Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

hehe...vitaj debil...uz sme tu dvaja debili... 8)

Dzienkuji za uvitanie. Zdravim a dufam ze na mna nebudu divaci hadzat rajciny kedze som bol vymeneny za taku hviezdu.

Gratulujem k uspechu 8)

Obrázek VITAZNE RD summary Obrázek

timove (vy)hodnotenie

chalani, klobuk dolu...nasa 2 sezona a VITAZSTVO v konferencii..celkovo 2! miesto v KTL lige (5b za IC)..a s 25!b. naskokom pred 3 v konferencii DD.. :poklona:
v tomto pripade sa nad nejakym novacikovskym syndromom 2 sezony mĂ´zme len pousmiat (o tom individualnom pomlcime, ze leci.. :D
2 sezony v lige a konferencna bilancia -) 3 miesto – 1 miesto...
o nase vitazstvo sa najväcsim % bodovym podielom pre tim postaral sefik, vyborne mu vsak sekundovali eman s GM cepim (tam to bol % boj ako remen) o a v zavere sa ako tak pozviechal i leci
vsetci 4 v TOP 25tke, 2 v TOP 10 (jeden na bedni), jeden tesne za nou

individualne (vy)hodnotenie..

sefik -) vazeni, po 4 kole mal sefik na konte 2 body...po 30 skoncil na bedni, no a v porovnani s minulou sezonu celkom slusny skok..nemam viac co dodat, iba ak, ze v KTL ankete o NAJ zlepsenie ma sefik mĂ´j hlas..to bez debatky
takze sefiku, prasky, avivaze riesit na "plny uväzok"
8)

leci -) jedinecny priklad „novacik“ a jeho snydrom 2 sezony..nevidel by som to s nim az tak tragicky, jelikoz, umiestnenie v bodovanej TOP 25 po spackanom uvode treba rozhodne brat, ale z pohladu individualneho umiestnenia (z 1 na 25) a % podielu bodovania pre tim (4 z timu) urcite nie statistika z tych best off..2 sezonu vsak ma za sebou a tak mu v tej novej, kde pôjde naozaj do tuheho, nebrani nic, aby zacal slapat opät na plne obratky..

cepi -) urcite spokojnost po spackanej 1 sezone; 9 individualny flek celkom potesi , ani % podiel pre tim nebol najhorsi; v nasledujucej sezone by to chcelo supnut do TOP 5..

eman -) rozlucka ako sa patri..vitaznou timovou trefou..co dodat, po milosovi76 nahrada ako hrom, hned od uvodu bodovy raketovy nastup a potvrdenie bodovacej kvality...a nie je to o stasti, ak sa dari dlhodobo, asi to nieco znamena, tipovat so satstim, na slepo sa da par kĂ´l, nie celu sezonu..
ak sa mu v niektorych momentoch podari udrzat svoju temparemntnu juzansku krv (nem magyar) na uzde, neni vo cem; globalne nie je co riesit, skvela robotka pre tim, tak Ti kruso (od slova krusovice) zelam, aby si sa v pivnom time nasiel (o com nepochybujem) a hadam v nom prastis aj svojim kocovnym KTl zivotom...good luck

:!: samozrejme, je cas vysvetlit trejd, resp. dĂ´vod, preco eman opustil tim RD...debil sa mal za normalnych okolnosti objavit v nasom time uz pocas II sezony, nejako som vsak zavahal, neriesil situaciu a tak konal GM BB, ktory si debila poistil na 1 sezonu
JoeS (fajn spolupraca) vsak zaroven podotkol, ze na debila mam po skonceni II sezony akesi prednostne pravo, tak som hned v uvode sezony oznamil Joeymu a nasledne debilovi, ze s nim v time od III ratam a ponukam na vymenu emana, ktoremu u nas po sezone koncila hostovacka (samozrejme, ak by nesuhlasil ten, ci ten, bolo by vymalovane..)
pred tym vsa,k v nasom time vsak po nahlom opusteni milosa nastala situacia za 5min12, kedze sa na waiver listine objavil eman, konal som co najrychlejsie a spred nosa JoeS vyfukol prave emana..
emanovi, som pred zacatim sezony zaroven oznamil, ze kedze na III sezonu mam uz v umysle resit nejakeho hraca (debila) v time pobudne na 1 sezonne hostovanie bez ohladu na vysledok tipovania..
v polovicek sezony, tak cca okolo 15-20 kola (tak ako som to prezentoval v uvode sezony) som oznamil emanovi, ze hostovacka zostava v platnost, pricom je mozny trejd s BB; nasledne som kontaktoval GM BB + debila...no a vcei sa vyvinuli tak, ze debil je v RD a eman v BB

debilek -) VITAJ v TIME a rozpal to ako plamene z Calgary; RD maju vo svojom logu taky tak plamene, tak ham sa u nas budes citit pekelne prijemne :twisted:
a ako vidis, v time nie si osamoteny, som rad, ze debil pozdravil debila(psst rajciny ja rad, tak sa snaz, aby sa neuslo aj Tebe, ale z toho ineho hladiska..
:)

(financne zalezitosti, zmluvy + PREKVAPKO a pod. priste)

good luck Obrázek

ex_preview:

Body pre tim -) z celkoveho poctu 269b (1 konferencne miesto :!:

cepi -) 68,5b -) 25,46% (9)
leci -) 53,5b -) 19,88% (25)
sefi -) 100!b -) 33,78% (3!)
emi -) 75b -) 27,88% (10)

cepi píše:
a ako vidis, v time nie si osamoteny, som rad, ze debil pozdravil debila(psst rajciny ja rad, tak sa snaz, aby sa neuslo aj Tebe, ale z toho ineho hladiska..:)
rajcinou mozes schytat odomna cepi...alebo 40kilovou tekvicou.... 8)

tak leci, sefi paradicka :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
debil uvod ako sa patri :D ale ako vidis, GM Ta v tom nenechal sam.. :roll: oki, ale naviac sa uz tet nezmĂ´zem este som trochen natahany zo vcerajska Obrázek ak sa skonsolidujeme pak poriesime veci

cepi skvělý článek :) :thumbsup:

dneska mi to vyšlo a šefovi taky, tak doufám že nám to teď půjde pořád tak, když je play-off, body se musí zbírat co nejvíc ať máme titul :wink:

rakenrooool... 8) len tak dalej...

Obrázekpani, nastal cas predstavit nasu RD BANNER NOVINKU Obrázek

- touto cestou chcem vyslovit podakovanie VIRTIQimu, ktory nam tento bannerik zrealizoval (toho devila pozhanal GM :)
- prislubil ze vytvori aj nejake iny varianty, tak sa necham(e) prekvapit..idefix bol (je) taky tak ochotny, takze vdaka aj jemu
-ciselka supneme dodatocne
- tak, hadam sa Vam zapacia Obrázek

Obrázek

nice...nemaju chybu... 8)

zdá se mi že máme teď nejhezčí banner :cool:
VIRTIQ:poklona: :cool:

cepi mohol si oslovit virtiqa ci by neurobil nejaka pekne loga pre skupiny o titul a o umiestnenie a aj nejake trofeje pre vitazny tim (nieco ako prezidentsku trofej) ale aj po celkovej sutazi ako je Stanley cup a aj pre najlepsieho tipera celej sezony. ;)

takze tu som vam chalani spravil jednotlive banneri

cepi :Obrázek

Lecavalier:Obrázek

BigChief:Obrázek

debil:Obrázek

co dodat :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

banery jsou perfektnĂ­ :cool:

Virtiq si zasluĹľi pochvalu, skutocne namakany banner, velmi sa paci. :cool:
Presne sa hodi k Vasmu nazvu, takĹľe podla mna by som ho nechal uĹľ nastalo!

a co kontrakty? 8)

sefik -) vsetko bude, snad tento tyzden

derryl -) new bannery = na vecne veky :wink:

tak na zaver este perlicka k tym bannerom, resp. tej postavicke toho dablika; listujem si tak YOPa (skvely casopis o mobiloch), no a na predposlednej strane zbadam medzi rĂ´znymi tapetami aj toto devil cudo, hned som vedel, ktora bije.. :) tak som si ho stiahol do mobilu, nasledne do PC no a potom prisiel na rad big bannerista VirtiQ a vysledok sa musi ozaj pozdavat :thumbsup:

Obrázek RD summary Obrázek

2 PO kolecko

Body pre tim -) z celkoveho poctu 34b

cepi -) 0!b -) 0,00!%
leci -) 10b -) 29,41%
sefi -) 15b -) 44,11%
debil -) 4b -) 11,76%

dnes taky priemer o sebe radsej pomlicm, je vsak fajn, ze sme zachytili dĂ´lezity uvod a figurujeme zhruba tam, kde si to predstavujeme
najblizsie na nas caka hustejsia zapasova porcia tak good luck Obrázek

no chlapci...zatial vam to ide... 8)

mi to dneska nevyšlo :( , ale to se změní

Obrázek zverejnenie tohto sezonnych kontraktov Obrázek

cepi (GM) -) 1 800 000,- $ + bokovecky..

debil -) 550 000,- $ - novacikovska sezona v RD (1 sezona)

Lecavalier#4 -) 1300 000,- $ (doba neurcita)

BigChief -) Obrázek (doba neurcita)

:!: v pripade celkoveho umiestenia v prvej 3jke prislubula tato dablica diabolske radovanky...

Obrázek

milurocne kontrakty

cepi (GM) -) 1 550 000,- $ + bokovecky..
Lecavalier#4 -) 1000 000,- $
BigChief -) 800 000,- $

to si budete uzivat s kreslenou diablicou? :o no som nevedel ze ste na tom az tak zle :lol: :lol: :lol:

[quote="cepi"][/quote]
to si mi mohol slahnut aspon nejaku poradnu znacku...a okrem toho ja ako red devil mam pit naakeho pofiderneho anjela? no neni to divne? 8)

zas som to riadne pokaslal... :cry:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES