Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Přesně tak, podpis Robyna je super, o tom žádná.......... :cool: 8) !!!!

Treti angazovany obranca! Anders Eriksson z Columbusu na dva roky suma sa nevie. Nooo zaujimave. Opet je to velky chlap a cisla nema ale vobec zle. Nevyhodou je zas ten vek. Dalsi stary hrac.

+Aucoin, Sarich, Eriksson
-Hamrlik, Stuart,Zyuyin

Zostali: Phaneuf, Regehr, Warrener, Giordano, Hale

Dost velka konkurencia, osem obrancov na sest miest.

Eriksson je hokejova matoha. Aucoin bol dobry kauf, napriek svojim 4 milionom, co je nehorazne preplatenie, plati za vodcu a kedze Keenan dokaze dostat z hracov to najlepsie.... To je vhodne, lebo Flames potrebuju tvrdu disciplinu!

Kouč MIKE KEENAN, šiesty najúspešnejší v histórii NHL, rozpaľuje plamene

:arrow: Osem životov železného Mika

Obrázek

Posledny normalny GM v Chicagu, odvtedy to tam drzali v rukach len diletanti.

Prvy zapas hrame s phillou doma 4.oktobra. huraa to bude zaujimavy hokej uz sa neviem dockat. Mohli by sme ako prvy zapas vyhrat a philla v ramci turna na zapade kanady by svoj druhy a treti zapas, s edmontonom a vancouverom, mohli vyhrat. Dobre to mam naplanovane, ze?

debil píše:Prvy zapas hrame s phillou doma 4.oktobra.huraa to bude zaujimavy hokej uz sa neviem dockat.Mohli by sme ako prvy zapas vyhrat a philla v ramci turna na zapade kanady by svoj druhy a treti zapas,s edmontonom a vancouverom, mohli vyhrat.Dobre to mam naplanovane, ze?
Tak v Calgary to asi na výhru moc nevypadá,to je bohužel fakt,možná remíza a 4body ze zápasů s Edm a Van,to by jistě nebylo vůbec špatné :wink: 8)

Baffy píše:
debil píše:Prvy zapas hrame s phillou doma 4.oktobra.huraa to bude zaujimavy hokej uz sa neviem dockat.Mohli by sme ako prvy zapas vyhrat a philla v ramci turna na zapade kanady by svoj druhy a treti zapas,s edmontonom a vancouverom, mohli vyhrat.Dobre to mam naplanovane, ze?
Tak v Calgary to asi na výhru moc nevypadá,to je bohužel fakt,možná remíza a 4body ze zápasů s Edm a Van,to by jistě nebylo vůbec špatné :wink: 8)
No pre teba by to nebolo špatné predstaviť si to,ale realita je taká že si odnesú max. 2 body z Edmontonu alebo Calgary,Vancouver to na týmy z východu vie,a ešte ked bude doma...

debil píše:Prvy zapas hrame s phillou doma 4.oktobra. huraa to bude zaujimavy hokej uz sa neviem dockat. Mohli by sme ako prvy zapas vyhrat a philla v ramci turna na zapade kanady by svoj druhy a treti zapas, s edmontonom a vancouverom, mohli vyhrat. Dobre to mam naplanovane, ze?
Kamaráde, když vyhrajete až na nájezdy a my pak v Edm a Van, tak budu velice spokojen.......... :D :cool: !!!!

Na Edmonton ma hocikto, ale Phila si vylame zuby uz na Calgary, ale aj na Nucks! Iron Mike spravi s timom zazraky a konecne bude u Flames poriadok!

Nove dresy ktore uvidime 4.sepetembra t.j. o 10 dni ocakavam s obavami. Koncept je ale pravdepodobne znamy, budu to tie Quad City dresy, zodpoveda tomu aj uputavka na nove dresy kde sa mihaju miestami. No nic extra ak mam pravdu povedat ale zas ani nejaky velky pruser. Navrat k verzii 89 teda ten prvy dres na obrazku, viac zltocervenej a menej ciernej by sa mne osobne pacil.
Obrázek

..ak by som si mal vybrat z tejto ponuky..vyberam si ten presne v strede..tak nami ch potom debil pekne vyprezentujes, ci uz tu, al. v topicu NHL dresy :frajer2:

Uprimne: ten posledny je dost o nicom. Ostatne su celkom v poriadku. Flames sa udajne chcu posilnit este jednym utocnikom. Bez ohladu na post.

Mark Giordano (23) toho casu RFA opusta plamene a mieri do milionarios Russian Super League, konkretne do Dynama Moskva

Obrázek

Trochu konkretizace :wink: 8) : Obránce Mark Giordano odmítl podle deníku The Globe and Mail nabídku dvoucestné smlouvy od Calgary a míří do Evropy. Třiadvacetiletý rodák z Toronta se dohodl s Dynamem Moskva, kde by si měl vydělat 800 000 amerických dolarů. V uplynulé sezóně nastoupil Giordano za Flames ke 48 duelům, v nichž vstřelil 7 gólů a přidal 8 asistencí, ve Stanleyově poháru přidal další čtyři starty a jeden gól. - nhl.cz

Tak z tohoto jsem opravdu smutný a nechápu, co to vedení Flames provádí........... :cry: :cry: Mark si ve své nováčkovské sezóně vedl velice dobře a Flames ho mohli mít na postu 6.-7. beka, navíc bek je to velice perspektivní........... :evil: :evil: !!!!

Co? Taky chalan ma jednoznacne co robit v NHL!

noo ono cela NHL sa sťahuje už pomaly do ruskej ligy...ktovie čo je za tým no pravde podobne prachy...ozvala sa mafia ruska

Tak toto je nejaka zrada. co to ma ako znamenat? Vobec sa Giordanovi necudujem. Ponuknut dvojcestnu zmluvu je hanba. Je to jednoznacne nespravny krok manazera Suttera.

Suhlasim s debilom, v minulej sezone som si zoparkrat musel najst, kto je Giordano a kto je Moss, ked som si pozeral strelcov a asistentov na goloch z radov Flames, su to obaja dobri hraci a Giordano na NHL ma, jeho celkove stats su na obrancu-novacika putave!

Oficialne by mali predstavit nove dresy dnes vecer ale niekto ukradol fotky zo stranky takze nove dresy su uz vonku. Este sa tesim ako budu vypadat na hracoch. Inac su docela vpoho, nie je to nejak strasne. Prekvapenim je ze na ramenach je na jednej strane kanadska zastava a na druhej zastava alberty, ktora ale docela kole oci lebo je modra.
Obrázek

Viav obrazkov, Craiga Conroya v novom drese a detail na znaky na ramenacyh si mozete pozriet tu: http://forum.calgaryflames.com/index.ph ... 631&st=320

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: vyborna robotka :!:

nie je co riesit, viac ako sympaticky krok vpred..rataju sa mi aj tie vlajocky na ramenach, ked som si ich porovnaval so starym dresom (napr. ten ktory mas v obrazku debil) na ktorom bola vyobrazena ta "zruda"..ceresnickou na torte, ci dresoch je moje oblubene snurovanie :cool:

jj, good job. aj mne sa pacia a to flames velmi nemusim :)

No a este obrazky z ceremonie kde mozete vidiet ako vypadaju hraci v plnej zbroji. Phaneuf vypada v cervenom jak terminator.

http://forum.calgaryflames.com/index.ph ... &start=480

Update:

Takze link pre nezaregistrovanych nefunguje. Ak budem mat vecer cas tak dam aj nejaky obrazok ako ten dres vypada na hracoch lebo tam je toho viac vidiet

no opět ne velká změna, více se mi líbí hostujcí dresy :thumbsup:

ObrázekObrázek
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO