nedotknem ..tot slubujem :cinka: )
leeeets gooo
Tak ..tento rok bude mi velkou ctou zdvihnut nad hlavu..........

Obrázek

btw ked sme pri tom: ak to vyhrame vam kazdemu poslem az dom vitazny duutnicek :biglol: ... :D
no ok marek inak teraz sme vsetci v dobrej kondici aj ja sa pomali dostavam na bodove miesta .ale dufam ze nam to vidrzi aj do po
gobulls gobulls go bulls go bulls
Výborně hoši!!! :clap: Válíme neprosto skvěle, tak snad nám to vydrží i do vyřazovacích bojů!!! :good: Samozřejmě na nic iného než na mistrovský titul myslet nemůžeme :D :frajer2:
GO BULLS GO!!!
No nakoniec je to pekna druha priecka..Vyfukli nam pprve miesto posledny den, ale zivot ide dalej. Mame teraz niekolko dni volna tak sa zregenerujme a hosi tesme sa z hokeja ... :clap: :yahoo:
gratulujem ku skvelemu navratu medzi elitu :good: po predoslom zbabranom kole, aj ked sme vam celkovy triumf v zavere vyfukli :P maro postavil si skvely tim, ktory ako novacik bravurne zvladol zakladnu cast a preukazal si, ze si aj vyborny GM, kedze si musel spravit v zostave pocas sezony vynutene zmeny, ktore vsak nijako tim neoslabili :thumbsup: takze dufam, ze budeme moct este zvadzat jeden suboj, ten najdolezitejsi v playoff :box:
Zdar Chlapi do PO vám přeju všechno nej.a věřím,že získát titul,maro-podle mě bys měl bejt vyhlášenej nej.GM celý sezony-proč??? Protože si mě vyhodil v pravej čas :D Je fak,že kam vstoupim 100 let tráva neroste,pokud se nepletu tak prohráváte v sérii 0-1 tak do toho... :cinka: :cinka: :cinka:
diki androj ale si sa pomilil mi neprehravame v serii 1-0 lebo ani toto kolo nehrame ale to je jedno. chalani dnes super kebi hrame boli b sme naj dufam ze to takto pojde cele po tak go bulls go :clap: :clap: :cool: :cool:
diki androji este raz..vieme ze mame velku fanusikovsku zakladnu :D ..
dufam ze ich potesime tym najlepsim sposobom.. :yahoo:
Pilně trénuju na play-off, takže doufám, že se dostanu do dobré formy. Jinak maro -) nevadí, že jsem si banner NO CATS ALLOWED taky přidal do podpisu :D
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES